Menu

Florbal

Pohár mistrů (muži)

IBF Falun – ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice

11:2

konec (4:0, 5:1, 2:1)

03.10.2015, 18:15 • ŠKOENERGO Aréna (kapacita: 4200), Mladá Boleslav • Vojtěch Tůma

Je dobojováno! Ve třetí třetině sehrál Tatran se svým soupeřem nejvyrovnanější partii a v samotném závěru se dočkal i druhé vstřelené branky, o níž se zasloužil Filip Ullmann. Nutno podotknout, že Falun ukázal svou nesmírnou sílu a Střešovičtí na něj jednoduše řečeno neměli. Pro mladý tým Pražanů je ta ale určitě velká zkušenost, která jim v nadcházejícím průběhu sezony může pomoci. Pro tuto chvíli je to ode mě vše, zhruba za hodinku se na Vás budu těšit při utkání o páté místo, ve kterém se domácí Mladá Boleslav střetne s norským Slevikem. Do té doby na počtenou! (20:10:21)
Nejlepšími hráči utkání jsou zvoleni Alexander Galante-Carlström a Milan Fridrich!

Konec zápasu.

59:45

Nájezd není proměněn, Tatran si tedy alespoň zahraje přesilovku. Za blokování hole je na dvě minuty vyloučen Ciya Hajo.

59:45

K jeho exekuci se postavil zkušenostmi ostřílený Milan Fridrich, který si přehodil míček do forhendu, ale trefil jen tyč!

59:45

Unikající Kubovič byl nedovoleně zastaven – trestné střílení pro Tatran!

59:38

Tatran právě vstřelil branku!
Tak v samotném závěru se Tatranu podařilo vstřelit svou druhou branku! Po skrumáží na hranici brankoviště se balónek odrazil k FILIPU ULLMANNOVI a ten zamířil přesně! Asistence: Martin Kubovič.

59:00

Běží poslední minuta tohoto utkání a Tatran už je opět v plném počtu.

58:15

Další souboj těchto dvou hráčů končí dalším přesným zásahem Michala Rebra. Ten si poradil jak s Cederströmovou bombou, tak s následnou dorážkou Alexandera Halléna.

57:40

Enström nahrál Hallénovi, který ještě hledal před brankou stojícího Cederströma, ale Rebro byl připraven.

57:00

Na dvě minuty za .bránění ve hře je vyloučen obránce Střešovic Ondřej Němeček. Dokáže Falun zúročit další početní převahu a přidat dvanáctou branku?

56:30

Falun si zahraje další přesilovku! Hráči Tatranu se však ne a ne dostat k balónku a Švédové tak už dobrou půlminutku hrají bez brankáře!

56:14

Dnešní utkání sleduje 1518 diváků!

55:23

Fridrich si narazil s Mayerem a následně se snažil nacpat před branku, míček mu však utekl od čepele, čehož bleskurychle využil pozorný Johan Rehn.

55:00

Přečíslení 3 na 2 v podání Pražanů končí neslavně. Marek Vávra hledal rozběhnutého Kolíska, ale přihrávka se mu hrubě nepovedla.

54:19

Enström prokázal svou mimořádnou chytrost a herní přehled, když zadovkou naslepo hledal Galante-Carlströma, ke kterému se však díky včasnému zásahu Řehoře míček nedostal.

53:16

Tutovka pro Jakuba Grubera! Ten mohl těžit z Rehnova špatného výhozu, tváří v tvář strážci falunské svatyně ale branku vsítit nedokázal!

52:42

Fridrichovi se míček zamotal mezi nohama, zpět ho však získal Mayer, který se obtočil kolem branky, ale na Rehna nevyzrál.

51:40

Hallén se také mohl zapsat do střelecké listiny, Michal Rebro se však proti jeho ráně z ostrého úhlu přemístil, přimáčkl se k tyči co to šlo a další branku Falunu nepřipustil.

51:03

V pozoru ale musí zůstat i Johan Rehn! Ten se nyní prezentoval hned několika přesnými zákroky, jimiž eliminoval pokusy Svobody a Kuboviče.

