Menu

Hokej

KHL

HC Viťaz Moskevská oblast – Avangard Omsk

3:1

konec (1:0, 1:1, 1:0)

19.10.2015, 18:30 • Ice Hockey Center 2004 • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 3.48 4.0 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Já se s vámi tedy pro dnešek loučím a u dalších on-line přenosů nashledanou! (21:03:54)
ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V ZÁPASE

Viťaz Moskevská oblast

Roman Horák 0+1, 2 střely, čas na ledě 16:40

Avangard Omsk

Dominik Furch 32 zák., 3 góly, 91.4%
Michal Kempný 0+0, 1 střela, čas na ledě 23:26
Vladimír Sobotka 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:51
Utkání mezi Viťazem Moskevská oblast a Avangardem Omsk je tedy u konce a tři body si do tabulky připisují domácí hráči. Ti si dnes pěkně rozložili góly co dvacet minut, když se trefili v 16., 36. i 56. minutě. Právě poslední gól, který dal Afinogenov definitivně zlomil odpor hostujícího celku a přidal potřebnou pojistku k vítězství.

Konec zápasu.

59:48

Semjonov se již v závěru zápasu do střelecké pozice nedostal a Viťaz se již může radovat.

59:31

Běží již poslední minuta třetí třetiny a zřejmě i zápasu. Do obrovské šance se navíc řítil jeden z domácích, který byl přidržen Ivanem Lekomcevem (OMS), jenž míří na trestnou lavici. Je hotovo!

58:36

Tvrdá střela od modré čáry si cestu do sítě Säteriho nenašla. Domácí poté vyhazují kotouč z vlastního pásma.

57:58

Osobně se přiznám, že teď nevím, proč je hra přerušena, ale každopádně je tomu tak a vhazuje se ve středu kluziště.

57:18

Hosté se ještě snaží snížit a zabojovat o bodový zisk. Kirill Semjonov je však u mantinelu a odtud Säterimu nebezpečí nehrozí.

56:42

Kokšarov s Koroljovem se na brankovišti nenechali odstavit a několikrát se pokusili dostrkat kotouč do brány. Furch odolal a ještě udržel malé šance Avangardu.

56:00

Viťaz právě vstřelil branku!
Troufnu si říct, že je rozhodnuto! Viťaz se usadil v útočném pásmu a rozjel smrtelnou kombinaci na jejímž konci byla parádní přihrávka Horáka, který na nic nečekal a bleskově posunul puk před bránu. Tam již stál připravený MAXIM AFINOGENOV, jenž s ledovým klide poslal puk za záda přesunujícího se Furcha. Asistence: Roman Horák, Dmitrij Šitikov

55:10

Hodně riskantní věc nyní provedl Alexej Gluchov. Hostující hráč sice našetřil několik cenných vteřin, ale poté mu před vlastní bránou ujel kotouč a Furch musel dávat velký pozor!

54:47

A pro Avangard přichází komplikace v podobě vyloučení Nikolaje Gluchova (OMS), který poslal kotouč mezi diváky.

53:56

Jeden z hostujících hráčů teď skončil doslova na zadku a kotouč zmizel na střídačce domácího celku. Buly ve středním pásmu.

53:28

Domácí bez problémů a zbytečných komplikací posílají puk přes všechny čáry tak šikovně, že se nepíská zakázané uvolnění. Tohle bude Viťazu stačit.

52:37

Harri Säteri je dnes naprosto vynikající a nepouští za záda ani překvapivý pokus Semjonova, který rychle objel bránu a pokusil se u tyče zasunout kotouč do sítě.

52:03

Příliš nepřesná přihrávka na Kokšarova končí icingem a vhazováním po levici Säteriho.

51:48

Ofsajd nyní zastavil Maxima Afinogenova, který zbytečně přibrzdil na útočné modré a tím dostal své spoluhráče do prakticky neřešitelné pozice.

50:51

Domácí jsou stále nastěhováni v útočném pásmu. Každý pokus o rychlý protiútoku Omsku je navíc zastaven důslednou obranou Viťazu.

50:30

Afinogenov se za bránou dostal k volnému puku, ale Furcha se mu překvapit nepodařilo. Útočit by však nutně potřeboval hostující Avangard.

