Menu

Fotbal

3. Moravskoslezská fotbalová liga

FC Velké Meziříčí – SK Spartak Hulín

4:3

konec (0:3)

06.09.2015, 10:15 • Velké Meziříčí • 5. kolo • Daniel Kinc

81

Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
Velký obrat domácích! EDUARD SMEJKAL se stává hrdinou svého celku, když druhou brankou v zápase strhává vedení poprvé na stranu domácích – 4:3!

78

Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
Ve Velkém Meziříčí je vyrovnáno! Míč se po centru dostal na hlavu volného EDUARDA SMEJKALA, který svým pokusem vyrovnává na 3:3!

64

Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
Domácí se přeci jen dočkal a zaslouženě snižují. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal PETR ZAVADIL, který usměrnil míč za záda brankáře Chytila, a znovu tak dává domácím šanci na bodový zisk – 2:3!

49

Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
Domácí snižují na rozdíl dvou branek! Na centr z pravé strany si naběhl nikým nehlídaný PAVEL SIMR, který hlavičkou k pravé tyči překonal brankáře Chytila – 1:3!

36

36. Tomáš POSPÍŠIL - 0:3

36

Hulín právě vstřelil branku!
Hosté zatím jasně dominují dnešnímu utkání. Po nepřesné kombinaci přešli hosté do rychlého protiútoku a z levé strany přiletěl povedený centr na zadní tyč na volného TOMÁŠE POSPÍŠILA, který střelou po zemi do prázdné branky dává na 0:3!

20

20. Jaroslav ZLÁMAL - 0:2

20

Hulín právě vstřelil branku!
Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení. K penaltě se postavil JAROSLAV ZLÁMAL, který střelou o břevno dává na 2:0! Brankář Invald byl bez šance, i když směr střely dokázal vystihnout.

1

1. Dominik KRHUT - 0:1

1

Hulín právě vstřelil branku!
Rychlý úvod v podání hostujícího celku. Domácí zachybovali v obraně a k míči se dostal DOMINIK KRHUT, který si povodil míč na levačku a střelou do protější šibenice nedal domácímu brankáři šanci – 0:1!

FC Velké Meziříčí – SK Spartak Hulín

4:3

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 49. Simr, 64. Zavadil, 78. Smejkal, 81. Smejkal – 1. Krhut, 20. Zlámal (pen.), 36. Pospíšil

Karty:   20. Šimáček (VEM), 50. Dolejš (VEM), 72. Demeter (VEM), 83. Smejkal (VEM) – 31. Laciga (HUL), 46. Labuda (HUL), 53. Ondřejka (HUL), 68. Pospíšil (HUL)

FC Velké Meziříčí: Invald – Šimáček, Mucha, Bouček, Dolejš, Simr, Smejkal, Krejčí (C), Demeter, Berka, Durajka Náhradníci: Vyskočil, Kratochvíl, Pokorný, Šuta, Simandl.

SK Spartak Hulín: Chytil – Vojtěšek, Zavadil, Ondřejka, Laciga (C), Číhal, Labuda, Kadlec, Krhut, Zlámal, Pospíšil. Náhradníci: Dvořáček, Postava, Vyskočil, Vogl.

Rozhodčí: Kneisl Zdeněk – Batík Tomáš, Hanák Petr