Menu

Hokej

1. liga (SR)

HK DUKLA Ingema Michalovce – HC 19 Humenné

7:2

konec (1:0, 3:0, 3:2)

14.10.2015, 17:00 • Dávid Lech sk

Tipsport: 1.37 5.3 4.59 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojované. Michalovce v derby Humennému uštedrili vysokú porážku v pomere 7:2, keď hostia doplatili na svoju nedisciplinovanosť, inkasovali štyri góly v oslabení, čo dostalo Duklu na koňa. Tá napokon odchádza z ľadu s víťazstvom o päť gólov a výborne sa tak naladili pred piatkovým súbojom v Považskej Bystrici. Humenné v piatok čaká ďalší veľmi náročný zápas. Na domácom ľade privítajú Prešovčanov, ktorí dnes podľahli Trnave 4:2 a svoje zaváhanie budú chcieť s určitosťou odčiniť.
Ďakujeme za pozornosť. Tri zápasy I. ligy sú stále v plnom prúde a my vám z nich prinášame taktiež online prenosy. O body stále bojujú Bardejovčania so Spišskou Novou Vsou, Považská Bystrica s Topoľčanmi a Senica s Novými Zámkami. (19:28:38)

Koniec zápasu.

59:37

Takmer tisícka divákov na michalovskom štadióne už naplno oslavuje víťazstvo vo východniarskom derby. Do konca zápasu ostáva len niekoľko sekúnd.

59:00

Zápas sa v posledných minútach len dohráva. Do konca duelu ostáva 60 sekúnd.

58:20

Necelé dve minúty pred koncom stretnutia tak Michalovce vedú o päť gólov a už sa môžu predčasne radovať z trojbodového zisku.

58:00

Dukla Michalovce dala gól!
Hráči Dukly Michalovce síce nevyužili presilovú hru, no mrzieť ich to nemusí. Niekoľko desiatok sekúnd po tom, čo oba tímy hrali v plnom počte sa presadzuje Matej Hinďoš po prihrávke Ivana Fedorka. Tento gól je azda posledných klincom v rakvi Humenného.

57:12

Humenné prečkalo oslabovú hru a necelé tri minúty pred koncom zápasu hrá v plnom počte.

56:12

Dukla sa ale nemá kam ponáhľať, vedie o štyri góly. V početnej výhode sa snaží o strelenie gólu, no zverenci Štefana Tótha už skórovať nemusia, víťazstvo držia pevne vo svojich rukách.

55:25

Michalovce majú dokonalú príležitosť položiť vzdorovité Humenné na kolená a potvrdiť svoju dnešnú dominanciu. K dispozícii majú ďalšiu presilovú hru.

55:12

Strelia Michalovce siedmy gól? Ján Šeliga už sedí na trestnej lavice za držanie.

54:35

Humenné v závere zápasu ťažko znáša štvorgólové manko a výrazne pritvrdilo hru.

53:24

Michalovce zrejme budú v záverečných minútach len kontrolovať priebeh zápasu a budú sa snažiť vyhnúť prípadným zbytočných zraneniam.

52:50

Humenné vstupovalo do tretej tretiny s malou dušičkou. Po dvoch góloch vycítilo šancu na zdramatizovanie súboja, no šiesty gól Michaloviec rúca všetky plány hostí.

52:10

Dukla Michalovce dala gól!
A dlho sme na využite početnej výhody čakať nemuseli. Po 59 sekundách Michalovce potvrdzujú svoju ohromnú ofenzívu silu. Druhý gól v zápase strieľa Peter Klouda. Asistencie si do štatistík pripisujú Daniel Hančák a najproduktívnejší muž Dukly Juraj Faith.

51:42

Michalovce sa usadili v útočnom pásme a budú sa snažiť o strelenie štvrtého gólu v presilovej hre.

