Menu

Hokej

KHL

HK Soči – CSKA Moskva

2:4

konec (2:0, 0:1, 0:3)

10.11.2015, 17:30 • Ledový palác Bolšoj • Martin Doležal

Tipsport: 3.7 4.2 1.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro dnešek vše. Já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek dne. (20:08:28)
Tohle je pro domácí hodně krutá prohra! Dnes bylo Soči vyrovnaným soupeřem, jenže ve třetí periodě dokázalo CSKA otočit vývoj zápas zcela ve svůj prospěch. Nejprve vyrovnal ve 49. minutě Pihlström. Dlouho se ale čekalo, zda bude branka uznána, nakonec pomocí videorozhodčího byla. V předposlední minutě otočil vývok zápasu Telegin a do prázdné potvrdil vítězství Telegin.

Konec zápasu.

59:54

CSKA právě vstřelilo branku!
O vítězi je definitivně rozhodnuto. Do prázdné brány se trefuje JAN MURŠAK. Asistence:

59:23

Jenže prohrávající tým prohrál vhazování a Radulov ujížděl přes všechny čáry. Nakonec mu puk přeskočil přes hokejku a zmiňovaný hráč se neprosadil.

59:10

Je to jisté! Barulin zůstává na střídačce a domácí celek to zkusí v šesti! Bude se vhazovat v útočném pásmu Soči.

59:10

Oddechový čas pro domácí.

TELEGIN - 2:3

58:23

CSKA právě vstřelilo branku!
Hosté dokonávají obrat necelé dvě minuty před koncem zápasu! Ačkoliv byl IVAN TELEGIN v těžké pozici, dokázal se s pukem propasírovat mezi dva obránce a následně zakončit z bekhendu ke vzdálenější tyči. Barulin se jen marně natahoval.

58:15

Sražená střela z hokejky Skačkova způsobila před brankoviště Moskvy poměrně velký zmatek. Pro hosty to ale dobře dopadlo.

57:02

Bude se vhazovat v útočném pásmu domácích po levici Sorokina.

56:06

Radulov se hodně zlobí, protože byl za bránou Barulina sražen k zemi a dlouho přidržen. Tentokrát byli rozhodčí benevolentní a hra pokračuje.

55:15

Nevypadá to, že by se mělo stát nějaké drama. Oba celky si hlídají defenzívu a nechtějí povolit sebemenší chybu. Ta by mohla rozhodnout.

54:48

Třetí perioda je opravdu dlouhá. Hraje se už téměř přes 50 minut a to je celkem nevídaná záležitost.

53:13

Hra je přerušena poté, co Sorokin zastavil střelu Ignatuškina mezi svými betony. Bude se vhazovat v útočném pásmu domácích.

52:34

Jenže CSKA se dostalo ke kotoču a propracovalo se do rychlého protiútoku, ve kterém Kugryšev nezužitkoval přihrávku do jízdy.

51:58

Velmi dobrý obranný zákrok Maxwella, který u mantinelu zastavil unikajícího Mursaka. Domácí jsou usazeni v útočném pásmu.

50:41

Jsem zvědavý, jak se s dlouhým čekáním hráčí vyrovnají, Pro Soči to může být pozitivní jen z toho pohledu, že CSKA také čekalo a chvíli to bude trvat než se dostane do náporu.

PIHLSTRÖM - 2:2

48:23

CSKA právě vstřelilo branku!
Po velmi dlouhém rozhovoru je branka hostů nakonec uznána! Autorem gólů je ANTI PIHLSTRÖM. Asistence: Igor Ožiganov.

Už se hodně dlouho nehraje! Rozhodčí stále diskutují a vypadá, že v tom není stále jasno. Diváci si ale zatím zápas užívají.

CSKA se dočkalo vyrovnání! Radost ale musí počkat! Po střele Radulova totiž jeden z hostujících hráčů neumožnil Barulinovi zasáhnout a zároveň mu zlomil hůl. Rozhodčí se jdou poradit na videu.

46:18

S tresty se totálně roztrhl pytel! Panin ve stejném čase obdržel menší trest za hrubost a na protější straně taktéž za hrubost míří na trestnou Anisin.

46:18

O pouhé tři vteřiny později se trestá na straně hostů. Naumenkov směřuje na lavici hanby za nedovolené bránění.

46:15

O předchozí faul se postaral Sčastivyj, jenž dostává ale překvapivě jen menší trest za hru vysokou holí. Následně je tu je ještě jednou vyloučení. Semjonov dostává dvě mnity za hrubost.

Radulov si sjížděl do obranného pásma soupeře, když v tom byl zasažen do obličeje hokejkou. Teče mu krev a dá se očekávat delší trest pro domácí hráče.

