Menu

Hokej

KHL

Dinamo Riga – Metallurg Magnitogorsk

1:2

konec (0:0, 0:1, 1:1)

12.10.2015, 18:30 • Arena Riga • David Panuška

Tipsport: 3.26 4.1 1.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Děkuji za pozornost a přeji krásný zbytek večera. (20:50:01)
Československá stopa v utkání
Jan Kovář (MET) – 0+0, čas na ledě 19:41
Tomáš Filippi (MET) – 0+0, čas na ledě 14:11
Tomáš Kundrátek (RIG) – 0+0, čas na ledě 23:36
Bojovné utkání je za námi. Skóre otevřel v polovině zápasu v přesilové hře Wojtek Wolski, jenž těžil z výborné přihrávky od Mozjakina. V úvodu třetí části vyrovnal ve dvojnásobné přesile Lauris Darzinš. Dinamo si ovšem nadějný výsledek nechal uniknout. Danis Zaripov přidal druhou, rozhodující branku. Metallurg nakonec zvítězil zaslouženě. Ve třetí třetině byl jasně lepším celkem. Do Ruska veze plný počet bodů.

Střely na branku: 20:47

Konec zápasu.

59:52

Hned se do útoku prodral Mikelis Redlihs. Domácí hokejista se vyhnul dvěma protihráčům, ale následně se mu nepovedlo překonat Samsonova. Ten jeho ránu s přehledem chytil.

59:38

Tomáš Filippi projel do páma, ale z této pozice se mu nepovedlo trefit prázdnou branku. Následně se k němu puk dostal ještě jednou, ale bekhendem trefil jen bránící hráče.

59:05

Rize se ještě nepodařilo prodat se do útočného pásma, kde by se jim povedlo úspěšně kombinovat.

58:36

Branka Dinama Rigy je prázdná, Joacim Eriksson je na střídačce, domácí v šesti!

58:36

Domácí kouč již střádá zbraně na závěřečný tlak. Vyžádal si oddechový čas a nejspíše ponechá na střídačce i skvěle chytajícího Erikssona.

58:06

Nadbytečná sekání do švédského brankáře přerušil Tomáš Kundrátek, který se s ruským forvardem pustil do kontaktu. Hostující hráč se ovšem prát nechtěl, českého obránce jen sevřel do kravaty.

58:06

Veliká šance hostů. Arťom Žěležkov se ocitl sám před branku, kde se mu nadvakrát nepovedlo překonat skvěle postaveného Joaciama Erikssona!

57:05

Hostům utekl puk a do protiútoku se vydával Kaspars Saulietis. Ten se sice procpal skrz dva hráče, ale již bez puku na hokejce.

56:13

Útočné snažení domácích bylo ukončeno na modré čáře pro ofsajd. Výborně to nyné sehráli hosté. Následuje vhazování ve středním pásmu.

55:10

Denis Platonov si klepl hokejkou o přihrávku a hned jí obdržel. Jeho střela byla ovšem bránícími hráči zblokována. Následné snažení Kaletnika za brankou k ničemu nevedlo.

54:04

Hosté se usídlili v útočném pásmu. Danis Zaripov poslal puk přes celou šíři kluziště na Jevgenije Timkina, jenž před brankou hledal spoluhráče. Nenašel.

53:28

Posledních šest a půl minuty pro domácí. Nyní to jeden z hráčů zkoušel po pravé straně, ale v útočném snažení jej nikdo nepodpořil.

52:39

Nyní to z pravé strany zkoušel jeden z hostů, ale šlo spíše o střelu, která mohla skončit nějakou tečí, ale náhodě přáno nebylo.

51:45

Prudká střela z pravé strany mířila na branku Ilji Samsonovi, ale nakonec jí jen těsně minula. U puku Magnitka.

50:38

Jan Kovář dostal puk před branku, odkud zkoušel překonat Erikssona potřetí. Švédský brankář ale i nadále drží naděje domácích na body. Ti se ovšem budou muset zlepšit v útočné fázi.

49:16

Viktor Antipin ujel po pravé straně až před branku, kterou hájí Joacim Eriksson. Jeho bekhendový pokus na zadní tyčku ovšem skončil jen vedle branky.

