Menu

Fotbal

Krajský přebor

FC Slovan Havlíčkův Brod B – TJ Destrukce Jaroměřice nad Rokytnou

3:1

konec (3:1)

30.08.2015, 16:30 • Na Losích • 4. kolo • Richard Wagner (@Groundhoppik)

Ode mne je to pro dnešek vše. Děkuji Vám za přízeň a sledování onlajnu. Mějte se krásně a na počtenou! (18:19:31)
Na vteřinu přesně v devadesáté minutě ukončil hlavní rozhodčí zápas, ve kterém se radují z premiérového vítězství v krajském přeboru domácí fotbalisté. Rezerva Slovanu tak odskakuje ze své pozice na spodku tabulky, kde naopak nechává Destrukce.

90

Konec zápasu.

89

Výborný centr poslal Petr Novotný, který našel prostor mezi penaltou a malým vápnem. Na balon naskakoval Lukáš Sůva, ale jen ho lízl vlasy. Míč tak sbírají hosté.

88

Filip Svoboda na středu fauloval Martina Němce. Přímý kop pro Havlíčkův Brod.

87

Po vleklých peripetiích na středu hřiště nakonec získaly míč Jaroměřice. Lukáš Sůva však zabránil možnému průniku po pravé lajně rychlým skluzem.

85

Daniel Hověz se napodruhé prosmýkl po nepovedeném přechodu přes Karla Svobodu až na vápno, odkud vystřelil. Jeho zakončení bylo tečované a skončilo u Miloše Neumanna, jenž stál sám před Kubátem, ovšem jeho brance zabránil ofsajd.

84

Střídání v týmu FC Slovan Havlíčkův Brod B: ze hřiště odchází Tomáš Teplan, přichází Lukáš Sůva.

83

Hosté mohli přidat svůj druhý gól a dostat se do kontaktu, leč to by musel na Filipa Svobodu přijít lepší centr. Tento, co byl vyprodukován od Hověze, skončil v zámezí.

82

Náznak akce také na druhé straně. Daniel Fikar našel na pravé straně nabíhajícího Petra Novotného, který poslal krásný křižný pas na Jan Tuhého, který ale dlouho čekal, až nakonec přišel o balon.

81

Jaroměřice jsou teď v útoku a operují poblíž rohového praporku. Broďáci je ale zatím k centrům nepouští.

80

Střídání v týmu FC Slovan Havlíčkův Brod B: ze hřiště odchází Jiří Horn, přichází Daniel Fikar.

79

Nyní využil chyby v obraně Vít Halák, jenž si poslal obránce za záda a druhého beka přelstil tak, že ho přeloboval. Za míčem následně dobíhal Tomáš Teplan, ale první byl u míče Karel Klubal.

78

Spousta chyb na středu hřiště, respektive v prostoru mezi oběma šestnáctkami, nyní trochu brzdí tempo hry a zabraňuje útočným akcím z obou stran.

76

Domácím se nejprve nepovedl průnik do vápna, když drzou kliku Martina Němce zastavil obránce. Na druhé straně unikal do šance dva na dva Miloš Neumann, ale poslal míč po zemi jen k rukavicím Jiřího Kubáta.

74

Po rozehrání rohu vpadl míč za šestnáctku, odkud poslal jedovku Filip Svoboda, avšak balon proletěl jen těsně vedle. Troufám si ale říci, že kdyby šel mezi tyče, skákající Kubát by tam byl.

73

Daniel Hověz dostal na pravé straně míč na nohu a uháněl až k rohovému praporku. Odtud nacentroval a Karel Svoboda ztečoval balon do rohu.

72

Michal Křivánek na druhé straně centroval z brankové čáry, ale Karel Svoboda včas před gólmanem odhlavičkoval míč do bezpečí.

71

Na velké vápno se prodral Tomáš Teplan, který si naběhl na střed a napřáhl k dělovce. Jeho tvrdá rána ale skončila jen na obětavém bránícím hráči.

70

Hornův centr z pravé lajny ještě úspěch nepřinesl, ale Teplanovo vysunutí už ano. Tomáš Vendl naráz uháněl sám na gólmana, kterého si položil, obstřelil ho, ale míč skončil jen těsně vedle kasy!

69

Vít Halák centroval na penaltu, ale tam byl připravený pozorný stoper Jaroměřic. Následný opakovaný centr znovu našel jen nohu obránce.

