Menu

Hokej

NHL

Vancouver Canucks – Edmonton Oilers

1:2

po prodl. (1:1, 0:0, 0:0 - 0:1)

19.10.2015, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • Jaroslav Svoboda (@JarSvoboda)

Tipsport: 1.8 4.0 3.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Lauri KORPIKOSKI - 1:2

61:46

Edmonton právě vstřelil branku!
A Oilers vítězí podruhé v řadě! Prodloužení trvalo necelé dvě minuty, pak ztratil kotouč Henrik Sedin, a místo bleskového zapojení do defenzívy věnoval pár vteřin hlavnímu rozhodčímu, což stálo Canucks šanci na další bod! Andrej Sekera pak sehrál vítěznou akci s LAURI KORPIKOSKIM, který mezi betony Millera dotlačil puk do sítě! Rozhodčí pak ještě bleskově zkontrolovali, zda nebyla porušena pravidla, zjistili, že ne a gól platí! Asistence: Andrej Sekera.

61:40

A Olejáři jdou do brejku!

60:30

A Hall se hned poté prohnal po pravém křídle a Miller musel zaklapnout betony včas!

60:18

Vrbata si vybruslil, ale míjí branku!

58:35

A Ryan Miller se teď pořádně zapotil! Jakupovova první rána se odrazila od zadního hrazení a Jakupov stihl tento kotouč podruhé vystřelit a Miller musel na brankové čáře pak ustát ještě obrovský tlak hráčů Oilers do brankoviště! Podařilo se mu to!

58:12

Radim Vrbata získal v útočném pásmu kotouč a hned z otočky vypálil, no Nilssonova lapačka na poslední chvíli schovala kotouč do rukavice!

53:19

Radim Vrbata měl na holi obrovskou šanci, zprava nejprve vystřelil Sutter, jeho bomba skončila na druhé straně u Radima Vrbaty, který pálil do odkryté branky, ale Nilsson bravurním skokem lapil ránu českého útočníka!

43:38

A poměr sil se vyrovná. A McLellan na střídačce hostů se jen tak usmál a jestliže fanoušci v ČR často naráží na jeho podobu se známým komikem Michalem Suchánkem, tak teď to bylo naprosto zřetelné, neboli Partička zavítala do Rogers Areny. Ale to hlavní, Jakupov dostává dvě minuty za faul na Bo Horvata.

42:50

A další rána pro Canucks, Alexander Edler fauloval Taylora Halla a míří na dvě minuty za podražení na trestnou lavici.

42:40

To snad není možný! Henrik Sedin v úniku neprostřelil Nilssona, ale kotouč po jeho zákroku zůstal zcela volný v prázdném brankovišti a dojíždějící Daniel Sedin z jednoho metru přestřelil branku!!! Naprosto prázdnou branku!

40:27

Je to tak, Nugent-Hopkins vystřelil zpoza hráče, Miller kryje.

A majitelů vstupenek uvedených níže se dnes do Rogers Arény dostavilo 18 261, což je tedy oficiální číslo o počtu diváků zápasu. To je takřka vyprodáno, číslo odpovídá 96,6 procentům kapacity haly.

36:15

Ale teď se možná vzruchu konečně dočkáme, za podražení míří na trestnou lavici hráč s číslem 93 v dresu Olejářů, a to Ryan Nugent-Hopkins. Poměrně zbytečné vyloučení za zbytečný zákrok ve středním pásmu na červené čáře, ale naprosto neoddiskutovatelné vyloučení.

33:20

To Taylor Hall si vypracoval slibnější akci a z levého křídla dojel až do zakončení, kdy musel Miller zasahovat proti prudké ráně na zadní tyč!

31:29

Domácí teď měli obrovské štěstí, Lander trefil tyčku Millerovy branky!

29:37

Ale o kotouč přišli a hned následoval dlouhý pas za obranu, na poslední chvíli perfektní defenzivní činnost od Sekery zachraňuje Oilers.

27:04

Obrovská příležitost pro Svena Baertschiho, který ujížděl sám na Nilssona, zkusil kličku na bekhend, ale gólman Oilers pokryl prostor, navíc Baertschi nedokázal zvednout kotouč.