51:11

Lukáš Vartovník teraz neovládol svoje emócie a zinkasoval trest 2+10 minút osobný trest za napadnutie. Humenné tak pomaly stráca nádej na zvrátenie zápasu.

50:12

Zápas vstúpil do svojej poslednej desaťminútovky, Michalovčania sa stále snažia o ohrozenie brány hostí. Prípadným gólom by spečatili svoje víťazstvo.

49:47

Napätie na ľade stúpa. Humenné po dvoch strelených góloch cíti šancu na návrat do zápasu, no k tomu potrebuje streliť čo najskôr jeden gól.

48:47

Michalovce sa ale nenechávajú zahanbiť a domáci útočníci sú stále pre obranu Humenného veľkou hrozbou.

48:05

Humenné ale v úvode tretej tretiny dokázalo skórovať dvakrát v rýchlom slede, ak by to zverenci Petra Křemena dokázali ešte raz, dostali by sa späť do hry o body.

47:27

Pomaly sa dostávame k poslednej desaťminútovke zápasu, Michalovce stále vedú o tri góly a všetko nasvedčuje tomu, že dokráčajú za trojbodovým ziskom.

46:50

Hosťom sa ale nedarí súpera pritlačiť k múru. Michalovce sú si vedomé trojgólového vedenia a podľa toho aj hrajú, dva inkasované góly ich nerozhodili a pokračujú v hraní svojej hry.

46:18

Humenné sa teraz tlačí dopredu a snaží sa vytvoriť na domácich hráčov čo najväčší tlak.

45:25

Michalovce síce vedú o tri góly, no Humenné dalo súperovi jasne najavo, že s tromi bodmi ešte nemôže automaticky počítať. V záverečných pätnástich minútach je ešte rozhodne o čo hrať!

44:38

Humenné dáva gól! Už ale ani to neplatí! Humennému sa zapáčilo strieľať góly. Svojho spoluhráča Pavla Segľu teraz napodobnil Filip Podsedlý, ktorý znižuje na 5:2. Perfektný vstup hostí do záverečnej tretiny!

44:25

S gólmi akoby sa v úvode tretej tretiny roztrhlo vrece. Oba tímy sa dokázali raz strelecky presadiť a 15 minút pred koncom stretnutia majú domáci naďalej pohodlný štvorgólový náskok.

44:18

Humenné dáva gól! A Humenné napokon dobýja prvýkrát bránu Michaloviec. Najväčšiu zásluhu na góle mali exPrešovčania Pavol Segľa a Jakub Mihalič. Asistenciu pri prvom presnom zásahu hostí v zápase si pripisuje aj Lukáš Vartovník.

43:55

Dukla Michalovce dala gól!
A Michalovce strieľajú piaty gól v zápase. Svoj šiesty gól v sezóne si do štatistík pripisuje Patrik Huňady, ktorý za streleckú príležitosť najviac vďačí spoluhráčom Martinovi Schnellymu a Matejovi Hinďošovi.

43:15

Michalovce sa nikam neponáhľajú, v úvode tretej tretiny už predviedli pár pokusov o skórovanie, no tie skončili na hosťujúcom brankárovi Volentierovi.

42:50

Čas uteká rýchlo a domácim hráčom to hrá do karát. Humenné zatiaľ nedokáže skórovať, pretože v bránkovisku zatiaľ zatiahol roletu sebaistý Dávid Okoličány.

42:10

Michalovčania sa nemajú kam ponáhľať. Ak chcú hostia uspieť, musia tvoriť hru a snažiť sa o zvrátenie nepriaznivého výsledku. K tomu by však dnes potrebovali menší zázrak.

41:02

V druhej tretine boli strelecky aktívnejší Humenčania, ktorí na gólmana Okoličányho vyslali 14 striel, no ani jedna z nich sa neujala. Práve naopak, Michalovciam stačilo jedenásť streleckých pokusov na to, aby strelili tri góly.