45:13

Třetí perioda je hodně taktická. Oba týmy si dávají hodně velký pozor, aby neudělaly chybu, která by mohla rozhnodnout o osudu utkání.

44:18

Z velké dálky pálil Ožiganov. Tento pokus byl sražen do ochranné sítě, a tak z toho nic nevzešlo. Bude se ale vhazovat před Barulinem.

43:42

Ačkoliv zůstal Denis Kazjonov v útočné třetině sám proti třem protihráčům, propracoval ke střele, po které Sorokin zachytil puk do lapačky.

43:20

Hra je plynulá a moc se nepřerušuje. To může vyhovovat především Soči, které stále vede o jediný gól.

42:33

Krikunov se nešťastně srazil se svým spoluhráčem Ignatuškinem. Naštěstí to není nic vážného a oba hráči mohou pokračovat.

41:30

Hosté se opět snaží zužitkovat svůj počáteční tlak ve vyrovnávací branku. Zatím jsou aktivnější, ale nemohou se usadit.

40:51

Radulov znovu ukázal svoje individuální umění. Sjel si za modro čáru, kde se poté odhodlal k tažné střele, která donutila Barulina přerušit hru.

40:01

Začala třetí třetina.
Už se ale nic nestane. I ve druhé části padl velmi rychlý gól. Hned ve 21. minutě snížul za hosty Kugryšev a následně mělo CSKA velký tlak, který ale nedokázalo využít. Poté se hra vyrovnala a do třetí periody, jde Soči stále s jednobrankovým náskokem.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:01

Je tu vyloučení na obou Žarkov a Kazjonov se provinili hrubostí a na trestné stráví oba hráči dvě minuty.

38:19

Momentálně se nedaří ani CSKA. Jejich akce jsou hodně překombinované a hosté se nemohou vůbec prosadit.

37:31

V závěru periody šli dva domácí hráči proti jednomu obráci. Anisin ale tuto akci nevyřešil dobře a nedokázal přesně přihrát.

36:17

I Kvartalnov je dnes hodně vidět. Naznačil střelu, čímž zmátl Barulina, jenže následná skutečná rána zamířila do hrudi brankaře.

35:24

Moskva má trochu mezery, čehož se soupeř snaží využít z rychlých brejků.

35:12

O pár vteřin později už ale Sorokin raději přerušil hru, protože Skačkov šel do zajímavého brejku, který nicméně neproměnil.

34:50

V indiivudální akci se snažil prosadit Skačkov. Zmiňovaný hráč se sice propracoval ke střele, ale tu Sorokin dokázal vyrazit.

33:43

Neuspěl ani Kvartalnov. Domácí muž v masce dnes předvádí opravdu perfektní výkony.

33:04

Opět to byl Radulov, který objel bránu, aby následně tažným projektilem donutil Barulina vyjet z brány a zachytit puk do lapačky.

32:20

V této chvíli drží CSKA v sevření. Na branku letí jedná rána za druhou, nicméně brankař Soči nechce vyrovnání za žádnou cenu.

31:51

Znovu měl Barulin zakrytý výhled. Ani se nehnul a i se štěstím zneškodnil ránu zápěstím z hokejky Radulova, jenž je dnes hodně aktivní.

30:38

Momentálně se nedaří ani Soči. To se nemůže propasírovat blíže k brance a snaží se pálit pouze z dálky.

30:07

Nepřesná kombinace Moskvy. Naumenkov zachytil puk až za modrou čárou, a to znamená, že jsou hosté vykázáni z útočného pásma.

29:27

Morozov zachytil rozehrávku soupeře a okamžitě přeposílal kus černé pryže na branku. I s tím si brankař CSKA poradil.

28:32

Hraje se dlouho bez přerušení. Hra je hodně plynulá, a momentálně nemá ani jeden tým nijak více ze hry.

28:08

Maxwell chtěl překvapit hostujícího brankaře střelou z otočky ze středu hrací plochy, avšak Sorokin byl pozorný a betonem ránu zneškodnil.

27:27

Po vyhraném buly v útočné třetině pálil Naumenkov., Jeho rána byla sražena a kus černé pryže zamířil k zadnímu mantinelu.

26:10

Kvartalnov napřáhl z vrcholu levého kruhu. Svůj pokus sice usměrnil mezi tři tyče, nicméně Barulin byl na místě a zasáhl včas.

26:03

Hra se trochu uklidnila, co Soči vyhovuje. Na začátku druhého dějství měli hosté velký tlak. Ten ale opadl.

24:27

Panin ujel z trestné lavice do brejkové akce a mohl vyrovnat! Ranou k levé tyči ale nedokázal Barulina překvapit, a ten jeho ránu zneškodnil.

24:21

Hosté v plném počtu.