26:40

Nugent-Hopkins vydoloval puk a Oilers sevřeli Canucks, výborný pokus předvedl Klinkhammer!

25:01

A to ani proti Brandonu Sutterovi, který si vybruslil ve velké rychlosti až od hrazení před Nilssona, ale v klíčový moment přestřelil!

23:53

A i Miller na druhé straně po rychlém přenesení hry musel vytasit své umění, Hallova bomba nebyla vůbec špatná!

23:40

Nilsson musel ostře zasahovat proti ráně Daniela Sedina, chvíli nevěděl, kde kotouč vlastně je, jeho spoluhráči ale odpravili puk do bezpečí.

18:46

A znovu v akci Radim Vrbata, a Nilsson musí zasahovat znovu, a opět je úspěšný.

17:34

Cracknellova výborná práce v útočném pásmu a je z toho nakonec střela z první od jednoho z najetých zadáků Canucks, Nilsson musí zasahovat a drží kotouč někde ve výstroji.

Matt BARTKOWSKI - 1:1

15:43

Vancouver právě vstřelil branku!
Bo Horvat totiž najel do brankoviště Anderse Nilssona zrovna ve chvíli, kdy střela MATTA BARTKOWSKIHO vletěla do brankoviště a zapadla za záda Nilssona! Sami rozhodčí se ještě radili, jestli bylo vše v pořádku, McLellan pak jen ukázal směrem do kluziště gestem, že nic se kontrolovat nebude a nemá o challenge zájem. Je vyrovnáno! Asistence: Sven Baertschi, Dan Hamhuis.

15:29

Z ničeho nic se do šance vyloupl Adam Cracknell, který zkoušel bekhendem překvapit Nilssona, tomu lapačka vystřelila bleskově a přesně.

14:30

Závar před Nilssonem a ve velké šanci Radim Vrbata, halou to jen zahučelo, ale mladoboleslavskému rodákovi letos prostě souzeno, jak se zdá, není, Nilsson dobře zasáhl lapačkou!

13:56

Hansen se dostal na pravém křídle ke kotouči a nic nevymýšlel, poslal příklep na Nilssona, ten v pokleku kryje.

12:24

Bartkowski z prostoru od mantinelu ostře napálil kotouč směrem k Nilssonovi a jeden z vracejících se hráčů Oilers musel krotit kotouč na své čepeli, aby si jej nesrazil do branky.

Nail JAKUPOV - 0:1

03:23

Edmonton právě vstřelil branku!
NAIL JAKUPOV je prvním střelcem dnešního utkání a hosté využívají přesilovku, prsty v tom měl i Connor McDavid! Asistence: Connor McDavid, Mark Letestu.

02:12

A první vyloučení utkání, na trestnou lavici míří Derek Dorsett za podražení Griffina Reinharta.

Vancouver Canucks – Edmonton Oilers

1:2

po prodl. (1:1, 0:0, 0:0 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Bartkowski (Baerschi, Hamhuis) – 4. Jakupov (McDavid, Letestu), 62. Korpikoski (Sekera)

Vancouver Canucks: Miller (Bachman) – Tanev, Edler, Bartkowski, Hamhuis, Sbisa, Hutton – Hansen, H. Sedin (C), D. Sedin – Vrbata, Sutter, Burrows – Virtanen, Horvat, Baertschi – Dorsett, Cracknell, Prust. Trenér: W. Desjardins.

Edmonton Oilers: Nilsson (Talbot) – Schultz, Klefbom, Fayne, Sekera, Gryba, Reinhart – Slepyšev, Nugent-Hopkins, Hall – Jakupov, McDavid, Pouliot – Purcell, Lander, Korpikoski – Klinkhammer, Letestu, Gazdic. Trenér: T. McLellan.

Rozhodčí: Sutherland, Dwyer – Cvik, Henderson

Diváci: 18261

Průběh zápasu
1. třetina
02:12
03:23
15:43
Po 1. třetině
2. třetina
36:15
Po 2. třetině
3. třetina
42:50
43:38
Po 3. třetině
Prodloužení
61:46
po prodl.