Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HC Košice – HC MONACObet Banská Bystrica

0:1

konec (0:1, 0:0, 0:0)

13.09.2015, 17:00 • Steel aréna, Košice • 2. kolo • Lukáš Pancurák sk

Tipsport: 1.7 4.5 3.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Koniec zápasu. (19:17:36)

59:27

Košičanai sa prezentovali ďalšou strelou od modrej čiary, ktorá ale banskobystrickému brankárovi pred dobiedzajúcim Bicekom takmer vypadla.

59:22

Košičania sa usaidli v pásme, strelecky to skúsil Šedivý, ale jeho pokus bol zblokovaný do siete.

58:51

Domáci brankár Riečický smeruje na striedačku, Košičania hrajú v šestici!

58:39

Domáci tréner Peter Oremus si vyžiadal oddychový čas. Po ňom sa bude vhadzovať pred Riečickým.

57:43

Košičania sa chceli od svojej bránky rýchlo dostať do útoku, ale je z toho iba zakázané uvoľnenie.

57:06

Začala sa posledná trojminútovka tohto zápasu a hostia sa držia v útočnom pásme. Banská Bystrica už body stretiť rozhodne nechce.

56:47

Hosťujúci Sandrgren najskôr nedosiahol na nahodený puk v pásme, potom ale zo strany Banskej Bystrice prišlo iné zakončenie. Puk ale nebol nebezpečný, smeroval iba do stredu bránky a Riečický si poradil.

56:30

Banská Bystrica sa ubránila a puk vyhodila zo svojho pásma. Hostia si môžu vydýchnuť a budú môcť prestriedať.

55:42

Domáci útočník Suja to skúsil strelou z uhla z ľavej strany, ale Bacashihua sa predviedol iba skvelým zákrokom lapačkou a jeho pokus schoval.

55:19

Pred nami je už iba posledná päťminútovka riadnej hracej doby a Košičania sú stále podstatne aktívnejší. Banská Bystrica sa teraz iba bráni.

54:40

Banská Bystrica hrá medzičasom v plnom počte, ubrániť sa dokázala aj napriek veľkému tlaku domácich hokejistov.

54:11

Sekundu pred koncom basnkobystrického oslabenia ešte nahodil puk na bránku hostí Češík, ale hosťujúci gólman dorážky nedovolil a puk si podržal.

53:57

Košičania sa vrátili do pásma. Sojčík to skúšal strelecky z veľkého uhla z pravej strany, ale gólman hostí si dokázal pokryť aj túto pozíciu.

53:23

Košičania vrátili hru do svojej útočnej tretiny, ale pri mantineli o puk opäť prišli a hostia sa opäť skvele ubránili.

52:56

Banská Bystrica musela čeliť veľkému tlaku súpera aj naďalej, ale napokon sa dobre ubránila a puk vyhodila cez všetky čiary.

52:18

Košičania mohli vyrovnať! Po buly sa puk dostla na modrú čiaru k Šedivému, ktorrý prudko pálil tesne nad ľadom, ale Bacashihua jeho pokus vyrazil korčuľou.

52:12

Banská Bystrica sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za krosček Lukáš Handlovský.

51:38

Ďatelinka si puk ešte vzal späť a obkrúžil s ním bránku a následne pálil, ale ani toto zakončenie hosťom úspech neprinieslo.

51:33

Banská Bystrica sa teraz drží v útočnom pásme. Ďatelinka to tam skúšal strelou spoza obrany, ale Riečického neprekvapil.

50:47

Banskobystričania sa ešte pokúšajú vsietiť ďalší gól, aj keď sa viac sústredia na defenzívu. Od modrej čiary nahadzoval puk na zadný mantinel Sandgren, hostia ho už potom nezískali.

50:34

Košičania vyhrali buly za svojou bránkou a puk chceli rýchlo dostať na opačnú polovicu klziska, ale podarilo sa im to iba za cenu zakázaného uvoľnenia.

49:51

Banská Bystrica teraz skutočne predvádza dobrú defenzívnu hru a jej súper má problém prekonať skvelého gólmana.