23:26

O chvli později se to hostům opět povedlo. Soči se nemůže dostat do přesilovkové formace.

23:05

Zatím se hosté dobře brání. Bondarev zachytil rozehrávku soupeře a okamžitě kotouč vyhodil přes všechny čáry.

22:21

Jak se ukázalo, tak Panin v předchozí akci Ljudučina zastavil nedovoleně. Za hákování míří na trestnou.

22:21

Vzápětí se ale Ljudučin propacoval do rychlého protiútoku, ve kterém si sjel od mantinelu před bránu. Kličkou ale Sorokina nepřekvapil.

21:51

Hostů je samozřejmě v této chvíli plný led. Soči je zaskočeno vstupem CSAK do této pasáže a momentálně se jen brání.

20:31

20:31 KUGRYŠEV - 2:1

20:31

CSKA právě vstřelilo branku!
Lepší vstup do druhé části si hosté snad ani nemohli přát. Hosté pokračovali v přesilové hře z první třetiny a DMITRIJ KUGRYŠEV si sjel mezi kruhy, kde využil přihrávky z hokejky Radulova. Na nic nečekal, napřáhl a propálil Barulina, jenž nestihl zareagovat, protože měl zakrytý výhled. Asistence: Alexandr Radulov.

20:01

Začala druhá třetina.
Viděli jsme perfketní třetinu, plnou šancí, dvou branek a také jedné bitky. Do kabin jde ale rozhodně spokojenější Soči, které vede o dva góly. Nejprve se trefil již po 44 vteřinách hry Ignatuškin a přesně v polovině navýšil vedení domácích Skačkov. CSKA je velmi aktivní, jenže Barulin zatím chytá skvěle.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:58

Znovu výborný Barullin, který zneškodnil pokus Stoljarova. Dvě vteřiny před koncem se bude vhazovat v pásmu Soči.

18:43

Domácí v plném počtu.

18:03

Jenže zatím se prohrávajícímu nedaří. Ačkoliv se drží v útočné třetině, nemohou se prosadit před dobře bránící obrannou čtveřici.

V závěru si hosté zahrají dlouhou přesilovou hru! Za katr směřuje Kosticyn, který dostává trest 5+10 za podražení.

16:22

Velmi aktivní Radulov si zatím může vylámat zuby na perfektně chytajícím brankaři. Jeho rána z úhlu byla zneškodněna vyrážečkou.

15:46

Hraje se poměrně douho bez přerušení. Hosté si neporozuměli v rozehrávce a Junkov poslal puk zpět ke své brance.

14:41

První perioda je opravdu parádní a nabízí krásnou podívanou. CSKA má mírný tlak a snaží se procpat puk mezi tři tyče domácí svatyně.

14:01

Zajímavá příležitost pro Radulova, který nebezpečně dorážel před bránou. Poté se dostal i k dorážce, když objel bránu, ale Barulin zastavil puk před brankovou čárou svým betonem.

13:36

Ignatuškin se dostal k mantinelu, kde se poté poslepu snažil přihrávkou najít najíždějící spoluhráče. Neúspěšně.

12:07

Tak či tak je CSKA v hodně těžké pozici. Dnes měli být hosté favoritem, nicméně skóre mluví jinak a Moskvané mají co dohánět.

11:29

A samozejmě se vylučuje. Na trestnou usedá Warn, ale za hosty jde Kvartalnov, jenž se bitky nezůčastnil. To je zvláštní.

11:29

Na protější straně pálil Sčastivyj. Po přerušení se do pěstního souboje pustil hostující Sergejev a domácí Warn! Oba hráči shodili rukavice a je z toho regulerní bitka.

11:08

Radulov byl dvakrát ve velké šanci! Ani v jednom případě ale nedokázal puk doklepnout za záda Barulina. Ten zatím chytá výborně.

10:17

Hosté jsou již v plném počtu a pokračuje zkrácená početní výhoda CSKA.

09:34

09:34 SKAČKOV - 2:0

09:34

Soči právě vstřelilo branku!
JEVGENIJ SKAČKOV ukázal, jak dokáže být hokej jednoduchý! Zmiňovaný hráč si sjel podél levé strany do pásma soupeře, kde následnou střelou z kruhu propálil Sorokina, kterému prošel kus černé pryže pod lapačkou. Asistence: Janne Jalasvaara, Ben Maxwell.

09:01

Je tu další podražení, avšak tentokrát se vylučuje na straně domácích. Na trestnou putuje Kuzněcov.

08:29

Před bránou Sorokina vznikl velký zmatek. Ani jeden z hráčů domácích toho ale nedokázal využít a CSKA se vzápětí osvobozuje.

07:56

Povedlo se to až teď, při čemž se Blažijevskij provinil podražením. Domácí si zahrají přesilovku.

