Menu

Hokej

KHL

Lokomotiv Jaroslavl – Traktor Čeljabinsk

3:0

konec (0:0, 2:0, 1:0)

14.10.2015, 18:00 • Arena 2000 • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 1.62 4.2 4.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

55:33

První vyloučení také na straně Lokomotivu. Podražení se nyní dopustil Pašnin (JAR) a obdržel od sudích dvě minuty.

55:10

Tohle by byl hodně smolný gól pro hosty. Galimov vystřelil, Děmčenko puk neudržel a ten najednou vyletěl do vzduchu. Nakonec ale přece skončil za jeho zády, s přispěním vysoké hole domácího hráče. Rozhodčí tedy branku správně neuznali.

48:01

Přece jenom museli rozhodčí vylučovat. Osnovin (ČLJ) dostal dvouminutový trest za vražení na hrazení + ještě desetiminutový osobní trest.

Jegor KORŠKOV - 3:0

45:40

Jaroslavl právě vstřelila branku!
A je zřejmě definitivně rozhodnuto. Kontiola celkem snadno z levé strany přihrál na tu druhou, kam si najel JEGOR KORŠKOV, jenž neměl problém uklidit puk do poloprázdné brány. Děmčenko už ležel na zemi, zase neměl nárok. Asistence: Petri Kontiola.

Petri KONTIOLA - 2:0

38:11

Jaroslavl právě vstřelila branku!
Děmčenko inkasuje podruhé v utkání. Averin v mezikruží snadno obral soupeře o puk, následně ho předložil bekhendem na PETRIHO KONTIOLU, který ihned z první zamířil přesně k tyči. Asistence: Jegor Averin.

Danijil APALKOV - 1:0

35:24

Jaroslavl právě vstřelila branku!
Tohle bylo hodně laxní ze strany hostujícího celku. DANIJIL APALKOV se v mezikruží ocitl úplně sám a i na druhý pokus mohl dorazit puk do branky. Děmčenko byl bez šance, tady mu jeho obránci vůbec nepomohli. Asistence: Mihail Grigorjev, Jegor Averin.

29:10

A Traktor v největší příležitosti tohoto zápasu! Jeden z domácích hráčů upadl a ležel na ledě, úplně osamocený Kručinin toho využil, dokázal puk popotáhnout brankovištěm až k zadní tyči, jenže pak zakončoval jen do Kolesnika.

22:34

Korškov z pravé strany hledal u druhé tyčky Kraskovského. Kdyby se k němu puk dostal, pálil by do prázdné branky. Tlak Lokomotivu pokračuje i nadále!

22:10

Pašnin objel branku a zakončil bekhendem. Od Děmčenka se puk odrazil ke Kartajevovi, který dorazit zase nedokázal. Hodně zostra začalo druhé dějství tohoto střetnutí.

21:27

Glinkin se dostal ke střele z mezikruží a Kolesnik jí udržet nedokázal! Naštěstí pro domácího brankáře jeho protihráč dorazit nestihl. Tohle byla hodně slušná možnost Traktoru.

20:44

A hned na úvod této třetiny byl znovu ve velké možnosti Konkov! Ocitl se u levé tyčky úplně sám, puk po jeho nepříliš dobře zamířené střele poskakoval kolem brankoviště, až se nakonec dostal mimo nebezpečí Děmčenka.

18:15

Konkov je zatím nejaktivnějším hráčem na ledě! Teď zachytil vyhození ze strany Traktoru, rukou si puk předhodil před sebe a vypálil. Děmčenko ale zasáhnout dokázal.

07:41

První větší šance na straně domácího celku! Konkov si sjel pěkně do mezikruží a pěkně se uvolnil po přihrávce svého spoluhráče. Byl úplně sám. Nakonec ale Děmčenka nepřekonal, trefil jen jeho výstroj.

05:31

Tohle byla dost úsměvná situace, která naštěstí pro Jaroslavl dopadla dobře. Naprosto nikým neatakovaný Koledov si sjížděl za branku pro puk, ale ujela mu školácky brusle a málem z toho byl vlastenec. Kolesnik reagovat dokázal a puk pro jistotu schoval do výstroje.

Lokomotiv Jaroslavl – Traktor Čeljabinsk

3:0

konec (0:0, 2:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 36. Apalkov (Grigorjev, Averin), 39. Kontiola (Averin), 46. Korškov (Kontiola)

Lokomotiv Jaroslavl: Kolesnik (Murygin) – Hersley, Kronwall, Pašnin, Ljubuškin, Grigorjev, Gorochov, Koledov – Averin, Kontiola, Apalkov – Konkov, Mosaljov, Loktionov – Galimov, Malcev, Kartajev – Kraskovskij, Kapustin, Korškov – Iljenko

Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Danilišin) – Quint, Borodkin, Petrov, Chlystov, Davydov, Žuldikov, Šinin – Kokujov, Rybakov, Gubarev – Čistov, Penkovskij, Kručinin – Popov, Pestunov, Glinkin – Růžička, Glovackij, Mokin – Osnovin

Rozhodčí: Vasiljev, Dějev – Aljošin, Ivanov

Průběh zápasu
1. třetina
Po 1. třetině
2. třetina
35:24
38:11
Po 2. třetině
3. třetina
45:40
48:01
55:33
Konec