Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

CF OS Belenenses – CF União Madeira

1:0

konec (0:0)

26.10.2015, 21:00 • Estádio do Restelo, Lisboa • 8. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.06 3.07 4.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní zápas je u konce! CF OS Belenenses se na dnešní výhru na CF Uniao Madeira pořádně natrápilo, nakonec však zvítězilo 1:0!

První poločas dnešní dohrávky osmého kola portugalské ligy bohužel branku nenabídl. Hned ve druhé minutě měl velkou šanci André Sousa, který trefil tyč! Na velké šance jsme si museli počkat až na závěr poločasu. Breitner však z ideální pozice mířil mimo, a Sousovu ránu vyrazil Moreira!

Hra ve druhém poločase byla velmi vyrovnaná. Velmi dobrou šanci měl Amorim Gomes, jehož střelu z voleje však Moreira lapil. Následně natáhl ke střele hostující Danilo, který však o kousek minul. V devadesáté minutě přišel velmi krutý moment pro hosty, to když se před brankou dokázal prosadit Tiago Caeiro, který rozhodl o vítězství domácího celku!

To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:58:30)

90+4

Konec zápasu.

90+3

Na polovině Belenenses dobře zapracoval Manuel, který dostal míč na nohu Cádize. Střela střídajícího hráče však mířila hodně mimo!

90+2

Střídání v týmu CF União Madeira: ze hřiště odchází Breitner, přichází Miguel Fidalgo.

90

90. Tiago CAEIRO - 1:0

90

Belenenses právě vstřelilo branku!
Tak to je pro hostující tým hodně kruté, naopak na domácí straně propuká veliká radost! Belenenses vybojoval rohový kop, který rozehrál Carlos Martins. Jeho centr našel na přední tyči TIAGA CAEIRA, který dokázal až z dorážky brankáře Moreiru překonat!

89

Obránce Paulinho posílal dlouhý nákop na útočnou polovinu, který měl najít útočníka Faríase Martíneze. Ten si však nepohlídal ofsajdovou linii, což postřehl pomezní rozhodčí.

88

Tentokrát se rohového kopu ujal brazilský záložník Breitner, který však obranu Belenenses nepřekonal, a centr dokázala obrana domácích odvrátit.

87

Střídající Carlos Manuel kombinoval na levém křídle s Soaresem. Následně se pokoušel poslat centr do vápna, jeho pokus však zablokoval obránce Amorim, a bude z toho další rohový kop!

86

Na druhé straně vybojovali hosté rohový kop. Exekuce se zhostil středopolař William Soares, který poslal do vápna nadýchaný centr. Nejlépe se zorientoval stoper Dias, který míč odhlavičkoval.

84

84. Sturgeon mohl rozhodnout, nicméně míč do sítě nedostal

84

Domácí celek rozehrával z vlastní poloviny, nicméně stoper Ricardo Dias hodně spěchal, aby se dostal rychle na útočnou polovinu. Z pravé strany následně odcentroval Martins, který našel před brankou Sturgeona. Tomu však hlavička nevyšla dle představ, a hosté situaci dokázali zachránit!

83

Tentokrát se však po chybě hostujícího celku dostal k míči Amorim Gomes, který na pravém křídle kombinoval s Lealem. Prvně jmenovaný však měl proti sobě hned dvojici protihráčů, a o míč přišel.

82

Belenenses na začátku poslední desetiminutovky dnešního utkání lehce "zapnul", a pokouší se v závěru utkání rozhodnout. Obrana hostů však pracuje velmi dobře i nadále!

81

Střídání v týmu CF OS Belenenses: ze hřiště odchází Goncalo Brandao, přichází Ricardo Dias.

80

Střídání v týmu CF União Madeira: ze hřiště odchází Danilo Diaz, přichází Ricardo Dias.

80

Luís Leal si to však vynahradil teď. K domácímu útočníkovi se odrazil míč po souboji Breitnera s Sturgeonem. Leal natáhl ke střele ze střední vzdálenosti, nicméně mířila pouze do středu branky.

79

Středopolař André Sousa vymýšlel centr na levé křídlo pro Luíse Leala. Zkušený domácí útočník však zaváhal při náběhu, a u míče byl první brankář Moreira.

77

Danilo Dias dostal přihrávku na pravou stranu od Breitnera, a pokoušel se postupovat vpřed. Skvěle k němu však přistoupil André Sousa, který ho dokázal čistým způsobem o míč obrat!

CF OS Belenenses – CF União Madeira

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90. Tiago Caeiro

Karty:   41. Gomes (BLN) – 5. Monteiro (UNM), 55. Joazinho (UNM), 75. Manuel (UNM)

CF OS Belenenses: Ventura – Amorim Gomes, Brandao (81. Dias), Afonso, Ferreira – Sousa, Silva (63. Carlos Martins), Pinto – Sturgeon, Leal, Kuca (73. Tiago Caceiro)
Náhradníci: Ricardo Ribeiro, Tiago Caeiro, Dálcio, Ricardo Dias, Carlos Martins, Traquina, Goncalo Silva

CF União Madeira: Moreira – Paulinho, Monteiro, Fortunato, Joazinho (64. Manuel) – dos Santos Martin, Soares – Amilton, Dias 80. Cádiz), Breitner (90+2. Fidalgo) – Farías Martínez
Náhradníci: Vega, Tiago Ferreira, Rúben Andrade, Carlos Manuel, Miguel Fidalgo, Shehu, Cádiz

Rozhodčí: Tiago Antunes – Pedro Ribeiro, Paulo Brás