Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

CF OS Belenenses – CF União Madeira

1:0

konec (0:0)

26.10.2015, 21:00 • Estádio do Restelo, Lisboa • 8. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.06 3.07 4.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní zápas je u konce! CF OS Belenenses se na dnešní výhru na CF Uniao Madeira pořádně natrápilo, nakonec však zvítězilo 1:0!

První poločas dnešní dohrávky osmého kola portugalské ligy bohužel branku nenabídl. Hned ve druhé minutě měl velkou šanci André Sousa, který trefil tyč! Na velké šance jsme si museli počkat až na závěr poločasu. Breitner však z ideální pozice mířil mimo, a Sousovu ránu vyrazil Moreira!

Hra ve druhém poločase byla velmi vyrovnaná. Velmi dobrou šanci měl Amorim Gomes, jehož střelu z voleje však Moreira lapil. Následně natáhl ke střele hostující Danilo, který však o kousek minul. V devadesáté minutě přišel velmi krutý moment pro hosty, to když se před brankou dokázal prosadit Tiago Caeiro, který rozhodl o vítězství domácího celku!

To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:58:30)

90+4

Konec zápasu.

90+3

Na polovině Belenenses dobře zapracoval Manuel, který dostal míč na nohu Cádize. Střela střídajícího hráče však mířila hodně mimo!

90+2

Střídání v týmu CF União Madeira: ze hřiště odchází Breitner, přichází Miguel Fidalgo.

90

90. Tiago CAEIRO - 1:0

90

Belenenses právě vstřelilo branku!
Tak to je pro hostující tým hodně kruté, naopak na domácí straně propuká veliká radost! Belenenses vybojoval rohový kop, který rozehrál Carlos Martins. Jeho centr našel na přední tyči TIAGA CAEIRA, který dokázal až z dorážky brankáře Moreiru překonat!

89

Obránce Paulinho posílal dlouhý nákop na útočnou polovinu, který měl najít útočníka Faríase Martíneze. Ten si však nepohlídal ofsajdovou linii, což postřehl pomezní rozhodčí.

88

Tentokrát se rohového kopu ujal brazilský záložník Breitner, který však obranu Belenenses nepřekonal, a centr dokázala obrana domácích odvrátit.

87

Střídající Carlos Manuel kombinoval na levém křídle s Soaresem. Následně se pokoušel poslat centr do vápna, jeho pokus však zablokoval obránce Amorim, a bude z toho další rohový kop!

86

Na druhé straně vybojovali hosté rohový kop. Exekuce se zhostil středopolař William Soares, který poslal do vápna nadýchaný centr. Nejlépe se zorientoval stoper Dias, který míč odhlavičkoval.

84

84. Sturgeon mohl rozhodnout, nicméně míč do sítě nedostal

84

Domácí celek rozehrával z vlastní poloviny, nicméně stoper Ricardo Dias hodně spěchal, aby se dostal rychle na útočnou polovinu. Z pravé strany následně odcentroval Martins, který našel před brankou Sturgeona. Tomu však hlavička nevyšla dle představ, a hosté situaci dokázali zachránit!

83

Tentokrát se však po chybě hostujícího celku dostal k míči Amorim Gomes, který na pravém křídle kombinoval s Lealem. Prvně jmenovaný však měl proti sobě hned dvojici protihráčů, a o míč přišel.

82

Belenenses na začátku poslední desetiminutovky dnešního utkání lehce "zapnul", a pokouší se v závěru utkání rozhodnout. Obrana hostů však pracuje velmi dobře i nadále!

81

Střídání v týmu CF OS Belenenses: ze hřiště odchází Goncalo Brandao, přichází Ricardo Dias.

80

Střídání v týmu CF União Madeira: ze hřiště odchází Danilo Diaz, přichází Ricardo Dias.

80

Luís Leal si to však vynahradil teď. K domácímu útočníkovi se odrazil míč po souboji Breitnera s Sturgeonem. Leal natáhl ke střele ze střední vzdálenosti, nicméně mířila pouze do středu branky.