50:30

Švédům jako by vůbec neubývaly síly! Backby přesprintoval téměř celé hřiště a našel u levé tyče volného Larssona, který si ale svá mířidla neseřídil přesně.

49:41

Falun právě vstřelil branku!
A hráči Falunu stále nemají dost! Rebro je nucen lovit míček z branky už pojedenácté! Tento gól jde na jeho vrub, JOHAN FAHLSTRÖM vyslal přízemní ránu a brankář Tatranu lehce zaškobrtl a kulatý nesmysl smolně propustil za svá záda! Asistence: Simon Palmén.

48:51

Do Hallénovy nabídky na teč vložil hůl Tlapák, míček se vznesl do vzduchu a mířil do brankoviště – Rebro ho však v poklidu zachytil.

48:11

Střešovice nechávají otevřena zadní vrátka, Hallén a Palmén mohli jít sami na brankáře Rebra, první jmenovaný hráč ale nechal míček za sebou a celou akci tak zbrzdil.

47:36

Falun právě vstřelil branku!
RASMUS ENSTRÖM přidává desátou branku a dovršuje hattrick! Obrana Tatranu na nejlepšího florbalistu planety zcela zapomněla a švédský útočník svůj samostatný únik díky střele k tyči sebevědomě proměnil! Asistence: Alexander Galante-Carlström.

47:05

Backby krkolomně, ale přece přešel přes svého strážce a následně se dostal i ke střele. Ta mu ale nesedla a dorážka Skoga mířila vysoko nad!

46:39

Jiří Kolísko a Komárek se srazili ve středu hřiště, z čehož mohl těžit Skog, který zkoušel najít skulinku mezi nohama Michala Rebra, ten však míček za svá záda nepustil.

45:48

Fantastický Rebro! Cederström a Palmén se řítili do přečíslení 2 proti 1, které nakonec zakončoval druhý jmenovaný, ale brankář Tatranu se nyní prezentoval famózním zákrokem!

45:18

Ullmann se nyní hbitě prosmýkl mezi dvěma protihráči, poté ale prováhal ideální střelecký moment a následně o míček přišel.

44:50

Až nyní se Falun dostal ke střele, konkrétně pálil Backby, ale Rebro zasahovat nemusel, protože míček zamířil mimo tři tyče.

44:12

Poprvé v třetím dějství se u balónku delší dobu zdržují hráči švédského mistra. Tatran však jejich kombinaci vytlačil až do Rehnovy bezprostřední blízkosti.

43:28

Rehn se rozhodl vyběhnout a před dotírajícím Kolískem se mu nakonec podařilo míček odkopnout do bezpečí.

42:56

Hráči Tatranu pochopili, že už nemají co ztratit a ve třetí třetině jsou to zatím oni, kdo po většinu času kontroluje balónek.

42:26

Ullmanovo nahození šikovně tečoval Gruber a míček se otřel o břevno Rehnovy pokladnice!

41:43

Falun chyboval v kombinaci a Němeček se tak mohl vydat kupředu, ale už neměl dostatek sil a raději počkal na čerstvé spoluhráče a vystřídal.

40:48

Enström nahrál Galante-Carlströmovi do stoprocentní šance, ale útočník Falunu s devítkou na zádech nyní nepochopitelné minul!

40:05

Úvodní buly vyznělo lépe pro domácí, Němeček se následně dostal ke střele, ale Rehn byl na svém místě.

40:01

Začala třetí třetina.
Vše je připraveno, třetí a myslím, že můžeme říct i poslední třetina utkání může začít!
Čtyřicet odehraných minut je za námi! Oproti prvnímu dějství švédský mistr v tom druhém ovládl prvních deset minut, když dokázal vstřelit čtyři branky. Střešovicím pak byla nabídnuta přesilovka, kterou čestným zásahem zúročil Fridrich. V osmatřicáté minutě se ale prosadil Fahlström a Falun tak vede nad Tatranem 9:1!

40:00

Druhá třetina skončila.

