Menu

Hokej

2. liga skupina Východ

SHK Drtiči Hodonín – SK Karviná

7:2

konec (2:1, 1:1, 4:0)

16.09.2015, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. kolo • Tomáš Chramosta (@TomasChramosta)

Tipsport: 1.4 4.8 4.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno, první výhru v novém ročníku třetí nejvyšší soutěže pro sebe urvali hráči Hodonína, kteří zejména v závěrečné třetině předvedli přesvědčivý výkon a čtyřmi brankami v řadě převálcovali svého soupeře ze Slezska. To je ode mě vše, já se na vás budu těšit u příštího hokejového onlajnu z Hodonína. Hezký zbytek středečního večera! (20:12:59)

Konec zápasu.

59:54

Drtiči právě vstřelili branku!
Šest vteřin před koncem se Drtiči odhodlali ke vstřelení sedmé a pravděpodobně i poslední branky utkání! Polesný nabil ROBERTU JEDLIČKOVI na modrou čáru, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: David Polesný, Dominik Piskoř.

57:47

Hokejisté Karviné přežili dvouminutové oslabení takřka bez úhony, hosté hrají v plném počtu.

56:40

Nikita Garanin dostal od Jedličky výbornou průnikovou přihrávky, jenže se svým bekhendovým zakončením u Michala Gleicha nepochodil.

55:47

Marek Deustch (SKK) přidržel Matulovi hokejku v souboji v rohu kluziště. Další přesilová hra pro Hodonín.

54:16

Domácí celek je kompletní, Slezané byli i při dvojnásobné početní výhodě naprosto bezzubí.

53:15

Karvinští se provinili postavením mimo hru, vhazuje se v neutrální zóně.

52:32

Tomáš Malík vyslal pokus bez přípravy na Zavadila, jenže jej trefil pouze do plastronu.

52:16

O to víc, když na trestnou lavici ke Smetanovi usedá i Jindřich Zítka (HOD), který hrál vysokou holí. Slezané budou mít minutu a půl dlouhou přesilovku pět na tři.

51:43

Vyloučen Radoslav Smetana (HOD) za podražení, karvinští ještě mohou vykřesat jiskřičku naděje.

51:43

Drtiči právě vstřelili branku!
ZDENĚK JURÁSEK předvádí opravdu neskutečné kousky. Nejdříve absolutně vypustil souboj s jedním z beků Karviné, následně se k němu kotouč odrazí tak šťastně, že s ním vyjede před brankoviště, vykoupe Michala Gleicha a slaví druhou branku v zápase se zdviženými rucemi nad hlavou. Asistence: Michal Kuba.

50:28

Domácí v plném počtu.

49:31

Do brány Karviné se po inkasované brance opět vrací Michal Gleich.

49:31

Drtiči právě vstřelili branku!
Hodonínští hokejisté udělali výrazný krok ke třem bodům z dnešního utkání! Daniel Kolář poslal chytrou přízemní ránu přímo dojízdy ZDEŇKU KUČEROVI, který lehce změnil směr dráhy kotouče. Peter Pútec byl proti tomuto zásahu naprosto bezmocný. Asistence: Daniel Kolář, Zdeněk Jurásek.

49:23

Jan Fišera (SKK) nepříjemně atakoval Petra Zavadila za jeho klecí a je vyloučen za napadení.

48:55

Počet hráčů na ledě je po slabé půl minutce srovnaný, Jakub Juhász (SKK) nedovoleně bránil Škápika ve středním pásmu.

48:28

Jakub Sajdl (HOD) se dopustil podražení v útočném pásmu a dostává tak dvouminutový trest.

47:53

Daniel Kolář napřáhl ke střele od modré čáry a napálil kotouč do Petra Guldy, který se dostává na hráčskou lavici pouze za doprovodu dvou spoluhráčů. Jednalo se o nepříjemný zásah do lýtka.

46:25

Drtiči právě vstřelili branku!
Nedáš, dostaneš! To, co se zdá býti otřepaným klišé, je v Hodoníně realitou. Václav Chomič se řítil sám na zavadila, který jej vychytal. O několik vteřin pozdeěji se na opačné straně kluziště prosazuje JAKUB SAJDL. Tato situace vyhání Michala Gleicha z brankoviště, jeho místo zaujímá Peter Pútec. Asistence: Lukáš Vrba.

44:22

Dominik Matula se vydal podél levého hrazení na zteč a zkoušel Gleicha překvapit přízemní bekhendovou střelou, jenže karvinský brankář byl připraven u bližší tyče.

