Menu

Hokej

2. liga skupina Západ

BK Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

1:3

konec (0:0, 0:1, 1:2)

16.09.2015, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. kolo • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

Tipsport: 1.9 4.3 2.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec. Hokejový osud dokáže být někdy hodně krutý, dnes to platí pro domácí. Kolín si odváží z Kotliny všechny tři body, i když to dlouho vypadalo spíš na remízu, protože Kolín vstřelil vítězný gól po zcela ojedinělém útoku, když obrana domácích zaspala. Kozlové udeřili ve třetí třetině z holí Josefa Malého a Davida Šafránka, vítězí tak 3:1. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek dne. Na shledanou. (20:27:01)

Konec zápasu.

59:48

Kozlové právě vstřelili branku!
Rozhodnuto, Kolín si odveze z havlíčkobrodské Kotliny všechny tři body! Dominik Zumr sice nedojel puk včas, ale brodský obránce rozehrál špatně přímo na hůl DAVIDA ŠAFRÁNKA, který z levého kruhu ranou do prázdné brány definitivně rozhoduje dnešní zápas! Asistence: Dominik Zumr.

59:35

Havlíčkobrodští hokejisté přešli do útočného pásma, ale neobešlo se to bez postavení mimo hru.

59:23

David Šafránek dojel pro puk do rohu pásma a rozhodčí omylem zapískal zakázané uvolnění. Hosté se pochopitelně právem hodně zlobí. pro omyl sudího buly ve středním pásmu.

59:15

Miroslav Duben pálil úplně sám z mezikruží, ale jeho dělovka o kousek minula pravou tyčku gólmana Sejpala! Kolín získal puk a může rozhodnout.

59:02

O puk se bojuje v hojném počtu u modré čáry hostů.

58:54

David Vala vypálil po kombinaci od modré čáry, ale brankář Sejpal schoval puk pod svou lapačkou. Lukáš Endál a Kirill Vlasov se k dorážkám neprotlačili.

58:40

Havlíčkův Brod si bere oddechový čas a brankář Dusík zůstává na střídačce. Domácí zkouší vabank v podobě hry bez gólmana!

58:40

Pořádný závar před bránou Kolína, po němž končí puk v náruči kolínskými příznivci oslavovaného brankáře Sejpala! Tomáš Cejpek se ocitl v šanci, ale zblízka nevyzrál na maskovanou oporu hostů!

58:10

David Vala nahodil puk podél levého mantinelu dopředu, ale Miroslav Třetina k němu měl dál než jeho strážce v kolínském dresu.

58:02

Bojuje se o puk za bránou Havlíčkova Brodu.

57:53

Další střela Kolína ze strany a zákrok brankáře Dusíka, který ukryl puk u přední tyčky po ráně ze strany v lapačce až do přerušení hry.

57:44

Kozlové pokračují v útočné aktivitě a malátní Bruslaři neví, jak ze svízelné situace vyklouznout ven.

57:20

Tohle byla gólovka! David Šafránek mazáckou zadovkou přenechal puk za sebou jedoucímu Petru Morkesovi, jehož ránu vytáhl skvěle ramenem brankář Dusík a poradil si i s dorážkou svým betonem.

56:56

Hráči bojují o puk za havlíčkobrodskou bránou. A Bruslařům čas na vyrovnání neúprosně ubíhá a ubíhá.

56:40

Havlíčkův Brod už má puk na svých holích a rozehrává ze svého pásma.

56:27

Broďáci jsou teď zaskočení a útočí Kolín, který je najednou jako vyměněný. Od modré čáry vypálil Jan Hanzl, našel jen Dusíkovu lapačku.

56:07

Kolín opět drží puk ve své moci a poslal ho podél mantinelu do útočného pásma.

55:57

Havlíčkův Brod si teď neporozuměl a vyhodil jen na zakázané uvolnění.

55:37

Kozlové jsou rázem na koni a daří se jim držet hru v útočném pásmu. Přesně to za těsného vedení, kdy se blíží konec základní hrací doby, potřebují.

55:12

Kozlové právě vstřelili branku!
Neuvěřitelné, co všechno se může v hokeji stát, Kolín jde naprosto z ojedinělé akce do vedení a tohle už budou mít domácí hodně těžké! Kolín založil rychlý protiútok, Martin Ježek předal puk na levou stranu Jakubu Semirádovi, který našel lahůdkovým pasem rozjetého JOSEFA MALÉHO, jenž v samostatném úniku našel mezírku mezi Dusíkovými betony! Asistence: Jakub Semirád, Martin Ježek.

54:47

Tomáš Chlubna udělal dva rychlé kroky na levé straně a najednou měl místo k zakončení. Jeho ránu u přední tyčky dobře pokryl gólman Sejpal.

54:30

A znovu, Kolín je směrem dopředu teď takřka nulový, jen nahazuje puky dopředu a snaží se bránit své pásmo.

54:17

Kozlové jsou úplně ze hry a soustředí se výhradně jen na bránění nerozhodného stavu. Brankář Lukáš Dusík nemusí vůbec nic řešit.

54:01

Nádherný hokejový moment! Lukáš Endál vypustil gólovou střelu z mezikruží, ale brankář Sejpal vytáhl fenomenální semafor! Kotouč skončil v jeho lapačce, Endál jen smutně lomí rukama!

53:42

Dlouhý souboj o puk, do kterého se zapojilo obrovské množství hráčů, nakonec skončil nerozhodně, protože ho přerušil hvizd hlavního sudího.

