Menu

Další

Fotbalové události

Poslední den přestupového termínu

konec

31.08.2015, 09:00 • FB, Vojtěch Balon (@VojtaBalon), Dominik Rejthar (@DominikRejthar)

01:03

Sága Realu Madrid a Manchesteru United ohledně přestupu Davida De Gey bude mít zřejmě dlouhé pokračování a není vyloučené, že se potáhne i během zítřejšího dne. Podle posledních zpráv by do případu dokonce měla zasáhnout i UEFA.

Necháme se tedy překvapit, jak to nakonec dopadne. Od nás je to pro tuto chvíli vše, ale už dnes se na vás budeme těšit na poslední den přestupů v Anglii, který bývá tamními fanoušky milován. Věřme, že se dočkáme několika velkých přestupů jako dnes. Hezký zbytek noci. (01:03:20)

00:56

Vypadá to, že sága Manchesteru United a Realu Madrid bude mít dohru na UEFA. Oba kluby totiž tvrdí, že dokumenty zaslaly španělskému svazu minutu před koncem přestupového termínu a mají prý i důkazy.

Verdikt UEFA by měl padnout v úterý ráno. Je tedy možné, že David De Gea nakonec do Realu Madrid přestoupí.

00:48

Španělský fotbalový expert Guillem Balague ohledně ztroskotaného přestupu De Gey do Realu:

„Dokumentace přestupu nebyly včas zaslány. David de Gea čekal u své přítelkyně doma, Keylor Navas byl připraven vydat se do Manchesteru. Jenže anglický klub poslal dokumenty pozdě, minutu po skončení přestupového termínu.“

„Všechno bylo dohodnuto a ve finále se bojovalo s časem. Stadion Santiago Bernabeu byl plný fanoušků a společně s vedením Realu čekali na to, až se z Manchesteru vrátí podepsané dokumenty.“

„Podobné problémy nastaly před několika lety, kdy měl odejít Fabio Coentrao do Manchesteru United. Dokumenty nedorazily včas, Real Madrid požádal o pět minut navíc, ale vedení soutěže žádost jasně zamítlo. Vím, že v Anglii, když jste dohodnutí, můžete požádat o prodloužení, ale tohle se ve Španělsku nikdy nestalo a neočekává se, že by se to stalo v tomto případě.“

00:24

OFICIÁLNĚ: Marseille potvrdila, že již na přestupovém trhu skončila, a jelikož neoznámila příchod Erika Lamely z Tottenhamu, znamená to, že argentinský záložník zůstává na severu Londýna.

00:00

Je po půlnoci, a to tedy znamená, že přestupový termín je definitivně uzavřen. Je otázka, zda zástupci Realu Madrid a Manchesteru United zvládli uzavřít přestup Davida de Gea do Španělska a Keylora Navase naopak do Anglie. Na oficiální vyjádření si budeme muset ještě zřejmě počkat.

23:50

PŘESTUP: Dres dnes také změnil Jakub Blaszczykowski, který přestoupil z Borussie Dortmund do Fiorentiny

23:20

HOSTOVÁNÍ: V posledních minutách přestupy nabírají na obrátkách, další velkou rybou, která se stěhuje, je Jakub Blaszczykowski! Devětadvacetiletého polského reprezentanta Borussia Dortmund na rok uvolnila do Fiorentiny.

23:18

SPEKULACE: Tottenham možná našel svého vysněného útočníka. Spurs se zaměřili na zisk Ayozeho Péreze z Newcastlu a údajně jsou za něj připraveni nabídnout 15 milionů liber.

23:16

SPEKULACE: Transfer Davida De Gey stále není dokončen, jak Manchester United, tak Real Madrid ještě vyřizují spoustu papírování. Čas však rychle utíká, oba kluby na finalizování přestupu, v němž figuruje i Keylor Navas, mají už jen necelou třičtvrtěhodinu!

23:11

PŘESTUP: Gólman José Corona mění dres, z FC Twente přestoupil do Porta. V portugalském velkoklubu podepsal mexický reprezentant pětiletou smlouvu.

23:08

HOSTOVÁNÍ: Alžírský internacionál Hachim Mastour mění dres, z milánského AC míří na roční hostování do slunné Málagy. Informoval o tom oficiální Twitter andalúského klubu.