40:20

Michalovce vstupujú do tretej tretiny stretnutia za stavu 4:0 a nemajú sa kam ponáhľať. Bez väčších problémov by dnes mali dokráčať za trojbodovým víťazstvom.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 18:34.
Hokejisti HK Dukla Michalovce v druhej dvadsaťminútovke doslova prevalcovali svojho súpera, strelili tri góly zásluhou Hančáka, Bankovského a Salnikova a výrazne sa tak priblížili k dnešnému trojbodovému zisku. Vďaka pohodlnému štvorgólovému náskoku domácich tak možno očakávať, že dnešný súboj sa bude v záverečnej tretine len dohrávať a Dukla by mala bez väčších problémov dokráčať k víťazstvu.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:19

Humenné sa v závere tretiny ešte snažilo o strelenie gólu do šatne, no Michalovčania ostali koncentrovaní, čoskoro zaznie záverečná siréna druhého dejstva.

38:24

Michalovčania sú si vedomí jednoznačného štvorgólového vedenia a v závere druhej tretiny sa už nikam neponáhľajú. S prehľadom kontrolujú vedenie a v záverečných sekundách druhej tretiny sa budú snažiť o udržanie výborného výsledku.

37:49

Dukla Michalovce dala gól!
Tak predsa domáci strieľajú v prostrednom dejstve ešte jeden gól. Tentoraz k tomu nepotrebovali ani presilovú hru. 25-ročný Rus Lučnikov "nabil" spoluhráčovi Andrevovi SALNIKOVOVI, ktorý sa z podobných príležitostí nemýli a v závere druhej tretiny Michalovce odskakujú svojmu súperovi na rozdiel štyroch gólov.

37:02

Do konca druhej tretiny ostávajú už len tri minúty a všetko nasvedčuje tomu, že sa v nej už nič vážne nestane.

36:18

V závere druhej tretiny dostávajú väčší priestor na ľade aj nižšie formácie domácich, ktorí sa snažia chopiť tejto príležitosti a výkonmi presvedčiť Štefana Tótha o tom, že si zaslúžia miesto vo vyšších lajnách. Napriek trojgólovému vedeniu sa stále snažia strelecky presadiť.

35:34

Michalovčania majú naďalej hru vo svojich rukách, priveľmi ľahko sa presadzujú cez stredné pásmo a väčšinu času tak trávia pred bránou Humenného.

34:20

Po tom, čo Dukla strelila tretí gól sa snaží hrať aj pre oko diváka, má puk vo svojej moci a snaží sa vymyslieť niečo efektné a zároveň efektívne. Druhé dejstvo sa zrejme bude už len dohrávať.

33:08

Michalovčania v dnešnom zápase využili už tri presilové hry a vedú rozdielom triedy 3:0. Dukla je celý zápas aktívnejším tímom, dokázala si vypracovať viacero streleckých príležitostí, no gólman Volentier si občas aj so šťastím dokázal so všetkými situáciami poradiť. Hostí ale potopila vlastná nedisciplinovanosť, keď za vylúčenia pykali najhorším možným spôsobom – inkasovali.

32:19

Dukla Michalovce dala gól!
Michalovčania prakticky okamžite rozkrútili presilovkový kolotoč. Prvá presilová formácia sa presadzuje tretíkrát v zápase. Tentokrát sa úspešným zakončovateľom stal Tomáš Banovský, asistenciu si na svoje konto pripisuje skúsený harcovník Juraj Faith.

31:22

Tá prichádza v 32. minúte, hostia zle vystriedali, na ľade sa ocitli šiesti, za čo si hostia vyslúžili tímový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.

30:28

Michalovčania sú po strelenom góle pri chuti a neustále sa snažia ofenzívnou aktivitou donútiť súpera k chybe.

30:06

Ivan Roháč je už na ľade, hostia sú už v plnom počte.