53:28

Domácí i nadále drží útočné pásmo, Kozlové se nemohou z pevného objetí svého soka z Kotliny vymanit.

53:10

Jevgenij Kondratěv vypálil z okraje kruhů a brankář Sejpal nemohl před sebou vidět vůbec nic! Kotouč se ale odrazil těsně vedle jeho brány, teď měli hosté pořádné štěstí!

52:38

Domácí hokejisté rozehráli hodně špatně, kotouč skončil jen na zakázaném uvolnění. Buly u brankáře Dusíka.

52:24

Jan Hanzl tvrdě vystřelil od modré čáry a mířil dobře pod horní tyčku, ale pozorný brankář Dusík vytlačil puk ramenem do ochranné sítě.

52:06

Svěřencům trenéra Aleše Tottera nevyšla rozehrávka a Kolín tak zadarmo získal puk v útočném pásmu.

51:48

Až teď se Středočeši protlačili s pukem do útočného pásma, ale byl to jen výkřik do tmy. Nepřesnost brzy následovala a puk skončil znovu u domácích.

51:29

Kozlové se teď soustředí hlavně na hlídání zadních vrátek, dopředu se teď skoro vůbec nedostávají. Havlíčkův Brod toho zatím nevyužil.

51:05

Bruslaři drží soupeře u jeho brány, ale zatím se nedá hovořit o tom, že by měli nějaký tlak. Kolín nepouští nikoho před svého gólmana Sejpala.

50:42

Dušan Mendl nevymýšlel nic složitého a po převzetí nahrávky rychle vypálil z okraje kruhů. Kotouč doplachtil do Sejpalovy náruče.

50:22

Tomáš Ludvík přebral puk mezi kruhy a vystřelil zápěstím, ale střela mu nesedla a brankář Sejpal si tak s ní hravě poradil. Buly po jeho pravici.

50:02

Karel Nedbal se nepáral s pukem na modré čáře a vypálil, ale nastřelil jen brusle před sebou stojícího Igora Loginovského. Kotouč v ochranné síti.

49:35

Nyní už v Kotlině přihlížíme útočnému snažení Kolína, který si postupnou kombinací snaží udělat prostor k zakončení. Zatím bez úspěšného výsledku.

49:12

Havlíčkův Brod se snaží vstřelit druhou branku, ale k ní má zatím daleko. Kolín se velmi dobře brání a skvěle čistý prostor před svou bránou.

48:56

Dopředu se vydali i hosté, ale nahození, které bylo hodně prudké, z rohu pásma nenašlo nikoho v předbrankovém prostoru, kde měli domácí protihráče dobře rozehrané.

48:49

Soubor z Kotliny už drží hru v útočném pásmu, v jeho rohu svádí urputný souboj o hrací předmět.

48:27

teď z toho bylo dokonce zakázané uvolnění Kolína, dobrá zpráva pro oslabené domácí.

48:12

Středočeši se hodně trápí, v přesilovce se jim teď vůbec nedaří. Po šanci Jiřího Kadlece staršího, který napálil tyčku, jako když utne.

47:55

A znovu, hosté si neporozuměli v útočném pásmu a Havlíčkobrodští se osvobozují.

47:34

Kozlové neudrželi útočné pásmo, po ztrátě puku Havlíčkův Brod odpálil kotouč až za kolínskou svatyni.

47:10

Tlak Kozlů pokračoval, ale rány od modré čáry byly zblokované a nakonec vyhodil puk pryč z pásma Jevgenij Kondratěv.

46:56

A mohlo být s domácími hodně zle! Mezi kruhy dostal hodně prostoru Jiří Kadlec starší, v pohodě si zpracoval nahrávku a tvrdou ranou zacinkal na Dusíkovu pravou tyčku!

46:38

Domácí zvládli lépe důležité vhazování u své brány a Igor Loginovskij vysokým oblouček vyhodil až za brankáře Sejpala,

46:32

Rozhodčí si pozval oba kapitány a o něčem s nimi v blízkosti trestných lavic diskutuje.

46:32

Zbytečný faul v útočném pásmu a Kozlové mají k dispozici hru v početní převaze. Tomáš Chlubna (HBR) je potrestán dvěma minutami za pád pod nohy.

46:23

Domácí sice mají narůstající tlak, ale jejich snažení chybí zakončení. Brankář Sejpal jen kontroluje pohledem dění před sebou.

46:03

Havlíčkův Brod má na své straně značnou územní převahu, Kolín se teď hodně těžko dostává ven ze svého pásma.

45:50

Kolín vyhrál vhazování před svou bránou a rozehrává.

45:32

Miroslav Třetina zůstal ležet otřesený na ledě a hodně těžko se zvedal v mezikruží útočného pásma z ledu. Drží se za koleno, snad bude v pořádku. Rozhodčí znovu nevylučuje.

45:09

Nahození od modré čáry z havlíčkobrodské hole bylo tečované a skončilo v ochranné síti od kolínského hráče. Buly po levici brankáře Sejpala.

44:50

Kirill Vlasov nabral rychlost na pravém křídle, srovnal si puk na hůl a zápěstím vypálil. Mířil k přední tyčce, ale tam zasáhl lapačkou gólman Sejpal.

44:32

Středočeši nechali alespoň na chvíli odpočinout své zatížené zadní řady, když přesunuli hru ke středovému kruhu.