50:21

Mario Kempe výborně napadal, získal puk pro svůj celek, avšak následné zakončení letělo opět nad Furchovu svatyni.

49:28

Po dalším zákroku Furcha se do útočného pásma podívali hostující hráči. Kempný ale na modré čáře trefil hned prvního hráče Viťazu a od toho se kotouč odrazil do středního pásma.

48:11

A Roman Horák mohl zařídit dvougólové vedení Viťazu. Český útočník si najel do fantastické pozice, ale tváří v tvář Furchovi přestřelil.

47:49

Opravdu až příliš mnoho nepřesností mají na svědomí hráči Avangardu. Domácí na tom sice nejsou o moc lépe, ale s vedením v zádech se jim dýchá o něco lépe.

47:10

Säteri zariskoval za bránou a ke kotouči se dostal Lemťugov. Ten rychlou přihrávkou našel Pěrežogina, avšak jeho zakončení z nepřipravené pozice finského brankáře nezaskočilo.

46:31

Hra je přerušena a následuje komerční přestávka.

46:10

Nyní navíc v neutrální zóně ztroskotal Sobotka a kotouč se dostává na hole domácích hráčů. Ti se nicméně prezentovali nepřesnou přihrávkou.

45:38

Napadání hostujícího celku je zatím úplně k ničemu. Domácí nemají sebemenší problém s překonáním středního pásma.

44:54

Jenže hosté prohráli vhazování a do šance se na druhé straně dostali hráči Viťazu. Afinogenov hledal před bránou Šitikova, avšak ten si na výborně postaveného Furcha nepřišel.

44:23

Nepřesná rozehrávka domácího týmu končí zakázaným uvolněním. Toho by hosté mohli využít.

43:56

Trochu nudnější část zápasu se snaží ukončit hráči Avangardu Omsk, kteří rozjíždí útok zpoza vlastní brány.

43:16

Ubráněné oslabení dodalo Viťazu síly a domácí se tlačí před Furchovu bránu. Zatím je to však bez střelby a větších šancí.

42:08

Po zakázaném uvolnění se sice hosté ještě vrátili před Säteriho, avšak přesilová hra je u konce a Horák je zpět na ledě.

41:38

Až teď se hosté usadili v útočném pásmu, nicméně kotouč se velmi brzy dostal zpátky mezí dvě modré čáry.

40:51

Viťaz již potřetí zdárně vyhodil kotouč až k Furchovi. Přesilová hra se Avangardu zatím vůbec nedaří.

40:08

Hned na začátku třetí třetiny budou hrát hosté přesilovou hru. Za sekání je na trestnou lavici poslán Roman Horák (CEC).

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 20:16.
Čtyřicet minut zápasu je minulostí a domácí stále vedou o jedu branku. Ve druhé třetině se sice Zubovovi podařilo vyrovnat, ale ve 34. minutě vrátil Viťazu vedení opět Makejev, který má dnes opravdu výbornou střelbu. Do třetí třetiny jde tak favorit z Omsku s jednobrankovým mankem.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:50

Kempný sbírá kotouč až hluboko ve vlastním pásmu. Druhá třetina za chvíli skončí.

39:13

V poslední minutě druhé třetiny se hosté tlačí za vyrovnání, avšak jejich největší překážkou zůstává skvělý domácí brankář.

38:09

Neskutečný zákrok Harriho Säteriho! Domácí brankář dokázal jen vyrazit střelu z levého kruhu, ke zcela volnému puku se na brankovišti dostal Semjonov, avšak toho Säteri parádně vychytal.

37:36

A na druhé straně se blýskl Säteri, který si lapačkou pěkně počkal na ránu Petrova, která mu skončila v nastavené rukavici.

37:04

Viťaz mohl odskočit na rozdíl dvou branek! Rychlý útok domácího celku skončil parádní přihrávkou přes brankoviště, která přistála na holi Soloduchina, avšak ten puk nedokázal dostat přes Furchův beton do sítě.

36:47

Alexander Pěrežogin se snažil volný kotouč poslat z mezikruží na bránu. To se nepovedlo a domácí rychle otáčí hru.

