Menu

Další

Tiskové konference

TK k podpisu memoranda o spolupráci mezi HC Orli Znojmo a Jihomoravským krajem

konec

31.08.2015, 15:05 • Lukáš Caha (@Lukiys16), Jakub Prchal (@jakubprchal)

15:28

Z mé strany to je pro tuto chvíli vše, přeji příjemné pondělní odpoledne a u dalších přenosů nashledanou. (15:28:30)

15:25

Tisková konference skončila.

15:25

Nyní se uskuteční prohlídka zázemí znojemského zimního stadionu.

15:25

Jednatelé klubu Orli Znojmo předali hejtmanovi Michalovi Haškovi dres na novou sezonu.

15:23

Memorandum bylo právě podepsáno všemi zúčastněnými stranami.

16:07

Slova se ujímá Pavel Ohera: Chtěl bych poděkovat kraji i panu starostovi. Umožní nám to lépe pracovat s mládeží a zároveň se zlepší propagace města. Je to pro obě strany výrazný krok.

15:21

Vlastimil Gabrhel: "Hokeji to přináší jistotu a jsem rád, že hejtman Hašek k tomu přistoupil takto. Tato dohoda byla i dohodou o budoucnosti hokeje ve Znojmě. Není to jen o A-týmu, jedná se i o podporu mládeže a celkově sportu."

15:18

Michal Hašek: "Jihomoravský kraj bude prezentován na akcích souvisejících se znojemským hokejem. Podle podobného memoranda získává brněnská Kometa podporu dva miliony korun ročně a podobnou podporu získají i znojemští hokejisté. Těším se, že se tato finanční podpora brzy projeví na projektech, které jsou spojeny s klubem Orli Znojmo. Chtěl bych tímto poděkovat znojemské radnici, protože současné vedení města hodně sponzoruje sportovní aktivity."

15:18

Michal Hašek: "Memorandum bylo schváleno a je podepsáno na dobu tří let, konkrétně na roky 2015 až 2017. Jeho hlavním obsahem je spolupráce a podpora na projektech, které se týkají sportovní činnosti klubu, podpora vrcholového sportu reprezentantů na domácích i mezinárodních soutěžích. To, co já považuji za klíčové, je podpora projektu zaměřeného na všestrannou pohybovou přípravu dětí a mládeže a obecně na práci s mládeží."

15:18

Michal Hašek: "Jihomoravský kraj má zájem o systémovou podporu. Předložil jsem radě Jihomoravského kraje návrh na podepsání memoranda o vzájemné spolupráci mezi krajem a klubem Orli Znojmo. Podobné memorandum je uzavřeno i s brněnskou Kometou."

15:16

Hned z kraje se ujal slova Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje: "Chtěl bych říci, že hokej není jen Kometa Brno, ale i Znojmo, ke kterému hokej neodmyslitelně patří. Znojemští reprezentují město i kraj jak na národní, tak i na mezinárodní úrovni."

15:13

Tisková konference právě začala.

15:08

Začátek tiskové konference se opozdí zhruba o pět až deset minut.
Příjemné pondělí ze Znojma! Hokejový klub Orli Znojmo, český účastník v mezinárodní Erste Bank Eishockey Lize, dnes společně se zástupci Jihomoravského kraje oficiálně stvrdí dohodu o vzájemné spolupráci podepsáním připraveného memoranda.

Událost se uskuteční v 15:00 hodin ve VIP prostorách zimního stadionu. Účastnit se ji budou zástupci obou stran včetně hejtmana Jihomoravského kraje Michala Haška.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 15:05.

TK k podpisu memoranda o spolupráci mezi HC Orli Znojmo a Jihomoravským krajem

konec