22:55

PŘESTUPY: Marseille, soupeř Liberce v základní skupině Evropské ligy, mohutně posiluje! Nyní z Juventusu ulovil chilského reprezentanta Mauricia Islu na roční hostování a obránce Paola De Sceglieho na přestup!

22:49

SPEKULACE: Víctor Valdés si změnil úvodní fotku na své facebookové stránce – opět se tam objevilo logo Manchesteru United, které odtamtud před nedávnem zmizelo. Znamená to, že zkušený gólman zůstane na Old Trafford?

22:45

Do konce přestupového okna v Itálii zbývá čtvrthodina! Dočkáme se ještě nějakých transferů?

22:39

HOSTOVÁNÍ: Vzápětí vyplaval na povrch další transfer, Getafe na roční hostování ulovilo útočníka Stefana Sčepoviće z glasgowského Celticu! O chvilku později se do Norwiche na roční hostování oficiálně přesunul Dieumerci Mbokani z Dinama Kyjev.

22:36

HOSTOVÁNÍ: Škatulata ve Watfordu nekončí, během několika hodin by měl být potvrzen příchod Victora Ibarba z AS Řím! Z věčného města by měl jít do klubu, na jehož soupisce stále figuruje také Matěj Vydra, v rámci ročního hostování. Ibarbo zítra podstoupí lékařskou prohlídku.

22:11

Do konce přestupů ve Španělsku zbývají necelé dvě hodiny a přestup Davida de Gea z Manchesteru United do Realu Madrid stále nebyl potvrzen. Součástí přestupu bude i Keylor Navas, který naopak zamíří do Manchesteru, kde nyní údajně podstupuje zdravotní prohlídku.

21:51

PŘESTUP: Emmanuel Mayuka opustil Southampton a na 3 roky se upsal francouzským Métám. Mayuka nedal za tři roky v dresu Saints ani jeden ligový gól.

21:27

SPEKULACE: Podle informací serveru iSport.cz měla o služby Václava Kadlece zájem Hertha Berlín, kde působí Vladimír Darida. S Frankfurtem se však berlínský klub nedomluvil na odstupném, a tak Kadlec minimálně do ledna zůstane ve Frankfurtu.

21:07

SPEKULACE: Matěj Vydra podle anglických médií zítra zamíří na hostování zpět do druhé anglické ligy. Největším zájemcem o jeho služby je Nottingham Forest, zamířit by však mohl i do Sheffield Wednesday, kde by se znovu potkal s parťákem z Watfordu Danielem Pudilem.

20:58

Připomínáme, že za dvě hodiny končí přestupový termín v Itálii. S půlnocí pak ve Španělsku, Francii, Nizozemsku či Turecku. V Anglii skončí přestupy zítra v 19:00.

20:45

PŘESTUP: Spekulace se potvrdily. Jak jsme již před čtvrt hodinou informovali, Brown Ideye se definitivně stěhuje z West Bromwiche do Pireusu!

20:42

HOSTOVÁNÍ: Lucas Piazón oficiálně opouští Chelsea, tuto sezónu stráví na hostování v Readingu! Jednadvacetiletému snajprovi nejsou hostování vůbec cizí, v minulé sezóně už byl zapůjčen do Mönchengladbachu.

20:37

PŘESTUP: Útočník Glenn Murray se stěhuje z Crystal Palace do Bournemouthu. Podle zdrojů Sky Sports je jeho přesun už jen formalitou, nová posila Cherries se ještě bude muset podrobit lékařské prohlídce.

20:21

SPEKULACE:West Bromwich je dnes aktivní, Baggies se údajně dohodli s Olympiakosem Pireus na prodeji Browna Ideyeho. Ten v týmu Albionu strávil pouhý rok.

20:12

SPEKULACE: Jednání o příchodu Victora Mosese do West Hamu zkrachovaly. Manažer Slaven Bilić se však rozhodl znovu jednat a do Upton Parku vábí Nikicu Jelaviće, Alexe Songa a Michaila Antonia.

20:05

SPEKULACE: PSV Eindhoven intenzivně jedná s Queens Park Rangers o hostování Leroye Fera. Nizozemský mistr musí vše stihnout do dnešní půlnoci, kdy se v zemi tulipánů a legální marihuany uzavře přestupové okno.