44:13

Kozlové jsou stále pod tlakem, je vidět, že vyrovnání domácímu souboru vlilo novou energii do žil. Uvidíme, jak se bude zajímavý zápas dál vyvíjet.

43:58

Havlíčkobrodští hokejisté přenesli hru do útočného pásma postupnou kombinací a hledají si prostor ke střele.

43:36

Kolín se pokouší bleskově odpovědět, ale Havlíčkův brod je vzadu ostražitý, aby o těžce nabyté vyrovnání zbytečnou chybou rychle nepřišel.

43:12

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Obrovská radost havlíčkobrodských fanoušků, v Kotlině je naprosto zaslouženě vyrovnáno! Kotouč putoval v útočném pásmu od Tomáše Chlubny na hůl LUKÁŠE ENDÁLA, který se bleskově zorientoval před bránou soupeře a povedenou střelou propálil dosud nepřekonaného gólmana Sejpala! Asistence: Patrik Přidal.

42:53

Teď ale sklízí potlesk zaplněných ochozů, kterým mává, že je v pořádku a může pokračovat v rozhodování zápasu.

42:53

Nepříjemná chvíle, do tvrdého souboje v blízkosti hrazení u trestných lavic se nešťastně připletl hlavní rozhodčí Svatopluk Kopeček a otřesený leží na ledě.

42:32

Kolín nenaložil s pukem vůbec dobře a jen vyhodil na zakázané uvolnění.

42:12

A znovu je kotouč ve středním pásmu. Vypadá to, jako kdyby hráči obou mužstev byli myšlenkami ještě v šatně. Brankáři nemají vůbec žádnou práci.

41:59

Středočeši už se usadili v útočném pásmu, zatím ještě nevystřelili.

41:40

Hra je hodně neurovnaná a plná nepřesností. Kotouč se rychle stěhuje po ledové ploše sem a tam, přičemž rychle mění svého majitele.

41:12

Kolínu se teď nedaří vůbec rozehrávka, Havlíčkův Brod se prezentuje velmi aktivním a účinným napadáním, hostům to dělá problémy.

40:51

Kozlové pod tlakem nedokázali rozehrát a jen posunuli hru do středního pásma, kde už si vyměňují kotouč domácí hokejisté.

40:30

Kolín i nadále zavírá velmi dobře své pásmo a přes modrou čáru by mu teď neproklouzla snad ani myš.

40:15

Kozlové se protlačili k hracímu předmětu, ale než s ním stačili něco vymyslet, tak o něj přišli. Havlíčkův Brod rozehrává od Lukáše Dusíka.

40:05

Havlíčkův Brod po dlouhé přetlačované ve středovém kruhu nakonec získal puk.

40:01

Začala třetí třetina.
Dnešní utkání sleduje 679 fanoušků.
Oba týmy už jsou zpět na ledové ploše, můžeme pokračovat!
Druhá třetina přinesla hostům vedení, když po zaváhání gólmana Dusíka procpal puk při vlastním oslabení do sítě Jiří Kadlec starší. Havlíčkův Brod byl jednoznačně lepší a měl obrovské množství velkých šancí, ale v koncovce se zatím hodně trápí, stejně tak jako s bravurně chytajícím brankářem Sejpalem. Kolín vede v Kotlině před třetím dějstvím, jež začne zhruba v 19:43, těsně 1:0.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:57

Jevgenij Kondratěv se ocitl po nahrávce Petra Kuchty před brankovištěm, ale nedokázal se rychle zorientovat a vypálil jen vedle pravé tyče gólmana Sejpala.

39:45

Bruslaři ustáli další oslabení bez úhony, teď však má puk na holích Kolín.

39:26

Havlíčkův Brod opět předvedl dobrou práci v defenzivě a po zisku puku rychle vyhodil.

39:08

Kolín ještě zkouší navýšit svůj náskok v závěru prostřední části.

38:50

Domácí nakonec vyhráli dlouhou přetlačovanou v rohu svého pásma a vyhodili kotouč přes celou délku hřiště do bezpečí.

38:31

Kozlové už získali útočné pásmo.

38:11

K Petrovi Kuchtovi se odrazil puk před bránu, ale když už se chystal střílet, puk před ním postrčil dál od hole jeden z kolínských hráčů!

37:53

Tomáš Chlubna předvedl skvělou práci, když se vydal za nahozeným pukem a udržel díky skvělé hře tělem kus černé gumy pro Petra Kuchtu.

37:41

Petr Morkes převzal puk při útočné kombinaci na levém kruhu a vypálil zápěstím, ale jeho rána byla sražena do ochranné sítě.

37:33

Havlíčkův Brod je potrestán za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Jevgenij Kondratěv (HBR). Přesilovka pro hosty, kteří si vyžádali oddechový čas.

37:13

Igor Loginovskij znovu v zakončení, z mezikruží si však vylámal svou střelou zuby na betonech pozorného gólmana Sejpala, jenž drží čisté konto.

36:59

Igor Loginovskij se dostal do přečíslení 2 na 1, ale dostal se už do velkého úhlu a jeho nahrávku zblokoval padající obránce Kozlů.

36:48

Miroslav Třetina se uvolňoval mezi kruhy do skvělé pozice a byl jednoznačně podražený, ale píšťalka sudího zůstala němá.

36:28

Jedna střela za druhou na kolínskou bránu, gólman Sejpal si musí připadat jako na střelnici.

36:05

Havlíčkův Brod má obrovský tlak a nepouští svého soupeře z pásma.