48:09

Po přistrčení tísněného hráče prověřil pozornost domácího čaroděje Denis Platonov. Jeho pokus byl lahůdkou pro dvakrát překonaného borce.

47:50

Po další akci bylo pěkně horko v brankovišti Joacima Erikssona. Aktivně tam na brankovišti dorážel i Danis Zaripov, ale švédský brankář odolával.

47:05

Mikelis Redlihs se prezentoval střelou za obráncem, která sice na branku prošla, ale problémy brankáři Samsonovi vůbec nenaděla.

46:08

Následující snažení domácích hokejistů je přerušené poté, co se lotyšský celek nedomluvil a poslal puk na zakázané uvolnění.

45:19

Hned mohlo být ovšem srovnáno. K puku se dostával jeden z domácích hráčů, kterému se ovšem z velice dobré pozice nepovedlo překonat Samsonova. Ten se zaskvěl výborným zásahem.

Denis ZARIPOV - 1:2

44:46

Metallurg právě vstřelil branku!
Nyní se mu ovšem nepovedlo zastavit průnik DANISE ZARIPOVA. Ten se k puku dostal poté, co mu jej šikovně o mantinel přihrál Oskar Osala. Ruský snajpr se následně dostal k puku a střelou z levého kruhu skóroval! Asistence: Oskar Osala.

44:29

Hosté svého soupeře i nadále svírali, k vidění bylo i hodně střel, ale Joacim Eriksson nepustil za svá záda ani jeden puk a drží tak naděje svého celku na dobrý výsledek.

43:41

Po Kovářově příhře se do puku na modré čáře opřel Chris Lee, jehož střela skončila jen na betonech pozorného švédského brankáře.

43:24

Na levé straně se k puku dostal Jan Kovář, jenž si najel před branku, ale střelou pod víko se mu nepovedlo brankáře Erikssona překonat.

42:43

Domácí hokejisté ale jdou do čtyř. Gunars Skvorcovs nedovolil jednomu z hráčů proniknout. Zahákoval jej. Přesilovka také pro hosty.

Lauris DARZINŠ - 1:1

41:35

Riga právě vstřelila branku!
Domácího kapitána to ovšem zas tak mrzet nemusí. Steven Seigo vystřelil na branku. Jeho střela byla vyražena před Ville Leina, který puk přistrčil na LAURISE DARZINŠE, který jej uklidil do klece. Asistence: Ville Leino.

40:56

Do výborné střelecké pozice dostal kotouč Lauris Darzinš. Domácí kapitán byl osamocen na levém kruhu, ale jeho střela na zadní tyčku skončila mimo branku!

40:41

A tato šance bude zdvojnásobená. Ville Leino inkasoval hodně zbytečný krosček do zad od Batyršin. Ten putuje na hanbu. Pět na tři!

40:29

První útok domácích ve třetí třetině je ukončen poté, co se faulem provinil Jevgenij Birjukov. Šance pro domácí na vyrovnání nepříznivého stavu.

40:01

Začala třetí třetina.
Na ledě hokejové arény v Rize již krouží hokejisté obou celků. Dříve na něj ovšem vjeli hokejisté Magnitogorsku, kteří mají nejspíše větší chuť.
Druhá třetina je minulostí. Viděli jsme v ní jedinou branku, kterou obstarala dvojice Mozjakin – Wolski. První jmenovaný našel historicky nejlepšího polského hokejistu, kterému se povedlo se štěstí překonat Joacima Erikssona. Následovaly další šance na obou stranách, ale zatím dobře fungují obrany i brankáři.

Střely na branku: 15:23

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:15

Hned po buly se ke střele dostával Oskari Osala, ale tomu se nepovedlo ohrozit Erikssonovu branku.

39:00

Nyní již probíhá čtyřicátá minuta dnešního utkání. Jde tedy o poslední sekundy ubíhající ve druhé periodě.

38:02

Z levé strany si až před branku najel jeden z hráčů, který si puk hodil do středu a následně vypálil na branku Samsonova. Ten byl proti jeho střele v pozoru.

