Menu

Hokej

Extraliga staršího dorostu

BK Havlíčkův Brod – Mountfield HK

3:4

po prodl. (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)

06.11.2015, 16:30 • Zimní stadion Kotlina • 24. kolo • Richard Wagner (@Groundhoppik)

61:29

Hradec právě vstřelil branku!
Happy end a dva body na straně Hradce Králové. Hostující mužstvo se usadilo před domácí brankou a jak bylo v průběhu zápasu zvykem, tak několikrát zahrozilo. Gólman Tomáš Kulich si připsal dobrý zákrok po střele od modré, kterou vykopl betonem, ale poté nestačil na zakončení FILIPA JIRÁSKA z levého kruhu, které skončilo přesně pod horní tyčí jeho branky. Výstavní rána, která rozhoduje o exportu dvou bodů do Hradce Králové. Bez asistence.

59:27

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Velký nápor před Matějem Bartozelem nakonec přinesl očekávaný úspěch a domácí mužstvo se dočkalo vyrovnání. Třiatřicet vteřin před koncem. Trma vrma před hostující klecí přinesla několik zajímavých zakončení, která ale adresu za brankovou čarou nenalezla. Nakonec ale kotouč získal na svou hokejku DAVID MICHÁLEK, který dostal puk za klečícího gólmana Hradce Králové. Na domácí straně následně propukla velká euforie a na straně Mountfieldu velké zklamání. Asistence: Lukáš Beran.

56:14

Hradec právě vstřelil branku!
Klasika – jen jsem to dopsal, stal se opak. Ještě během psaní předchozího příspěvku měl Mountfield dvě zajímavé šance, z nichž jednu vytáhl Kulich betonem a druhá skončila nepřesnou střelou. Přesně dvě vteřiny po odeslání příspěvku ale vletěl po kombinaci dua Kryštof Hroudný – Patrik Mašín do útočného pásma PATRIK HIDVEGHY, který svou přesně mířenou dělovkou z levého kruhu umístil puk nad lapačku domácího gólmana. Asistence: Kryštof Hroudný a Patrik Mašín.

39:10

Hradec právě vstřelil branku!
Jeden šťastný, druhý laciný a tento? Tento byl vážení přátelé bleskový. Hosté si s druhým inkasovaným gólem dlouho hlavu nelámali. Hned po buly využili okna na pravém křídle, které otevřel Daniel Králíček, jenž ho rozvalil tak, jako by chtěl větrat duchny, dostali se do útočné třetiny a PATRIK HIDVEGHY po Matějčkově nahození na bránu v pozici ležícího střelce šťouchl kotouč za záda padajícího Tomáše Kulicha. Asistence: Štěpán Matějček a Patrik Mašín.

38:45

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Na jedné straně kupa šancí, nebo alespoň jejich náznaků, a na druhé branka, která není z kategorie šťastných, ale laciných. Brankář Matěj Bartozel se nyní musí červenat až na Šumavu. Vojtěch Holenda totiž poslal do jízdy ROBIN MARTÍNEK, který neměl tolik prostoru k tomu, aby s pukem vyvedl něco víc, než že jen vystřelil. Navíc to neudělal dvakrát dobře, když jen tak lehce poslal puk po ledě. Ten k překvapení všech projel pod Bartozelovým betonem až do sítě. Asistence: Vojtěch Holenda a Vojtěch Veverka.

35:50

Hradec právě vstřelil branku!
Využitá přesilovka a navíc srovnání stavu. To je přesně to, čeho chtěl Hradec Králové v této početní výhodě dosáhnout. Sice to byl gól z kategorie těch šťastnějších, ale na druhou stranu – Mountfield už si v tomto zápase vybral střelecké smůly až až. Ale k tomu, jak to padlo. Inu, Jakub Moník přišoupl kotouč na modré čáře Václavu Mašínovi, který vypálil. Jeho ideálně umístěná střela lízla nastavenou čepel KRYŠTOFA PAŽOURKA a puk skočil přesně vedle betonu stojícího Tomáše Kulicha, který neměl šanci reagovat. Asistence: Václav Mašín a Jakub Moník.

03:29

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Jenže vzápětí se hra přenesla na druhou stranu kluziště a domácí družstvo se ujímá vedení! Lukáš Beran si sice neporozuměl zcela ideálně na modré čáře s Jiřím Benákem, ale i tak nakonec domácí hráč získal kotouč, který předložil DAVIDU MICHÁLKOVI, který z levého kruhu vypálil a Matěj Bartozel se jen smutně ohlédl za pukem, který někde kolem jeho výstroje zafičel do klece. Asistence: Jiří Benák a Lukáš Beran.

BK Havlíčkův Brod – Mountfield HK

3:4

po prodl. (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Michálek (Benák, Beran), 39. Martínek (Holenda, Veverka), 60. Michálek (Beran) – 36. Pažourek (Mašín, J. Moník), 40. Hidveghy (Matějček, Mašín), 57. Hidveghy (Hroudný, Mašín), 62. Jirásek

BK Havlíčkův Brod: Kulich (Hanák) – Hrabaň "A", Zdeněk, Kopic, Benák, Polák, Lachman, Jančařík – Michálek "C", Vlach, Beran "A" – Martínek, Holenda, Veverka – Hendrych, Králíček, Donda – Přibyl.
Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

Mountfield HK: Bartozel (D. Dvořák) – Kynčl "A", Hroudný, Martinec, Muška, Pohl, J. Moník, Lelek, Brádler – Hidveghy, Matějček "C", Mašín – Jirásek, Štohanzl, F. Moník – Maršík, Pažourek, J. Dvořák – Hašek, Matouš, Šimůnek.
Trenéři: Vladimír Kostka a Vladimír Martinec.

Rozhodčí: Michal Antonín – Tomáš Měkýš, Martin Šustr

Průběh zápasu
1. třetina
02:34
02:52
03:29
05:39
09:34
14:00
17:31
Po 1. třetině
2. třetina
22:41
22:49
23:49
26:01
34:21
35:50
38:45
39:10
Po 2. třetině
3. třetina
44:01
44:49
48:34
52:00
56:14
58:37
59:27
Po 3. třetině
Prodloužení
61:29
po prodl.