79

Středopolař André Sousa vymýšlel centr na levé křídlo pro Luíse Leala. Zkušený domácí útočník však zaváhal při náběhu, a u míče byl první brankář Moreira.

77

Danilo Dias dostal přihrávku na pravou stranu od Breitnera, a pokoušel se postupovat vpřed. Skvěle k němu však přistoupil André Sousa, který ho dokázal čistým způsobem o míč obrat!

76

Belenenses mělo následně k dispozici zajímavou standardní situaci, které se zhostil Filipe Ferreira. Centr portugalského středopolaře však skončil v náruči brankáře Moreiry!

75

Další žlutou kartu musel udělit hlavní rozhodčí hostujícímu hráči! Střídající Carlos Manuel si počínal nedovoleně v souboji s Carlosem Martinse, kterého zezadu přistrčil, a žlutá karta byla zcela na místě!

73

Střídání v týmu CF OS Belenenses: ze hřiště odchází Kuca, přichází Tiago Caeiro.

72

72. Danilo natáhl ke střele, ta však skončila těsně mimo

72

Madeira je však dnes více než vyrovnaným soupeřem! Danilo Dias si naběhl do středu hřiště, a vyslal nebezpečnou ránu, který prolétla vedle branky Ventury!

71

I na druhé straně však dokázalam Madeira zahrozit. Na pravé straně odvedl dobrou práci Paulinho, který dokázal odcentrovat přes Fereiru. Na jeho centr si nabíhal Farías, který však v rozhodující moment podklouzl, a do zakončení se nedostal.

70

Následně domácí celek vybojoval rohový kop, kterého se zhostil André Sousa. Jeho prudký centr však ve vápně nikoho nenašel, a tak míč obrana hostů dokázala odvrátit do bezpečí.

69

Belenenses se pokouší být na útočné polovině v posledních minutách aktivní, nicméně hostující celke velmi dobře brání. Je vidět, že případný bod by byl pro hosty velký úspěch!

68

Uniao zahrávala standardní situaci, které se ujal Martin dos Santos. Jeho centr hledal ve vápně Amiltona, ten se však k hlavičce nedostal, a tak alespoň dohrál Rubena Pinta. Domácího záložníka souboj bolel, nicméně by měl být v pořádku.

66

André Sousa krásně uvolnil na pravém křídle Luíse Leala, který si míč zpracoval, a pohotově poslal centr do vápna. Do pokutového území však nikdo z domácích nenaběhl, a obrana Madeiry měla lehkou práci.

65

65. Nebezpečná střela Amorima

65

Po delší době jsme viděli další nebezpečnou šanci domácího celku! Centr Fereiry letěl před vápno, kam si naběhl Amorim Gomes, který se do míče opřel z voleje. Jeho tvrdou ránu však Moreira lapil!

64

Střídání v týmu CF União Madeira: ze hřiště odchází Joazinho, přichází Carlos Manuel.

63

Střídání v týmu CF OS Belenenses: ze hřiště odchází Tiago Silva, přichází Carlos Martins.

62

Tentokrát předvedl hodně ostrý zákrok Sturgeon, který si počínal nedovoleně v souboji s Faírasem Martínezem. Kolubijský útočník zůstal ležet na zemi, a momentálně je v lékařském ošetření.

60

Paulinho poslal nadýchaný centr do vápna pro útočníka Faríase Martíneze, který však špatně načasoval svůj náběh, a u míče byl první brankář Ventura!

59

Domácí celek férově vrátil míč svému soupeři, a od vlastní branky bude vykopávat brankář Moreira. Joazinho je za postranní čárou, a uvidíme, zda-li ho trenér Norton de Matos raději nevystřídá.

57

Stirgeon vyskočil ve vzdušném souboji opravdu vysoko, a trefil tělem hlavu Joazinha, který dopadl nepříjemně na zem! Portugalský obránce je v péči lékařů.

