Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Leicester City – Aston Villa FC

3:2

konec (0:1)

13.09.2015, 17:00 • King Power Stadium, Leicester • 5. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.75 3.76 4.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

89. Nathan DYER - 3:2

89

Leicester právě vstřelil branku!
Leicester otáčí skóre dnešního utkání! Aston Villa byla v posledních minutách v těžké defenzivě a dostává těžký úder! Do vápna Aston Villy poslal nadýchaný centr Riyad Mahrez, který našel NATHANA DYERA, který dokázal dostat míč do branky. Poté byl však tvrdě zasažen brankářem Guzanem a dlouho ležel na zemi! Domácí hrdina je naštěstí v pořádku!

82

82. Jamie VARDY - 2:2

82

Leicester právě vstřelil branku!
Je srovnáno! Zaplněný King Power Stadium bouří nadšením! Středem hřiště prošel Riyad Mahrez, který dostal od protihráčů opravdu hodně prostoru. Jeho následná přihrávka našla na pravé straně Dannyho Drinkwatera, který poslal před branku Guzana ideální přízemní centr a míč do branky dostal JAMIE VARDY!

72

72. Ritchie De Laet - 1:2

72

Leicester právě vstřelil branku!
Leicester snižuje na 1:2! Nejdříve ve vápně spadl po souboji s Bacunou Jamie Vardy, penalta se však nepískala a Leicester vybojoval rohový kop! Exekuce se ujal Mahrez, který poslal do vápna ideální centr, na který si naskočil RITCHIE DE LAET. Hlavičku belgického obránce se pokoušel vyhlavičkoval z branky Westwood, nicméně míč se již nacházel za brankovou čárou!

63

63. Carles GIL - 0:2

63

Aston Villa právě vstřelila branku!
Hostující celek se dostává do dvoubrankového vedení a dělá výrazný krok k dnešnímu vítězství! Na levé straně dostal hodně prostoru Gabriel Albrighton, který svou následnou přihrávkou našel naběhnutého CARLESE GILA. Špnalěský záložník se opřel do míče zprvní a poslal ho krásně do růžku!

39

39. Jack GREALISH - 0:1

39

Aston Villa právě vstřelila branku!
Aston Villa jde do vedení v závěru prvního poločasu! Po rohovém kopu Westwooda se dostal k hlavičce Lescott, jeho pokus byl však zablokovaný. Následně se však míč za vápno, kde stál připravený mladý JACK GREALISH, jehož parádní střela zaplavala k tyči! Kasper Schmeichel se natahoval marně!

Leicester City – Aston Villa FC

3:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 72. De Laet (Mahrez), 82. Vardy (Drinkwater), 89. Dyer – 39. Grealish, 63. Gil (Agbonlahor)

Karty:   45+1. Albrighton (LEC), 77. Dyer (LEC)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 13:9. Střely mimo: 10:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:13.

Leicester City: Schmeichel – De Laet, Huth, Morgan, Schlupp – Albrighton (64. Ulloa), Drinkwater, Inler (64. Kanté), Mahrez – Okazaki (46. Dyer), Vardy.
Náhradníci: Schwarzer – King, Kanté, Dyer, Kramarić, Simpson, Ulloa.

Aston Villa FC: Guzan – Bacuna (86. Hutton), Richards, Lescott, Amavi – C. Sánchez, A. Westwood – Gil (65. J. Ayew), Grealish, Sinclair – Agbonlahor (75. Gestede).
Náhradníci: Bunn – Gestede, Clark, J. Ayew, Veretout, Richardson, Hutton.

Rozhodčí: Dean – Long, Smart (vš. Anglie)