19:59

PODPIS: Další podpis byl oficiálně zveřejněn. Zkušený gólman Anders Lindegaard podepsal jako volný hráč smlouvu s West Bromwichem. Baggies s ním mohou počítat minimálně na dva roky.

19:50

PŘESTUP: Je hotovo! Podle informací Sky Sports se David De Gea definitivně stěhuje na Santiago Bernabeu! Bílý balet za něj zaplatí Manchesteru United 29 miliónů liber a k tomu kostarického hrdinu z loňského MS Keylora Navase!

19:42

HOSTOVÁNÍ: Emanuele Giaccherini se vrací do své vlasti, ze Sunderlandu přestupupuje v rámci ročníku hostování do Boloni!

19:33

HOSTOVÁNÍ: Naděje londýnské Chelsea Jeremie Boga stráví tuto sezónu ve francouzském Rennes. Klub pohádkově bohatého Romana Abramoviče tuto informaci potvrdil na svém Twitteru.

19:23

SPEKULACE: De Gea jedním směrem, Navas opačným? Skutečně k tomu může dojít! Real Madrid je údajně za Davida De Geu ochoten obětovat 30 milionů eur a Keylora Navase k tomu...

19:13

HOSTOVÁNÍ: Robbie Kruse bude z Bayeru Leverkusen hostovat do konce sezony ve Stuttgartu, kde mimo jiné působí český útočník Jan Kliment.

19:03

SPEKULACE: Podle anglických médií zamíří Lucas Piazon z Chelsea na hostování do Readingu. Ani jeden z klubů však tuto informaci zatím nepotvrdil.

18:52

HOSTOVÁNÍ: Španělský Villarreal, soupeř Plzně v základní skupině Evropské ligy, získal na hostování do konce sezony útočníka Adriana Lopeze z Porta.

18:28

PŘESTUP: Přestupové okno v Německu je sice uzavřené, stále však nevyplavaly na povrch všechny přestupy. Aaron Hunt opouští Wolfsburg, podepsal totiž na tři roky s Hamburkem!

18:22

HOSTOVÁNÍ: Liverpool opouštějí dva nadějní mladíci, Sergi Canos stráví zbytek kalendářního roku v Brentfordu a Samed Yesil souhlasil s ročním hostováním ve švýcarském Luzernu.

18:16

SPEKULACE: O zkušeného gólmana Manchesteru United Víctora Valdése se eminentně zajímá Watford! Interes i nadále projevuje také francouzský Oympique Marseille.

18:10

Připomínáme, že v Německu už přestupové období skončilo! V ostatních předních světových ligách jsou však přestupy dál v plném proudu.

17:58

SPEKULACE: Severoirský reprezentant Kyle Lafferty, kmenový hráč Norwiche, jenž druhou polovinu loňské sezóny strávil na hostování v tureckém Rizesporu, by mohl anglický celek znovu opustit. Údajně se o něj zajímá minimálně jeden řecký klub.

17:51

SPEKULACE: Okolo kanonýra QPR Charlieho Austina se hemží hned několik zájemců. Největší šanci na jeho koupi aktuálně mají Bournemouth a West Bromwich, zájem Manchesteru United už údajně ochladl.

17:34

HOSTOVÁNÍ: Mladý záložník Riccardo Calder se stěhuje z Aston Villy do skotského Dundee. Zpět do Birminghamu by se měl vrátit v lednu.

17:21

HOSTOVÁNÍ: Už je to skoro jasné, talentovaný Adnan Januzaj se z Manchesteru United přesouvá do Borussie Dortmund! Německý celek ulovil mladého středopolaře na roční hostování.

17:12

PŘESTUP: Na ostrovech je pořádně rušno! Fulham získal z Bristolu za nespecifikovanou sumu Ryana Frederickse a ihned s ním podepsal tříletou smlouvu. „Když o mne Fulham projevil zájem, nebylo co řešit,“ neskrýval Fredericks nadšení na oficiálních stránkách Cottagers.