39:54

Opět souboj těchto dvou. Enström naznačil střelu a balónek pak přenechal Galante-Carlströmovi, Rebro byl ale pozorný a stihl se přesunout.

39:26

Galante-Carlström se uvolnil po pravé straně a chtěl míček poslat před branku, Rebro však natáhl svou levou nohu a balónek uzmul pro sebe.

38:50

Tlapák teď zcela zbytečně přišel o balónek, čímž nabídl Falunu přečíslení 3 proti 2. Na konci této akce měl být Enström, kterému však kulatý nesmysl v poslední chvíli čistě odebral vracející se Komárek.

38:17

Po spolupráci se Svobodou se k střeleckému pokusu odhodlal Řehoř. Po jeho přízemní ráně míček však zamířil vedle branky Johana Rehna.

37:40

Falun právě vstřelil branku!
Falun se dnes prosazuje už podeváté! Skog si to zamířil směrem do brankoviště, zvedl hlavu a našel ještě lépe postaveného JOHANA FAHLSTRÖMA, který zamířil naprosto přesně! Asistence: Johannes Skog.

37:19

Švédové rozehráli bleskově svůj volný úder a Fahlström svou dělovkou pořádně protáhl Michala Rebra, který míček vytěsnil těsně nad břevno!

36:49

Po chybě v kombinaci Švédů se 1 na 1 řítil Komárek, ale už mu scházely síly a podle toho jeho následná rána také vypadala.

36:05

Falun nyní svíral svého soupeře v jeho vlastním obranném pásmu, akce však dopadla neslavně. Galante-Carlström nahrál Adrianssonovi, kterému míček přeskočil přes čepel a zamířil si to až za mantinely.

35:19

Ullmann dobrou přihrávkou našel Němečka, který však v okamžiku střely lehce zavrávoral a prostor mezi třemi tyče o pořádný kus minul.

34:36

Vstřelený gól nabudil i fanoušky, kteří teď mocně povzbuzují Tatran a žádají si další branku!

34:09

Tatran právě vstřelil branku!
Tak to tam Střešovickým přece jen spadlo! Filip Ullmann dostal ideální pas na pravou stranu, odkud poslal míček směrem do brankoviště, kde ho do sítě usměrnil důrazný MILAN FRIDRICH! Asistence: Filip Ullmann.

33:53

Ullmann si vyměňuje balónek s Vávrou, Švédové skvěle brání a nedovolují svému soupeří vystřelit.

33:15

Tatran má dobrou příležitost na to alespoň skórovat! Simon Cederström je vyloučen na dvě minuty za hrubost.

32:56

Hallénova přihrávka před branku propadla Rebrovi mezi nohama, brankáře Tatranu ale na brankové čáře zastoupil Vítovec, který odpálil míček do bezpečí.

32:18

Kvistovu ránu vysoko do vzduchu tečoval Filip Ullmann, letící míček si však s poklidem našel Michal Rebro.

31:35

Beneš předvedl hrubici v rozehře, těžit z toho mohl Enström, který chtěl zadovkou ještě nahrát Adrianssonovi, ale tentokráte to překombinoval.

31:12

2 na 1 se nyní řítili Larsson a Skog, druhý jmenovaný však zasáhl balónek vysokou holí, čehož si sudí nemohl nevšimnout. Falun si následně vybírá oddechový čas!

30:35

Na hrací ploše sledujeme neobvyklý jev, zcela netypický pro dnešní klání. Hráči Tatranu už dobrou minutku drží míček na vlastních florbalkách a vymýšlí své další ofenzivní snažení.

29:29

Na kombinaci Falunu je radost se pohledět! Kvist se vydal na ofenzivní dobrodružství a následně našel před poloprázdnou brankou Halléna, který však pohrdl možností přidat devátý gól švédského mistra!

28:47

Řehoř neměl komu nahrát a tak se odhodlal ke střele, Rehn míček pořádně neviděl, ale i tak nakonec předvedl parádní reflexivní zákrok!

28:11

Mayer se rozhodl do samostatného úniku vyslat Marka Vávru, ale přihrávka mu hrubě nevyšla. U míčku Fernqvist, který vyčká na čerstvé spoluhráče.