49:43

Košičania mohli po svojom tlaku vyrovnať! Bartánus spoza bránky nabil Bicekovi, ktorý pálil bez prípravy, ale iba tesne vedľa.

48:52

Košičania síce puk v pásme vybojovali, ale opäť musíme pochváliť basnkobystrikú defenzívu, rpetože Kytnár pri mantineli nedovolil rozohrať Boltunovi.

48:40

Banská Bystrica sa teraz musela brániť a hostia hru upokojili iba za cenu zakázaného uvoľnenia.

47:48

Košičania ešte ostali v pásme a skúsili to aj strelecky. Prvá rana od modrej čiary od Štrbáka bola nepresná, následné zakončenie Pavúka skončilo iba na betónoch Bacashihuu.

47:20

Domáci Hrnka chcel puk spoza bránky prepasírovať na Jenčíka, ale banskobystrická defenzíva zasiahla veľmi dobre.

46:35

Domáci hokejisti sa dobre ubránili a puk chceli rýchlym pasom poslať na opačnú polovicu klziska, ale napokon je z toho iba zakázané uvoľnenie.

45:52

Banská Bystrica sa sama presunula do ofenzívneho pásma, kde sa pokúsi niečo vymyslieť. Hostia sa nemusia nikam zbytočne ponáhľať.

45:38

Košičania sa ihne'd tlačia do útoku. Z ľavého kruhu to strelecky skúšal Bicek, ale gólman hostí si pohodlne poradil.

44:47

Domáci organizátori sa predviedli pohotovým prístupom a problém je v priebehu niekoľkých desiatok sekúnd vyriešený.

44:47

V rohu za bránkou Banskej Bystrice došlo k súboju pri mantineli, po ktorom sponad plexiskla vypadli zrejme držiaky na sieťku, čo budú musieť vyriešiť technici Steel arény.

44:19

Domáci Bartoš je napokon späť na ľadovej ploche a Košičania sa pri veľkom tlaku súpera dokázali ubrániť.

43:56

Oceliari sa teraz musia brániť, pretože hostia ich veľmi zatlačili! Banská Bystrica je aktívna, no domáci tím odoláva.

43:38

Hostia sa vrátili späť do pásma, kde to Pašek skúšal spoza obrany, ale vrstvu tiel domácich hráčov neprepálil.

42:33

Košičania sa veľmi dobre bránia a puk ihneď vyhadzujú cez všetky čiary. Banská Bystrica musí začínať od svojej bránky.

42:19

Domáci Peter Bartoš sa sám rútil an bránku, ale zdalo sa, že bol podrazený. Hlavný rozhodca to ale označil ako filmovanie pádu a košický útočník inkasuje dvojminútový trest za filmovanie pádu.

42:03

Košičania sa museli po puk sithanuť k svojej bránke, ale pri pokuse o návrat do útočného pásma sa dopustili iba zakázaného uvoľnenia.

41:02

V strede klziska si puk prevzal domáci obranca Cebák a ihneď si to s ním namieril do pásma, ale jeho strela od modrej čiary nebola presná a minula bránku.

40:45

Košičania napokon súpera zatlačili na mantinel a hostia sa museli brániť. Zvládli to ale pomerne dobre a puk vytlačili do stredného pásma.

40:07

Úvodné buly tretej tretiny vyhrali hostia, ktorí sa ihneď stiahli za svoju bránku, kde ich ale domáci hokejisti vysoko napádajú.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Druhá tretina presný zásah nepriniesla a do šatní sa opäť odchádza za stavu 0:1. Musíme ale konštatovať, že sme videli pekný bojovný hokej, pričom Košičania strelecky dominovali a v celej dvadsaťminútovke pusitli hosít iba k dvom strelám.

Tretia tretina sa začne približne o 18:41.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:40

Domáci celok sa ešte pokúšal o vyrovnanie, avšak márne. Aj po druhej časti hry tak bude platiť stav 0:1.

39:00

Začala sa posledná minúta druhej tretiny.