43:31

Miroslav Javín (SKK) dostává desetiminutový osobní trest, zřejmě za vášnivou diskuzi s hlavním rozhodčím.

43:15

Domácí obránce Škápik vjel svému kolegovi do postavení mimo hru, buly ve středním pásmu.

42:33

Hodonín si pohlídal svého soupeře během přesilové hry, kapitán domácích se již vrátil do hry z trestné lavice.

41:31

Domácí se osvobozují zásluhou Dominika Matuly, což dává prostor pro střídání jednotlivých formací.

40:33

Petr Pokorný (HOD) celkem zbytečně fauluje v obranném pásmu, pomohl si háčkem a je za to také potrestán dvěma minutami na trestné lavici.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá dvacetiminutovka začala velice z ostra, nejprve přesilovkovým zásahem srovnal Martin Kasperlík, jenže o minutu později kontroval přesným zásahem zkušený Zdeněk Jurásek. V dalším průběhu druhé třetiny se toho gólově mnoho neudálo, ovšem šance a tvrdé soobní souboje byly k vidění na obou stranách. Další třetina začne přibližně v 19:33.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:48

Hosté v plném počtu, Slezané výborně bránili střední pásmo a po zásluze přežili v oslabení.

38:20

Drtičům se nedaří založit kloudnou přesilovkovou akci a usadit se v útočném pásmu.

37:48

Krátce po vypršení trestu Michala Vyčesaného přichází další vyloučení na straně Karviné. Jan Fišera (SKK) se provinil sekáním.

36:16

Domácí v plném počtu, navíc jim začíná zhruba minutu a půl dlouhá přesilová hra.

36:14

Michal Gleich raději pokryl odražený kotouč lapačkou před dotírajícími soupeři. Vhazování po jeho pravé ruce.

35:48

Michal Vyčesaný (SKK) podrazil ještě ve středním pásmu unikajícího Michala Kubu, počet hráčů na ledě se tak srovná.

34:16

Dominik Piskoř (HOD) putuje "za katr" na dvě minuty za sekání. Poměrně přísné rozhodnutí hlavního arbitra, jemuž to fanoušci dávají pořádně najevo.

33:46

Robert Jedlička vyzkoušel Gleichovu pozornost plachtícím nahozením od modré čáry, hostující brankář zpatřil kotouč až na poslední chvíli a nadělal mu tak starosti.

32:39

Hosté v plném počtu, ovšem hodonínští stále drží Karvinou pod zámkem v útočném pásmu.

30:45

Na trestnou lavici míří Petr Gulda (SKK) za faul loktem. Hodonínští mají příležitost ke skórování v podobě přesilovky.

29:45

Po ráně Petra Pokorného se kotouč odrazil za zadní strany branky na síť a spustila se o něj velká vřava. hlavní arbitr byl nakonec donucen přerušit hru a vykázat domácí do středního pásma.

28:28

Marek Deutsch chtěll co nejrychleji rozehrát, aby vyslal Michala Vyčesaného do brejku, jenže nakonec se mu nepovedlo ideálně nasměrovat přihrávku. Zakázané uvolnění.

26:46

Petr Gulda se nevídaně opřel do kotouče od modré čáry, Zavadil si proti jeho projektilu velice dobře poyjel a zmenšil mu střelecký úhel.

25:06

Zdeněk Jurásek selhal ve stoprocentní příležitosti, když asi metr od pravé tyče přestřelil bránu a poslal puk do ochranné sítě!

23:13

Hodonínské vstřlená branka nakopla a tlačí se do útočného pásma, Gleich ale zatím nemá moc co na práci ve svém bvrankovišti.

21:48

Drtiči právě vstřelili branku!
Vše je vzápětí jinak, domácí se opět utrhli a jdou do vedení! Dominik Matula naservíroval kotouč ZDEŇKU JURÁSKOVI do předbrankového prostoru. Velezkušený forvard v barvách Hodonína si počínal mazácky a poslal kotouč Gleichovi tzv. "do teploměru" pod pravou ruku. Asistence: Dominik Matula.

20:58

Karviná vstřelila branku!
Hosté využívají přesilovou hru a podruhé v utkání je vyrovnáno! Jakub Juhasz předložil MARTINU KASPERLÍKOVI kotouč k pravé tyči, kam to Petr zavadil zkrátka a dobře nemohl stihnout. Asistence: Jakub Juhasz.