68

Slovanisté naskočili po přestávce na pití do hry znovu aktivně. Aleš Rokos nyní vybojoval rohový kop. Předtím nevyšel pokus o atak Jiřímu Hornovi.

66

Před Jiřím Hornem byl míč na lajně odehrán do zámezí. Aut pro Slovan, ale až po krátké přestávce na občerstvení.

65

Jaroměřičtí hráči se nyní snažili o přechod do útočné fáze, ale byli zastaveni hlavičkujícím kapitánem Petrem Novotným, který poslal míč do autu. Sice to nebylo dle jeho představ, ale účel to splnilo.

64

"Takhle néééé, do prčic!" Tak přesně to nyní zaznělo z úst hlavního kouče Slovanu, který tak počastoval Jana Tuhého, jenž na vápně místo přihrávky Hornovi do lajny volil kličku, po níž zbytečně přišel o míč.

63

V akci byly nyní Jaroměřice. Dvakrát centroval Michal Křivánek, ale obrana Havlíčkova Brodu nadvakrát odvrátila hrozící nebezpečí.

62

Zahrával jej Vít Halák, který poslal výtečný, slovy legendárního Čapouna – komentátora České televize, bochánek, jejž ale nabíhající útočníci nestihli trefit a jako poslední instance pak boxoval míč mimo vápno Karel Klubal.

61

Broďáci ale rychle přebrali míč zpět pod svá křídla a do útoku se dostal Michal Němec, který byl faulován. Přímý kop z pravé lajny.

61

Ani druhý roh nebyl úspěšný. Slovanisté trefili prvního hráče, který stál v cestě balonu.

60

Výtečně jej kopl Vít Halák. Balon na zadní tyči trkl hlavou Jiří Horn, ale jej prodloužil na hlavu obránce, jenž znovu odvrátil jen na kop od praporku umístěného v rohu hřiště.

59

Slovanisté nyní tlačí a Jiří Horn nejprve vybojoval aut a pak po své důrazné činnosti dokonce i rohový kop.

58

Josef Molák dostal míč na pravou lajnu do běhu. Popošel si na bednu a téměř z brankové čáry centroval. Míč proletěl nad Klubalem a nakonec i nad jeho vzdálenější šibenicí.

57

Dobrý centr od Josefa Moláka po pravé lajně dobíhal Jiří Horn, který by pak mohl postupovat jeden na jednoho, ale včas mu míč skluzem odkopl do autu Jan Frühauf.

56

Do balonu se opřel Michal Křivánek a jeho ideální centr na penaltu vyboxoval bleskově vybíhající domácí muž s rukavicemi. Slovanisté pak vybojovali míč a odkopli.

55

Tomáš Vendl ale zakončil svůj centr jen na bližší tyč, kde stál obránce. Z následného brejku se urodila standardka pro hosty. Hověz byl faulován Martinem Němcem.

54

Jan Tuhý se opřel do míče, ale svou střelou trefil jen zeď. Následně míč doběhl a naservíroval jej Josefu Molákovi, jehož ránu zblokoval obránce na roh.

54

Velká šance pro domácí! Přímý kop ze zhruba pětadvaceti metrů.

53

Nyní se hodně hrál ve středu hřiště. Více měly balon na kopačkách Jaroměřice. Těm se ale povedl jen jeden centr, který nakonec skončil u důrazně si křiknuvšího brankáře Jiřího Kubáta.

51

Jiří Horn si na pravém rohu velké bedny klepl míč s Josefem Molákem. Druhý jmenovaný nacentroval a sklepnutý míč vypálil z vápna tvrdou ranou Jan Tuhý, ale o kousek minul vzdálenější šibenici za zkoprnělým Klubalem!

50

Odkop se Jaroměřicím nepovedl a po několika ťuknutích se dostali slovanisté k centru, na nějž nabíhal Vít Halák, ale Karel Klubal byl včas venku a balon pokryl.

50

Z přímého kopu ale nic nebylo. Domácí centr byl odvrácen. Následně se nepovedl ani aut, po němž skončil míč v zámezí.

49

Domácí nyní chvilku předávali míč z nohy na nohu a chtěli hosty, tak říkajíc, utahat na nudli. To se jim nakonec povedlo, protože Daniel Karásek už to nevydržel a fauloval Haláka.

