Menu

Hokej

NHL

San Jose Sharks – Los Angeles Kings

1:4

konec (0:2, 1:1, 0:1)

23.10.2015, 04:30 • SAP Center, San Jose • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 2.47 3.6 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Jeff CARTER - 1:4

49:37

Los Angeles právě vstřelilo branku!
Tak tohle byla hodně rychle využitá přesilová hra, Los Angeles stačily na další branku v početní výhodě jen tři vteřiny, teď se ale může malinko kárat i gólman Martin Jones, který mírně znejistěl a nechal touš projít až za brankovou čáru. Puk jen těsně proskotačil do sítě a svatyně následně vypadla ze svého postavení, ale touš pronikl do zařízení ještě podle pravidel ledního hokeje. Autorem zásahu JEFF CARTER, který dnes zažívá zápas ve velkém stylu a sbírá jeden kanadský bod za druhým. Bez asistence.

Joel WARD - 1:3

35:06

San Jose právě vstřelilo branku!
Ale máme tu necelých pět minut před koncem druhé třetiny první branku Sharks a zároveň šanci domácích na to, aby s výsledkem v průběhu zbytku zápasu něco udělali. Poměrně zaskočená obrana i gólman Los Angeles Kings, nečekaně se dostal na pravé straně hostujícího brankoviště k dorážce do sítě JOEL WARD, jenž už nenechal Enrotha, aby v tomto zápase předvedl další pohledný zákrok. Šikula v dresu San Jose Sharks dává druhý gól této sezóny a aréna po delší době zase ožila hlukem. Asistence: Joe Pavelski, Brenden Dillon.

Jeff CARTER - 0:3

23:46

Los Angeles právě vstřelilo branku!
Nedáš a dostaneš. Tohle už je pro Sharks hodně kruté. Opět totiž dostávají branku ve chvíli, kdy měli sami veliké šance. Jenže co je to platné, když příležitosti místo nich využívá soupeř, a to opravdu ve velkém stylu. V počtu střel sice vedou domácí muži, ale výsledkově hosté. Přečíslení dva na jednoho hosté dobře vyřešili, zakončoval JEFF CARTER po přihrávce od obránce Doughtyho. Jones se stihl přesunout, ale puk mu pronikl do sítě, je to už o tři branky. Ani pokus trenérů domácích o reklamaci ofsajdu nevyšel. Asistence: Drew Doughty.

Milan LUCIC - 0:2

19:33

Los Angeles právě vstřelilo branku!
Jenže blesk z čistého nebe dnes přichází už podruhé a tohle bude hodně studená sprcha pro San Jose před odchodem od kabiny. Začátek přesilovky vypadal pro Los Angeles hodně špatně, ale pak už se Kings přesunuli do útočného pásma a činili vše pro to, aby zakončili na Jonesovu klec. Nakonec se o druhou branku postaral MILAN LUCIC, který povedeně tečoval střelu spoluhráče. Žraloci tak musí dohánět ztrátu dvou branek, kterou si nejspíše odnesou do kabiny. Asistence: Christian Ehrhoff, Jeff Carter.

Tyler TOFFOLI - 0:1

11:37

Los Angeles právě vstřelilo branku!
Jako bych to přivolal. Hosté se po dalším vhazování a šanci mohou radovat z vedoucí branky utkání, i když poměrně nečekané a hlavně dobře technicky provedené. Celá situace vznikla po pravé ruce brankáře Martina Jonese, tam se dobře zorientoval útočník Los Angeles TYLER TOFFOLI. Nespěchal a zbytečně celou akci neurychlil, místo toho udělal kličku do bekhendu a šikovným způsobem zasunul puk k levé tyči ochránce domácí svatyně. Jones už to nemohl stihnout do opačného směru, pak už snadná práce pro Toffoliho. Asistence: Jake Muzzin, Jeff Carter.

San Jose Sharks – Los Angeles Kings

1:4

konec (0:2, 1:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 36. Ward (Pavelski, Dillon) – 12. Toffoli (Muzzin, Carter), 20. Lucic (Ehrhoff, Carter), 24. Carter (Doughty), 50. Carter

San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Braun, Vlasic, Burns, Dillon, Tennyson, Mueller – Pavelski, Thornton, Nieto – Ward, Hertl, Marleau – Wingels, Tierney, Goodrow – Brown, Haley, Lerg

Los Angeles Kings: Enroth (Quick) – Doughty, McNabb, Martinez, Muzzin, Ehrhoff, McBain – Brown, Kopitar, Gáborík – Toffoli, Carter, Lucic – Lewis, Shore, Pearson – Nolan, Andreoff, Clifford

Rozhodčí: L'Ecuyer, O'Halloran – Gibbs, Henderson

Diváci: 16 797

Průběh zápasu
1. třetina
11:37
12:15
16:11
18:30
19:33
Po 1. třetině
2. třetina
23:46
25:53
32:29
32:56
35:06
36:42
38:09
Po 2. třetině
3. třetina
49:33
49:37
51:15
Konec