Menu

Fotbal

Juniorská liga

FK Třinec – FC Viktoria Plzeň

2:1

konec (2:1)

06.09.2015, 11:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • 7. kolo • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

Tipsport: 2.1 4.0 2.36 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Střídání Slezanů je hned dvojnásobné. Jakuba Kalfase vystřídá na závěrečné chvilky Michal Lanc, Pavola Zimku nahradí Lukáš Kantor.

77

Po střetu uprostřed hrací plochy zůstal ležet Tomáš Glazer a nakonec je střídán. Na jeho místo nastupuje Jan Petr. To bylo čtvrté plzeňské střídání.

76

Provod se v souboji s Minaříkem utopil v kličkách a vhazují domácí. Ještě předtím střídá Martina Samiece na hřišti Tomáš Pustka.

69

Potřetí v zápase střídá Plzeň. Ze hry je stažen Lukáš Stratil, na hřiště nastupuje sedmnáctiletý Dušan Pinc. Samiec mezitím vybojoval rohový kop.

67

Slezané tedy střídají poprvé v zápase. Útočníka Daniela Černého, který je v Třinci na hostování právě z Plzně, nahrazuje nejlepší třinecký střelec Mario Latocha.

41

Plzeň střídá v krátkém časovém sledu i podruhé. Ze hry je stažen Korejec Che Bong Hyun, kterého na hřišti střídá osmnáctiletý Heřman Svoboda.

40

Adam Čihák si v souboji s Černým zranil, odvalil se za brankovou čáru a je střídán. Na jeho místo nastupuje pět minut před přestávkou Rudolf Novák.

FK Třinec – FC Viktoria Plzeň

2:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 22. Samiec, 35. Martynek – 17. Bong

Karty:   87. Kalfas (TRI)

FK Třinec: Brych – Šenk, Minařík, Kučera (C), Kalfas (90+1. Lanc) – Foitzik – Zimka (90+1. Kantor), Bedecs, Martynek – Samiec (76. Pustka), Černý (67. Latocha). Trenér: Lubomír Vašek.
Náhradníci: Orawski – Puczok, Pustka, Lanc, Kantor, Latocha.

FC Viktoria Plzeň: Luhový – Glazer (77. Petr), Čihák (C) (40. Novák), Brožík, Mlynařík – Ruml, Doležal, Boček, Provod – Stratil (69. Pinc), Bong (41. Svoboda). Trenér: Jiří Kohout.
Náhradníci: Šampalík – Petr, Svoboda, Pinc, Novák.

Rozhodčí: Radim Dresler – Petr Caletka, Petr Antoníček

Diváci: 35