47

Akci na jeden dotek po ose Martin Němec – Jan Tuhý mohl zakončit z obranu spěchající Tomáš Teplan, ale těsně před ním zpracoval a odkopl míč Jan Frühauf.

46

Domácí fotbalisté se provinili faulem na pravé lajně. Byl z toho čechraný centr do vápna a v ofsajdu načapaný Miloš Neumann.

46

Střídání v týmu FC Slovan Havlíčkův Brod B: ze hřiště odchází Lukáš Burjetka, přichází Jiří Horn.

46

Začal druhý poločas.
Druhá půle začne cca v 17:33.
Slovanisté se dostali do vedení už 3:0, když se prosadil dvakrát Martin Němec a jednou Tomáš Teplan. Za hosty v posledních minutách úvodní pětačtyřicetiminutovky snižoval Miloš Neumann.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Ještě centr od hostů, který ale místo do velkého vápna mířil někam k rohovému praporku. Proto z tohoto mráčku nezapršelo.

45

Po rozehrávce od Jiřího Kubáta byl faulován Aleš Rokos za půlkou. Slovanisté přímý kop nevyužili a po rozehrávce na krátko přišli o míč. Sudí nastavuje jednu minutu.

44

Havlíčkobrodská defenziva nyní hoří jako svíčka na slavnostní večeři! Zbyněk Karásek běže po levém křídle, obrana ho nestíhala a následný centr na penaltu poslal Miloš Neumann z první vysoko nad bránu!

42

Tým TJD Jaroměřice nad Rokytnou právě vstřelil branku! Tak tohle by mohlo domácí hráče mrzet! Slovanisté lacině chybovali na půlce a dali šanci soupeři. Na levém křídle si stáhl balon MILOŠ NEUMANN, proti němuž vyběhl gólman Jiří Kubát, čehož si hostující kanonýr všiml a chytře ho přeloboval.

42

Zajímavá akce se rodila na domácí straně. Martin Němec přiklepával balon na Tomáše Vendla, jenž byl ale nachytán na malém vápně v ofsajdu.

41

Miloš Neumann si šikovně naběhl za obránce a zpracoval balon. Když už si ho narovnal na střelu, tak proti němu vyběhl Josef Molák, jenž mu míč odkopl.

40

Jaroměřice byly v posledních chvílích směrem do útoku velice aktivní, ale havlíčkobrodská defenziva si hostující hráče pohlídala.

38

Jaroměřice kopaly roh. Ten proletěl k Martinu Hutařovi, jenž měl míč ideálně na nohu, ale o drn těsně před ním balon odskočil a hostující hráč tak švihl nohou naprázdno.

37

Nejprve Aleš Rokos promáchl ve vápně a po dlouhém odkopu Jaroměřic přišla další akce. Tomáš Teplan sprintoval za centrovaným míčem, ale včas vyběhl z brány Karel Klubal, který kulatý předmět hry schoval v rukavicích.

36

Ten rozehrál Jiří Urbánek, jenž balon zakroutil parádně přes zeď, leč ku smůle hostujících hráčů proletěl míč půl metru vedle tyče.

35

Karel Svoboda fauloval Zbyňka Karáska metr a půl za šestnáctkou a je z toho nebezpečný přímý kop pro Jaroměřice!

34

Nejprve se po několika odvrácených centrech opřel na vápně do balonu Zbyněk Karásek, který však trefil jen prostor, kde stál pozorný Jiří Kubát. Na druhé straně přišel brejk, jenž zakončil Lukáš Burjetka střelou po zemi do náručí Klubala.

32

Jiří Kubát nyní trochu zahrál na nervy domácím fanouškům. Při rozehrávce netrefil míč ideálně a narval jen Zbyňka Karáska, jenž následně hledal Daniela Hověze, který byl společně s ním před samotným gólmanem. Hověz byl ale v metrovém ofsajdu, což Slovan zachánilo.

31

Vít Halák nyní centroval na zadní tyč, ale balon byl příliš dlouhý a Lukáš Burjetka neměl už šanci trefit balon.

30

Josef Molák udělal u pravého rohu kličku obránci a vrátil balon na velké vápno Aleši Rokosovi, ten si předkopl míč a poslal ideální centr před kasu, na nějž si naběhl Vít Halák, jenž mohl z metru trknout kulatý nesmysl hlavou do sítě, ale místo toho ho trefil nohou a přestřelil!