27:39

Asii největší šance Pražanů v dosavadním průběhu utkání! Mayer do dobré pozice nabil Milanu Fridrichovi, který mířil k levé tyči Rehnovy branky, ale gólman Falunu se stihl přemístit.

26:59

Falun právě vstřelil branku!
To už je pořádný výprask pro Tatran a to zdaleka nekončíme! Do rozhozené obrany Střešovic vlétl Palmén a přihrávkou na druhou tyč vyzval ke vstřelení osmé branky Falunu SIMONA CEDERSTRÖMA. Asistence: Simon Palmén.

26:31

A Rebro má další práci. Tentokráte střešovická obrana pozapomněla na Larssona, brankář Tatranu ale nyní spolehlivě zasáhl.

26:09

Falun právě vstřelil branku!
Tohle už zavání debaklem! V krátkém časovém sledu druhou branku přidává ALEXANDER GALANTE-CARLSTRÖM, který těžil z přihrávky od Palména a ranou do protipohybu nedal Rebrovi šanci! Asistence: Simon Palmén.

25:53

Enström naznačil střelu, pak přiťukl balónek Johanssonovi, který míří těsně vedle!

25:19

Enström byl faulován těsně před brankovištěm – volný úder pro Falun! Navíc se bude vylučovat – Petř Heřmanský dostává dvě minuty za bránění ve hře!

25:07

Tatran se po dlouhé odmlce ocitl v lehkém tlaku, Svoboda nahrál Kubovičovi, jehož rána byla dvakrát tečována, ale míček si nakonec cestu mezi tři tyče nenašel.

23:58

Falun právě vstřelil branku!
To je smůla, to je smůla! Falun využívá přesilovku a střílí už svou šestou branku! Johanssonovi rána nesedla, ovšem míček trefil do boty Marka Beneše, od níž se odrazil k volnému ALEXANDERU GALANTE-CARLSTRÖMOVI, který už neměl potíže s tím trefit prázdnou branku. Asistence: Emil Johansson.

23:32

Tentokráte se k bombě odhodlal Galante-Carlström, Rebro ale neposedný míček nadvakrát dokázal zkrotit.

23:17

Další komplikace pro Pražany! Na trestné lavici si dvě minuty za bránění ve hře odsedí Milan Fridrich.

22:59

Střelou z ostrého úhlu se Rebra pokusil překvapit Larsson, ale český brankář se nenechal nachytat na holičkách a míček polapil.

22:10

Němeček se šikovně dokázal vymotat z trojnásobné přesily hráčů Falunu, za což byl odměněn potleskem od diváku a hlasitou pochvalou od trenéra Jakoubka.

21:38

Cederström vypálil velice tvrdě, Rebro se ale nyní vytáhl a míček vyrazil maskou!

21:07

Po nepřehledném souboji mezi Řehořem a Palménem se míček odporoučel mimo hřiště – sudí nakonec rozhodl, že se kulatého nesmyslu jako poslední dotkl obránce Střešovic.

20:37

Falun právě vstřelil branku!
Takovýto start do druhé periody si Tatran určitě nepředstavoval! U levého mantinelu se uvolnil RASMUS ENSTRÖM a přesnou střelou na vzdálenější tyč překonal Rebra! Asistence: Alexander Galante-Carlström.

20:11

Kolísko z rohu zkoušel najít někoho ze svých spoluhráčů, ovšem nepodařilo se mu to – Fridrich na míček nedosáhl.

20:03

Na úvodním buly byl lepší Fridrich, Tatran startuje první akci druhé třetiny.

20:01

Začala druhá třetina.
Oba týmy už jsou zpět na hrací ploše, druhá třetina začne zhruba za minutku a půl!
První třetina je za námi a Falun nám zatím předvádí svou obrovskou kvalitu, když zatím vede 4:0! Prvních deset minut hrál Tatran se svým soupeřem poměrně vyrovnaně, následně se ale vše změnilo a Švédové zbytek úvodní dvacetiminutovky zcela ovládli. Postupně se trefili Palmén, Skog, Enström a vteřinu před koncem i Johansson.