37:40

Domácí sice zajímavě kombinovali, ale k téměř žádné zajímavé střele se nedostali. Wolski je zpět na ledové ploše.

36:37

O první střelu v této přesilové hře se odhodlal nejproduktivnější obránce domácích Tomáš Kundrátek, ale ten zamířil jen vedle.

35:40

Wojtek Wolski nyní obdržel puk před branku, který nejspíše nadvakrát dostal za záda Erikssona. Místo gólové radosti dostává polský forvard dvouminutový trest.

34:29

Na druhé straně mohlo být ovšem vyrovnáno. Puk do velmi dobré pozice dostával najíždějící Krišjanis Redlihs. Ten byl v prostoru mezi oběma kruhy, odkud ale trefil jen levou tyčku!

33:44

Nebezpečný puk se dostával do brankoviště domácího brankáře. Skákavý touš chtěl před brankou ještě tečovat jeden z clonících hráčů, ale to se mu nepovedlo. Eriksson zasáhl.

33:00

Po pravé straně unikl jeden z hostů, který posílal puk před branku na volného Danise Zaripova, ale tomu se nepovedlo z bezprostřední blízkosti pokořit brankáře Erikssona.

31:33

Metallurg se ovše snaží působit aktivně. Jejich nátlaková hra nedělá domácím dobře a ti aktuálně jen vyhazují puk. Za každou cenu nechtějí inkasovat podruhé.

30:34

Rozehrávka hostí byla sice nepřesná, ale defenzíva Magnitogorsku nepustila domácí Rigu naprosto k ničemu. Hráči ve vínových dresech jen kroužili u mantinelu, ke střele se ale nedostali.

29:25

Metallurg tedy využil přesilovou hru a ujal se vedení v utkání. A i nyní se pokouší být hodně aktivním celkem směrem dopředu. Riga to dneska bude mít hodně těžké.

Wojtek WOLSKI - 0:1

28:37

Metallurg právě vstřelil branku!
Přesilovkový kolotoč je zakončen krásnou brankou. Sergej Mozjakin, jenž stál na levé straně, poslal kotouč skrz celé brankoviště přesně na hokejku WOJTEKA WOLSKIHO, jenž střelou tahem se štěstím otevřel skóre! Asistence: Sergej Mozjakin, Chris Lee.

27:55

Metallurg se ovšem ještě k ničemu nedostal a už musí za pukem až za svojí branku. Následně doufejme uvidíme nějakou povedenou přesilovku.

27:38

Hra se hodně kouskuje. Rozhodčí jí neustále kvůli něčemu přerušuje. Nyní to byl ovšem kvůli faulu, který udělal Larusi Darzinš. Šlo o naprosto zbytečný faul.

27:13

Následně se sváděl urputný souboj o kotouč v obranné třetině Magnitogorsku. Vítězem tohoto souboje byli bránící hráči hostí, kteří se ale do protiútoku nedostali.

26:08

Ožívají i fanoušci domácího celku. Sborový pokřikem, do kterého se zapojuje celý stadion zní jednoduše "Dinamo, Dinamo".

25:29

Po levé straně kluziště zahrozili hosté. Až před branku si najel jeden z hráčů Magnitogorsku, jenž následně střílel na zadní tyčku, kterou ale minul.

25:12

Po přihrávce zpoza branky se ke střele dostal jeden z domácích hráčů. Ten pálil z levého kruhu, ale jeho přízemní střelu dokázal brankář Samsonov krýt.

24:20

Po této akci se aktivnější hrou od prvních sekund druhé třetiny ukazují také domácí hokejisté. Na branku ovšem i nadále čekáme.

23:37

V mnohem větší šanci byl Lauris Darzinš. Ten se dostal k puku poté, co Samsonovo vyrážel střelu jeho kolegy z útoku. Darzinš střílel z pravé strany, ale brankáře se mu překonat nepovedlo. Solidní zákrok.

23:20

Poprvé se směrem dopředu vydali i domácí. Po levé straně se do pásma dostával jeden z hráčů, který ale v útočném snažení nebyl úspěšný.

22:59

Joacim Eriksson nejdříve puk chytil. Po následném přerušení se musel švédský brankář činit podruhé. Jeho zákroky jsou dneska ovšem jisté a hlavně stoprocentní.