17:05

PŘESTUP: Sunderland ulovil za 7,75 miliónů liber liverpoolského Fabia Boriniho. Italský fotbalista se na ostrovy stěhoval v roce 2012 z AS Řím, nyní bude oblékat dres Black Cats, kde už dříve hostoval.

16:50

SPEKULACE: Zadák římského Lazia Lorik Cana je jednou nohou ve francouzském Marseille. „Do konce odpoledne by to mělo být oficiální,“ řekl sám hráč.

16:40

SPEKULACE: Jednání o přestupu gólmana Manchesteru United Davida De Gey do Realu finišují. Bílý balet za španělského brankáře údajně zaplatí částku mezi 22 a 26 milióny liber.

16:33

SPEKULACE: AC Milán se podle deníku Gazzeta dello Sport zajímá o Roberta Soriana, záložníka Sampdorie Janov. Opačným směrem by prý měl putovat Jose Mauri.

16:30

SPEKULACE: Změnit své působiště může i Aaron Hunt. Zájem o záložníka Wolfsburgu projevil Hamburg. Cena nové akvizice by se mohla pohybovat mezi 2.5 až 3 milióny eur.

16:15

SPEKULACE: O obránce Rolanda je zájem ve Francii. Situaci okolo zkušeného třicetiletého stopera Porta sondují v Marseille.

16:07

SPEKULACE: Obránce Interu Yuto Nagatomo má nového nápadníka. Po Leicesteru a Janovu se o krajního beka zajímají i ve Španělsku, konkrétně v Levante.

15:37

SPEKULACE: Jonathan de Guzmán je rovněž objektem přestupových spekulací. Se šikovným záložníkem již nepočítají v Neapoli. Práci by mohl najít například v Anglii, kde se o něj zajímá nováček z Bournemouthu, který by si dle Sky Sports nejprve Guzmána vypůjčil na roční hostování ve výši 760 tisíc liber s možnou přestupovou opcí ve výši 3.5 miliónů liber.

15:29

PŘESTUP: Na budoucnost myslí ve Wolfsburgu, kde angažovali teprve sedmnáctiletého záložníka Ismaila Azzaouiho, který přestoupil do německého týmu z Tottenhamu.

15:21

SPEKULACE: West Ham se dnes pohlíží po posilách v anglické Championship. Kromě útočníka Nikici Jelaviče z Hullu usilují „Kladiváři“ i o Mikhaila Antonia z Nottighamu Forest, který dle Sky Sports přijal nabídku ve výši 7 miliónů liber.

14:51

SPEKULACE: Victor Wanyama, defenzivní záložník Southamptonu, se měl dnes ráno připojit k reprezentaci Keni, ale nestalo se tak. O víkendu navíc vynechal zápas proti Norwichi a manažer Koeman to okomentoval slovy, že nebyl fyzicky ani mentálně připravený hrát.

Že by se opravdu schylovalo k jeho odchodu? Zájem o jeho služby údajně mají v Arsenalu a Tottenhamu.

14:38

SPEKULACE: Kevin Großkreutz by mohl podle německého Bildu zamířit z Borussie Dortmund do Galatasaraye.

13:54

SPEKULACE: Podle zpráv Sky Sports dnes odpoledne podstoupí lékařskou prohlídku brankář Anders Lindegaard. Pokud nenastane žádná komplikace, přestoupí zdarma z Manchesteru United do West Bromwiche Albion.

13:27

SPEKULACE: Jak už jsme dnes krátce informovali, Arsenal tlačí bota v útoku. A jednou z variant by údajně mohl být Andrij Jarmolenko z Dynama Kyjev, na kterého se Arsene Wenger nyní zaměřil. Ukrajinský klub však odmítl několik nabídek Borussie Dortmund a těžko říct, o kolik štědřejší bude londýnský celek.

13:21

SPEKULACE: Defenzivní záložník Alex Song by se měl stát novou posilou West Hamu. Ten už v tomto v londýnském klubu hostoval minulou sezonu z Barcelony.

Stále také platí, že by na roční hostování měl přijít Victor Moses z Chelsea.

12:56

SPEKULACE: Francouzská asociace povolila útočníkovi AS Monako Anthony Martialovi dočasně opustit reprezentaci, aby mohl vyjednávat o svém přestupu do Manchesteru United.