35:48

David Vala vypálil od modré čáry do hrudi gólmana Sejpala a k dorážce se probil Patrik Přidal, ale neuspěl z bezprostřední blízkosti!

35:28

Miroslav Třetina vypálil z mezikruží zápěstím, kde byl úplně sám, ale trefil znovu jen dobře postaveného brankáře Sejpala, jenž chytá famózně!

35:17

Dominik Zumr (KOL) odpykává trest za Marka Voženílka, který zřejmě utrpěl zranění. 2 minuty – podražení.

35:17

Lukáš Endál teď byl blizoučko vstřelené brance! Zpoza brány rychle vybruslil až před brankoviště, potáhl si puk podél brankáře Sejpala, čímž ho položil na led, a byl faulován těsně před zakončením!

35:08

Havlíčkův Brod získal puk ve středním pásmu a žene se do bleskového protiútoku.

34:57

Kolín je hodně aktivní a snaží se z každé pozice střílet, ale je v koncovce zatím hodně nepřesný.

34:35

Jan Hanzl nahodil puk od modré čáry, ale jeho spoluhráči nedokázali kotouč před brankářem Dusíkem, který nakonec přerušil hru, tečovat.

34:11

Kolín už hraje zkrácenou přesilovku a probil se do přesilovkového postavení.

34:00

Teď už bojují o kus černé gumy v útočném pásmu domácí Bruslaři, ale jejich snaha zatím nedopadla na úrodnou půdu. Kolín je vzadu hodně ostražitý.

33:46

Kozlové se vydali s pukem vpřed, ale než stihli zakončit, byli odzbrojeni.

33:25

Hráči obou táborů zatím bojují o puk hlavně ve středním pásmu, zatím se nedaří ani jednomu z nich založit kloudnější útočnou akci.

33:04

Miroslav Třetina (HBR) obdržel 2 minuty za podražení. Hraje se 4 na 4.

33:04

Miroslav Duben zaspal na útočné modré čáře a dopředu se hnal Jiří Kadlec starší. Brodskému bekovi nezbývalo nic jiného, než předvést povedenou rybičku, jíž puk protihráči vypíchl z hole.

32:54

A znovu puk ve středním pásmu, Havlíčkův Brod začíná nový útok.

32:26

Domácí se zatím trápí, nedaří se jim udržet puk na svých holích, natož se s ním dostat na delší dobu do útočného pásma.

32:04

Marek Voženílek (KOL) – 2 minuty – nedovolené bránění.

32:04

Kirill Vlasov měl na holi vyrovnání, když pálil z mezikruží úplně sám zápěstím dobře do horní části branky, ale trefil jen dobře postaveného brankáře Sejpala!

31:36

Havlíčkův Brod se žene za vyrovnáním, z úhlu na levé straně to teď zkoušel Patrik Přidal, ale minul protější tyč.

31:12

Zápas nabral pořádné grády, teď se dopředu ženou Středočeši.

30:59

Obrovský tlak Havlíčkova Brodu! Od modré čáry vypálil tvrdě David Vala a domácí se tlačili k dorážkám, ale puk do sítě neprotlačili. Jevgenij Kondratěv pak ještě nahazoval kotouč před bránu, ale tam ho uzmuli hosté!

30:40

Tomáš Ludvík na´bral rychlost na pravém křídle a dokázal zakončit, ale z úhlu trefil jen pravý bok brankáře Sejpala, jenž znovu podržel Kozly!

30:12

Kolín se drží v útočném pásmu a bojuje o puk u hrazení.

29:59

Havlíčkův Brod se teď hodně trápí, je znát, že první obdržené branka s jeho sebevědomím trochu zamávala.

29:40

Domácí se snaží něco vymyslet, ale zatím bez úspěchu. Kolínská defenziva podpořená skvěle chytajícím brankářem Sejpalem je zatím pevná jako skála.

29:13

Havlíčkobrodští hokejisté už operují s pukem v útočném pásmu, Kozlové však zatím velmi dobře střeží předbrankový prostor.

28:58

Domácí soubor rozehrává ze zákrytu své brány, zatímco Kolín se snaží co nejaktivnějším napadáním znepříjemnit svému sokovi život.

28:47

Kolín získal puk a probil se do slibné pozice. Nakonec zakončoval z mírného úhlu na levé straně Marek Němec, ale brankáře Dusíka u přední tyčky nepropálil!

28:36

Havlíčkův brod získal puk a může rozehrát od gólman Dusíka. Uvidíme, co udělá první vstřelená branka s obrazem utkání.

28:15

Kozlové už jsou v plném počtu a rozehrávají od své brány.

27:53

Kozlové právě vstřelili branku!
Tak to je ledová sprcha pro Havlíčkův Brod, Kolín se ve vlastním oslabení ze zcela ojedinělé šance ujímá vedení! Kotouč zatáhl do útočného pásma JIŘÍ KADLEC st, rychle obkroužil bránu a i když byl gólman Dusík u první tyčky přitisknutý, puk mu podél ní propadl až za brankovou čáru! Tohle se brodskému brankáři nepovedlo! Asistence: Dominik Zumr.

27:24

To byla tutovka jako hrom! Havlíčkův Brod rychle přečíslil svého soupeře a Lukáš Endál uvolnil dobrou nahrávku dvojici Patrik Přidal – Miroslav Třetina. Druhý jmenovaný po přiťuknutí svého parťáka zblízka pálil, ale minul pravou Sejpalovu tyč!

27:10

Jenže z toho byla další nepřesnost a domácí se musí vracet pro puk zpět do středního pásma.