36:23

Zakázané uvolnění sice zavinilo vhazování v pásmu Avangardu, ale domácí se pro změnu také provinili stejným přestupkem a hra je znovu přerušena.

35:59

Harri Säteri si našel prostor, z kterého viděl nepříjemné zakončení a drží kotouč v lapačce. Finský gólman je zatím hodně jistý.

35:26

Hosté se snaží bleskurychle odpovědět, nicméně jejich tlak zatím ovoce nepřináší.

35:17

Viťaz právě vstřelil branku!
Domácí jsou v posledních chvílích hodně aktivní a zaslouženě se dostávají zpátky do vedení. Po rychlé kombinaci v útočném pásmu vykouzlil Abdullin výbornou přihrávku mezi kruhy, kterou našel ALEXEJE MAKEJEVE, jenž přesnou ranou přidal svůj druhý dnešní zářez. Asistence: Denis Abdullin, Alexander Nikulin

32:34

S napadáním Kirilla Semjonova si domácí bez problémů poradili a poté se rychle dostali k zakončení. Furch ustál několik pokusů o dorážku a na druhé straně přerušuje hru Säteri.

32:00

Zakázané uvolnění hostujícího celku znamená vhazování v útočném pásmu Viťazu Moskevská oblast. Uvidíme, zda se domácím podaří využít mírné unavenosti hostující pětice.

30:59

To byla velká šance Omsku! Ivan Fiščenko si výborně odstavil obránce, natlačil se před Säteriho, ale finský gólman si poradil s jeho i Lemťugovovým pokusem!

30:45

Po střele Golovkova končí puk v lapačce českého brankáře chytajícího za Avangard Omsk. Následuje logicky buly po pravici Furcha.

30:02

Na druhé straně se musel ihned činit Harri Säteri. Sobotka zkoušel štěstí, střelou zpoza obránce si ale na domácího strážce brány nepřišel.

29:42

S návratem vyloučeného Fiščenka zakončili domácí slibnou přesilovou hru střeleckým pokusem, jenž mířil mimo tři tyče.

29:00

Furch si bez větších potíží pohlídal dva střelecké pokusy, nicméně Viťaz se stále drží před jeho svatyní.

28:36

Po komerční přestávce se pokračuje ve hře. V útočném pásmu se nacházejí domácí hráči, kteří hrají přesilovou hru.

27:42

Na lavici hanby pro změnu míří hostující hráč. Je jim Ivan Fiščenko (OMS), jenž se provinil hákováním.

27:19

Domácí v plném počtu.

27:16

Mezi kruhy měl nyní kotouč Denis Paršin, ale jeho rána mezi tři tyče nešla. Následně je jednomu z hostujících hráčů odpískáno postavení útočícího hráče v brankovišti.

26:50

Domácí vyhodili puk z vlastního pásma a na led se dostává pětka Avangardu, kterou táhne Vladimír Sobotka.

26:12

Teď to ale vypadalo velmi nadějně. Bombu od modré čáry sice Säteri vyrazil, ale poté se k dorážce dostal Pěrežogin, jenž bránu minul.

25:33

Domácí podruhé během několika vteřin dostali puk za modrou čáru. Začátek přesilové hry není v podání Omsku příliš povedený.

25:19

Držení v podání Denise Ježova (CEC) znamená druhou přesilovou hru Avangardu.

24:54

A sérii několika dobrých střeleckých pokusů zakončuje svým příspěvkem Vladimír Sobotka. I jeho rána však byla sražena.

24:23

Na druhé straně pro změnu musel zasahovat Dominik Furch, který zareagoval na nepříjemnou teč a vyrazil puk do rohu kluziště.

23:59

Jurij Petrov dokázal bleskově přenést hru přes střední pásmo až za útočnou modrou, nicméně jeho následná střela skončila na chráničích prvního bránícího hráče Viťazu.

23:21

Hostující Avangard má v posledních chvílích více ze hry, ale teď se po jeho zakázaném uvolnění hra stěhuje před Furcha.