12:47

Shrnutí těch největších přestupů, o kterých se nyní spekuluje

12:41

SPEKULACE: Posilovat hodlá i nováček Premier League Bournemouth. Podle spekulací z Anglie je favoritem číslo jedna na zisk útočníka Charlieho Austina z QPR a zájem má i o celosezonní hostování Jonathana De Guzmána z Neapole. O něj však usiluje i německý Hamburk.

12:33

SPEKULACE: Kromě Hernandeze a Januzaje by Manchester United mohl opustit i brankář Anders Lindegaard, který má zamířeno do WBA.

12:27

SPEKULACE: Útočník Dynama Kyjev Diedonne Mbokani podle všeho míří osobním letadlem do Anglie, aby zde podstoupil lékařskou prohlídku a upsal se Norwich City. Přestupová částka by se měla pohybovat v rozmezí 5-6 milionů liber.

12:21

SPEKULACE: Případný příchod Adnana Januzaje by znamenal náhradu za Jakuba Blaszczykowského, který je podle německé Sky Sports blízko přestupu z Dortmundu do italské Fiorentiny.

12:10

SPEKULACE: Borussii Dortmund nevyšel příchod Andrije Jarmolenka z Dynama Kyjev, tak to zkouší v Anglii. Podle zpráv Sky Sports jsou zástupci německého klubu v pokročilém jednání s Manchesterem United ohledně hostování Adnana Januzaje.

O mladého záložníka ManUtd je prý zájem také v Evertonu, Tottenhamu, Marseille a Valencii.

12:06

SPEKULACE: Dočkáme se dalšího velkého přestupu? Samir Nasri není příliš spokojený s příchodem Kevina De Bruyneho, a tak zvažuje odchod z Manchesteru City. Zamířit by prý mohl do Juventusu.

11:59

SPEKULACE: Středopolař Barry Bannan by měl v příštích 24 hodinách zamířit z Crystal Palace do Sheffield Wednesday. Bannan by se tak mohl stát spoluhráčem českého obránce či záložníka Daniela Pudila, který do tohoto klubu zamířil před několika dny na hostování z Watfordu.

11:54

SPEKULACE: Podle německých médií je přestup Juliana Draxlera ze Schalke 04 do Wolfsburgu hotovou věcí! Schalke za talentovaného záložníka zinkasuje 35 milionů eur a dalších 5 až 7 milionů případně v bonusech. Vypadá to tedy, že se Draxler proti Spartě v Evropské lize neukáže a naopak si zahraje Ligu mistrů proti ManUtd, CSKA či PSV Eindhoven.

11:45

SPEKULACE: Javier Hernandez si svých gólů opravdu váží. Sky Sports přišel s informací, že přestup Chicharita do West Hamu padl poté, co si mexický útočník řekl o plat 100 tisíc liber týdně a bonus 90 tisíc liber za každý vstřelený gól.

Chicharito je nyní v pokročilejším jednání s Bayerem Leverkusen, každopádně přestup ještě, podle posledních zpráv, není definitivně dohodnutý.

11:46

SPEKULACE: WBA má vyhlédnuté náhrady za Berahina

11:18

SPEKULACE: Záložník Ja-Cheol Koo je na odchodu z Mohuče do Augsburgu, kde již absolvoval zdravotní prohlídku. Augsburg by za něj měl zaplatit 5 milionů eur.

11:14

SPEKULACE: Na „spadnutí“ je také přestup Juliana Draxlera ze Schalke 04 do Wolfsburgu. K potvrzení kluby by mohlo dojít v brzké době.

11:09

SPEKULACE: Liverpool přijal nabídku 10 milionů liber od Sunderlandu za Fabia Boriniho.

11:05

SPEKULACE: Nikica Jelavič míří z Hull City do West Hamu

10:55

SPEKULACE: Victor Moses se brzy stane novou posilou West Hamu, kde bude rok hostovat z Chelsea.

10:46

SPEKULACE: Prakticky nic nebrání tomu, aby Javier Hernandez přestoupil z Manchesteru United do německého Leverkusenu. V současné chvíli probíhají poslední jednání, což nepřímo přiznal i sportovní ředitel Bayeru Rudi Völler. Pokud by však přestup Chicharita ztroskotal, což se ale neočekává, vstoupil by Leverkusen do hry o Pajtima Kasamiho z Olympiakosu.