29:58

Michalovce sa snažili dobyť bránu Volentiera, no napokon im to nevyšlo a všetko nasvedčuje tomu, po polovici zápasu je stav 2:0 a forward Roháč sa čoskoro vráti na ľad.

29:10

Michalovčania sa tešia z dvojgólového vedenia a na svoje konto si pripísať môžu ďalší presný zásah. Roháč ostáva sedieť na trestnej lavici a Dukla bude mať takmer jednu celú minútu, aby potrestala aj druhý faul Humenného.

28:57

Dukla Michalovce dala gól!
A po 51 sekundách príležitosť početnej výhody o dvoch mužov hráči Dukly využívajú. Strelecky sa presadil razantnou strelou od modrej obranca Daniel HANČÁK. Gólu predchádzala akcia ofenzívnych stálic Michaloviec Tomáša Banovského a Petra Kloudu, ktorí sa pričinili taktiež o prvý gól domácich v zápase.

28:06

Michalovce zavreli v útočnom pásme svojho súpera a útočník Ivan Roháč pod tlakom vyhodil puk za mantinel, za čo dostáva dvojminútové vylúčenie. Domáci budú hrať presilovú hru piatich proti trom.

27:35

Nasledujúce chvíle budú pre Humenné skutočne náročné, Michalovce disponujú obrovskou palebnou silou, čo sa budú snažiť využiť v tejto presilovej hre.

27:10

A výhodu presilovej hry teraz dostávajú domáci hráči. Lukáš Vartovník hákoval protihráča a už aj odchádza na trestnú lavicu.

27:04

Presilová hra Humenného sa napokon končí neúspechom. Okoličány si udržal čistý štít, Buraľ sa vracia na ľad a Dukla sa môže zamerať na strelenie druhého gólu v zápase.

26:10

No Michalovčania svoju oslabovú hru zvládajú zatiaľ na jednotku a súpera nepúšťajú do šancí. Humenné tak má väčšinu času puk na hokejke, no napriek tomu sa nedokáže dostať na dostrel gólmana Okoličányho.

25:25

Humenné doposiaľ využilo šesť presilových hier z 58 príležitostí. Podarí sa zverencom Petra Křemena vylepšiť si štatistiky početných výhod? Michalovské brániace sa kvarteto už je zoskúpené pred vlastným gólmanom a zubami-nechtami sa bráni.

25:04

No domáci hráči sa sami pripravujú o šancu zvýšiť svoj jednogólový náskok. V najbližších dvoch minútach sa budú musieť brániť po faule Ľubomíra Buraľa, ktorý odchádza na lavicu hanby za držanie.

24:23

A na ľade je už aj domáci forward Martin Drotár, po vylúčeniach na oboch stranách ostáva skóre nezmenené, domáci vedú 1:0.

23:58

Tá príde možno teraz, Humenné bude mať k dispozícii krátku početnú výhodu, Roháčik už naskočil na ľad.

23:14

Michalovce búšia do svojho súpera, no obrana Humenného zatiaľ odoláva. Hostia zatiaľ stále čakajú na výraznejšiu šancu na vyrovnanie.

22:50

Hráči oboch celkov majú na ľade omnoho viac priestoru, čo viac vyhovuje technicky vyspelejším domácim hráčom, ktorí sa ale musia mať na pozore, po tom, čo sa Roháčik vráti na ľad, Humenné bude mať 25 sekúnd výhodu presilovej hry.

22:23

Početná výhoda o jedného muža Michaloviec ale netrvala dlho. Počet hráčov na ľade vyvážil Martin Drotár, ktorý nedovoleným spôsobom narazil svojho súpera na mantinel. Pokračovať sa bude v hre 4 proti 4.

22:10

Humenné v doterajších súbojoch I. ligy dokázalo ubrániť len 80% svojich oslabení, čo je druhé najhoršie číslo v súťaži. Potvrdí sa táto štatistika a podarí sa Michalovcom skórovať druhýkrát v zápase?