21:13

Avangard právě vstřelil branku!
Hosté sice nevyužili přesilovou hru, ale to je nemusí vůbec mrzet! Po vhazování ve středním pásmu se obrana Viťazu dopustila chyby v rozehrávce, čehož využil ILJA ZUBOV. Ten si s kotoučem nabruslil před Säteriho a z hranice brankoviště propasíroval kotouč za jeho záda. Bez asistence.

20:55

Säteri si pohlídal dva střelecké pokusy a přesilová hra Avangardu je u konce.

20:23

Hosté se okamžitě usazují v útočném pásmu a snaží se využít zbývající část přesilové hry.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:24.
Je za námi první třetina utkání a do kabin jdou o něco spokojenější domácí hráči. Ti měli během úvodní dvacetiminutovky pětiminutovou přesilovku, kterou sice nevyužili, ale v 16. minutě se po gólu Makejeva stejně radovali. Omsk si od té doby prakticky nevypracoval žádnou gólovku, avšak druhou třetinu začne zbytkem přesilové hry. Uvidíme, zda se hostům podaří rychlé vyrovnání.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:48

Puk je znovu až u Furcha. V této třetině se druhé branky nedočkáme.

19:21

Viťaz dokázal vyhodit puk až k Furchovi. První třetina se chýlí ke svému konci.

18:55

Aktivní Denis Paršin si našel prostor mezi kruhy, ale byl faulován a na trestnou lavici míří Igor Golovkov (CEC), který se provinil nedovoleným bráněním.

18:29

Hosté nedokázali udržet útočné pásmo a musí se vrátit pro puk až k druhé modré čáře.

17:54

Hodně nepovedená rozehrávka Denise Ježova končí icingem domácího celku. Hra se stěhuje před Säteriho a hosté na led posílají Sobotkovu formaci.

17:10

Lehce zaskočení hráči Avangardu se po delší době dostali ke střele. Puk si na čepeli výborně připravil Jurij Petrov, ale jeho svižná rána skončila přesně v lapačce Säteriho.

16:25

Po komerční přestávce se další útočnou akci snažili rozjet hráči Viťazu, ale ty tentokrát zastavil ofsajd Ježova.

15:25

Viťaz právě vstřelil branku!
Avangard ztratil kotouč v útočném pásmu a po rychlém útoku se radují domácí! Mario Kempe se podél mantinelu šikovně protáhl přes obránce až k brankovišti, kde situaci špatně vyřešil Furch. Ten se snažil lehnutím na led zastavit přihrávku, ale kotouč mu projel pod rukou přesně na hokejku ALEXEJE MAKEJEVA a ten už si věděl rady. Asistence: Mario Kempe, Olli Palola

14:32

Jenže Sobotka se dopustil velké chyby a ke střele z mezikruží se dostal jeden z domácích. Jeho nebezpečná rána šla však opět vedle.

14:05

Viťaz Moskevská oblast definitivně přichází o kotouč a zaútočit mohou po dlouhé době také hosté.

13:36

Hosté v plném počtu.

13:21

Střela Eronena od modré čáry si sice našla cestu až k Furchovi, avšak ten nakonec zasahovat nemusel, neboť puk šel těsně vedle brány.

12:31

Omsk se brání fantasticky a opět vyhazuje kotouč až k Säterimu. Nutno říci, že domácí to Avangardu nepřesnostmi a pomalou kombinací značně ulehčují.

12:07

Znovu musel Viťaz rozjíždět útok až zpoza vlastní brány, přechod přes útočnou modrou zaskřípal a Furch v pohodě přerušuje hru.

11:34

Až nyní to vypadalo poněkud zajímavěji, ale ránu z levé strany si Furch pohlídal. Z přesilovky domácího celku zbývají už jen dvě minuty.

10:34

Avangard našetřil několik cenných vteřin pobytem v útočném pásmu. Viťazu se vůbec nedaří.

10:06

Hostům se sice nedaří osvobodit, ale z pohledu domácího týmu je to stále doslova jalová přesilovka bez střel.

09:29

Viťaz drží útočné pásmo a stahuje smyčku před Furchem!

09:03

Hosté začali pětiminutové oslabení dvěma vyhozeními kotouče přes všechny čáry. Teď se ale bude vhazovat v jejich pásmu.