29

Hosté trochu zatlačili. Nejprve zastavil centr na penaltu Vít Halák, který odhlavičkoval balon do autu. Po jeho rozehrání se ocitl na malém vápně volný Zbyněk Karásek, ale pálil jen mimo.

27

Domácí jsou při chuti a cpou se do vápna soupeře. Jan Tuhý kličkoval mezi protihráči, ale nakonec byl o balon obrán. Za šestnáctkou pak fauloval protihráče a dal míč Jaroměřicím.

26

Tým FC Slovan Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Slovanisté vedou již o tři branky! Takovou produktivitu by rezervě domácích jejich áčko mohlo závidět. Tomáš Teplan zpracoval odkopnutý centr a využil toho, že všichni byli nastěhovaní před Kubátem. Následně vynikajícím míčem mezi obránci vysunul do brejku MARTINA NĚMCE, jenž naznačil gólmanovi doleva a zakončil k pravé tyči.

25

Karel Svoboda nyní při odkopu trefil jen Daniela Hověze. Míč vyletěl do vzduchu a padal do kasy, leč Jiří Kubát včas zacouval a míč lapl do rukavic.

24

Už se zase hraje. Rozehrávku na půlce obstaraly Jaroměřice a po dlouhém centru byl v ofsajdu nachytán Miloš Neumann.

23

Tým FC Slovan Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Domácí vedou již o dvě branky! Tomáš Vendl přiklepl z levého křídla balon na ALEŠE ROKOSE, který měl prostor, dovolil si na obránce a prošel na šestnáctce na osu hřiště. Odtud vypálil k levé tyčce, kam se sice Karel Klubal natáhl a na míč si sáhl, leč Rokosovu ránu nevytáhl. Hráči se jdou občerstvit.

22

Tomáš Vendl poslal další krásný centr. Ten byl zablokován a balon vyletěl do vzduchu a skočil po něm Klubal. Současně s ním i Tomáš Teplan, který ho fauloval.

21

Nádherný míč na přední tyč odpravil hlavou mimo vápno Jan Frühauf a následný opakovaný centr od Vendla vyhlavičkoval na roh David Karásek.

20

Josef Molák teď předvedl tlak na obránce Jaroměřic a vybojoval rohový kop pro domácí mančaft. Jej bude zahrávat Tomáš Vendl.

19

Z levé strany centroval Filip Svoboda, ale jeho dobře mířený balon skončil jen v rukavicích rychle vybíhajícího Jiřího Kubáta.

17

Martin Němec dostal prostor na levém křídle, prošel až na šestnáctku, kde se uvolnil a vypálil. Jeho balon byl sražený obráncem a Teplanova dorážka do poloprázdné branky byla z ofsajdu!

16

Nyní to v obraně domácích hořelo. Karel Svoboda podskočil míč, který Burjetka stihl hlavičkovat jen k soupeři. Vše nakonec vyřešil důrazným skluzem kapitán Petr Novotný.

15

Hra se přenáší ze strany na stranu. Ani jeden z týmů se ale nedostává do koncovky, protože obránci soupeře balon odklidí do bezpečí.

13

Jaroměřice chtěly odpovědět po centru z levé lajny, ale výborně si pro míč vyskočil Jiří Kubát. Následně přišla další akce domácích, po níž málem zakončoval z dobré pozice mezi penaltou a malým vápnem Aleš Rokos, ale byl mu odkopnut míč.

11

Tým FC Slovan Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Domácí se prosazují a vedou! Vše začalo u Jiřího Kubáta, jenž si vyskočil do vzduchu pro míč po centru do vápna. Domácí gólman poslal výkop. Na ten si naběhl na pravé straně operující záložník, jenž poslal centr do šestnáctky, na který si naběhl MARTIN NĚMEC a z malé bedny podstřelil vybíhajícího Klubala!

10

Lukáš Burjetka poslal krásný centr z pravého křídla. Na míč naskakoval Vít Halák, ale první byl u balonu vybíhající Klubal.

9

Aleš Rokos dostal prostor, na vápně se vysmýkl obránci a hledal Tomáše Teplana. Ten míč zpracoval a vrátil Rokosovi, který bal ale zablokován obráncem a ani nevystřelil.

8

Domácím se nyní atak nepovedl. Aleš Rokos se snažil stříleným centrem vysunout za obranu spoluhráče, ale na Němce byl balon dlouhý a skončil v rukavicích Karla Klubala.