26:56

Havlíčkův Brod už se probil zpět do útočného pásma.

26:43

Hokejisté ze středních Čech vyhráli vhazování a osvobodili se vyhozením.

26:37

Kombinace Bruslařů v útočném pásmu pokračovala a po nahrávce Miroslava Třetiny se zpoza brány vytočil Lukáš Endál, ale zblízka nedokázal procedit puk za ležícího brankáře Sejpala!

26:18

Patrik Přidal se tlačil hned po vhazování hodně důrazně do zakončení, ale k puku se neprobil, protože ho tělem odstavili kolínští zadáci.

26:14

Další přesilovka pro havlíčkobrodské barvy. Sudí vykázal ke dvěma minutám na lavici hanby Jana Hanzla (KOL) za nedovolené bránění.

26:01

Nakonec to zkusil z ostrého úhlu na pravé straně Lukáš Endál, jehož projektil se ale stal pro brankáře Sejpala u přední tyčky snadnou kořistí. Buly po jeho pravici.

25:50

Kolín teď ve svém pásmu neví, kam dřív skočit. Havlíčkův Brod si vytvořil značnou územní převahu a pokouší se zakončit.

25:30

David Vala se protáhl po pravém křídle až dopředu a při útočném výletě už si rovnal puk na střelu, ale nakonec nedokázal trefit puk, který se mu dostal pod brusle.

25:20

Středočeši se zabydleli na chvíli v útočném pásmu a hned toho využili k zakončení. Nepříliš razantní střelu od modré čáry schoval brankář Dusík do lapačky.

25:08

Fanoušci i nadále vytvářejí parádní diváckou kulisu, atmosféra je na druholigové poměry opravdu parádní.

24:51

Kolín podél mantinelu posunul puk až do pásma domácích, kteří mají na ledě čtvrtý útok. Rozehrává od své brány.

24:35

Jevgenij Kondratěv vybruslil ze skrumáži na okraji kruhů a vypustil ze své hole svižnou ránu zápěstím, jež prosvištěla kousek vedle pravé Sejpalovy tyčky.

24:17

Hosté už jsou kompletní, ale stále se musí bránit, protože Bruslaři je i nadále drží pod tlakem.

23:57

Na modré čáře se do puku opřel Josef Kolda a jeho dělovku vychytal betony pozorný brankář Sejpal. Tomáš Ludvík se k dorážce neprobil.

23:51

Domácí soubor hezkou kombinací vytvořil palebnou pozici pro Miroslava Třetinu, který si sjel do pravého kruhu a zápěstím vypálil, ale jeho rána byla vytlačena do ochranné sítě.

23:34

Přesilovka Havlíčkova Brodu už se krátí, zbývá už jen 34 sekund. Kozlové se brání velmi zodpovědně.

23:31

Na konci dlouhé kombinace stál Miroslav Duben a na modré čáře měl hned před sebou Davida Šafránka, který nahození brodského mazáka srazil do ochranné sítě.

23:06

Bruslaři už znovu kombinují v útočném pásmu, zatím však nedokázali gólmana Sejpala ohrozit.

22:40

Petr Kuchta vypálil od modré čáry, ale jeho rána byla nepřesná a jen proplachtila nad horní tyčkou brankáře Sejpala. Kolín hned vyhodil.

22:30

Havlíčkův Brod měl v útočném pásmu velké problémy, ale nakonec stěží puk udržel.

22:08

Fanoušci Havlíčkova Brodu si hlasitě žádají gól svých miláčků.

22:08

Miroslav Třetina si to namířil po ose hřiště k Sejpalově bráně a byl mezi kruhy podražen Markem Voženílkem (KOL). Další početní převaha pro Havlíčkův Brod

21:45

Miroslav Duben vybojoval puk pro Lukáše Endála, který se uvolnil a snažil se mu puk před brankoviště vrátit, ale neúspěšně. Vpřed se řítí Kozlové.

21:37

Kolín nechce pustit soupeře zbytečnou chybou na koně a raději řeší ožehavější situace ve svém pásmu rychlým vyhozením na zakázaná uvolnění.

21:10

Igor Loginovskij si znovu dobře splnil defenzivní úkoly a rychle rozehrál podél hrazení v obranném pásmu na Kirilla Vlasova.

20:59

Havlíčkův Brod rychle pčešel v hojném počtu do útočného území, ale čárový rozhodčí signalizoval ofsajd. Buly ve středním pásmu.

20:45

Bruslaři si mohli vytvořit další střeleckou příležitost, ale vše zhatila nepřesná nahrávka na útočnou modrou čáru. Domácí začínají od své brány.

20:31

Kolín po zisku puku okamžitě vyhodil na zakázané uvolnění.

20:18

Lukáš Endál se vytočil z rohu pásma až do pravého kruhu a prudce vypálil zápěstím. Brankář Sejpal dobře zareagoval a puk vytěsnil betonem do rohu pásma!

20:03

Miroslav třetina vyhrál vhazování ve středovém kruhu a rozehrál na své spoluhráče.

20:01

Začala druhá třetina.
Hráči obou týmů už jsou na ledě, můžeme pokračovat!
Úvodní dvacetiminutovka je v Kotlině za námi. Viděli jsme zatím hodně vyrovnanou bitvu, což se očekávalo už před začátkem zápasu. Oba týmy si vytvořily několik šancí, o něco víc jich měl Kolín, ale brankář Dusík si počínal spolehlivě. Před 2. třetinou, jež začne zhruba v 18:50, platí v Havlíčkově Brodě stále bezbrankový stav 0:0.