08:36

Vyglazov byl u mantinelu tvrdě atakován Pavlem Valentěnkem (OMS) a právě hostující hráč dostává trest na 5+20 minut! Beka Avangardu již v dnešním zápase neuvidíme!

07:48

Paršin si vybruslil mezi kruhy a měl k dispozici skvělou střeleckou pozici. Velkou nevýhodou však byla hradba těl, která se před Säterim nacházela a kotouč tak až k finskému brankáři neprošel. Následný Sobotkův pokus skončil v rohu.

07:31

Icing domácích. Sobotkova lajna zůstává na ledové ploše, domácí vystřídat samozřejmě nemohou.

07:23

Elitní Sobotkova formace dokázala na chvíli semknout soupeře a Kempný se dostal ke střele od modré čáry. Harri Säteri puk dobře viděl a schoval ho v lapačce.

06:47

Až nyní se hostům povedlo překonat střední pásmo a nakouknout za útočnou modrou čáru. Viťaz se ale rychle zformoval a bez potíží vrátil kotouč až k obráncům Avangardu.

06:15

Domácí způsobují Avangardu forčekingem velké problémy. Již několik desítek vteřin se hosté nepodívali do útočného pásma.

05:23

Velmi povedená kombinace domácího celku dospěla až k zakončení, nicméně to bylo před Furchem sraženo a kotouč zamířil do rohu kluziště.

04:53

Velmi důrazný Dervuk u mantinelu odstavil od kotouče domácího Vaščenka a Omsku se daří vyvézt kotouč z vlastního pásma.

04:35

Další hodně nepřesná rozehrávka Viťazu končí zakázaným uvolněním. Obráncům se zatím dlouhé přihrávky trestuhodně nedaří.

03:55

Sergej Širokov měl po vyhraném buly hostujícího celku na čepeli první gól zápasu, avšak střelu z výborné pozice poslal nad břevno Säteriho svatyně.

03:42

Maxim Afinogenov se sice diví, neboť byl první u kotouče, ale i tak je domácím odpískán další icing.

02:55

Po rychlém střídání útočí opět Omsk. Favorizovaní hosté mají zatím více ze hry.

02:28

Avangard Omsk se déle než půl minuty držel v pásmu svého soupeře, nicméně ke střele se hosté nedostali a Viťaz posílá puk do středního pásma.

01:28

Dominik Furch si připisuje první úspěšný zákrok zápasu. Český gólman si v pohodě sáhl pro nahození Abdullina.

01:07

Svěřenci domácího trenéra Orechovského se dopustili zakázaného uvolnění. hra se stěhuje před brankáře Viťazu.

00:56

Avangard bez větších potíží ubránil pokus o útok domácích a rychle se snaží přenést hru na druhou stranu kluziště.

00:34

Registrujeme první dva střelecké pokusy hostujícího celku. Ten první šel mimo, druhou ránu od modré čáry schoval v náruči Harri Säteri.

00:01

Utkání právě začalo.
Právě teď dozněla státní hymna Ruské federace. K začátku utkání tak scházejí pouhé vteřiny.
Příjemný pondělí večer! Již za pár minut by mělo začít utkání mezi Viťazem Moskevská oblast a Avangardem Omsk. U textového on-line přenosu se na Vás těší Lukáš Podleśny.
Úvodní sestavy:

Viťaz Moskevská oblast: Säteri (Saprykin) – Eronen, Golovkov, Voronkov, Berdjukov, Antropov, Kostromitin, Ježov, Vaščenko – Šitikov, Horák, Afinogenov – Abdullin, Nikulin, Makejev – Soloduhin, Kokšarov, Koroljov – Kempe, Vyglazov, Palola

Avangard Omsk: Kostin (Furch) – Ahnelöv, Alexandrov, Kempný, Lekomcev, Valentěnko, N.Gluchov, Kuljaš, Dervuk – Pěrežogin, Petrov, Zubov – Širokov, Sobotka, Paršin – Lemtjugov, A.Gluchov, Fiščenko – Michejev, Kurjanov, Semjonov

Rozhodčí: Sergej Kulakov, Andrej Rogačjov – Sergej Misjur, Jakov Palej.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