39:00

Banská Bystirca po skrumáži získala puk na svoje hokejky, nie však na dlhší čas. Pohotoví Oceliari zavreli súpera do rohu klziska, kde ich odzbrojili.

38:45

Vhadzovanie po ľavici Riečického.

38:30

Cebák si teraz uvedomoval, že v prípade individuálnej akcie by sa vybral až medzi štvoricu hostí, preto puk takticky podržal na svojej čepeli a počkal na spoluhráčov.

38:15

To sa im podarí až teraz, keď sa prerušuje po tom, čo puk zrejme opustil hraciu plochu a dopadol na jednu zo striedačiek.

38:00

Oceliari pritom kombinovali popri mantineloch, vďaka menšiemu tlaku donútili súpera vyhodiť puk cez všetky čiary. Banskobystričania nemôžu prestriedať.

37:36

Následne sa vhadzovalo v strednom pásme. Do toho útočného sa Košice rýchlo vrátili.

37:25

Suja sa teraz pstaral o krásnu individuálnu akciu, keď s pukom prilepeným o čepeľ dokázal prejsť prakticky celým útočným pásmom, následne aj sám vypálil, avšak len priemo do pozorného brankára.

36:35

Lamper sa po buly tlačil do zakončenia, Riečický ale všetko videl a aj v prípade vážnejšej strely by zrejme dokázal včas zakročiť.

36:15

Košice teraz takticky vyčkývali za svojou bránkou na prestriedanie súpera, napokon ale puk vyhodili až príliš ďaleko. Vhadzovať sa bude pred Riečickým.

35:40

Pokračujeme v hre, kde sa oba celky zameriabajú na obrannú fázu. Ani v týchto minútach sme výraznejší pokrok smerom dopredu nezaznaenali.

35:10

Košičania sa teraz nevyhli postaveniu mimo hry, ak by tomu tak nebolo, mohli sa dostať do zaujímavej šance, keďže obrana ich súpera nebola koncentrovaná na hru.

34:33

Hostia v plnom počte.

34:30

Banská Bystrica sa už v početnej nevýhode zrejme dokáže ubrániť.

33:46

Už tam prikorčuľoval aj piaty hráč z lvadtného obranného pásma, k strele ale zatiaľ neprišlo.

33:30

Košice buly pred vlastnou bránkou zvládli a okamžite sa vydali na útočný výpad, po ktorom si rozostavili presilovkový štvorec.

33:25

Snaha bola márna. Navyše, hra sa presťahuje pred Riečického.

33:15

Tam sa ale puk zdržiava až príliš dlho, to zverencom trénera Oremusa nevyhovuje a pokúsia sa o nápravu.

32:40

Košičania buly v útočnom pásme nezvládli, aj to obl pre hostí potrebný impulz. Banská Bystrica puk zaviezla aspoň do stredného pásma.

32:32

Milan Kytnár (BBY) sa dopustil hákovania. Na trestnej lavici si odsedí trest v trvaní dvoch minút.

32:16

Buly ale prehrali. Košičania sa smerom dopredu nenáhlili a počkali si na dokonalé rozmiestnenie svojich hráčov na ľadovej ploche.

32:14

Hostia si vybojovali vhadzovanie po ľavici Riečického.

32:10

Košice sa aj tentokrát poľahky dostali k puku. Banská Bystrica sa zameriava vyslovene na obranu, kde dnes hrá na výbornú.

31:50

Aj napriek tomu sa hostia oslobodili len jednoduchým vyhodením puku von z pásma, čo sa im mohlo vypomstiť. Košice to totiž následne skúšali kolmicou smerom dopredu, jeden z och hráčov v rozhodujúcej chvíli neudržal stabilitu.

31:05

Košice pokračovali v útočnom snažení, tentokrát sa pritom dokízali na krátky čas udržať v pásme, pokus o nahodenie na bránku súpera od mantinelu ale presvedčivý nebol.

30:55

Barani navyše súpera do pásma nepustili vďaka čomu sa na ľadovú plochu stihol vrátiť aj jej ďalší korčuliar. Hráme opäť v rovnovážnom stave.