8

Z pravého křídla přišel dobrý centr Teplanovi do souboje se stoperem. K tomu však nedošlo. První byl u míče rychle vybíhající Karel Klubal.

6

Jaroměřice zahrozily po dlouhém autu Zbyňka Karáska. Domácí obrana si nakonec se štěstím pohlídala míč propadnuvší až za penaltový puntík.

5

Akci na jeden dotek zakončil centrem z pravé lajny Lukáš Burjetka, ale na jeho čechraný míč na penaltu si naskočil hostující stoper, který balon hlavou poslal mimo šestnáctku.

4

Domácí jsou směrem dopředu aktivnější a převzali útočné otěže do svých rukou. Hosté pouze nastřelují míče směrem dopředu, které končí u slovanistů.

2

Martin Němec, který včera skóroval za divizní áčko, utekl po levé straně, přetlačil Zbyňka Karáska. Na brankové čáře se jal nahrávat před kasu, kde zakončoval Tomáš Teplan, ale zblízka v jasné tutovce nastřelil jen padajícího beka!

1

Jaroměřice se snažily procpat do zakončení, Dvakrát ale zasáhl na hranici velkého vápna Karel Svoboda a následně se blýskl obranným zákrokem Aleš Rokos.

1

Utkání právě začalo.
Obě sestavy na ploše, rozhodčí taky. Začínat budeme každým momentem.
Hráči se odebrali do kabin, aby na sebe navlékli dresy a vyslechli si poslední pokyny od trenérů.
Nejlepší střelci obou týmů:

FCS: Tomáš TEPLAN (2 góly)

JNR: Miloš NEUMANN, Daniel HOVĚZ (oba 2 góly)
Na stadionu Na Losích panuje slunečné počasí. Bez nadsázky se dá říci, že je vedro, jak cyp. Domácí fotbalisté stejně jako ti hostující nastupují na hrací plochu k předzápasové rozcvičce.
Úvodní sestavy:

FC Slovan Havlíčkův Brod B: Kubát – Molák, K. Svoboda, Novotný "K", Halák – Vendl, Burjetka, Rokos, Němec, Tuhý – Teplan.
Náhradníci: Beránek – Bartók, Sůva, Fikar, Horn.

TJ Destrukce Jaroměřice nad Rokytnou: Klubal – D. Karásek, Urbánek, Frühauf, Z. Karásek – Křivánek "K", Ma. Svoboda, Hutař, F. Svoboda – Neumann, Hověz.
Náhradníci: Pisk – Kopečný, Mi. Svoboda, Nykrmajer.

Rozhodčí: Jakub Rosický – František Porupka, Oldřich Machát.
Dobrý den!

Nová sezóna krajského přeboru na Vysočině je v plném proudu. Na Losy v rámci 4. kola přijedou Jaroměřice, které dělí od nováčka soutěže, rezervy Slovanu, pouze lepší skóre. Ten, kdo dnes uspěje, odlepí se od spodku tabulky.

Broďáci v posledním kole v infarktovém duelu vydolovali bod za remízu 4:4 v Humpolci, kde v poslední minutě srovnal Lukáš Sůva. To Destrukce měla svého soupeře na lopatě. Nad Okříškami vedli Jaroměřičtí již 3:1, ale nakonec brali taky jen bod za plichtu 3:3. Poslední výsledky obou mužstev na dnešek slibují brankové hody.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

FC Slovan Havlíčkův Brod B – TJ Destrukce Jaroměřice nad Rokytnou

3:1

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 11. Němec, 23. Rokos, 26. Němec – 42. Neumann

FC Slovan Havlíčkův Brod B: Kubát – Molák, K. Svoboda, Novotný "K", Halák – Vendl, Burjetka (46. Horn, 80. Fikar), Rokos, Němec, Tuhý – Teplan.
Náhradníci: Beránek – Bartók, Sůva, Fikar, Horn.

TJ Destrukce Jaroměřice nad Rokytnou: Klubal – D. Karásek, Urbánek, Frühauf, Z. Karásek – Křivánek "K", Ma. Svoboda, Hutař, F. Svoboda – Neumann, Hověz.
Náhradníci: Pisk – Kopečný.

Rozhodčí: Jakub Rosický – František Porupka, Oldřich Machát. Delegát FAČR: Josef Bajer