20:00

První třetina skončila.

19:55

Igor Loginovskij ještě nahodil puk přes celé hřiště na brankáře Sejpala, ale ten se zaskočit nenechal a puk za svá záda nepustil.

19:42

Středočeši získali puk a vyhodili ho na zakázané uvolnění. Další buly u brankáře Sejpala.

19:32

Radost mu teď ale mohl udělat Kirill Vlasov, který se uvolnil před bránou a dostal se do zakončení, ale brankáře Sejpala kličkou nepřekonal! Dobrý zákrok maskované opory Kozlů.

19:12

Hosté už jsou kompletní, oslabení zvládli velmi dobře, soupeře k ničemu nepustili. Troufám si říct, že trenér domácích Aleš Totter zatím není se hrou svého týmu moc spokojený.

18:53

Hosté vyhodili, ale puk už je znovu u brány Kolína. Domácí kombinují.

18:30

Lukáš Endál se svými spoluhráči bojuje o puk v rohu útočného pásma, ale Kolín zatím nepouští puk pryč z tohoto prostoru, což mu vyhovuje.

18:04

Kolínská obranná čtveřice odvedla dobrou práci a vyhodila.

17:50

Havlíčkův Brod už začal svou zkrácenou přesilovku, zatím se drží v útočném pásmu zuby nehty.

17:30

Kolín vyhrál vhazování, ale nedokázal v útočném pásmu vymyslet nic, co by mělo přidělávat brankáři Dusíkovi vrásky na čele. Hrají domácí.

17:13

Kotlina je dnes opravdu hodně nabitá. Je znát, že v Havlíčkově Brodě je po dlouhé době zase po hokeji pořádný hlad.

17:10

Naprosto zbytečný faul Kolína v útočném pásmu a počet hráčů na ledě se nám vyrovná. Lukáš Skokan (KOL) nedovoleně bránil Miroslava Třetinu, který se trochu těžce zvedal z ledu.

16:38

Kolín už hraje zkrácenou přesilovku a hned se dostal do zajímavé příležitosti. Marek Němec přebruslil obránce na pravém křídle a z mírného úhlu nastřelil brankáře Dusíka u první tyče.

16:29

Jenže Středočeši z toho nevytěžili vůbec nic a s pukem, který vybojovali, nenaložili vůbec dobře. Zakázané uvolnění. Zatím moc šancí nevidíme.

16:10

Nepřesnost v přechodu do útoku, dalších z mnoha v podání Havlíčkova Brodu. Ve svém pásmu už rozehrávají Kozlové.

15:59

Broďáci získali puk a rozehrávají ze svého pásma.

15:50

Na modré čáře dostal puk David Šafránek a vypálil, ale jeho projektil dobře viděl brankář Dusík a nadvakrát schoval puk ve své výstroji až do přerušení hry. Stále se hraje 4 na 4.

15:33

Miroslav Duben (HBR) to přehnal s důrazem u útočné modré čáry a je vyloučen za podražení.

15:23

Od modré čáry tvrdě vypálil domácí matador Miroslav Duben, který dobře mířil na zadní tyč, ale brankář Sejpal zasáhl dobře levým betonem.

15:05

A další vyhození hostů, Havlíčkův Brod se zatím v útočném pásmu moc neohřál.

14:48

Kolín rychle po vhazování získal puk a okamžitě vyhodil.

14:28

Jevgenij Kondratěv se prokličkoval po levém křídle až k bráně, ale nedokázal zakončit. Na trestnou lavici usedá Jiří Kadlec starší (KOL) za podražení.

14:17

Havlíčkův Brod trochu složitě rozehrával proti dobře napadajícímu soupeři ve svém pásmu a vytěžil faul. Má ponechanou výhodu.

13:49

Hezká akce domácích. Miroslav třetina na útočné modré čáře předvedl dobrý bruslařský manévr a přiťukl puk vedle sebe na Patrika Přidala, který z mezikruží pálil těsně vedle! Brankář Sejpal přerušil hru po odraženém puku.

13:20

Zatím sledujeme hodně vyrovnaný hokej, který i nadála provází bouřlivá atmosféra. Oba fanouškovské tábory jsou skvělé. Zakázané uvolnění hostů.

13:08

Lukáš Endál s Miroslavem Třetinou, nejzkušenější útočníci Havlíčkova Brodu, číhali na puk v předbrankovém prostoru, ale tam se nedokázali nakonec prosadit.

12:55

Hra znovu přerušena, buly ve středním pásmu. Nahrávku rukou.

12:39

Domácí získali po chvíli snažení ve svém pásmu puk, ale nevytěžili z toho protiútok, který se pomalu rýsoval. Zatím se Bruslařům přechod přes střední pásmo proti dobře bruslícímu Kolínu moc nedaří.

12:17

Zmatku kolem brány využil k nebezpečné střele marek Němec, který odražený puk z mírného úhlu na pravé straně okamžitě vypálil z otočky, ale jen do Dusíkova betonu!

12:08

Hokejisté od řeky Labe zavezli puk do útočného pásma a bojují v jeho rohu o hrací předmět.

11:48

Nakonec je z toho jen nahození do útočného pásma a střídání havlíčkobrodské pětky.

11:20

Kolín zatím předvádí velmi dobrou obranu, Bruslaře pouští do zakončení jen hodně málo. Havlíčkův Brod zakládá od své brány nový útok.