55

Portugalský obránce Joazinho je jednoznačně mužem posledních minut. Tentokrát se mu povedlo obdržet žlutou kartu za ostrý zákrok v souboji s André Sousou.

54

54. Hlavička Faríase

54

Tentokrát to však Joazinho udělal podstatně lépe. Portugalský obránce svým prudkým centrem našel hlavu Faríase, jehož hlavička však mířila do středu branky, a Ventura zasáhl!

53

V hlavní roli útočné akce hostujícího celku byl opět obránce Joaziniho, který měl odcentrovat z levé strany. To udělal, nicméně poslal míč rovnou do zámezí ...

52

Exekuce se ujal André Sousa, jehož přetažený centr zachytil na opačné strany Pinto. Portugalský středopolař poslal přízemní centr, který navíc tečoval Joazinho. Obrana hostů však dokázala zareagovat, a ubránila se ...

51

Hlavní rozhodčí musel přerušit hru po nedovoleném zákroku Wiliama Soarese, který zasáhl rukou do obličeje Tiaga Silvu. Belenenses má k dispozici standardní situaci z levé strany.

50

Madeira však pokračovala v kombinaci, a obránce Joazinho se opět dostal k centru na levé straně. Tentokrát však jeho centr skončil v rukavicích brankáře Ventury!

49

Exekuce prvního rohového kopu ve druhém poločase se ujal Breitner, který rozehrál rohový kop společně se Soaresem. Druhý jmenovaný poslal nebezpečný centr do vápna, který však obrana Belenenses odvrátila.

48

Protiútoku hostujícího celku táhl po levé straně obránce Joazinho, který v levém krohu poslal centr do vápna, ten poslal na rohový kop André Sousa!

47

Belenenses rozhodně nikam při rozehrávce nespěchalo, a dávalo si na čas. Na pravé straně však špatně zpracoval přihrávku Sousa, a k míči se dostal dos Santos, který zahajuje protiútoku svého celku.

46

Úvodní výkop druhého poločasu měli k dispozici fotbalisté hostujícího celku. Madeira se hned dostala do kombinace na útočnou polovinu. Z pravé strany poslal do vápna centr Paulinho, na který si naběhl Amilton, jehož hlavička však letěla těsně mimo!

46

Začal druhý poločas.
První poločas dnešní dohrávky osmého kola portugalské ligy bohužel branku nenabídl. Hned ve druhé minutě měl velkou šanci André Sousa, který trefil tyč! Na velké šance jsme si museli počkat až na závěr poločasu. Breitner však z ideální pozice mířil mimo, a Sousovu ránu vyrazil Moreira!

Druhý poločas začne za nerozhodného stavu přibližně v 22:04!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Ještě jedna šance pro domácí celek! Ze střední vzdálenosti tvrdě vypálil André Sousa, jehož dělovku dokázal vyrazit brankář Moreira!

45

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem jednu minutu nad rámec základní hrací doby!

44

Na druhé straně zahrozil také Sturgeon, který vypálil opět z hranice pokutového území. Tentokrát však jeho rána skončila v náruči brankáře Moreiry!

43

43. Nebezpečná rána Breitnera skončila těsně mimo

43

Velká šance pro hostující celek! Parádní pas za obranu dostal Breitner, který ve vápně stihl udělat kličku, a vystřelil na vzdálenější tyč. Jeho střelecký pokus však těsně minul levou tyč domácí branky!

41

Hlavní rozhodčí před malou chvílí udělil další žlutou kartu v tomto zápase. Tentokrát ji dostal domácí Amorim Gomes, který postrčil na pravé straně Joazinha!

40

Dlouhý odkop brankáře Ventury našel na polovině hřiště pouze Amiltona. Jeho hlavička měla najít na pravém křídle dos Santose, ten však míč na hrací ploše nedostihl.