07:39

Stále má CSKA tlak a pokračuje v kombinaci. Soči se nemůže osvobodit.

06:55

A Platt měl na hokejce vyrovnání! Domácí střídali a Platt zůstal v útočném pásmu sám s Radulovem. Dostal přihrávku, ale místo prázdné brány trefil přesouvající se ho brankaře.

06:39

Radulov neustál souboj za bránou domácích a o puk přišel. Hosté ale zabojovali a získali ho zpět.

06:02

O tom jsme se mohli mohli předsvedčit, když Ignatuškin napřáhl z mezikruží a Sorokin zastavil puk jen tak tak před brankovou čárou.

05:57

Jakoby se hrálo bez středního pásma. Stále se hraje buď na jedné či druhé útočné straně.

05:34

Wilson měl hodně prostoru, čehož využil k nájezdu do útočného pásma. Tvrdou ranou prověřil pozornost gólmana.

04:06

Tým Moskvy začíná hrozit čím dál tím víc. Radulov si sjel až před bránu, kde svým pokusem donutil branakře domácích zasáhnout.

03:55

O pár vteřin později to zkoušel Pihlström. Střela z levého kruhu zamířila do lapačky Barulina.

03:18

Na začátku utkání se ale hraje opravdu aktivní hokej. Mursak se procpal z mezikruží před brankoviště, kde bekhendem trefil hruď Barulina.

02:58

Vzápětí přilétly na branku Sorokina dvě nebezpečné a tečované střely. V obou případech si brankař CSKA poradil.

02:16

Platt zůstal ve své obranné třetině sám. Dokázal si ale poradit a kus černé pryže vyhodil do středního pásma.

01:35

Tohle je pro CSKA hodně nepříjemný začátek. Zatím se hosté nemohou prosadit.

00:44

00:44 IGNATUŠKIN - 1:0

00:44

Soči právě vstřelilo branku!
Domácí vstoupili do utkání tim nejlepším možným způsobem. Už po 44 vteřinách hry jde totiž Soči do vedení. Krikunov si najel k brankovišti, kde zužitkoval přihrávku k ráně z první. Sorokin jeho pokus sice zneškodnil, jenže puk se odrazil na hokejku IGORA IGNATUŠKINA, a ten se trefil střelou mezi betony brankaře. Asistence: Ilja Krikunov, Andrej Kosticyn.

00:01

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

HK Soči: Barulin (Gavrilov) – Kuzněcov, Jalasvaara, Mamašev, Semjonov (C), Bernackij, Wilson – Pajgin – Warn, Sčastlivyj, Anisin – Krikunov, Ignatuškin, Kosticyn – Ljudučin, Maxwell, Skačkov – Dmitrij Kazjonov, Morozov, Denis Kazjonov.

CSKA Moskva: Sorokin (Galimov) – Bondarev, Kutuzov, Naumenkov, Ožiganov, Panin, Sergjev, Blažijevskij – Platt, Stoljarov, Radulov (C) – Mamin, Mursak, Kugryšev – Telegin, Junkov, Pilhström – Kvartalnov, Korotkov, Ljubimov..

Rozhodčí: Bělov, Jeřábek – Goljak, Lazarev.
Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je po reprezentační přestávce na programu znovu KHL a my budeme v našem online přenosu sledovat utkání mezi týmy HC Soči a CSKA Moskva.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

HK Soči – CSKA Moskva

2:4

konec (2:0, 0:1, 0:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Ignatuškin (Krikunov, Kosticyn), 10. Skačkov (Jalasvaara, Maxwell) – 21. Kugryšev (Radulov), 49. Pihlström (Ožiganov), 59. Telegin, 60. Muršak

HK Soči: Barulin (Gavrilov) – Kuzněcov, Jalasvaara, Mamašev, Semjonov (C), Bernackij, Wilson – Pajgin – Warn, Sčastlivyj, Anisin – Krikunov, Ignatuškin, Kosticyn – Ljudučin, Maxwell, Skačkov – Dmitrij Kazjonov, Morozov, Denis Kazjonov.

CSKA Moskva: Sorokin (Galimov) – Bondarev, Kutuzov, Naumenkov, Ožiganov, Panin, Sergjev, Blažijevskij – Platt, Stoljarov, Radulov (C) – Mamin, Mursak, Kugryšev – Telegin, Junkov, Pilhström – Kvartalnov, Korotkov, Ljubimov..

Rozhodčí: Bělov, Jeřábek – Goljak, Lazarev

Průběh zápasu
1. třetina
00:44
07:56
09:01
09:34
11:29
Po 1. třetině
2. třetina
20:31
22:21
39:01
Po 2. třetině
3. třetina
46:15
46:18
46:18
48:23
58:23
59:54
Konec