30:15

Baská Bystirca sa dokázala oslobodiť. Zdá sa, že Banská Bystrica sa už s troma mužmi dokáže ubrániť.

30:12

Domáci celok aj naďalej ostal v ptočnom pásme, videli sme pritom Ďalšie zakončenie, ani tentokrát z toho gól nebol.

29:48

Oceliari sa už usadili v útočnom pásme, kde roztočili pravý presilovkový kolotoč. Chýbalo mu už len presnejšie strelecké zakončenie. S jediným nahodením na bránku Bacashihua problém nemal.

29:10

Do tejto chvíle sa im to darí bez výraznejších problémov. Košice ale už korčuľujú po puk k vlastnej bránke, odkiaľ ho rýchlo pošlú smerom dorpedu.

28:36

Tomáš Zigo (BBY) sa dopustil faulu kolenom, hostia sa budú dlho brániť v trojici!

28:27

Václav Čížek oslabuje Banskú Bystricu, dopustil sa nedovoleného bránenia.

28:20

Philipp od modrej do obrany. Sledujeme úctyhodný počet streleckých zakončení domácich, tí navyše budú hrať presilovú hru.

28:05

Košičania zvierajú svojho súpera v obrannom pásme.

27:10

Cebák teraz dementoval moje slová, keď si puk od modrej čiary pekne potiahol až k pravému kruhu, kde s počkal na správnu chvíľu a vypálil. Bránku tesne minul.

26:20

Pokračujeme tak v hokeji, v ktorom sa oba celky sústredia skôr na obranu. Preukázali to aj Košice, ktoré sa teraz jednoducho oslobodili.

25:55

Banskobystričania si ani nestihli všimnúť a prišli o útočné pásmo. Nanešťastie pre domáci celok, pokus o rýchly protiútok vytúžené ovocie vo forme vyrovnávajúceho gólu neprišlo.

25:37

A napokon tomu skutočne tak bolo. Vhadzovať sa bude po ľavici RIečického.

25:15

Hrá sa rýchly hokej zo straby ba stranu, chýba tomu ale potrebný impulz vo forme presnejšieho zakončenia. To príde možno po postupnom útoku hostí.

24:40

Banskobystričania ale donútili sojho súpera vystaviť sa ofsajdovej pozícii, Košice tak s pukom museli opustiť útočné pásmo.

24:30

Zakázané uvoľnenie hostí. Tí teraz zahrali zbytočne unáhlene a budú sa musieť brániť.

24:05

Naopak, do úotčného pásma sa natlačila Banská Bystrica, tá tam ale tentokrát veľa vody nenamútila.

23:20

Košičania to skúšali kolmicou smerom dopredu, nanešťastie pre domácich sa puk zamotal len medzi hráčov, ktorí sa rozhodli ísť striedať. To znamenalo koniec šance.

22:30

Domácim chvíľu trvalo, kým si dokázali zvyknúť na v tejto chvíli rozhádzané päťky, potom sa ale vydali smeorm dopredu a pohrozili Banskej Bystrici. Gól z tejto strely nepadol.

21:15

Košice v plnom počte.

21:10

Banskej Bystrici sa to podarilo až teraz, nie však na dlhší čas. Puk popri mantineli opustil obranné pásmo Košíc, tie sa tak definitívne ubránia v početnej nevýhode.

20:40

Domáci celok hrá teraz vo vlastnom oslabení ukážkovo, svojho súpera v druhej tretine zatiaľ nepustil k puku, tobôž nie do obranného pásma.

20:35

Košica sa dokázali nielen oslobodiť, ale aj dostať do šance. A to do poriadne veľkej, keď z predbránkového priestoru poslali puk len do Bacashihuu.

20:02

Češík úvodné buly druhej časti hry vyhral, To rozhodne vyhovuje domácim, ktorí naďalej pokračujú so štvoricou korčuliarov.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Prvá tretina je minulosťou. Videli sme v nej atraktívny hokej, ktorý prineisol jediný gól, vďaka ktorému sú hostia vo vedení. Pomer striel: 11:12.