39

André Sousa se dostal k míči na levém křídlo po přihrávce Ferreiry. Následně portugalský středopolař poslal nebezpečný centr do vápna, který před Kucou odvrátil stoper Monteiro.

37

37. Střela Amiltona

37

Velmi povedený průnik středem hřiště provedl hostující Amilton! Na brazilského útočníka byla krátká hned dvojice protihráčů, a ten se dostal do zakončení. Jeho rána však nakonec letěla nad branku!

36

Tentokrát to schytal Filipe Fereira, který šel hodně odvážně do vzdušného souboje s Gianem Martinsem. Domácí obránce nepříjemně spadl na záda, nicméně by měl být v pořádku!

35

Danilo Dias se dostal ve středu hřiště k míči, a zajímavým pasem se pokoušel uvolnit na pravém křídle obránce Paulinha. Přihrávku však přibrzdil mokrý trávník, a míče se zmocnil domácí Ferreira!

34

Hostující celek to v poslední době přehání s důrazem v osobních soubojích. To teď názorně předvedl Gian Martins, který poslal k zemi Rubena Pinta. Hlavní rozhodčí však v tomto případě žlutou neudělil.

33

Rozehrávky standardní situace se poprvé v tomto zápase ujal Tiago Silva, a bylo to poznat. Jeho centr byl značně nepovedený, a míč dolétl pouze na hranici vápna, kde míč odhlavičkoval Monteiro!

32

Na trávníku zůstal ležet André Sousa, který si pravděpodobně ublížil v souboji s Soaresem. Domácí klíčový záložník je však již po ošetření, a vypadá to, že by měl pokračovat ve hře.

31

I rozehrávky tohoto rohového kopu se ujal André Sousa, jehož centr ve vápně nikoho z domácích nenašel. Za pokutové území si však naběhl Amorim Gomes, který vyslal nebezpečnou přízemní střelu. Tu však dokázal zblokovat Monteiro.

30

To se domácím příliš nepovedlo ... Tiago Silva poslal míč vedle sebe pro Luíse Leala, který si dal opravdu velký rozběh. Proti němu však skvěle vystartoval Paulinho, který jeho střelu tečoval nad branku!

29

Belenenses bude mít k dispozici další zajímavou standardní situaci. Amorim Gomes dostal míč na Kucu, který si jej kryl před Breitnerem. Brazilský záložník následně fauloval!

27

Exekuce čtvrtého rohového kopu hostujícího celku se Breitner, jehož centr našel ve vápně hlavu Monteira. Portugalský stoper však svou hlavičku poslal nad branku!

26

Rohový kop dokázala vybojovat na druhé straně také Madiera. Klub z portugalského ostrova však branku nedokázal branku Ventury ohrozit. Uniao však zůstalo v kombinaci, a z pravé strany nebezpečně centroval Paulinho. Jeho centr však odvrátil na další roh Brandao!

25

Belenenses se probojovalo ke třetímu rohovému kopu v tomto zápase. Exekuce se ujal opět André Sousa, jehož centr směřoval na hranici malého vápna. Kuca komplikoval výběh Moreirovi, ten však situaci zvládl, a míč lapil!

23

Na druhé straně zahrozil portugalský obránce Joanzinho, který si udělal prostor na levém křídle, jeho centr hledal Amiltona, ten však na míč těsně nedosáhl!

22

22. Rána Sturgeona

22

Po delší době jsme viděli velkou šanci domácího celku! Tiago Silva našel na hranici pokutového území Sturgeon, který udělal kličku do středu, a nebezpečně vypálil. Jeho tvrdá střela však mířila do středu branky, kde se nacházel brankář Moreira!

21

Domácí celek se však dokázal velmi rychle vrátit, a následně dokázal svého soupeře o míč obrat. Madeira se však nevzdala, zabojovala, a míč vybojoval Joazinho, který postupoval po pravé straně. Jeho následný centr však skončil v náruči Ventury.

