Menu

Hokej

KHL

Dynamo Moskva – Amur Chabarovsk

7:2

konec (3:0, 4:1, 0:1)

30.08.2015, 16:00 • Lužniki Palace of Sports • Jan Matúš (@honzashepp)

Tipsport: 1.38 5.3 6.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:45

Miklík se mohl postarat ještě o jednu branku Chabarovsku, když byl zcela volný před Šaryčenkovem, avšak v ten nejdůležitější okamžik mu touš přeskočil přes hokejku.

53:01

Chabarovsk právě vstřelil branku!
Miklík obdržel přihrávku od Zohorny do pravého kruhu, odkud si touš ještě posunul až na hranici brankové čáry, kde přihrál před Šaryčenka na zcela volného KONSTANTINA SOKOLOVA, jenž už si tváří tvář domácímu brankáři věděl rady. Asistence: Michael Miklík, Tomáš Zohorna.

52:28

Domácí ujížděli ve dvou na jednoho, jenže do pasu Karpova se skvěle vložil obránce Amuru, a zastavil tak nadějnou akci Dinama.

49:26

Amur si zahraje přesilovou hru, protože dvě minuty za podražení dostává domácí Peluško (DMS).

Omlouvám se, ale technické potíže z první třetiny se opět vrátili, a tak do jejich odstranění budu opět informovat jen o důležitých událostech.

39:00

Dinamo právě vstřelilo branku!
I domácí využívají přesilovou hru! Galimov obdržel přihrávku za bránu hostí, odkud puk poslal před Pečurského na zcela volného DENISE KOKAREVA, který okamžitou střelou prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Ansel Galimov, Konstatin Gorovikov.

36:58

Jevgenij Gračov (CHA) oslabuje svůj tým, protože dostává dvě minuty za hrubost, a Dinamo si tak zahraje další přesilovou hru.

35:35

Chabarovsk právě vstřelil branku!
Amur využívá přesilovou hru! Na modré čáre dostal nabito Aťjušov, jehož následnou dělovku ještě tečoval VJAČESLAV LITOVČENKO, který usměrnil puk přesně mezi betony Šaryčenkova. Asistence: Vitalij Aťjušov,Vladislav Ušenin.

34:49

Chabarovsk si zahraje přesilovou hru, protože na trestnou lavici míří domácí Alexej Cvetkov (DMS), který si odpyká dvě minuty za držení.

33:39

Dinamo právě vstřelilo branku!
Tak to už je tedy pořádný debakl! Hietanen nahodil puk směrem na bránu Chabarovsku, kde dostal příliš mnoho prostoru zkušený KASPARS DAUGAVINŠ, jehož první zakončení ještě Pečurskij vyrazil, jenže domácí útočník se dostal i k dorážce, na kterou již byl brankář Chabarovsku bezmocný. Asistence: Juso Hietanen.

31:06

Chabarovsk si znova nepohlídal své střídání, protože bylo na ledě opět šest bruslařů v bílém, a tak Amur dostává už druhý trest za špatné střídání.

29:38

Dinamo právě vstřelilo branku!
Dinamo naděluje svému soupeři nepopulárního bura! KONSTANTIN VOLKOV obdržel ve středním pásmu přihrávku do jízdy a následně s pukem přešel do útočné třetiny, kde z pravého kruhu vystřelil přes bránícího hráče a touš zaplul přesně do pravého růžku Pečurského brány. Asistence: Maxim Solovjov.

29:15

Oba hráči se však poté dostali do menší roztržky, která oběma hokejistům vynesla čtyřminutový pobyt na trestné lavici.

26:24

Dvě minuty za sekání si odsedí hostující Rafael Achmetov (CHA).

25:13

Chabarovsk bude hrát přesilovou hru, protože si za krosček odsedí dvě minuty na trestné lavici domácí Martins Karsums (DMS).

23:50

Pečurskij nyní předvedl parádní zákrok proti Pestuškovi, který už měl před sebou zcela prázdnou bránu, ale hostující brankáře zde ještě na poslední chvíli dal svůj beton.

22:25

Vjačeslav Ušenin (CHA) oslabí svůj tým, protože putuje na dvě minuty za faul kolenem na trestnou lavici.

21:25

Amur střídá své brankáře, když Juhu Metsou střídá Alexander Pečurskij.

21:25

Dinamo právě vstřelilo branku!
Tak to byla parádní přihrávka od Višněvského, který z vlastního obranného pásma našel milimetrovým pasem na útočné modré volného ALEXEJE CVETKOVA, jenž si následně poradil s bránícím hráčem a prostřelil Metsolu. Asistence: Dmitrij Višněvskij, Mat Robinson.

18:15

Hosté hráli v šesti, a tak bude Dinamo hrát svou druhou přesilovou hru v utkání.

18:12

Solovjov zastavil útok Chabarovsku a následně vyslal do úniku Konstantina Volkova, který nakonec vystřelil z hranice pravého kruhu a Metsola jeho střelu vyrazil do ochranné sítě.

15:39

Dinamo právě vstřelilo branku!
Tak to už bude mít Chabarovsk hodně těžké, protože domácí tým vstřeluje další branku, o kterou se postaral KONSTANTIN GLAZAČEV! Bez asistence.

12:26

Dinamo právě vstřelilo branku!
Dinamo svému soupeři odskakuje už na rozdíl dvou branek, protože se přihrávce od Pestuška prosadil obránce MAT ROBINSON! Asistence: Maxim Pestuško.

04:31

Dinamo si zahraje svou první přesilovou hru v utkání, protože na trestnou lavici putuje hostující Litovčenko (CHA) na dvě minuty za podražení.

03:54

Dinamo právě vstřelilo branku!
Domácí se přeci jen dostávají do vedení, když se o první branku Dinama postaral MAXIM KARPOV. Asistence: Maxim Solovjov, Alexej Cvetkov.

Omlouvám se za vzniklé potíže, ale videopřenos z Moskvy přestal fungovat, takže vás do vyřešení této situace budu alespoň informovat o důležitých událostech utkání.

Dynamo Moskva – Amur Chabarovsk

7:2

konec (3:0, 4:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Karpov (Solovjov, Cvetkov), 13. Robinson (Pestuško), 16. Glazačev, 22. Cvetkov (Višněvskij, Robinson), 30. Volkov (Solovjov), 34. Daugavinš (Hietanen), 39. Kokarev (Galimov, Gorovikov) – 36. Litovčenko (Aťjušov, Ušenin Vl.), 54. Sokolov (Miklík, ZOhorna)

Dynamo Moskva: Šaryčenkov (Lazušin) – Mironov, Hietanen, Robinson, Višněvskij, Osipov, Solovjov, A. Volkov – Daugavinš, Pestuško, Dm. Tarasov – Cvetkov, Karsums, Karpov – Kokarev, Gorovikov, Galimov – K. Volkov, Babenko, Alexeje – Glazačev.

Amur Chabarovsk: Metsola (22. Pečurskij) – Zub, Šulakov, Kolář, Těrjajev, Aťjušov, Verjovkin, Kurbatov – Da. Tarasov, Miklík, Zohorna – Achmetov, Wandell, Gračev – Litovčenko, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Byvalcev, Sokolov, Faizullin.

Rozhodčí: Bělov, Komarov – Golovjov, Maťuša

Průběh zápasu
1. třetina
03:54
04:31
12:26
15:39
18:15
Po 1. třetině
2. třetina
21:25
22:25
25:13
26:24
29:15
29:38
31:06
33:39
34:49
35:35
36:58
39:00
Po 2. třetině
3. třetina
49:26
53:01
Konec