Druhá tretina sa začne približne o 17:52.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:45

Košice puk vyhodili ďaleko od svojej bránky a do konca prvej tretiny sa už dokážu ubrániť.

19:30

Košice sa budú brániť. Na trestn lavicu odchádza Eduard Sedivý, ktorý sa dopustil nedovoleného bránenia v hre.

19:30

Snaha Košíc v strednom pásme vytúžené ovocie vo forme vyrovnábajúceho gólu nepriniesla, hra sa pritom stiahne pred Riečického, vhadzovať sa bude po jeho ľavici.

19:00

Začala sa posledná minúta prvej tretiny.

18:45

Oba celky teraz boli na ľadovej ploche relatívne dlho, prerušenie im tak prišlo vhod. Tréneri pošlú na ľadovú plochu čerstvé sily.

18:03

Domáci hokejisti zvládli vhadzovanie v strednom pásme a puk vybojovali na svoje hokejky. Aktívna Banská Bystirca ich ale donútila kombinovať len v obrannej tretine.

17:40

Ďalšia zo šancí Košíc, na štadióne Ladislava Trojáka to teraz len tak zhučalo. Bacashihua si ale drží čisté konco aj pred koncom úvodnej časti hry.

17:18

Hostí vyhnala z útočného pásma prhrávka rukou.

17:10

Hostia nahodili puk na IRečického, ten ho poslal späť do hry, aj preto sa Barani snažili ho dokorčuľaovať na zadnom mantineli. Proti presile ale nemali šancu na úspech.

16:37

Hostia sa navyše museli mať na pozore, keď našiel Bartánus spoza bránky všadeprítomného Biceka, ktorý puk napálil len do gólmana Banskej Bystrice.

16:06

Opäť sledujeme rýchly hokej, do ktorého sa v týchto chvíľach pokusmi o protiútoky zapojila aj Banská Bystrica. Neúspešne.

15:40

Tí to teraz spravili lišiacky, keď puk poslali od plexiskla von z pásma. Domáci ešte chceli hrať, postranný arbiter ale signalizoval postavenie mimo hry.

15:31

Aj preto bude nasledovať vhadzovanie pred bránkou hostí.

15:10

Keď už sa zdalo, že sa Banská Bystrica dokáže vymeniť spod tlaku súpera, prišlo pohotové nahodenie puku do útočného pásma, rýchlonohí hráči Košíc ho pritom stihli zachytiť.

14:36

Košice teraz s viacerými dobrými pokusmi, od modrej čiary pálil tentokrát Jenčík, jeho zakončenie Bacashihua zrazil na chrannú sieť za svojou bránkou.

14:09

Veľká šanca Košíc! Jenčík sa teraz po váhernom buly dostal k puku, zbytočne neváhal a posielal ju na bránku Banskej Bystrice. Tú síce netrafil, pri zadnom mantineli bol ale Hrnka, ktorý puk okamžite vracial do medzikružia, Bacashihua ho so šťastím zaľahol.

14:01

Domáci si vybojovali vhadzovanie v útočnom pásme.

13:20

Na buly úspešnejší odmáci, ktorí sa okamžite vydali na jeden zo svojich útočných výpadov, s pukom na hokejke sa ocitol Bicek, ktorému ale v rozhodujúcej chvíli preskočil čepeľ.

12:57

Hra musela byť prerušená, bránka Riečického vypadla z predurčeného priestoru. Vhadzovať sa po náprave bude po pravici domáceho gólmana.

12:50

Barani na malý moment zobreli svojho súpera vo vlastnom obrannom pásme, okrem jedinej strely ale k viacerým zakončeniam do tejto chvíle neprišlo.

12:35

RIečický sa teraz po jednej zo striel obzeral za svoj chrbát, keďže puk mu po zákroku vypadol, našťastie pre domáci celok sa ale za bránkovú čiaru nedostal.

