Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – FC Ingolstadt 04

0:0

konec (0:0)

07.11.2015, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • 12. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.63 4.0 5.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

86. Zákrok Xhaky, po kterém následovala červená karta

86

Granit Xhaka dostává druhou žlutou kartu, což znamená, že míří předčasně do sprch! Švýcarský středopolař poslal ostrý způsobem k zemi Konstantina Engela, a hlavní rozhodčí s udělením druhé žluté karty neváhal!

84

Na pravé straně se následně k míči probojoval Granit Xhaka, který postupoval středem hřiště. To se příliš nezamlouvalo Alfredu Morelsovi, který švýcarského reprezentanta poslal k zemi, a viděl žlutou kartu!

74

74. Konflikt Domíngueze s Moralesem

74

Álvaro Domínguez přidal na důrazu v souboji s Moralesem, kterého poslal k zemi. Následně se španělský obránce pokoušel Moralese zvednou, a zatahal ho za dres. Americký útočník následně teatrálně předváděl, že ho Domínguez dusil. K překvapení všech následně právě Domínguez dostal žlutou kartu!

67

Tak Konstantin Engel se na hřišti uvedl opravdu velmi dobrým způsobem. Kazašský záložník zastavil nedovoleným zákrokem pronikajícího Larse Stindla, a hned vidí žlutou kartu!

59

Do zajímavého protiútoku se mohl dostat domácí Gladbach, jenže za záchranou brzdu zatáhl Tobias Levels, který stáhl k zemi Xhaku. V akci mohl pokračovat Traoré, toho však o míč připravil Morales! Levesl za svůj zákrok viděl žlutou kartu!

49

Rozehrávky se ujal Pascal Gross, kterému se však vůbec nepovedl centr, a Gladbach mohl jít do protiútoku, ten zastavil nedovoleným zákrokem právě Gross, který vidí žlutou kartu!

37

Tentokrát už Marco Fritz žlutou kartu z kapsičky vytáhnout musel! Mathew Leckie nestíhal v souboji s Traorém, a tak domácího křídelníka poslal k zemi. Žlutá karta zcela zasloužená! Gladbach má navíc k dispozici zajímavou standardní situaci!

31

Ve středu hřiště svedl hodně tvrdý souboj Lars Stindl s Alfredem Moralesem, který byl faulovaný. Následně se Stindl kočkoval s Romainem Brégeriem, který za svou přehnanou aktivitu dostává žlutou kartu!

18

Tak jsem to zakřikl! Středem hřiště postupoval Alfredo Morales, kterého následně poslal k zemi Mahmoud Dahoud. Své k tomu však potřeboval říci Granit Xhaka, který dostává žlutou kartu, což znamená, že švýcarský záložník vynechá příští utkání s Hannoverem!

Borussia Mönchengladbach – FC Ingolstadt 04

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   18. Xhaka (MNC), 74. Á. Domínguez (MNC) – 31. Brégerie (ING), 37. Leckie (ING), 49. Groß (ING), 59. Levels (ING), 67. Engel (ING), 84. Morales (ING)   86. Xhaka (MNC)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 2:10. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 16:16.

Borussia Mönchengladbach: Sommer – Nordtveit, Christensen, Á. Domínguez, Wendt – Traoré (79. T. Hazard), Dahoud (51. Drmić), Xhaka (C), Johnson – Stindl, Raffael (88. Elvedi).
Náhradníci: Sippel – Brouwers, Drmić, T. Hazard, M. Schulz, Elvedi, Hrgota.

FC Ingolstadt 04: Özcan – Levels, Matip (C), Hübner, Suttner – Groß (67. Engel), Brégerie, Morales – Hartmann (90+1. Christiansen), Hinterseer (77. D. da Costa), Leckie.
Náhradníci: Nyland – Pekhart, Christiansen, Engel, D. da Costa, Bauer, Kachunga.

Rozhodčí: Marco Fritz – Sinn, Gerach (vš. Německo)