Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Hannover 96 – Werder Brémy

1:0

konec (0:0)

03.10.2015, 15:30 • HDI-Arena. Hannover • 8. kolo • Daniel Kinc

Tipsport: 2.5 3.5 2.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Domácí brankář Zieler ukázal směrem k fanouškům Brém nikterak sportovní gesto a za svůj přečin dostává žlutou kartu.

90

Budou se nastavovat 4 minuty!

89

Gülselam se hned krátce po pobytu na hřišti prezentoval faulem, za který vidí zalouženou žlutou kartu.

88

Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází Schmiedebach, kterého nahrazuje Gülselam

87

Povedenou akci předvedl domácí záložník Karaman, který se procpal až do vápna ke střele, nicméně jeho pokus dokázala na poslední chvíli obrana hostí zablokovat na rohový kop!

85

Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází Kijotake, kterého nahrazuje Felipe.

81

Velká příležitost hostí na vyrovnání! Ke střele z vápna napřáhl Fritz, jehož pokus k tyči Zieler vyrazil před zcela volného Bartelse, který zpanikařil a míč před poloprázdnou brankou poslal pouze do rukavic domácího brankáře.

78

Střídající Erdinç mohl být hrdinou svého celku. Po pasu za obranu protančil přes hostující obranu a napřáhl ke střele z hranice vápna, ovšem Wiedwald na jeho pokus viděl a vytěsnil jej na rohový kop.

77

Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází Sobiech, kterého nahrazuje Erdinç.

74

Neuvěřitelná šance Brém! Na krásný nadýchaný centr z levé strany vyskočil nejvýš střídající Eggestein, jehož hlavičku pod břevno vytáhl domácí brankář neuvěřitelným zákrokem levou rukou nad branku! Světový zákrok domácího strážce svatyně!

70

Rohový kop odvrátila na přední tyči domácí obrana. V pokračující akci odcentroval také Andreasen, jehož centr obrana Hannoveru nadvakrát odvrátila, nicméně míč se dostal na kopačku volného Juzunoviče, jež z první napálil míč pouze do náručí Zielera!

65

Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Grillitsch, kterého nahrazuje Eggestein.

59

Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Garcia, kterého nahrazuje Pizzaro.

58

Na opačné straně znovu dobrá akce hostí. Míč se dostal až na pravou stranu k Bartelsovi, jež hledal na zadní tyči volného Ujaha, před kterým míč skvěle vyboxoval Zieler, a zabránil tak hrozícímu nebezpečí.

56

56. Salif SANÉ - 1:0

56

Hannover právě vstřelil branku!
Nedáš – dostaneš! Domácí se dostávají do vedení. Na perfektně zatočený míč Kijotakeho od rohového praporku vyskočil nejvýš domácí záložník SALIF SANÉ, který hlavičkou k pravé tyči otevírá brankový účet dnešního klání – 1:0!

54

A z něj se mohli hosté radovat! Juzunovič zakroutil do vápna skvělý centr, který nikdo netečoval, ale brankář Zieler měl co dělat, aby míč vytáhl v cestě do branky!

51

Schulz nestíhal v souboji s Bartelsem, a tak poslal útočníka Brém k zemi. Rozhodčí rychle přispěchal na místo přestupku a udělil domácímu obránci zaslouženou žlutou kartou.

45

Bude se nastavovat jedna minuta!

42

Na opačné straně obrovská šance hostů! Dlouhý míč za obranu nejlépe stopoval Bartels, který z první odcentroval na zadní tyč na volného Ujaha, který hlavou orazítkoval břevno domácí branky!

36

V pokračování celé akce u pravé pomezní lajny poslal ostrým skluzem Bartels k zemi Kijotakeho a hostující útočník vidí za svůj zákrok žlutou kartu.

35

Obrovská šance domácích! Míč po centru z levé strany propadl na zadní tyč na volného Andreasena, který se z první opřel do střely, nicméně jeho ránu na bližší tyč vyrazil Wiedwald fantastickým zákrokem.

27

Ujah si zpracoval míč před dotírajícím Marcelem. Následně předložil míč Bartels, jehož střela byla zablokována Andreasenem, který dle domnění hráčů Werderu zablokoval ránu rukou, nicméně ani tentokrát se penalta nepíská. Pokračující akce hostů byla následně zastavena kvůli ofsajdu.

23

Ujah unikl hostující obraně a postupoval sám proti Marcelovi, který si podle jeho názoru počínal v souboji nedovolenou hrou rukou! Rozhodčí však celou situaci nevyhodnotil jako penaltovou a nechal ve hře pokračovat.

19

Sané při vzdušném souboji trefil protihráče loktem do obličeje a za svůj zákrok vidí žlutou kartu.

Hannover 96 – Werder Brémy

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 56. Sané (Kijotake)

Karty:   19. Sané (HAN), 51. Schulz (HAN), 89. Gülselam (HAN), 90+2. Zieler (HAN) – 36. Bartels (BRM)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 12:19. Střely mimo: 1:8. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 17:11.

Hannover 96: Zieler – Sorg, Marcelo, Schulz (C), Albornoz – Schmiedebach (88. Gülselam), Sané – Andreasen, Kijotake (85. Felipe), Karaman – Sobiech (77. Erdinç).
Náhradníci: Tschauner – Saint-Maximin, Anton, Gülselam, Erdinç, Felipe, Klaus.

Werder Brémy: Wiedwald – Gebre Selassie, Gálvez, Vestergaard, Santiago García – Grillitsch (65. Eggestein), Fritz (C), U. Garcia (59. C. Pizarro) – Junuzović – Bartels, Ujah.
Náhradníci: Zetterer – Eggestein, Fröde, Öztunali, Lukimya-Mulongoti, Sternberg, C. Pizarro.

Rozhodčí: Petter Sippel – Christian Leicher, Markus Schüller