Menu

Hokej

KHL

Dinamo Riga – Metallurg Magnitogorsk

1:2

konec (0:0, 0:1, 1:1)

12.10.2015, 18:30 • Arena Riga • David Panuška

Tipsport: 3.26 4.1 1.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:36

Branka Dinama Rigy je prázdná, Joacim Eriksson je na střídačce, domácí v šesti!

58:06

Veliká šance hostů. Arťom Žěležkov se ocitl sám před branku, kde se mu nadvakrát nepovedlo překonat skvěle postaveného Joaciama Erikssona!

Denis ZARIPOV - 1:2

44:46

Metallurg právě vstřelil branku!
Nyní se mu ovšem nepovedlo zastavit průnik DANISE ZARIPOVA. Ten se k puku dostal poté, co mu jej šikovně o mantinel přihrál Oskar Osala. Ruský snajpr se následně dostal k puku a střelou z levého kruhu skóroval! Asistence: Oskar Osala.

42:43

Domácí hokejisté ale jdou do čtyř. Gunars Skvorcovs nedovolil jednomu z hráčů proniknout. Zahákoval jej. Přesilovka také pro hosty.

Lauris DARZINŠ - 1:1

41:35

Riga právě vstřelila branku!
Domácího kapitána to ovšem zas tak mrzet nemusí. Steven Seigo vystřelil na branku. Jeho střela byla vyražena před Ville Leina, který puk přistrčil na LAURISE DARZINŠE, který jej uklidil do klece. Asistence: Ville Leino.

40:56

Do výborné střelecké pozice dostal kotouč Lauris Darzinš. Domácí kapitán byl osamocen na levém kruhu, ale jeho střela na zadní tyčku skončila mimo branku!

40:41

A tato šance bude zdvojnásobená. Ville Leino inkasoval hodně zbytečný krosček do zad od Batyršin. Ten putuje na hanbu. Pět na tři!

40:29

První útok domácích ve třetí třetině je ukončen poté, co se faulem provinil Jevgenij Birjukov. Šance pro domácí na vyrovnání nepříznivého stavu.

35:40

Wojtek Wolski nyní obdržel puk před branku, který nejspíše nadvakrát dostal za záda Erikssona. Místo gólové radosti dostává polský forvard dvouminutový trest.

34:29

Na druhé straně mohlo být ovšem vyrovnáno. Puk do velmi dobré pozice dostával najíždějící Krišjanis Redlihs. Ten byl v prostoru mezi oběma kruhy, odkud ale trefil jen levou tyčku!

Wojtek WOLSKI - 0:1

28:37

Metallurg právě vstřelil branku!
Přesilovkový kolotoč je zakončen krásnou brankou. Sergej Mozjakin, jenž stál na levé straně, poslal kotouč skrz celé brankoviště přesně na hokejku WOJTEKA WOLSKIHO, jenž střelou tahem se štěstím otevřel skóre! Asistence: Sergej Mozjakin, Chris Lee.

27:38

Hra se hodně kouskuje. Rozhodčí jí neustále kvůli něčemu přerušuje. Nyní to byl ovšem kvůli faulu, který udělal Larusi Darzinš. Šlo o naprosto zbytečný faul.

15:48

Tomáš Filippi skvěle zachytil puk a hnal se na branku Dinama. V ten moment byl ale bodyčekem zastaven. Pykat za to bude obránce Krišjanis Redlihs.

13:50

Jaroslav Chabarov zahákoval pronikajícího hráče, který se řítil na branku Samsonova. Následuje krátká přesilovka pět na tři pro domácí.

11:57

Každopádně si Riga došla pro první přesilovku. Chris Lee zablokoval hokejku pronikajícího hráče a bude tak prvním vyloučeným v tomto utkání.

08:15

Domácí po tomto vhazování svého soupeře nepustili z obranné třetiny. Puk před branku dostával Kristaps Sotnieks, který měl polovinu branky odkrytou, ale dezorientovaného Samsonova trefil trestuhodně jen do betonu.

04:09

Akce Metallurgu, který aktivně kombinoval v útočném pásmu, byla zakončena přihrávkou zpoza branky na volného Jana Kováře. Ten pálil z mezikruží, odkud ale nepřekonal pozorného Erikssona!

Dinamo Riga – Metallurg Magnitogorsk

1:2

konec (0:0, 0:1, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 42. Darzinš (Leino) – 29. Wolski (Mozjakin, Lee), 45. Zaripov (Osala)

Dinamo Riga: Eriksson (Sedláček) – Seigo, Kundrátek, K. Redlihs, Galvinš, Ševčenko, Sotnieks, Balinskis – Dārziņš, Leino, Indrašis – M. Redlihs, Jeļisejevs, Sestito – Saulietis, Džeriņš, Meija – Skvorcovs, Bērziņš, Bičevskis – Locāns

Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Košečkin) – Antipin, Birjukov, Lee, Chabarov, Batyršin, Tereščenko, Bereglazov, Medvěděv – Mozjakin, Zaripov, Kovář – Wolski, Kajetnik, Kosov – Žěležkov, Timkin, Osala – Arseňjuk, Platonov, Filippi

Rozhodčí: Gusev, Soin – Sirotkin, Nazarov

Průběh zápasu
1. třetina
11:57
13:50
15:48
Po 1. třetině
2. třetina
27:38
28:37
35:40
Po 2. třetině
3. třetina
40:29
40:41
41:35
42:43
44:46
Konec