20

Belenenses kombinovalo na útočné polovině, kombinaci však zhatil středopolař André Sousa, který si nedal pozor na napadajícího dos Santose, který ho dokázal obrat o míč. Madeira může zamířit do protiútoku.

19

Exekuce druhého rohového kopu domácího celku se ujal André Sousa, který poslal nebezpečný centr do vápna, avšak obrana Madeiry si dokázala poradit, a centr odvrátila.

18

Daleko lépe si na levé straně vedl domácí Ferreira, jehož nadýchaný centr svého adresáta ve vápně našel. Sousa si však nevěděl rady proti Joazinhovi, a tak vybojoval alespoň rohový kop!

17

Velmi dobrou práci odvedl na pravé straně útočník Amilton, který dokázal obrat o míč obránce Ferreiru, a postupoval vpřed. Následně se rozhodl pro centr, který však našel pouze stopera Brandaa, jenž míč odhlavičkoval.

16

Velmi zajímavý centr za obranu posílal domácí stoper Goncalo Brandao, který hledal Luíse Leal. Domácí útočník svůj náběh dobře načasoval, avšak mu kousek chyběl, aby míč zpracoval.

15

Madeira postupně přebrala iniciativu, a v posledních minutách je aktivnější. Domácí Belenenses je momentálně hodně pasivní! Teď však budou mít domácí čas na kombinaci, neboť Amorima fauloval Paulinho.

14

Hostující Joazinho sympaticky kombinoval na levé straně s Soaresem. Do kombinace hráčů Madeiry vstoupil domácí Sousa, který poslal míč do zámezí.

13

Tentokrát se domácí celek opět dostal do kombinace na útočnou polovinu. Ve středu hřiště však následně ztratil míč Tiago Silva, který poté fauloval, a u míče bude Madeira.

12

Obránce Paulinho posílal nebezpečnou přihrávku do vápna pro útočníka Faríase. Kolumbijský hráč však na míč těsně nedosáhl, a obrana Belenenses si dokázala poradit.

11

Madeira si v krátkém časovém sledu vybojovala hned dva rohové kopy. Oba si vzal na starost Brazilec Breitner, avšak ani jeden z jeho centrů neznamenal pro obranu Belenenses nějaké nebezpečí.

10

Belenenses předvedl velmi zbytečnou ztrátu na polovině hřiště, a do velké šance se dostal Paulinho, kterému ve vápně předal míč Amilton. Střelu portugalského obránce však na poslední chvíli zblokoval na rohový kop stoper Gomes!

10

Hostující celek se dostal poprvé do blízkosti vápna svého soupeře. Levý obránce Joazinho dostal pěknou přihrávku do volného prostoru na levé straně. Portugalský bek tak tak stihl míč na hrací ploše, nicméně jeho následný centr ve vápně nikoho nenašel.

9

Prvního rohového kopu domácího celku se ujal André Sousa, jehož centr však příliš povedený nebyl, a obrana Madeiry se dokázala ubránit, a dostala míč do bezpečí.

8

Domácí útočník Kuca si pohrál s hostujícími obránci, a ve vápně si udělal prostor ke střele. Kapverdský útočník však svou střelu nasměroval nad branku! Střela však byla tečovaná, a je z toho rohový kop!

6

Exekuce následné standardní situace se ujal Luís Leal. Zkušený útočník svou dělovkou však trefil pouze bránícího dos Santose, který stál vedle zdi. Belenenses se však následně dostalo k míči, a pokračuje v kombinaci.

5

Hostům však rozehrávka vůbec nevyšla, a Belenenses zamířilo do protiútoku, který táhl Ruben Pinto. Jeho následný postup však zastavil Paulo Monteiro, který vidí žlutou kartu!

4

Belenenses je od úvodních minut velmi aktivní, a svého soupeře zatím příliš do hry nepustilo. Teď však celek z Madeiry bude mít možnost, neboť na levé straně fauloval domácí Amorim Joazinha!