21:58

Obranca Michal Roháčik si teraz pri bránení vypomohol hákovaním a už za svoj priestupok putuje na trestnú lavicu.

21:38

Michalovčania teraz poriadne zavarili defenzíve hostí, no zatiaľ ich veľmi dobré akcie nevedú k streleniu druhého gólu.

20:42

Michalovce boli v úvodnej tretine omnoho lepším tímom, čo potvrdzujú hneď v prvých minútach druhého dejstva, keď sa hrnú dopredu a snažia sa navýšiť svoj náskok.

20:10

A oba tímy pred niekoľkými sekundami odštartovali aj druhú tretinu, v ktorej budú hráči Humenného doťahovať jednogólové manko na svojho súpera.

20:01

Začala sa druhá tretina.
V prvej tretine východniarskeho derby medzi Michalovcami a Humenným sa viac darilo domácim hráčom. Tí mali prakticky celú tretinu puk na svojich hokejkách a dobýjali bránu hosťujúceho gólmana Viktora Volentiera, na ktorého vyslali 16 pukov. V prvej dvadsaťminútovke sa zatiaľ ujal len strelecký pokus Petra Kloudu, ktorý v 15. minúte využil presilovú hru a poslal svoj tím do jednogólového vedenia.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:15

Humennému v závere tretine po dlhom bránení sa dochádzaj sily a tak sa už snažia prečkať záverečnú minútu.

19:00

Do konca prvej tretiny ostáva jedna minúta.

18:54

Michalovčania ale nedokázali využiť početnú výhodu o jedného hráča a Marek Nagy sa už stihol vrátiť na ľad.

18:03

Hráči Humenného ale zatiaľ úspešne odolávajú tlaku Michaloviec, dokázali sa viackrát oslobodiť a poslať puk von z obranného pásma. Do konca prvého dejstva ostávajú necelé dve minúty.

17:42

Na ľade vidíme úderné michalovské presilovkové komando. Domáci sa môžu s 18,46% úspešnosťou na presilovkách popýšiť treťou najlepšou hrou v početnej výhode spomedzi prvoligových mančaftov.

17:02

Michalovčania tak majú obrovskú šancu streliť súperovi gól do šatne, ktorý by mohol výrazne ovplyvniť vývoj celého stretnutia. Podarí sa to zverencom Štefana Tótha?

16:54

A Humenné dopláca v prvej tretine na svoju nedisciplinovanosť. Pre hostí to bude už tretí dvojminútový trest, tentoraz sa prehrešil forward Marek Nagy, ktorý si ide odpykať trest za hákovanie.

15:12

Michalovce herne po strelenom góle okamžite ožili a snažia sa udrieť znova. K dispozícii majú ešte posledných päť minút. Zatiaľ sú lepším celkom, no Humenné netreba podceňovať. Hostia majú v kádri niekoľkých hráčov so skúsenosťami z extraligy.

14:30

Na štadióne Michaloviec je hneď veselšie a úvodný gól by mohol výrazne pomôcť aj domácim hráčom, ktorým by tak mohla opadnúť nervozita a mohli by začať hrať hru, na ktorú sú zvyknutí.

14:03

Dukla Michalovce dala gól!
A tentoraz to vyšlo. Presadiť sa dokázal jeden z najskúsenejších hráčov michalovského kádra, bývalý extraligista Peter KLOUDA, ktorý stál na konci kombinácie s najlepším strelcom Dukly Tomášom Banovským a Glebom Lučnikovom.

13:45

Michalovčania zavreli svojho súpera pred vlastnou bránou. Majú puk vo svojej moci, no zatiaľ sa im nedarí dopraviť puk do siete.

12:39

Zmeniť to ale môže druhá presilová hra Michalovčanov. Na trestnú lavicu druhýkrát v zápase odchádza Filip Podsedlý. Tentoraz sa dopustil držania.