20:00

První třetina skončila.

19:59

Falun právě vstřelil branku!
To je škody! Vteřinu před koncem prvního dějství přidává Falun čtvrtou branku! Odražený míček si našel EMIL JOHANSSON a kulatý nesmysl střelou o zem poslal do šibenice branky bezmocného Rebra! Asistence: Jonas Adriansson.

19:31

Gruberův trest vypršel, Tatran hraje v plném počtu.

19:08

Galante-Carlström našel šikovným pasem zpoza branky Palména, který měl před sebou poloodkrytou branku, kterou však v jasné šanci minul!

18:36

A brankář Střešovic měl teď na své straně kupu štěstí! Po ráně z hole Galante-Carlströma totiž zvoní tyč!

18:04

Palmén nabil Enströmovi, který tvrdou bombou do horního růžku branky pořádně protáhl Michala Rebra!

17:31

Až nyní se Tatran dotkl balónku, konkrétně Jakub Gruber. A je to právě on, kdo míří na trestnou lavici, kde si odsedí dvě minuty za bránění ve hře.

17:06

Falun si zahraje přesilovku. Švédové ale stále zůstávají u balónku a hrají bez brankáře.

16:34

Beneš si všiml volného Fridricha, který ranou z první prověřil Rehna, ten byl však na svém místě a připsal si povedený zákrok.

16:04

Heřmanský chytrou nabídkou na teč hledal Marka Vávru, před kterého ale včas předstoupil Hajo a v zakončení mu zabránil.

15:13

Tenhle vývoj je pro Tatran, který hrál úvodních deset minut se švédským mistrem vyrovnanou partii, poměrně krutý. Dokáží svěřenci trenéra Jakoubka před koncem třetiny alespoň snížit?

14:24

Falun právě vstřelil branku!
Tak tohle byla paráda v podání hráčů Falunu! Johansson obdržel přihrávku, po níž mu míček lehce poodskočil od hole. Obránce švédského mistra ale kulatý nesmysl nakonec zkrotil a fantastickou přihrávkou našel na brankovišti volného RASMUSE ENSTRÖMA, který už nemohl minout! Asistence: Emil Johansson.

13:59

Falun opět tlačí svého soupeře, zatím se nikdo z hráčů nemá ke střele.

12:53

Falun právě vstřelil branku!
Poněkud smolný gól pro Střešovice! Johannes Larsson svou první ranou trefil clonícího obránce, míček se vznesl do vzduchu a přistál v brankovišti, kde se nejlépe zorientoval JOHANNES SKOG a vstřelil druhou branku Falunu! Asistence: Johannes Larsson.

12:24

Beneš se vydal na ofenzivní výlet a vynutil si faul – volný úder pro Tatran!

11:53

Falun právě vstřelil branku!
Falun se, po pravdě řečeno zaslouženě, dostává do vedení! Ránu z hole Fernqvista vyrazil Rebro jen k volnému SIMONU PALMÉNOVI, jenž střešovického strážce svatyně nadvakrát dokázal překonat! Asistence: Adam Fernqvist.

11:24

Šance střídá šanci, sledujeme strhující utkání! Rebro teď tygřím skokem proti ráně z hole Larssona hodně podržel své spoluhráče!

10:57

Řehoř obloučkem přes celé hřiště našel Kuboviče, který se obtočil kolem branky a nahrál Svobodovi, ten však mezi tři tyče nezamířil.

10:08

Mayer to nemyslel vůbec zle, když velice šikovnou zadovkou hledal na hranici brankoviště stojícího Fridricha. K tomu se ale míček nedostal, skvělým čtením hry se prezentoval Jack Kvist.

09:36

Znovu Palmén! Tentokrát se společně s Hallénem řítil v přečíslení 2 proti 1, ale za záchrannou brzdu včas zatáhl dobře se vracející Ondřej Němeček.

09:20

Palmén v souboji s Kolískem nechal nohu, přes kterou útočník českého týmu přepadl – pískán faul.