3

Domácí stoper Joao Afonso posílal dlouhý útočný nákop za obranu hostů, kde hledal Luíse Leala. Zkušený útočník však zaspal při náběhu, a míč skončil u brankáře Moreiry.

2

2. André Sousa trefil tyč

2

Tak to byl parádní start domácího týmu! Na hranici pokutového území se dostal k míči Sturgeon, který před vápnem našel naběhnutého André Sousu, jehož dělovka lízla pravou tyč!

1

Hlavní rozhodčí Tiago Antunes z Portugalska právě zahájil dnešní utkání. Úvodní výkop obstarala domácí dvojice Luís Leal – Kuca. Výhodu prvního útoku tak má favorizované Belenenses.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

CF OS Belenenses: Ventura – Amorim Gomes, Brandao, Afonso, Ferreira – Sousa, Silva, Pinto – Sturgeon, Leal, Kuca
Náhradníci: Ricardo Ribeiro, Tiago Caeiro, Dálcio, Ricardo Dias, Carlos Martins, Traquina, Goncalo Silva

CF União Madeira: Moreira – Paulinho, Monteiro, Fortunato, Joazinho – dos Santos Martin, Soares – Amilton, Dias, Breitner – Farías Martínez
Náhradníci: Vega, Tiago Ferreira, Rúben Andrade, Carlos Manuel, Miguel Fidalgo, Shehu, Cádiz.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Příjemný pondělní večer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Portugalská Primeira Liga má dnes na programu dohrávku osmého kola. My se společně zaméříme na utkání CF OS Belenenses proti CF União Madeira. Úvodní výkop je naplánován v 21:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
CF UNIÃO MADEIRA
Nováček portugalské nejvyšší soutěže se zatím pohybuje ve spodní polovině tabulky, konkrétně je na patnácté příčce se ziskem šesti bodů. Cílem klubu z ostrova Madeira je jednoznačně záchrana. Poslední ligové utkání však União sehrálo na konci záři na půdě Estorilu, kde prohrálo 1:2. Následný zápas s Benficou byl odložený. Madeira by však dnes body určitě potřebovala, neboť v dalším utkání doma přivítá Porto! Jak si však União povede po reprezentační přestávce, to se dozvíme až v samotném zápase.
CF OS Belenenses
Belenenses nevstoupilo do nové sezóny příliš dobře. Momentálně se nachází až na čtrnácté příčce tabulky, na svém kontě ma sedm bodů. Tyto výsledky jsou však způsoby účasti Belenenses v Evropské lize. Poslední ligové utkání sehrálo Belenenses před reprezentační pauzou na půdě Porta, kde schytalo debakl 0:4. V tomto týdnu však portugalský celek šokoval v EL, kde dokázal vyhrát na půdě Basileje 2:1. Tento výsledek Belenenses tak udržel ve hře o postup. Jak si portugalský celek povede v lize?

CF OS Belenenses – CF União Madeira

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90. Tiago Caeiro

Karty:   41. Gomes (BLN) – 5. Monteiro (UNM), 55. Joazinho (UNM), 75. Manuel (UNM)

CF OS Belenenses: Ventura – Amorim Gomes, Brandao (81. Dias), Afonso, Ferreira – Sousa, Silva (63. Carlos Martins), Pinto – Sturgeon, Leal, Kuca (73. Tiago Caceiro)
Náhradníci: Ricardo Ribeiro, Tiago Caeiro, Dálcio, Ricardo Dias, Carlos Martins, Traquina, Goncalo Silva

CF União Madeira: Moreira – Paulinho, Monteiro, Fortunato, Joazinho (64. Manuel) – dos Santos Martin, Soares – Amilton, Dias 80. Cádiz), Breitner (90+2. Fidalgo) – Farías Martínez
Náhradníci: Vega, Tiago Ferreira, Rúben Andrade, Carlos Manuel, Miguel Fidalgo, Shehu, Cádiz

Rozhodčí: Tiago Antunes – Pedro Ribeiro, Paulo Brás