20:09

Hra je přerušena kvůli tvrdému, nýbrž čistému, hitu Daniela Koláře na Zdeňka Deutsche. Ten se sice zvedá těžce, ale s nejvyšší pravděpodobností bude v pořádku.

20:01

Začala druhá třetina.
Končí první třetina, ve které jsme prvních několik minut postrádali hokejovou krásu, ovšem poté koření v podobě branek přišlo hned třikrát. Skóre otevřel Jan Křibik důrazem v předbrankovém prostoru. Jenže mezi šestnáctou a sedmnáctou minutou hodonínští důrazně odpověděli. Nejprve zakončil pohlednou kombinančí akci Jakub Sajdl, o několik vteřin později pálil ostrými z ostrého úhlu Jindřich Zítka. Další třetina začne přibližně v 18:46.

20:00

První třetina skončila.

19:14

Michal Kuba (HOD) si půjde odpočinout na trestnou lavici za podražení, Karviná má k dispozici druhou početní výhodu v tomto střetnutí.

18:41

Zdeněk Kučera měl obrovské štěstí! zaváhal totiž s rozehrávkou na vlastní modré čáře a nechal se připravit o kotouč. Naštěstí pro něj jeden z čárových fouknul do píšťalky na znamení ofsajdu. Karvinský forvard by se jinak řítil sám na Petra Zavadila.

16:50

Drtiči právě vstřelili branku!
Neuběhly ani dvě minuty od Sajdlovy branky a Hodonín otáčí stav utkání! JINDŘICH ZÍTKA si nedělal vůbec starosti z ostrým střeleckým úhlem a z otočky vymetl přesně levou šibenici Gleichovy brankové konstrukce. Bez asistence.

16:33

Slezané se dostávají do mírného tlaku a pomáhají si zakázaným uvolněním.

15:38

Drtiči právě vstřelili branku!
Teď to první hodonínská formace vymyslela parádně a zařizuje domácím srovnání stavu! Robert Jedlička zavezl kotouč za modrou čáru, tam přenechal puk JAKUBU SAJDLOVI, který se prohnal kolem karvinské defenzívy a vymazleným blafákem překonal Michala Gleicha. Asistence: Robert Jedlička, Petr Pokorný.

14:14

Domácí celek je v plném počtu, Kolář si již odpykal svůj trest a naskakuje do hry.

13:35

Hodonínště brání v oslabení excelentně a nepouští soupeře do jakéhokoliv tlaku.

12:14

Daniel Kolář (HOD) si počínal nedovoleně, je potrestán za hru vysokou holí.

11:37

Karvinští hráči si otevřeli v útočném pásmu kolotoč a hezky na něm vozí obránce Hodonína. Bohužel pro Seveřany, bez jakéhokoliv střeleckého efektu.

10:37

Hosté v plném počtu.

09:33

Malík se vrací zpátky na led, Karviná je z nejhoršího venku a hraje ve čtyřech hráčích v poli.

09:10

Domácím borcům se píská postavení útočícího hráče v brankovišti, což není zrovna dobrý start přesilovky pět na tři.

08:37

Jihomoravané budou hrát šestapadesát vteřin dvojnásobnou přesilovku poté, co si Martin Kasperlík (SKK) počínal nedovoleně a podťal projíždějícího soupeře svou holí.

07:33

Vyloučen Tomáš Malík (SKK) za nedovolené bránění. Drtiči budou mít možnost první přesilové hry.

07:14

Karviná vstřelila branku!
Hostující hokejisté se dostávají z ničeho nic do vedení a hodonínským zimním stadionem to jen zašumělo! Z bezprostřední blízkosti se JANU KŘIBIKOVI podařilo protlačit kotouč za brankovou čáru, a otevírá tak gólový účet zápasu. Bez asistence.

06:23

Opět to byl Tomáš Foltyn, který měl útočné choutky v útočném pásmu. Tentokrát to zkoušel na Zavadila z otočky, jenže ani tato rána nebyla do černého.

05:43

Lubomíru Škápikovi se vůbec nepovedla rozehrávka, jeho střílený pas nenašel adrestá, a tak se píská icing proti Drtičům.

04:35

Dominik Piskoř po čistě vyhraném vhazování v útpčném pásmu napřáhl k ráně, která bohužel pro domácí pouze orazila mantinel za Gleichovou svatyní.

03:39

Tomáš Foltyn se odhodlal ke střeleckému pokusu z vrcholku levého kruhu, Petr Zavadil ale měl lapačku na správném místě.

