Menu

Fotbal

Liga mistrů

FC Barcelona – AS Řím

6:1

konec (3:0)

24.11.2015, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Skupina E • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.24 6.4 14.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní zápas je u konce! FC Barcelona si v domácím prostředí pohrála s AS Řím, které porazila vysoko 6:1!

Barcelonský koncert – i tak by se dal nazvat první poločas! Domácí celek hned od úvodních minut diktoval tempo hry, a svého soupeře vůbec k ničemu nepouštěl. Vše vedlo k první brance utkání, kterou vstřelil Luis Suárez! Urugayského střelce napodobil o tři minuty později i Lionel Messi! Barcelona nadále diktovala tempo hry, a nadále útočila. Třetí branka pčřišla až v závěru poločasu, kdy se krásnou střelou prosadil opět Luis Suárez!

Barca však ve svém koncertu pokračovala i ve druhém poločase! První větší přiležitost ve druhé půli však mělo AS, tu však neproměnil Florenzi! O minutu později se tak na druhé straně prosadil Gerard Piqué! Domácí pokračovali v aktivní hře, a v 60. minutě se podruhé v tomto zápase prosadil Lionel Messi! V 77. minutě nařídil hlavní rozhodčí pokutový kop, který však Neymar neproměnil. Míč se však odrazil přímo k Adrianovi, který navýšil vedení na 6:0! V samotném závěru kosmeticky upravil výsledek Edin Džeko!

Katalánský celek si tak dnešní výhrou definitivně zajistil postup do jarní fáze Ligy mistrů. Římské AS naopak bude muset o svůj postup ještě bojovat!

To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (22:40:00)

90+1

Konec zápasu.

90+1

90+1. Edin DŽEKO - 6:1

90+1

90+1. Edin DŽEKO - 6:1

90+1

90+1. Edin DŽEKO - 6:1

90+1

AS Řím právě vstřelil branku!
Tak ještě jednu branku nabídlo dnešního utkání! AS Řím se v závěru utkání dočkalo čestného úspěchu! Z levé strany poslal do vápna povedený centr Lucas Digne, který našel EDINA DŽEKA. Hlavička bosenského reprezentanta mířila přesně k tyči, a ter Stegen byl bez šance!

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje pouhou minutu nad rámec základní hrací doby! Mezitím rozehrál rohový kop Neymar společně s Adrianem, a Barca kombinuje na útočné polovině!

90

Do další velké šance se hnal Brazilec Neymar, kterého na levé straně skvěle našel střídající Adriano. Neymar se nakonec dostal ke střele, do té však na poslední chvíli vložil nohu Manolas!

89

Aktivní Dani Alves si na pravé straně pohrál s Lucasem Dignem, a posílal nebezpečný centr za obranu AS, na který si nabíhal Neymar! Před brazilským útočníkem však sebral míč hostující brankář!

87

Barcelona se hnala do další šance, kterou táhl středem hřiště Messi. Hvězda dnešního večera se následně pokoušel najít v levé části vápna Adriana, což se také povedlo, nicméně střídající hráč se nacházel v těsném ofsajdu!

86

Belgický stoper Thomas Vermaelen hledal dlouhým centrem na levém křídle Jordiho Albu, který se k míči dostal. Následně však španělský reprezentační bek prohrál souboj s Maiconem, a u míče je římské AS!

85

Dani Alves se zapojil zpět do hry, a hned operoval s míčem na pravém křídle! Brazilský bek našel ve vápně naběhnutého Luise Suáreze, který si sice obhodil Rüdigera, následně mu však míč utekl ...

84

Ve středu hřiště zůstal ležet Dani Alves. Brazilského obránce ve středu hřiště tvrdě dohrál Edin Džeko, který však žlutou kartu za svůj zákrok neobdržel!

82

82. Neproměněná penalta Edina Džeka

82

82. Marc-André ter Stegen (BAR)

82

Ne, ne! Ke značce pokutového kopu se postavil sám faulovaný, tedy Edin Džeko. Ani bosenský kanonýr nekopl penaltu ideálně, a nechal tak vyniknout Marc-Andrého ter Stegena, který si vychutnává zasloužené ovace od domácích fanoušků!

82

82. Marc-André ter Stegen (BAR)

82

Tak penaltu bude mít k dispozici také římské AS! Ve vápně se nedovoleným zákrokem prezentoval Thomas Vermaelen, který zastavil postup Edina Džeka!

FC Barcelona – AS Řím

6:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 15. L. Suárez (Dani Alves), 18. Messi (L. Suárez), 44. L. Suárez, 56. Piqué (Messi), 60. Messi, 77. Adriano – 90+1. Džeko

Karty:   41. Piqué (BAR), 57. Dani Alves (BAR), 64. Messi (BAR) – 62. Vainqueur (ASR)

Neproměněná penalta: 77. Neymar (BAR), brankář Szczęsny zneškodnil – 82. Džeko (ASR), brankář ter Stegen zneškodnil

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 12:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 9:2. Fauly: 13:12.

FC Barcelona: ter Stegen – Dani Alves, Piqué (56. Bartra), Vermaelen, Alba – Roberto (64. Adriano), Busquets (46. Samper), Rakitić – Messi (C), L. Suárez, Neymar.
Náhradníci: Bravo – Bartra, Adriano, Mathieu, Iniesta, Samper, Munir.

AS Řím: Szczęsny – Maicon, Manolas, Rüdiger, Digne – Pjanić (75. Uçan), S. Keita (C), Nainggolan (46. Iturbe) – Florenzi (58. Vainqueur), Džeko, Falqué.
Náhradníci: De Sanctis – Castán, Torosidis, Iturbe, De Rossi, Vainqueur, Uçan.

Rozhodčí: Cüneyt Çakιr – Duran, Ongun (vš Turecko)