ČEŠI A SLOVÁCI NA SOUPISKÁCH TÝMŮ

Viťaz Moskevská oblast

Roman Horák

Avangard Omsk

Dominik Furch
Michal Kempný
Vladimír Sobotka
Martin Erat
POSLEDNÍCH PĚT VZÁJEMNÝCH ZÁPASŮ

8.9.2014 Omsk – Viťaz 8:5
5.1.2014 Viťaz – Omsk 2:3 sn.
10.10.2013 Omsk – Viťaz 3:1
7.12.2012 Omsk – Viťaz 4:2
24.10.2012 Viťaz – Omsk 1:3
AVANGARD OMSK

Hostující Avangard patří pro změnu k dlouhodobě nejlepším týmům Kontinentální hokejové ligy a i letos má ty největší ambice. Omsk bodoval v pěti z posledních šesti zápasů a i díky tomu se drží na třetí příče Východní konference. Oproti domácím jsou hosté velmi produktivní a jejich průměr vstřelených branek na zápas se přibližuje k číslu tři!

Tři nejproduktivnější hráči

Vladimír Sobotka 17 (10+7)
Sergej Širokov 16 (9+7)
Alexander Pěrežogin 16 (8+8)

Posledních pět odehraných zápasů

17.10.2015 Din.Moskva – Omsk 2:1 sn.
14.10.2015 Omsk – Vladivostok 6:5 sn.
12.10.2015 Omsk – Chabarovsk 2:1 sn.
10.10.2015 Omsk – Novokuzněck 1:4
8.10.2015 Omsk – Novosibirsk 3:2 sn.
VIŤAZ MOSKEVSKÁ OBLAST

Domácí tým patří dlouhodobě k nejhorším celkům ligy a pravidelně zůstává bez playoff. Letos si však domácí vedou zatím velmi dobře a drží se na sedmé pozici Západní konference. Největším problémem Viťazu je ale střílení branek. Pouhých 45 přesných zásahů totiž řadí tým mezi tři nejhorší celky konference a to rozhodně není nic záviděníhodného.

Tři nejproduktivnější hráči

Maxim Afinogenov 12 (8+4)
Roman Horák 10 (5+5)
Alexej Makejev 9 (3+6)

Posledních pět odehraných zápasů

17.10.2015 Viťaz – Astana 4:3 sn.
15.10.2015 Viťaz – Jekatěrinburg 1:2 sn.
13.10.2015 Viťaz – Chanty-Mansijsk 1:0
9.10.2015 Kazaň – Viťaz 2:4
7.10.2015 Togliatti – Viťaz 1:0
Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu Kontinentální hokejové ligy, ve kterém Viťaz Moskevská oblast přivítá na svém ledě Avangard Omsk. Utkání začíná v 18:30.

HC Viťaz Moskevská oblast – Avangard Omsk

3:1

konec (1:0, 1:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Makejev (Kempe, Palola), 36. Makejev (Abdullin, Nikulin), 56. Afinogenov (Horák, Šitikov) – 22. Zubov

HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri (Saprykin) – Eronen, Golovkov, Voronkov, Berdjukov, Antropov, Kostromitin, Ježov, Vaščenko – Šitikov, Horák, Afinogenov – Abdullin, Nikulin, Makejev – Soloduhin, Kokšarov, Koroljov – Kempe, Vyglazov, Palola

Avangard Omsk: Furch (Kostin) – Ahnelöv, Alexandrov, Kempný, Lekomcev, Valentěnko, N.Gluchov, Kuljaš, Dervuk – Pěrežogin, Petrov, Zubov – Širokov, Sobotka, Paršin – Lemtjugov, A.Gluchov, Fiščenko – Michejev, Kurjanov, Semjonov

Rozhodčí: Sergej Kulakov, Andrej Rogačjov – Sergej Misjur, Jakov Palej

Diváci: 3.470

Průběh zápasu
1. třetina
08:36
15:25
18:55
Po 1. třetině
2. třetina
21:13
25:19
27:42
35:17
Po 2. třetině
3. třetina
40:08
54:47
56:00
59:31
Konec