02:51

Kotouč se po sérii několika tečí ocitl mimo hrací plochu, konkrétně v hledišti hodonínského stadionu. Vhazování ve středním pásmu.

01:54

Zatím jsme neviděli jediný střelecký pokus, ať už na tu či onu branku. Následuje pouze další přerušení hry.

00:43

Karvinští hokejisté nerozehráli přesně svou úvodní útočnou akci a je z toho zakázané uvolnění.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SHK Hodonín: Zavadil, Kotvan – Kolář, Flamík, Škápik, Pokorný, Nedvěd, Jedlička, Polesný – Kučera, Sajdl, Vrba – Matula, Jurásek, Kuba – Zítka, Smetana, Piskoř – Garanin, Kropotin, Komlev

SK Karviná: Pútec, Gleich – Franek, Černín, Fišera, Galík, Javín, Ďuriš, Deutsch, Gulda – Chomič, Foltýn, Opravil, Václavík, Vyčesaný, Křibík, Malík, Kasperlík O., Kasperlík M., Barnošák, Pobuta, Juhasz

Rozhodčí: Slavka – Musil, Lainka.
Vítám všechny příznivce druholigového hokeje u dnešního textového přenosu! Druhé kolo třetí nejvyšší hokejové soutěže nabídne zajímavou bitvu dvou celků, které si z premiérového utkání této soutěže neodnesly ani bod. Na hodonínský led míří hráči SK Karviná.

Hosté měli první kolo velice dobře rozehrané, ve slezském derby přivítali na domácím ledě nedalekou Opavu a v průběhu utkání dokonce dvakrát o branku vedli. Jenže Slezan v poslední třetině zavelel k obratu, když se v rozmezí neuvěřitelných sedmadvaceti sekund v polovině třetí části trefili Pavel Selingr a následně Pavel Baďura. „Jsme zklamaní, doma jsme měli získat nějaké body. Řekli jsme si, že půjdeme na vítězství a přitom jsme věděli, že to bude těžké. Možná jsme byli v poslední třetině příliš pasivní“, řekl po utkání zklamaný trenér SK Josef Štoudek.

Hodonínští do svého prvního kola vstoupili úžasným způsobem, Lukáši Vrbovi se totiž povedlo hned v průběhu prvního střídání překonat brněnského brankáře Jekela, a Drtiči tak po osmnácti vteřinách vedli na Technice 1:0. Později přišlo kruté vystřízlivění, Brňané se proti svému soupeři obrnili čtyřmi slepenými brankami. Hodonínští sice v poslední třetině dotahovali manko tří branek, ovšem podařilo se jim vstřelit pouze dvě, tudíž si z jihomoravské metropole odvezli těsnou porážku 4:3.

Kdo si v letošní sezoně připíše své první vítězství, hodonínští Drtiči nebo Seveřané z daleké Karviné? Odpověď na tuto otázku budeme znát mezi osmou a devátou hodinou večerní, tak sledujte náš on-line přenos! Úvodní buly bude vhozeno v 18:00.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

SHK Drtiči Hodonín – SK Karviná

7:2

konec (2:1, 1:1, 4:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Sajdl (Jedlička, Pokorný), 17. Zítka, 22. Jurásek (Matula), 47. Sajdl (Vrba), 50. Kučera (Kolář, Jurásek), 52. Jurásek (Kuba), 60. Jedlička (Polesný, Piskoř) – 8. Křibik, 21. M. Kasperlík (Juhasz)

SHK Drtiči Hodonín: Zavadil (Kotvan) – Kolář, Flamík, Škápik, Pokorný, Nedvěd, Jedlička, Polesný – Kučera, Sajdl, Vrba – Matula, Jurásek, Kuba – Zítka, Smetana, Piskoř – Garanin, Kropotin, Komlev

SK Karviná: Gleich (47. Pútec) – Franek, Černín, Fišera, Galík, Javín, Ďuriš, Deutsch, Gulda – Chomič, Foltýn, Opravil, Václavík, Vyčesaný, Křibík, Malík, Kasperlík O., Kasperlík M., Barnošák, Pobuta, Juhasz

Rozhodčí: Slavka – Musil, Lainka

Průběh zápasu
1. třetina
07:14
07:33
08:37
12:14
15:38
16:50
19:14
Po 1. třetině
2. třetina
20:58
21:48
34:16
35:48
37:48
Po 2. třetině
3. třetina
40:33
43:31
46:25
48:28
48:55
49:23
49:31
51:43
51:43
52:16
55:47
59:54
Konec