22:26

Vladislav Kaletnik bekhendem nahazoval puk za branku, kde stáli jeho spoluhráči. Projektil ovšem trefil jen bránícího hráče do chráničů, a tak bylo po hrozícím nebezpečí.

21:30

Metallurg je se startem druhé dvacetiminutovky hodně aktivní. Rigu ještě z obranného pásma nepustil a sám se snaží o úvodní trefu utkání.

20:40

Vydali, ale puk hned ztratili. Dostal se k němu Sergej Mozjakin, který si následně najel po levé straně před branku, odkud se mu ale nepovedlo překonat pozorného Joacima Erikssona.

20:20

Domácí hokejisté načali start druhé třetiny kombinací za svou brankou, odkud se nejspíše vydají směrem dopředu.

20:01

Začala druhá třetina.
Na ledovou plochu se vrací hokejisté obou celků. Druhá třetina je za dveřmi. Dočkáme se první branky? Napoví nám následujících dvacet minut.
První třetina nám končí za bezbrankového stavu. Sledujeme hodně atraktivní hokej a šance jsou k vidění na obou stranách. O něco aktivněji působí domácí Riga, které se ale nepodařilo vstřelit nějakou branku. Pokud bude druhá třetina pokračovat v podobném tempu, máme se na co těšit.

Střely na branku: 7:8

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:54

Steven Seigo dostal skvělou přihrávku před branku. Člen první obranné dvojice domácích střílel do odkryté branky, ale v ten moment se do střely vložil obránce a puk zablokoval.

19:33

Ville Leino zachytil rozehrávku hostujících hokejistů a vydal se po levé straně do útoku. Včas k němu ovšem přistoupila obrana a zabránila mu v útočném snažení.

19:00

Z následného útoku jak Rigy, tak Magnitogorsku nic nebylo. V ten moment se na kostce objevily poslední sekundy první třetiny.

17:48

I domácí Riga přežila první své oslabení bez úhony. A nyní zakládá útočnou akci. U puku je první formace.

17:29

Sergej Mozjakin obdržel puk na modré čáře, popojel s ním do velice nadějné pozice, z kterého se mu ovšem nepovedlo trefit levou šibenici. Skvělý zákrok si připsal Eriksson.

16:27

Po střele od moré čáry byl Eriksson donucen k zákroku. Puk se odrazil na hůl jednoho z obránců, který puk poslal pryč z obranné třetiny.

15:50

Jaroslav Chabarov je na ledové ploše, a tak může začít první přesilovka hostujícího Magnitogorsku. Uvidíme jestli bude nyní úspěšná.

15:48

Tomáš Filippi skvěle zachytil puk a hnal se na branku Dinama. V ten moment byl ale bodyčekem zastaven. Pykat za to bude obránce Krišjanis Redlihs.

15:10

Ville Leino se pokoušel tečovat střelu od modré čáry. Nakonec se mu to povedlo, ale puk skončil přesně na hrudi hostujícího brankáře.

13:57

Chris Lee se vrátil na ledovou plochu. Hostům se zatím daří vyhazovat puk za branku Erikssona. Hru v oslabení celkem kontroluje.

13:50

Jaroslav Chabarov zahákoval pronikajícího hráče, který se řítil na branku Samsonova. Následuje krátká přesilovka pět na tři pro domácí.

13:26

Po dlouhé kombinaci, která vypadala, že nebude mít konec, ačkoliv někteří hráči byli ve výborných pozicích, se ke střele odhodlal Krišjanis Redlihs, jenž ale vystřelil jen mimo branku.

12:26

Metallurg se sice hodně rychle osvobodil, ale když se Riga do útoku dostala zpět, objevil se v šanci Tim Sestito. Americký útočník obdržel puk na levém kruhu, odkud ale technickou střelou tahem nepřekonal pozorného brankáře.

11:57

Každopádně si Riga došla pro první přesilovku. Chris Lee zablokoval hokejku pronikajícího hráče a bude tak prvním vyloučeným v tomto utkání.

11:19

Po rychlém útoku hostí se domácí hokejisté výhozem do útočné třetiny jen osvobodili a i nadále vyčkávají na modré čáře.