11:42

Po vyše desiatich minútach hry domáci diváci márne čakajú na prvý gól zápasu. Humenné sa zatiaľ veľmi solídne bráni a najlepším hráčom Michaloviec nedovoľuje vypracovať si vážnejšie strelecké príležitosti, ktoré by mohli viesť k otvoreniu skóre.

10:29

A Filip Podsedlý už naskakuje na ľad. Po minútových presilových hrách oboch tímov ostáva skóre zápasu nezmenené. Michalovce ale zatiaľ pôsobia na ľade lepším dojmom.

10:12

Michalovce sa dostali do viacerých dobrých streleckých šancí, no zatiaľ sa nedokážu strelecky presadiť.

9:30

Matej Hinďoš sa už vracia na ľad a Michalovce tak budú mať k dispozícii 61-sekundovú presilovú hru. Podarí sa Dukle využiť túto príležitosť?

8:29

Hostia sa nestihli ani len poriadne usadiť v pásme, po necelej minúte presilovej hry Humenného nastúpia oba celky so štyrmi hráčmi. Na lavicu hanby putuje hosťujúci útočník Filip Podsedlý a pripravuje svoj tím o príležitosť skórovať v presilovej hre.

7:35

Humenné tak vstupuje do presilovej hry a má veľkú šancu otvoriť skóre. Podarí sa hosťom využiť početnú výhodu o jedného muža?

7:30

Humenné má skvelú príležitosť na strelenie gólu. Na trestnú lavicu odchádza bek Matej Hinďoš, ktorý je vylúčený za seknutie.

6:08

Obaja gólmani si zatiaľ držia čistý štít a sú oporami svojich celkov v dnešnom zápase. Michalovce sa pritom môžu so 47 strelenými gólmi pýšiť druhou najlepšou ofenzívou v súťaži. Gólman Volentier to tak dnes na ľade Dukly rozhodne nebude mať jednoduché.

5:22

Oba tímy sú ale zatiaľ v koncovke nevýrazné a na väčšiu šancu sa zatiaľ len čaká. Po vyše piatich minútach zatiaľ ani jeden celok nedokázal potešiť svojich fanúšikov gólom.

4:10

Východniarske derby je pre divákov obrovským lákadlom. Domáci fanúšikovia teraz ženú svojich miláčikov dopredu a očakávajú, že prvý gól padne z hokejky michalovského hráča.

3:44

V úvode zápasu ale vystrukujú rožky aj hostia, ktorí dokazujú, že to domáci dnes nebudú mať vôbec ľahké.

2:30

Michalovce po dobrom štarte do sezóny v posledných zápasoch zaostávajú za špičkou I. ligy, no stále je len úvod ročníka a stratu na najvyššie priečky môžu dohnať. Prvým krokom môže byť víťazstvo v dnešnom súboji, ktoré by Dukle mohlo v prípade nepriaznivých výsledkov konkurencie pomôcť dostať sa na piatu priečku v tabuľke.

1:50

V úvodných dvoch minútach sa obaja súperi len oťukávajú a na vážnejšie šance zatiaľ diváci na štadióne čakajú.

1:10

V bráne dnes proti sebe nastúpia Dávid Okoličány a Viktor Volentier. Štatisticky je na tom lepšie hosťujúci brankár, jeho percentuálna úspešnosť dosahuje 91,71%, zatiaľ čo domáci gólman má úspešnosť zásahov 89,97%.

0:25

Michalovce sú miernym favoritom dnešného stretnutia, no Humenné vedia byť nnepríjemným súperom a určite do dnešného stretnutia nastupujú hostia s tými najväčšími ambíciami.