11:09

Havlíčkův Brod drží soupeře zamčeného u jeho brány, zatím bez nebezpečnější střely.

10:58

Dušan Mendl měl k puku blíž než Jiří Kadlec mladší a píská se zakázané uvolnění.

10:46

Bruslaři už znovu okupují útočnou zónu a hledají si cestu k zakončení.

10:14

Kapitán David Šafránek to myslel dobře, nahrávkou z velkého úhlu hledal před bránu najíždějícího Dominika Zumra, ale ten na puk nedosáhl.

09:55

Středočeši drží puk a ženou se s ním přes neutrální zónu do Dusíkovy blízkosti.

09:36

Ruská posila domácích Igor Loginovskij odvedl dobrou práci, když vyhrál souboj 1 na 1 u své modré čáry a podél hrazení posunul hru dopředu. Ozývá se potlesk.

09:26

Kolín nakonec přerušil narůstající tlak Bruslařů, ale jen za cenu vyhození na zakázané uvolnění. Buly proběhne u brankáře Sejpala.

09:10

Kozlové jsou teď zatlačeni u své brány, ale Havlíčkův Brod toho zatím nevyužil k zakončení, které by mělo přidělat starosti brankáři Sejpalovi.

08:59

Domácí už si našli cestu do útočného území a rozvíjejí kombinaci.

08:46

Hra je znovu přerušena, tentokrát kvůli přihrávce rukou. Rozhodčí nařídil buly ve středním pásmu.

08:27

Zatím se jim to daří, s pukem se drží v útočném pásmu a krátkými nahrávkami si hledají cestu přes kolínský obranný blok do zakončení.

08:06

Havlíčkův Brod rozehrává ze zákrytu své brány, potřeboval by hru trochu uklidnit, Kolín je teď aktivnější.

07:49

Martin Barták dostal ideální pas na modrou čáru a tvrdě z mohutného nápřahu vypálil. Brankář Dusík byl znovu na místě a vyrazil puk betony.

07:34

Další přerušení hry, tentokrát si s nahozeným pukem poradil gólman Dusík.

07:12

Teď to v ochozech pořádně zahučelo, Havlíčkův Brod se natlačil hodně důrazně před brankoviště, kde přetlačil svého soupeře a vypálil těsně vedle!

06:57

Dominik Zumr sebral Bruslařům puk u své modré čáry, nabral rychlost a i když se dostal do velkého úhlu, prověřil beton brankáře Dusíka.

06:44

Havlíčkův Brod již byl v plném počtu a vyhodil na zakázané uvolnění. Domácí zvládli oslabení na jedničku, soupeře vůbec nepustili k ohrožení brankáře Dusíka.

06:11

Středočeši z toho ale znovu nevytěžili zhola nic, o puk brzy přišli a soubor z Kotliny se vysvobodil dalším dlouhým vyhozením. Kozlové se v přesilovce hodně trápí.

05:57

Brankář Dusík chtěl pomoci svým spoluhráčům s rozehrávkou a vydal se za svou bránu, ale kotouč našel jen hráče Kolína u modré čáry.

05:30

Kozlové vrátili hru do útočného území, jenže byla z toho jen složitá kombinace, po níž Havlíčkův Brod vyhnal svého soka až do středního pásma.

05:05

Až teď vypálil z mezikruží Dominik Zumr, ale vypadalo to, že spíš hledá najeté spoluhráče. Puk však k nikomu neprošel a domácí vyhazují.

04:57

Zatím z toho nebyla žádná střela.

04:43

Kolín vyhrál buly a kombinuje u brankáře Dusíka.

04:38

Hokejisté od řeky Labe si zahrají první přesilovou hru. Na lavici hanby usedl Josef Kolda (HBR) za hákování.

04:27

Kolín se tlačil do koncovky hned po vhazování z levého kruhu, ale havlíčkobrodská obrana si situaci dobře pohlídala a puk na brodskou bránu nepustila.

04:13

Talentovaný mladík Karel Nedbal dostal puk na modrou čáru a rychle vypálil. Brankář Dusík měl dobrý výhled a puk schoval ve své výstroji.

04:05

Petr Kuchta se hnal po pravém křídle dopředu, ale nedokázal zachytit nahrávku. K puku měl hodně daleko. Hrát tak mohou Středočeši.

03:59

A další icing, vhazování v brodském pásmu se bude opakovat.

03:50

Domácím se nepovedla rozehrávka a po vyhození na zakázané uvolnění se bude vhazovat po levé ruce havlíčkobrodského gólmana Dusíka.

03:34

Domácí hráči stále operují s pukem v útočném pásmu, ale musí o něj svádět četné souboje v blízkosti hrazení, Kolín je zatím vzadu pozorný.

03:12

Hokejisté z Kotliny už jsou nastěhování v útočném pásmu a postupnou kombinací si hledají cestu do zakončení. Atmosféra je naprosto fantastická!

03:08

Havlíčkův Brod byl ve svém pásmu pod tlakem a raději neriskoval ošemetnou rozehrávku u své brány. Je z toho zakázané uvolnění.

02:57

A první střela utkání, která letěla na bránu. Brankář Dusík byl ale na místě a projektil z hole Martina Ježka, který vyletěl z mezikruží, schoval v náruči.

02:40

Kolín už získal puk do své moci a rychle se s ním hrne dopředu.

02:09

Domácí soubor je zatím aktivnější, daří se mu držet puk na dostřel brankáře Sejpala, ale toho zatím nedokázal lépe ohrozit.