10:35

OFICIÁLNĚ: Martin Juhar už není bez angažmá, bude působit v Polsku

10:28

SPEKULACE: V Anglii se nyní spekuluje o tom, že by mohl londýnský Arsenal posílit Victor Wanyama ze Southamptonu. Záloha ovšem není místo, které „Gunners“ trápí – mnohem horší situace je v útoku. Poté, co padl přestup Karima Benzemy z Realu Madrid, se však zdá, že Arsene Wenger nikoho nepřivede. A to fanoušky severolondýnského klubu opravdu nenechává klidné.

10:16

SPEKULACE: Posílí Lasogga Newcastle United?

10:02

SPEKULACE: Hamburk nezažívá úspěšný start nové sezony a bude posilovat. Německý klub jedná o příchodu Aarona Hunta z Wolfsburgu a Jonathana de Guzmána z Neapole.

09:54

SPEKULACE: Ofenzivně laděný Andrij Jarmolenko Borussii Dortmund zřejmě neposílí. Ukrajinské Dynamo Kyjev odmítlo všechny nabídky německého klubu.

09:45

SPEKULACE: Dnes v 18 hodin končí přestupy v sousedním Německu a do té doby se bude kromě Wolfsburgu snažit dotáhnout velký přestup i Bayer Leverkusen, který by měl posílit Javier Hernandez z Manchesteru United. Chicharito se údajně po včerejší porážce anglického klubu na půdě Swansea loučil se spoluhráči a v Leverkusenu by měl podepsat smlouvu na tři roky.

09:35

PŘESTUP: Bruggy, soupeř Filipa Nováka a jeho Midtjyllandu ve skupině Evropské ligy, posilovaly. Belgický celek získal Leandra Pereiru, Jelle Vossena a Mikela Agu.

09:30

ČESKÁ A SLOVENSKÁ STOPA: Poslední den přestupů by se mohl týkat pochopitelně také českých a slovenských hráčů.

Český záložník Daniel Pudil, který v minulé sezoně vybojoval s Watfordem postup do Premier League, odešel před dvěma dny na hostování do Sheffield Wednesday a stále není vyjasněna situace ohledně jeho parťáka Matěje Vydry, který rovněž v londýnském klubu nedostává příliš šancí.

Změnit dres by měl další český útočník Libor Kozák – poté, co selhal přestup do skotského Celticu, by měl zamířit do německé Mohuče.

09:23

SPEKULACE: Ještě zpět k Perišičovi a Wolfsburgu. Německý klub totiž včera přišel o dalšího záložníka Kevina De Bruynea, který za dvě miliardy přestoupil do Manchesteru City a stal se sedmým nejdražším fotbalistou světa.

Díru po těchto dvou záložnících by měl vyplnit jiný středopolař – z konkurenčního Schalke 04 Julian Draxler. Takže nikoliv Anglie, Itálie či Španělsko, Draxler by měl i nadále zůstat v Bundeslize.

09:05

Přestupový termín dnes končí například v Německu, Španělsku, Francii nebo Nizozemsku. Končit měl i v Anglii, ale tam se slaví „Bank Holiday“ a Angličané nepracují, a tak se zde přestupové okno uzavře až zítra v 19 hodin našeho času.

09:00

Příjemný den při sledování liveblogu z posledního dne přestupového termínu. Fotbalové kluby ve většině fotbalových soutěží mají poslední možnost doplnit své kádry pro sezonu 2015/16, která už je v plném proudu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 09:00.

Poslední den přestupového termínu

konec

Zpět na online


Statistiky:
Konec přestupového období:
Německo – dnes 18:00
Itálie – dnes 23:00
Španělsko – dnes 23:59
Francie – dnes 23:59
Turecko – dnes 23:59
Nizozemsko – dnes 23:59
Belgie – dnes 23:59
Skotsko – dnes 23:59
Švýcarsko – dnes 23:59
Rusko – dnes 23:59

Anglie – 1.9. 19:00
Slovensko – 6.9. 23:59
Česko – 22.9. 23:59
Portugalsko – 22.9. 18:00