Menu

Fotbal

Krajský přebor

FC Slovan Havlíčkův Brod B – TJ Destrukce Jaroměřice nad Rokytnou

3:1

konec (3:1)

30.08.2015, 16:30 • Na Losích • 4. kolo • Richard Wagner (@Groundhoppik)

85

Daniel Hověz se napodruhé prosmýkl po nepovedeném přechodu přes Karla Svobodu až na vápno, odkud vystřelil. Jeho zakončení bylo tečované a skončilo u Miloše Neumanna, jenž stál sám před Kubátem, ovšem jeho brance zabránil ofsajd.

84

Střídání v týmu FC Slovan Havlíčkův Brod B: ze hřiště odchází Tomáš Teplan, přichází Lukáš Sůva.

80

Střídání v týmu FC Slovan Havlíčkův Brod B: ze hřiště odchází Jiří Horn, přichází Daniel Fikar.

79

Nyní využil chyby v obraně Vít Halák, jenž si poslal obránce za záda a druhého beka přelstil tak, že ho přeloboval. Za míčem následně dobíhal Tomáš Teplan, ale první byl u míče Karel Klubal.

70

Hornův centr z pravé lajny ještě úspěch nepřinesl, ale Teplanovo vysunutí už ano. Tomáš Vendl naráz uháněl sám na gólmana, kterého si položil, obstřelil ho, ale míč skončil jen těsně vedle kasy!

51

Jiří Horn si na pravém rohu velké bedny klepl míč s Josefem Molákem. Druhý jmenovaný nacentroval a sklepnutý míč vypálil z vápna tvrdou ranou Jan Tuhý, ale o kousek minul vzdálenější šibenici za zkoprnělým Klubalem!

46

Střídání v týmu FC Slovan Havlíčkův Brod B: ze hřiště odchází Lukáš Burjetka, přichází Jiří Horn.

44

Havlíčkobrodská defenziva nyní hoří jako svíčka na slavnostní večeři! Zbyněk Karásek běže po levém křídle, obrana ho nestíhala a následný centr na penaltu poslal Miloš Neumann z první vysoko nad bránu!

42

Tým TJD Jaroměřice nad Rokytnou právě vstřelil branku! Tak tohle by mohlo domácí hráče mrzet! Slovanisté lacině chybovali na půlce a dali šanci soupeři. Na levém křídle si stáhl balon MILOŠ NEUMANN, proti němuž vyběhl gólman Jiří Kubát, čehož si hostující kanonýr všiml a chytře ho přeloboval.

36

Ten rozehrál Jiří Urbánek, jenž balon zakroutil parádně přes zeď, leč ku smůle hostujících hráčů proletěl míč půl metru vedle tyče.

32

Jiří Kubát nyní trochu zahrál na nervy domácím fanouškům. Při rozehrávce netrefil míč ideálně a narval jen Zbyňka Karáska, jenž následně hledal Daniela Hověze, který byl společně s ním před samotným gólmanem. Hověz byl ale v metrovém ofsajdu, což Slovan zachánilo.

30

Josef Molák udělal u pravého rohu kličku obránci a vrátil balon na velké vápno Aleši Rokosovi, ten si předkopl míč a poslal ideální centr před kasu, na nějž si naběhl Vít Halák, jenž mohl z metru trknout kulatý nesmysl hlavou do sítě, ale místo toho ho trefil nohou a přestřelil!

26

Tým FC Slovan Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Slovanisté vedou již o tři branky! Takovou produktivitu by rezervě domácích jejich áčko mohlo závidět. Tomáš Teplan zpracoval odkopnutý centr a využil toho, že všichni byli nastěhovaní před Kubátem. Následně vynikajícím míčem mezi obránci vysunul do brejku MARTINA NĚMCE, jenž naznačil gólmanovi doleva a zakončil k pravé tyči.

23

Tým FC Slovan Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Domácí vedou již o dvě branky! Tomáš Vendl přiklepl z levého křídla balon na ALEŠE ROKOSE, který měl prostor, dovolil si na obránce a prošel na šestnáctce na osu hřiště. Odtud vypálil k levé tyčce, kam se sice Karel Klubal natáhl a na míč si sáhl, leč Rokosovu ránu nevytáhl. Hráči se jdou občerstvit.

17

Martin Němec dostal prostor na levém křídle, prošel až na šestnáctku, kde se uvolnil a vypálil. Jeho balon byl sražený obráncem a Teplanova dorážka do poloprázdné branky byla z ofsajdu!

11

Tým FC Slovan Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Domácí se prosazují a vedou! Vše začalo u Jiřího Kubáta, jenž si vyskočil do vzduchu pro míč po centru do vápna. Domácí gólman poslal výkop. Na ten si naběhl na pravé straně operující záložník, jenž poslal centr do šestnáctky, na který si naběhl MARTIN NĚMEC a z malé bedny podstřelil vybíhajícího Klubala!

2

Martin Němec, který včera skóroval za divizní áčko, utekl po levé straně, přetlačil Zbyňka Karáska. Na brankové čáře se jal nahrávat před kasu, kde zakončoval Tomáš Teplan, ale zblízka v jasné tutovce nastřelil jen padajícího beka!

FC Slovan Havlíčkův Brod B – TJ Destrukce Jaroměřice nad Rokytnou

3:1

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 11. Němec, 23. Rokos, 26. Němec – 42. Neumann

FC Slovan Havlíčkův Brod B: Kubát – Molák, K. Svoboda, Novotný "K", Halák – Vendl, Burjetka (46. Horn, 80. Fikar), Rokos, Němec, Tuhý – Teplan.
Náhradníci: Beránek – Bartók, Sůva, Fikar, Horn.

TJ Destrukce Jaroměřice nad Rokytnou: Klubal – D. Karásek, Urbánek, Frühauf, Z. Karásek – Křivánek "K", Ma. Svoboda, Hutař, F. Svoboda – Neumann, Hověz.
Náhradníci: Pisk – Kopečný.

Rozhodčí: Jakub Rosický – František Porupka, Oldřich Machát. Delegát FAČR: Josef Bajer