12:04

Banská Bystirca kombinovala v pásme Košíc. Pri zadnom mantineli ale o puk rýchlo prišla, domáci celok tak dostal šancu oslobodiť sa.

11:45

Jenčík sa teraz ocitol s pukom pred bránou súpera, kde si hľadal štrvinku medzi brániacimi hráčmi Banskej Bystrice, puk napokon skončil na jednom z nich.

11:00

Košičania sa ale tlaku súpera vyhli, odišli striedať, puk navyše dokázali pdržať ma vlastných hokejkách a vyhli sa tak prípadným problémom.

10:30

Zakázané uvoľnenie Košíc, unavení domáci teraz nemôžu ísť striedať.

09:30

Hrá sa rýchly hokej z oboch strán, v týchto chvíľach mu ale chýba presnejšie zakončenie jedného z celkov. Pokúšali sa oň domáci i hostia, puk v oboch prípadoch opečiatkoval zadný mantinel.

09:10

Netrvalo dlho a hostia sa dokázali dostať k puku. Následne vyrazili smerom dopredu, kde krátky čas zovierali súpera vo vlastnom obrannom pásme, nepresvedčivé zakončenie ale Riečickému problémy narobiť nemohlo.

08:55

Hrnka teraz vyslal poriadnu ranu, ktorú jeden z brániacich hostí so šťastím tečoval do ochrannej siete. Nasledovať tak bude vhadzovanie po ľavici Bacashihuu.

07:57

Rýchly protiútok Košíc znamenal minitlak domáceho celku, celá situácia vyústila až do bomby od modrej čiary, Bacashihua sa teraz obzeral ale puk v jeho bránke neskončil.

07:25

Košice sa tak dokázali v početnej nevýhode ubrániť bez väčších problémov. Po presilovke ešte hostia krátko kombinovali pred Riečickým, tam ale o puk prišli.

06:55

Domáci v plnom počte.

06:54

Domáci opäť vyhodili. Zdá sa, že presilovke súpera sa už dokážu ubrániť.

06:32

Naopak, na druhej strane sa na pozore musel mať Bacashihua, ktorý zakročil po nahodení jedného z domácich hokejistov. Košiciam počas oslabenia vhadzovanie v útočnom pásme vyhovuje.

06:05

Hostia sa do tejto chvíle neodkázali usadiť v pásme, tobôž nie roztočiť pred Riečickým presilovkový kolotoč.

05:20

Košice sa zatiaľ bránia na výbornú. Netrvalo dlho a domáci hráči dokázali puk vyhodiť, ba dokonca ho dvakrát aj dostihnúť v útočnom pásme.

04:55

Lelkeš (KOS) teraz oslabí na dve minúty Košice, svojho súpera vrazil nedovolene na mantinel.

04:45

Obrovská šanca Košíc ostáva nevyužitá! Lapšanský sa ocitol s pukom osamotený pred bránkou súpera, Bacashihua jeho strelecký pokus pravdepodobne ešte stihol vytesniť!

04:20

Boltun teraz dostal pruhrácvku do medzikužia, odkiaľ mohol páliť, mladík v službách Košíc si ale ešte vylepšil strelckú pozíciu, spoza obrancu pritom bránu netrafil.

03:50

Rýchly hokej z oboch strán núti gólmanov mať sa na pozore, po aktivite dvoch hokejistov Banskej Bystrice musel zakročiť Riečický, pre ktorého to bol pohodový zákrok.

03:02

Domáci hráči bojovali v strednom pásme o každý centimeter klziska, napokon však puk len nahodili na zadný mantinel, kde pri ňom boli hráči odetí v čiernom včas.

02:48

Domáci odišli striedať, čo využila Banská Bystrica na rýchly protiútok, proti druhému gólu v domácej svätyni bol ale Riečický, ktorý puk ukryl vo výstroji.

02:10

Lapšanský sa teraz pred bránkoviskom dostal k puku, neváhal a okamžite pálil z otočky bekhendom, aj v tomto prípade bol ale úspešnejší gólman hostí.

