Menu

Hokej

Exhibiční utkání

Banes Motor České Budějovice – Česko

3:6

konec (2:1, 1:3, 0:2)

29.08.2015, 18:00 • Budvar Arena • Matěj Mayer (@Matej_Mayer)

54:53

Motor mohl snížit, když se do přečíslení dva na jednoho dostal Aleš Kotalík s Miroslav Dvořákem. Kotalík si počkal na správnou chvilku pro poslání přihrávky, ale druhý jmenovaný nedokázal z první překonat Maříka.

53:35

Česko právě vstřelilo branku!
Další hokejová paráda v Budvar Aréně a opět je u toho Petr Rosol! Ten se nejprve snažil přihrát v situaci dva na jednoho Kucharčíkovi před odkrytou klec, ale obránce puk vyrazil do rohu. Vzápěti Rosol dojel kotouč a skvěle ho poslal opět před branku na TOMÁŠE KUCHARČÍKA, který si počkal a lehce přehodil ležícího gólmana Dědiče. Asistence: Petr Rosol.

50:11

Petr Rosol byl kousíček od završení hattricku! K puku se dostal opět v předbrankovém prostoru a jeho následná střela mířila do horní tyče!

48:11

Česko právě vstřelilo branku!
Hosté vedou již o dvě branky. Po střele Tomáše Kucharčíka ukázal svou šikovnost trenér A-týmu Motoru. PETR ROSOL trefil vysoký puk a přijímá gratulace spoluhráčů. Stává se také prvním dvougólovým střelcem dnešního speciálního utkání. Asistence: Tomáš Kucharčík.

46:31

Masér Motoru Pavel Bláha se rozjel k nájezdu, který se ho snažil vyřešit kreativně kličkou do forhendové strany a bleskovým zasunutím puku k tyči. Mařík byl rychlejší.

46:31

Jeden z hráčů Česka fauloval a České Budějovice pojedou trestné střílení.

39:55

Česko právě vstřelilo branku!
Tým Česka se poprvé v zápase dostává do vedení. Po faulu jednoho z domácích hráčů se k trestnému střílení rozjel PETR ROSOL, který geniální blafák završil střelou do odkryté klece za ležícího gólmana Dědiče.

33:47

Česko právě vstřelilo branku!
Je opět vyrovnáno. Jindřich Schenk našel v dobré pozici stojícího ZDEŇKA EICHENMANNA, jenž pohotově překonal Dědiče, který se ovšem nepřemisťoval příliš rychle. Asistence: Jindřich Schenk.

30:19

České Budějovice právě vstřelily branku!
Českobudějovičtí se dostávají do vedení! Střelu Aleše Kotalíka z bezprostřední blízko dorazil za záda nově příchozího gólmana Maříka MARTIN ŠTRBA, současný trenér juniorů Motoru. Asistence: Aleš Kotalík.

29:35

Richard Žemlička předvedl dobrý bekhendový blafák, kterým si položil Kondelíka. Ten si však i v leže dokázal pohlídat prostor u tyče.

29:35

Richarda Žemličku ve stoprocentní šanci zahákoval Václav Král a budeme svědky třetího trestného střílení.

26:50

Obrovská šance Tomáše Kucharčíka, který měl před sebou prázdnou branku! Téměř jistý gól však zachránil Václav Král, který svou holí zblokoval puk mířící do prázdné klece.

25:00

Česko právě vstřelilo branku!
A je vyrovnáno. Po střele Josefa Řezníčka, ředitele Tipsport extraligy, se k dorážce dostal LIBOR PROCHÁZKA, který zamířil z první přesně mezi nohy brankáře Motoru. Asistence: Josef Řezníček, Petr Kořínek.

24:09

Václav Král s Filipem Turkem jeli dva na jednoho. Šikovně si vyměnili kotouč, ale druhý jmenovaný promeškal ideální čas na střelu a ve velké šanci neuspěl.

23:17

Obrovská šance Luboše Roba, který byl nejprve osamocen v mezikruží a měl hodně času na střelu. Jeho první ránu Altrichter vyrazil, následná dorážka českobudějovické legendy mířila do masky.

19:57

Mohli jsme být svědky pěkného gólu do šatny, ale aktivní Filip Turek trefil ve velké šanci horní tyč branky střežené Martinem Altrichterem!

16:19

Česko právě vstřelilo branku!
Česká reprezentace snižuje. RICHARD ŽEMLIČKA se prosazuje skvělým bekhendovým blafákem pod víko!

16:19

Ladislav Kolda se provinil držením hole, hosté pojedou nájezd.

16:12

Domácí brankář je zatím ozdobou zápasu. V další velké šanci vychytal Roman Kondelík opět Zdeňka Eichenmanna.

13:34

K trestnému střílení se rozjel Aleš Kotalík, který zvolil střelu na lapačku. Altrichter kvalitně zasáhl betonem a podržel svůj tým.

13:34

Po faulu Jaroslava Nedvěda pojede domácí tým trestné střílení.

12:57

Ve velké šanci se ocitl Zdeněk Eichenmann, který byl sám před Kondelíkem, kterého se snažil položit. Brankář Motoru ale zůstal stát a zachránil tak domácí tým od snížení.

12:24

České Budějovice právě vstřelily branku!
To byla nádhera! Radek Ťoupal zahájil útočnou akci přihrávkou na Filipa Turka, který ukázal skvělý přehled, když v jasné střelecké pozici ještě naservíroval puk VÁCLAVU KRÁLOVI před odkrytou klec. Tým Motoru vede již o dvě branky! Asistence: Filip Turek, Radek Ťoupal.

08:08

České Budějovice právě vstřelily branku!
A máme tu první gól zápasu. Václav Král byl v dobré pozici před brankou, ale nezazmatkoval a poslal puk osamocenému FILIPU TURKOVI, kterému už stačilo jen přehodit beton ležícího Altrichtera. Asistence: Václav Král, Radek Ťoupal.

06:42

Ve stroprocentní šanci teď zklamal Luboš Rob! Vyhlášený střelec byl sice zády k brance, ale gólman Česka vyjel z branky proti němu a Robovi stačilo puk trefit do prázdné klece. Bohužel pro domácí tým se snažil akci ještě vyšperkovat přihrávkou, která nevyšla.

Banes Motor České Budějovice – Česko

3:6

konec (2:1, 1:3, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 9. Turek (Král, R. Ťoupal), 13. Král (Turek, R. Ťoupal), 31. Štrba (Kotalík) – 17. Žemlička (TS), 25. Procházka (Řezníček, Kořínek), 34. Eichenmann (Schenk), 40. Rosol (TS), 49. Rosol (Kucharčík), 54. Kucharčík (Rosol)

Banes Motor České Budějovice: Kondelík (30. Dědič) – Suchánek (A), K. Ťoupal, A. Dvořák, Kolda (A), Bláha, Bombic, M. Dvořák, Bauer – R. Ťoupal, Král, Turek, Sailer, Caldr (C), Bednařík, Kotalík, Štrba, Fousek, Rob, Poborský

Česko: Altrichter (30. Mařík) – Řezníček, Ščerban (C), Chalupa (A), Procházka, Nedvěd, Kočí – Žemlička (A), Kucharčík, Krásný, Kořínek, Kampf, Pospíšil, Eichenmann, Schenk, Rosol

Rozhodčí: Kolísek – Kostka, Veselý

Diváci: 850

Průběh zápasu
1. třetina
08:08
12:24
13:34
16:19
16:19
Po 1. třetině
2. třetina
25:00
29:35
30:19
33:47
39:55
Po 2. třetině
3. třetina
46:31
48:11
53:35
Konec