10:16

Na druhé straně mohl zakončovat zblízkosti Kaspars Saulietis, ale ten nedokázal puk po dobré přihrávce zleva zasáhnout.

09:58

Do dobré střelecké pozice se dostal Tomáš Filippi, jenž obdržel přihrávku do prostoru mezi kruhy. Z této pozice se odhodlal ke střele, která ovšem skončila mimo dosah Erikssona.

08:34

Na druhé straně byl brankář Eriksson přinucen k lehkému zákroku. Švédský brankář zrovna stál a jeden z hráčů jej z levé strany trefil jen do ramena.

08:15

Domácí po tomto vhazování svého soupeře nepustili z obranné třetiny. Puk před branku dostával Kristaps Sotnieks, který měl polovinu branky odkrytou, ale dezorientovaného Samsonova trefil trestuhodně jen do betonu.

07:21

Ruský brankář Samsonov, jenž hájí branku Magnitogorsku byl po střele z levé strany přinucen k lehkému zákroku. Následuje komerční pauza.

06:48

Hra začíná nabírat na tempu. Po aktivitě hostů se prodírali směrem dopředu i domácí, ale těm se zatím nepovedlo výrazně ohrozit Samsonova.

05:39

Následně byl Eriksson v potížích. Střelu sice chytil, ale následně mu puk upadl. Naštěstí pro domácí před ním nikdo nebyl, a proto puk nemohl doklepnout do branky.

04:48

Na druhé straně aktivní i domácí hokejisté, ale střela z mezikruží skončila jen vedle levé tyčky Samsonovo branky.

04:09

Akce Metallurgu, který aktivně kombinoval v útočném pásmu, byla zakončena přihrávkou zpoza branky na volného Jana Kováře. Ten pálil z mezikruží, odkud ale nepřekonal pozorného Erikssona!

03:15

Zatím sledujeme takovou nahazovanou. Ani jeden z celků aktivně nebruslí a nedostává se do šancí. Snad se toto tempo kvapem změní.

02:27

Gunars Skvorcovs se prodíral po levé straně, ale hodně rychle o puk přišel, a tak byla akce domácích hodně rychle přerušena.

01:29

Krišjanis Redlihs a Oskar Osala se v brankovišti Erikssona lehce pošťuchovali. Finský hokejista nejdříve Redlihse krosčekoval do zad, přičemž po přerušení mu to lotyšský veterán vrátil.

00:57

Guntis Galvinš zakládal první útok lotyšského celku. S pukem na hokejce vjel do útočného pásma a propagační střelou chtěl donutit Košečkina k zákroku. Ten ale puk hned rozehrál.

00:05

Na úvodní buly stanul Mikelis Redlihs a Jan Kovář, přičemž domácí centr byl úspěšnější a vybojoval tak puk pro svůj celek.

00:01

Utkání právě začalo.
Těsně před úvodní buly utkání probíhá představování základní pětky domácího celku.
Hymny dohrály, publikum je nažhavené. Utkání mezi Dinamem Rigou a Metallurgem Magnitogorsk začne za pár chvilek. Přejeme příjemnou zábavu u našeho online přenosu.
Hokejisté obou celků jsou již na modré čáře a nyní si zaplněné tribuny mohou vyslechnout hymny obou účastníků dnešního střetnutí. Nejdříve hymna ruská po níž bude následovat lotyšská.
Krásný podvečer přeji všem fanouškům kvalitního hokeje, lotyšského hokeje, či například ruské KHL. Na ledovou plochu arény v Rize se právě za bouřlivého přivítání vydali hokejisté Dinama, kteří dnes budou chtít porazit silný Magnitogorsk.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Dinamo Riga: Eriksson (Sedláček) – Seigo, Kundrátek, K. Redlihs, Galvinš, Ševčenko, Sotnieks, Balinskis – Dārziņš, Leino, Indrašis – M. Redlihs, Jeļisejevs, Sestito – Saulietis, Džeriņš, Meija – Skvorcovs, Bērziņš, Bičevskis – Locāns

Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, Birjukov, Lee, Chabarov, Batyršin, Tereščenko, Bereglazov, Medvěděv – Mozjakin, Zaripov, Kovář – Wolski, Kajetnik, Kosov – Žěležkov, Timkin, Osala – Arseňjuk, Platonov, Filippi

Rozhodčí: Gusev, Soin – Sirotkin, Nazarov.
Československá stopa v utkání
Jan Kovář (MET) – 18 zápasů, 5+13
Tomáš Filippi (MET) – 18 zápasů, 2+7
Jakub Sedláček (RIG) – 8 zápasů, 91,8% úspěšnost zákroků
Tomáš Kundrátek (RIG) – 19 zápasů, 0+8
Vzájemné zápasy z minulé sezóny

11.12. 2014
Metallurg Magnitogorsk 5:4 Dinamo Riga
4. Zaripov (Mozjakin), 8. Kovář (Mozjakin), 18. Mozjakin (Antipin, Kovář), 21. Kovář (Antipin), 45. Lee (Jakucenja, Platonov) – 10. Indrašis (Genoway, Jelisejevs), 26. M. Redlihs (K. Redlihs, Darzinš), 36. Videll (K. Redlihs, Darzinš), 39. Cibulskis (Darzinš, M. Redlihs)
Metallurg Magnitogorsk
Vítěz Gagarinova poháru ze sezóny 2014 je aktuálně na sedmém místě v západní konferenci. Celek, ve kterém působí také čeští reprezentanti Jan Kovář a Tomáš Filippi, prohrál poslední zápas na domácí půdě s bratislavským Slovanem 2:3, ačkoliv v tomto utkání prohrával již o tři branky. Minulý týden dokonce se Slovanem prohrál na slovenské půdě. Forma Metallurgu je tedy hodně špatná. V posledních pěti zápasech se jim povedlo vyhrát jen nad Medvěščakem, a to až po prodloužení. V čele bodování tohoto celku je již známá dvojička - Mozjakin – Kovář. První jmenovaný nasbíral jednadvacet bodů. Odchovanec hokeje v Písku jen o tři body méně.
Dinamo Riga
Nejúspěšnější lotyšský celek, jenž bohatě zásobuje reprezentaci, se krčí až na dvanáctém místě ligové tabulky. Celek finského kouče Kariho Heikkily sice v posledních dvou zápasech nestačil na Traktor a Nižněkamsk. Předtím se mu ovšem povedlo zdolat trojici týmů. Především vítězství nad Petrohradem na jejich půdě je pro tento celek hodně cenné. Lídrem kanadského bodování je s deseti body Miks Indrašis. Mezi obránci je hodně produktivní Tomáš Kundrátek.
Další zápasy ruské KHL mají před sebou lotyšský zástupce, Dinamo Riga, které na svém ledě přivítá Metallurg Magnitogorsk, kterému se v průběhu sezóny nedaří tak, jak by chtěl. Zápas v hlavním městě Lotyšska začíná v půl sedmé večer našeho času.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

Dinamo Riga – Metallurg Magnitogorsk

1:2

konec (0:0, 0:1, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 42. Darzinš (Leino) – 29. Wolski (Mozjakin, Lee), 45. Zaripov (Osala)

Dinamo Riga: Eriksson (Sedláček) – Seigo, Kundrátek, K. Redlihs, Galvinš, Ševčenko, Sotnieks, Balinskis – Dārziņš, Leino, Indrašis – M. Redlihs, Jeļisejevs, Sestito – Saulietis, Džeriņš, Meija – Skvorcovs, Bērziņš, Bičevskis – Locāns

Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Košečkin) – Antipin, Birjukov, Lee, Chabarov, Batyršin, Tereščenko, Bereglazov, Medvěděv – Mozjakin, Zaripov, Kovář – Wolski, Kajetnik, Kosov – Žěležkov, Timkin, Osala – Arseňjuk, Platonov, Filippi

Rozhodčí: Gusev, Soin – Sirotkin, Nazarov

Průběh zápasu
1. třetina
11:57
13:50
15:48
Po 1. třetině
2. třetina
27:38
28:37
35:40
Po 2. třetině
3. třetina
40:29
40:41
41:35
42:43
44:46
Konec