08:39

Šance na obou stranách. Nejprve v ideální střelecké pozici promáchl Palmén, čímž nabídl protiútok Jiřímu Kolískovi, který ale zamířil těsně vedle!

07:53

Svoboda při vyvážení balónku špatně nahrál a málem přišel trest, Enström ale jeho příkladu následoval a Tatran tuto nepříjemnou situaci nakonec přežil bez úhony.

07:01

Rychlá protiakce Tatranu brankou neskončí. Gruber si potáhl kulatý nesmysl po pravé straně a před brankou chtěl najít Fridricha, ovšem jeho přihrávka mířila na paty střešovické sedmadvacítky.

06:36

Gruber se teď srazil s Mayerem, nakonec se k balónku ale přece jen dostal a dokázal i vystřelit, ovšem Rehn byl pozorný.

05:56

Hallén přihrávkou za vlastní branku oslovil Haja, který uklidňuje hru a oba celky tak mohou vystřídat.

05:09

Rychlá akce Falunu málem končí gólem! Fahlström měl před sebou z více jak poloviny odkrytou klec, ale rána mu nesedla a míček letí mimo!

04:44

Na jejím konci střílel Kvist, ale Rebro zasahovat nemusel, míček totiž do břicha trefil Řehoře, odkud se odrazil do rohu hřiště.

04:24

Vítovec špatně rozehrál a nyní se musí rychle vracet – Falun spěchá s protiakcí.

03:33

Johansson zvedl hlavu a křižným pasem hledal Enströma, kterému v zakončení na poslední chvíli zabránil důsledný Němeček.

03:00

Mayer si počkal, až mu naběhne Fridrich, a následně ho oslovil přihrávkou. Zkušený český útočník ale branku vysoko přestřelil.

02:22

Švédové jsou ihned od začátku velmi nebezpeční, v jasné příležitosti Norbergovi rána nesedla – Rebro by jinak neměl šanci.

01:50

Poprvé si na balónek sáhne i Rehn, pro kterého byla Ullmanova rána z volného úderu pouze takovým bonbónkem.

01:33

Hráči Tatranu získali míček pro sebe a nyní s ním kombinují na vlastní polovině. Ullmann si jej vyměňuje s Řehořem.

00:40

Tutovka v samotném úvodu utkání! Před Rebrem se nikým nehlídán ocitl Galante-Carlström, ale v dobré příležitosti trefil jen připraveného střešovického gólmana!

00:05

Na úvodním vhazování byli úspěšnější hráči Falunu, kteří díky svým růžovým dresům rozhodně nepůjdou přehlédnout. Naopak Tatran zvolil černou kombinaci.

00:01

Utkání právě začalo.
Zahajovací formace týmu IBF Falun: Johan Rehn – Emil Johansson, Thomas Holmgren – Jonas Adriansson, Alexander Galante-Carlström, Rasmus Enström

Zahajovací formace týmu Tatran Omlux Střešovice: Michal Rebro – Marek Beneš, Ondřej Němeček – Milan Fridrich, Miroslav Mayer, Jakub Gruber
A hráči obou týmů právě nastupují na hrací plochu. Dobrou zprávou pro Tatran je návrat Milana Fridricha, který musel ze včerejšího utkání proti Sleviku předčasně odstoupit!
Ještě jednou Vás zdravím z mladoboleslavské ŠKOENERGO Arény! Prvního finalistu už známe, je jím švýcarský mistr Wiler-Ersigen! O tom, kdo ho v zítřejším souboji o první místo doplní, se rozhodne v následujících zhruba dvou hodinách. Favorit duelu mezi Falunem a Tatranem je jasný, ovšem Střešovice rozhodně nebudou chtít tát svou kůži jen tak lacino! Povede se jim nejlepší tým světa překvapit?
Úvodní sestavy:

IBF Falun: Rehn (Norberg) – Holmgren, Johansson, Kvist, Fernqvist, Fahlström, Hajo C., Hajo H. – Enström "C", Adriansson, Galante-Carlström – Cederström, Palmén, Hallén – Larsson, Backby, Skog