0:05

Stretnutie sa práve začalo. Diváci sa majú na čo tešiť. Východniarske derby je prísľubom výborného hokeja, ktorý by sa mal hrať na ostrie noža.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HK Dukla Michalovce: Okoličány – Šangin, Hančák, Urban, Voronov, Boboš, Buraľ, Dolgoš – Banovský, Klouda, Faith – Salnikov, Drotár, Lučnikov – Hinďoš, Huňady, Schnelly – Čížek, Fedorko, Gavura. Tréner: Štefan Tóth

MHK Bemaco Humenné: Volentier – Varga, Hopkovič, Grega, Roháčik, Šeliga, Janči, Kramár, Horváth – P. Segľa, Vartovník, Renčok – Podsedlý, Roháč, M. Segľa – Ihnaťo, Nagy, Šugár – Mihalič. Tréner: Peter Křemen

Rozhodca: Korba – Riš, Janiga.
V 11. kole I. hokejovej ligy privíta domáci celok HK Dukla Michalovce vo východniarskom derby MHK Bemaco Humenné.
Zatiaľčo domáce mužstvo okupuje so ziskom 15 bodov siedmu priečku v tabuľke, hosťom z Humenného majú po jedenástich odohraných stretnutiach rovnaký počet bodov a v tabuľke sú deviaty.

Michalovský celok sa bude v stredajšom súboji spoliehať predovšetkým na svoju ofenzívu. So 47 presnými zásahmi majú Michalovce druhý najlepší útok v lige. Po tom, čo si Dukla pripísala na svoje konto cenné víťazstvo u lídra z Nových Zámkov v pomere 4:5, Michalovčania prehrali dva zápasy v rade, keď doma podľahli Detve 3:4 a naposledy odchádzali z ľadu Topoľčian s debaklom 7:1. Tieto neuspokojivé výsledky budú chcieť odčiniť pred očami vlastných divákov a do zápasu proti MHK Bemaco idú s jediným cieľom – vyhrať.

Humenné po nepresvedčivých výkonoch v posledných kolách podáva veľmi dobré výkony. Naposledy zdolali na domácom ľade posledný celok tabuľky z Trnavy 5:2, minulú stredu prehrali v Detve najtesnejším rozdielom 4:3 a predtým sa im podarilo uloviť cenný skalp favorizovaného Bardejova, ktorý porazili na domácom ľade 3:1.

Východniarske derby tak sľubuje kvalitný hokej s množstvom gólov a pútavým priebehom. Diváci na Zemplíne sa majú na čo tešiť.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

HK DUKLA Ingema Michalovce – HC 19 Humenné

7:2

konec (1:0, 3:0, 3:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. Klouda (Lučnikov, Banovský), 29. Hančák (Banovský, Klouda), 33. Banovský (Faith), 38. Salnikov (Lučnikov, Boboš), 44. Huňady (Schnelly, Hinďoš), 53. Klouda (Hančák, Faith), 58. Hinďoš (Fedorko) – 45. P.Segľa (Mihalič, Vartovník), 45. Podsedlý

HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány – Šangin, Hančák, Urban, Voronov, Boboš, Buraľ, Dolgoš – Banovský, Klouda, Faith – Salnikov, Drotár, Lučnikov – Hinďoš, Huňady, Schnelly – Čížek, Fedorko, Gavura. Tréner: Štefan Tóth

HC 19 Humenné: Volentier – Varga, Hopkovič, Grega, Roháčik, Šeliga, Janči, Kramár, Horváth – P. Segľa, Vartovník, Renčok – Podsedlý, Roháč, M. Segľa – Ihnaťo, Nagy, Šugár – Mihalič. Tréner: Peter Křemen

Rozhodčí: Korba – Riš, Janiga

Diváci: 900

Průběh zápasu
1. třetina
7:30
8:29
12:39
14:03
16:54
Po 1. třetině
2. třetina
21:58
22:23
25:04
27:10
28:06
28:57
31:22
32:19
37:49
Po 2. třetině
3. třetina
43:55
44:18
44:38
51:11
52:10
55:12
58:00
Konec