01:55

Havlíčkův Brod nedokázal zakončit, ale unavená pětice Kolína raději jen posunula puk dopředu a vydala se na střídačku pustit na led čerstvé síly.

01:34

Kozlové po zisku kotouče přesunuli rychle děj hry do útočného území, ale tam nedokázali vymyslet nic nebezpečného a kotouč už je znovu na holích Bruslařů.

01:10

Lukáš Endál se chopil puku na pravém křídle a hnal se k bráně, kterou objel a hledal spoluhráče před brankovištěm. Tam však nikdo z domácích puk nezasáhl.

00:53

Kolín získal puk, ale brzy o něj přišel a nestihl tak ohrozit havlíčkobrodského gólmana Dusíka. Havlíčkův Brod tak v klidu rozehrává.

00:32

Miroslav Duben předvedl dobrý zákrok v rohu kluziště, když tvrdě, ale čistě poslal protihráče na led. Jeho spoluhráči tak mohou rozehrát.

00:27

Patrik Přidal nahazoval puk podél levého mantinelu do útočného pásma a rozjel se Miroslav třetina, ale brodský kapitán měl k puku daleko. Icing.

00:12

Havlíčkův Brod získal puk a snažil se rychle přejít do útočného pásma. Neobešlo se to však bez technického prohřešku v podobě ofsajdu.

00:05

Kolín byl úspěšnější na úvodním vhazování ve středovém kruhu a ze svého obranného pásma se pokusí založit první útočnou akci.

00:01

Utkání právě začalo.
Ochozy Kotliny jsou tak zaplněné, jako už dlouho ne. Atmosféra je fantastická, starají se o ni nejen domácí fanoušci, ale i početná skupina příznivců Kolína!
Vše je připraveno, hráči jsou na ledě a ve středovém kruhu nechybí skupina, která předvádí bubenickou show.
Úvodní sestavy:

BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Vala, Duben "A", Kořínek, Mendl, Loginovskij, Kolda, Pecen, Kříž – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Chlubna, Kozlík, Kuchta – Kondratěv, Vlasov, Ludvík – Hubert, Cejpek, Hlídek

SC Kolín: Sejpal (Moravec) – Pácal, Hanzl, Voženílek, Skokan, Nedbal, Barták, Pýcha, Březina – Ježek, Semirád, Malý – Zumr, Šafránek "C", Morkes – J. Kadlec ml., J. Kadlec st. "A" – Hlavatý, A. Jelínek

Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Michal Huryta, David Urubčík.
Přímý přenos tohoto zápasu můžete sledovat živě ve vysokém rozlišení a s komentářem na www.vysilamezive.cz.
Lajkněte si tuto stránku a nenechte si ujít žádný přenos – www.facebook.com/vysilamezive.cz.
Vzájemné zápasy v přípravě:

Kolín – Havlíčkův Brod 4:2
Havlíčkův Brod – Kolín 4:1
Kolín už má premiéru za sebou a sluší se podotknout, že mu vyšla na jedničku podtrženou. Kozlové v domácím prostředí do puntíku potvrdili, že budou patřit k tomu nejlepšímu, co západní skupina 2. ligy nabídne. Jindřichův Hradec doma hlavně díky skvěle zvládnutým přesilovkám, v nichž udeřili čtyřikrát, a neuvěřitelným pěti zásahům kapitána Davida Šafránka rozstříleli vysoko 8:2. Právě útok Šafránek – Morkes – Zumr patří mezi nejobávanější formace Středočechů.
Havlíčkův Brod vstupuje do své nové éry. Po sestupu z 1. ligy, kde strávil dlouhých devět sezon za sebou, vybudoval od základů takřka úplně nový tým, z kádru minulé sezony zůstalo v sestavě jen několik jedinců. Soubor pod vedením Aleše Tottera vyrukuje do boje s hodně mladým týmem, který by měl táhnout velezkušený trojlístek Miroslav Duben – Miroslav Třetina – Lukáš Endál. Hlavním cílem je nalákat zpět do ochozů fanoušky a dostat se do play-off.
Příjemný středeční podvečer! Je pro mě velkým potěšením přivítat vás u sledování online přenosu zápasu BK Havlíčkův Brod – SC Kolín, který se odehraje v rámci 2. kola druhé ligy. Utkání začíná v 18:00.

BK Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

1:3

konec (0:0, 0:1, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 44. Endál (Přidal) – 28. J. Kadlec st. (Zumr), 56. Malý (Semirád, Ježek), 60. Šafránek (Zumr)

BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Vala, Duben "A", Kořínek, Mendl, Loginovskij, Kolda, Pecen, Kříž – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Chlubna, Kozlík, Kuchta – Kondratěv, Vlasov, Ludvík – Hubert, Cejpek, Hlídek

SC Marimex Kolín: Sejpal (Moravec) – Pácal, Hanzl, Voženílek, Skokan, Nedbal, Barták, Pýcha, Březina – Ježek, Semirád, Malý – Zumr, Šafránek "C", Morkes – J. Kadlec ml., J. Kadlec st. "A" – Hlavatý, A. Jelínek

Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Michal Huryta, David Urubčík

Diváci: 679

Průběh zápasu
1. třetina
04:38
14:28
15:33
17:10
Po 1. třetině
2. třetina
22:08
26:14
27:53
32:04
33:04
35:17
37:33
Po 2. třetině
3. třetina
43:12
46:32
55:12
59:48
Konec