Menu

Hokej

KHL

Dynamo Moskva – Barys Nur-Sultan

1:2

konec (1:0, 0:0, 0:2)

19.10.2015, 18:30 • VTB Ice Palace • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.57 4.8 4.58 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:09

Výbornou práci však odvedl Brandon Bochenski, kterému se podařilo dostat kotouč do středního pásma!

58:51

Obrovský závar před brankou Jána Laca! Nejdříve střílel z pravé strany Gorovikov, jehož ránu slovenský brankář vyrazil pouze před sebe. Poté se pokoušeli dorážet Kokarev i Pestuško. Laco však dokázal udržet kotouč pod svou lapačkou! Domácí kouč si bere oddechový čas!

55:18

Po nahození Mata Robinsona od modré čáry se kotouč před brankou odrazil na hůl Jurije Babenka, který však branku slovenského brankáře minul!

52:19

Mohlo být hned vyrovnáno! Domácí kapitán Jurij Babenko se dostal před brankou ke střele, která skončila na tyči. Kotouč se následně odrazil od betonu Laca, a mířil za brankovou čáru. Slovenský brankář však skvěle zareagoval!

Nigel DAWIS - 1:2

51:43

Astana právě vstřelila branku!
Astana otáčí průběh dnešního utkání! Velkou chybu udělal v útočné polovině obránce Nikulin, který nezachytil přihrávku od Pestuška, a Astana se dostala do protiútoku. NIGEL DAWIS vzal akci na sebe, a poslal kotouč přesně k tyči! Asistence:

50:59

Do velké šance se dostal hostující Konstantin Romanov, který se dostal ke kotouči po chybě Nikulina. Jeho následnou střelu však dokázal lapit Lazušin!

48:45

Krásnou kombinaci v útočném pásmu předvedl domácí celek! Galimov poslal přihrávku na pravou stranu, odkud posílal kotouč před branku Karsmus. Do zakončení se dostal Cvetkov, který však Laca nepřekonal!

46:55

Astana se mohla dokonce dostat do vedení! Savčenko zachránil situaci na modré čáře, a poslal kotouč Konstantinu Puškarjovi, jehož ránu však zastavilo břevno!

Vadim KRASNOSLOBODCEV - 1:1

46:27

Astana právě vstřelila branku!
Máme vyrovnáno! Po levé straně se dostal do pásma Talgat Žlajlauov, který se zbavil obránce, a přihrávkou našel před brankou volného VADIMA KRASNOSLOBOCEVA, který i s trochou štěstí dostal kotouč do branky! Asistence: Talgat Žaljlauov

42:00

Na trestnou lavici mříí hostující Gleb Korjagin, který sekl hostujícího Talgata Žajlauova. Dinamo tak čekají horké chvilky!

32:55

Přesilovou hru si následně zahraje i Dinamo! Za brankou poslal Konstantin Romanov k zemi Alexandera Osipova, a zcela zaslouženě odchází na trestnou lavici.

29:47

Denis Kokarev bránil Jánu Lacovi v pohybu v brankovišti, a dostáává dvě minuty! Barys Astana si tak zahraje druhou přesilovku v tomto zápase!

24:06

Konstantin Romanov dostal z pravého rohu přihrávku před branku od Romana Savčenko, nicméně jeho pohotovou střelu dokázal vyrazit Lazušin!

19:19

Druhou branku domácího celku mohl obstarat domácí Ansel Galimov, který po skvělé přihrávce Nikulina postupoval sám na Laca. Tentokrát však slovenský brankář dokázal zasáhnout!

Mat ROBINSON - 1:0

18:48

Dinamo právě vstřelilo branku!
Favorit dnešního utkání jde v závěru první třetiny do zaslouženého vedení! Ve vlastní třetina se zmocnil kotouče Maxim Pestuško, který nabruslil po pravé straně do útočného pásma, a krásnou přihrávkou našel MATA ROBINSONA, který poslal kotouč za záda Jána Laca! Asistence: Maxim Pestuško

12:57

Do dalšího nájezdu na Laca se dostal domcáí Ansel Galimov, který však měl na zakončení hodně málo času, a slovenského brankáře překonat nedokázal!

12:20

Za obranou Astany zůstal nehlídaný Denis Kokarev, který po dobré přihrávce Nikulina mířil sám na Laca! Slovenský brankář však dokázal jeho prudké zakončení vyrazit!

03:33

V pravém rohu se dokázal uvolnit Vadim Krasnoblodcev, který se málem dostal i ke střele. Na poslední chvíli ho však zahákoval Hietanen, který odchází na trestnou lavici.

Dynamo Moskva – Barys Nur-Sultan

1:2

konec (1:0, 0:0, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 19. Robinson (Pestuško) – 47. Krasnoslobodcev (Žajlauov), 52. Dawis

Dynamo Moskva: Lazušin (Šarjačenkov) – Višněvskij, Nikulin, Hietanen, Robinson, Osipov, Korjagin, Barancev – Kokarev, Gorovikov (A), Pestuško – Karsums, Cvetkov (A), Galimov – Babenko (C), Volkov, Brjukvin – Filatov, Tereščenko, Pilipenko – Tarasov

Barys Nur-Sultan: Laco (Ivanov) – Dallman (A), Lundin, Savčenko, Semjonov (A), Litviněnko, Ellerby, Trjasunov, Rjaspajev – Dawes, Boyd, Bochenski (C) – Žajlauov, St.Pierre, Krasnoblodcev – Puškarjov, Romanov, Jevdokimov – Poliščuk, Grenc, Rjamarev

Rozhodčí: Vasiljev, Ščenjov – Metalnikov, Sirotkin

Průběh zápasu
1. třetina
03:33
18:48
Po 1. třetině
2. třetina
29:47
32:55
Po 2. třetině
3. třetina
42:00
46:27
51:43
Konec