01:50

Košičania sa snažili o rýchlu odpoveď zásluhou Jenčíka, ten to skúšal z medzikružia, vyprášil ale len betóny pozorného Bacashihuu.

Tomáš ZIGO - 0:1

00:53

Banská Bystrica dala gól!
Banská Bystrica rýchlo otvára skóre! Košičania vo vlastnom pásme prišli o puk, v priestore pravého kruhu sa k nemu dostal TOMÁŠ ZIGO, ktorý prepálil Riečického. Asistencie: Tomáš Matoušek.

00:15

Do prvej útočnej akcie zápasu aa pustili hostia. Tí puk okamžite nahodili na zadný mantienl, kde oň ale po krátkom boji prišli.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Stretnutie sa o malý moment začne.

Hráči oboch celkov sú už pripravení na ľadovej ploche. DOmáci Košičania nastúpia v bielych dresoch, hostia z Banskej Bystrice v čiernej farbe.

Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
Úvodné zostavy:

HC Košice: Riečický (Halász) – Philipp, Slovák, Šedivý, Cebák, Štrbák (C), Pavúk, Macejko – Sojčík, Češík, Lelkeš – Bartánus, Suja, Bicek (A) – Jenčík, Bartoš (A), Hrnka – Lapšanský, Boltun, Šoltéš, Bortňák

HC 05 iClinic Banská Bystrica: Bacashihua (Corbeil) – Ďatelinka, Sandgren, Čížek, Šmach, Rosandič, Gründling, DiDiomete, Jankovič – Majdan, Galamboš, Sonne – Pašek, Handzuš, Lunter – Hudec, Kytnár, Handlovský – Lamper, Zigo, Matoušek

Rozhodca: D. Konc, Stano – Jobbágy, Smrek.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Vážení športoví priaznivci, vítam vás pri priamom prenose 2. kola Tipsport ligy pre sezónu 2015/2016, v rámci ktorého si na ľade úradujúceho majstra Slovenska zmerajú sily HC Košice a HC 05 iClinic Banská Bystrica.

HC Košice vstúpil do sezóny víťazne. Východniari odohrali úvodné stretnutie ročníka v domácom prostredí proti Žiline v oranžovo-čiernych retro dresoch, ktoré priniesli na konto úradujúceho majstra dva body. Košičania si ich na svoje konto pripísali po tom, čo si s "Vlkmi" poradili pomerom 5:4 po predĺžení. Po úvodnom vystúpení im tak patrí priebežná 6. priečka tabuľky.

HC 05 iClinic Banská Bystrica si v úvodnom zápase zmerala sily s Nitrou. Minuloroční semifinaloví súperi v rámci šlágra kola si pritom nič nedarovali a po rýchlom útočnom hokeji z oboch strán sa napokon z výhry tešili "Barani" z Banskej Bystrice. Tí svojho súpera zdolali pomerom 4:1, vďaka čomu im patrí priebežná 2. priečka tabuľky Tipsport ligy.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

HC Košice – HC MONACObet Banská Bystrica

0:1

konec (0:1, 0:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Zigo (Matoušek)

HC Košice: Riečický (Halász) – Philipp, Slovák, Šedivý, Cebák, Štrbák (C), Pavúk, Macejko – Sojčík, Češík, Lelkeš – Bartánus, Suja, Bicek (A) – Jenčík, Bartoš (A), Hrnka – Lapšanský, Boltun, Šoltéš, Bortňák

HC MONACObet Banská Bystrica: Bacashihua (Corbeil) – Ďatelinka, Sandgren, Čížek, Šmach, Rosandič, Gründling, DiDiomete, Jankovič – Majdan, Galamboš, Sonne – Pašek, Handzuš, Lunter – Hudec, Kytnár, Handlovský – Lamper, Zigo, Matoušek

Rozhodčí: D. Konc, Stano – Jobbágy, Smrek

Průběh zápasu
1. třetina
00:53
04:55
19:30
Po 1. třetině
2. třetina
28:27
28:36
32:32
Po 2. třetině
3. třetina
42:19
52:12
Konec