Tatran Omlux Střešovice: Rebro (Kafka) – Němeček, Beneš, Řehoř, Vítovec, Kolísko Ja., Heřmanský "C", Vašíček – Gruber, Fridrich, Mayer – Kubovič, Ullmann, Svoboda – Kolísko Ji., Fořt, Vávra – Komárek, Tlapák

Rozhodčí: Henri Heinola, Manu Marttinen (oba Finsko).
Tatran Střešovice

Mladý tým Tatranu se o postup mezi nejlepších čtyřku toho turnaje utkal s norským mistrem – týmem Slevik IBK. Začátek utkání nevyšel Pražanům úplně podle představ, hodně je zlobila především první útočná trojice Norů ve složení Evensen, Stræte, Åhlberg. Druhý jmenovaný a zároveň kapitán Sleviku se i postaral o první branku zápasu, poté se však Tatran probral a do konce první třetiny ještě zvládl vyrovnat. O vítězi rozhodla druhá dvacetiminutovka, kterou svěřenci trenéra Jakoubka ovládli poměrem 4:0. Nakonec ještě přidali jednu branku a celkově zvítězili 6:1. Velkým otazníkem je zdravotní stav Milana Fridricha, který byl včera po střetu s jedním obránců soupeře nucen odstoupit. Uvidíme, zda bude fit na dnešní mač proti světovému týmu číslo jedna.
IBF Falun

Severský tým do dosavadního průběhu turnaje zatím nezasáhll, pojďme si ho tedy představit! Falun je úřadujícím švédský šampionem, z ligového prvenství se mohl radovat i v sezonách 2012/13 a 2013/14. V novém ročníku se Falunu ale rozhodně nedaří podle představ, z prvních třech odehraných kol mají svěřenci kouče Brottmana jen čtyři získané body, v posledních dvou zápasech se museli smířit s porážkami od týmů Pixbo Wallenstam a AIK Innebandy. I tak ale "florbalová Barcelona", jak se Falunu přezdívá, patří k největším favoritům mladoboleslavského turnaje, pomoci k úspěchu by jim měl Rasmus Enström, jeden z nejlepších florbalistů světa.
Hezký podvečer z mladoboleslavské ŠKOENERGO Arény! Dnes je na programu semifinále mužské části letošního Poháru mistrů! První z nich už máme za sebou, v tom druhém se proti týmu IBF Falun postaví Tatran Omlux Střešovice. Utkání začíná v 18:15.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:15.

IBF Falun – ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice

11:2

konec (4:0, 5:1, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Palmén (Fernqvist), 13. Skog (Larsson), 15. Enström (Johansson), 20. Johansson (Adriansson), 21. Enström (Galante-Carlström), 24. Galante-Carlström (Johansson), 27. Galante-Carlström (Palmén), 27. Cederström (Palmén), 38. Fahlström (Skog), 48. Enström (Galante-Carlström), 50. Fahlström (Palmén) – 35. Fridrich (Ullmann), 60. Ullmann (Kubovič)

IBF Falun: Rehn (Norberg) – Holmgren, Johansson, Kvist, Fernqvist, Fahlström, Hajo C., Hajo H. – Enström "C", Adriansson, Galante-Carlström – Cederström, Palmén, Hallén – Larsson, Backby, Skog

ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Rebro (Kafka) – Němeček, Beneš, Řehoř, Vítovec, Kolísko Ja., Heřmanský "C", Vašíček – Gruber, Fridrich, Mayer – Kubovič, Ullmann, Svoboda – Kolísko Ji., Fořt, Vávra – Komárek, Tlapák

Rozhodčí: Henri Heinola, Manu Marttinen (oba Finsko)

Průběh zápasu
1. třetina
11:53
12:53
14:24
17:31
19:59
Po 1. třetině
2. třetina
20:37
23:17
23:58
25:19
26:09
26:59
33:15
34:09
37:40
Po 2. třetině
3. třetina
47:36
49:41
57:00
59:38
59:45
Konec