Menu

Další

Hokejová Liga mistrů

Hokejová Liga mistrů – 7. hrací den

konec

29.08.2015, 12:00 • Jakub Vais (@KubaVais), Marek Kratochvíl (@marekratochvil)

Sedmý hrací den CHL je za námi. Měli jsme možnost sledovat opět výborné zápasy s obrovským počtem gólů. V deseti zápasech padlo hned 62 branek.

O největší překvapení dne se postaral norský Storhamar, který po včerejší výhře v Praze nad Spartou vyhrál dnes i nad Servette Ženeva. Nečekaným výsledkem skončilo utkání Liberce, který vyhrál v Nitře 9:0


Pro dnešek je to z Champions Hockey League všechno. Děkujeme vám za pozornost a u této soutěže brzy na shledanou. (22:29:47)

22:25

I poslední zápas dnešního hracího dne zná vítěze. Växjö Lakers dokázali zvítězit v Glasgow 3:1, když o výhře rozhodl obrat vv první části zápasu.

22:20

Posledním dnešním zápasem, který ještě běží je souboj mezi Glasgow – Växjö. Do konce chybí poslední minuty.

22:18

Krefeld byl v nájezdech úspěšnější a z Vídně si veze dva body! Domácí mohli klidně brát tři body, ale dvakrát ztratili náskok v poslední minutě třetiny a mají nakonec pouze bod. Raduje se z výhry po nájezdech Krefeld, jenž si tak připisuje první úspěch ve skupině.

22:08

Zug dvěma góly dokázal zdramatizovat utkání, ale s Djurgardens IF nakonec prohrál 2:3. Jedinou pozitivnější zprávou pro domácí může být fakt, že dnes dosáhli na první a druhý gól v letošní CHL.

22:05

Diváci ve Vídni se v prodloužení gólu nedočkali a zápas musí rozhodnout samostatné nájezdy. Kdo je zládne lépe? Vídeň nebo Krefeld?

21:55

Pár zajímavých výsledků už se dnes urodilo, ale možná největší překvapení se rodí v Ženevě! Čtyři minuty před třetí sirénou dává třetí gól Storhamaru Jacob Berglund.

21:52

Krefeld ve třetí třetině nebyl lepším týmem, ale v závěru se německému týmu daří skórovat a srovnat na 2:2 zásluhou Daniela Pietty. Utkání bude muset rozhodnout prodloužení nebo nájezdy.

21:51

V Zugu se dějí věci! Domácí po třetím gólu do své sítě nevypadali zrovna odhodlaně, ale během krátké chvíle dal Zug dva góly a rázem je zpátky ve hře o první body v CHL.

21:39

Djurgårdens na začátku třetí části přidávají třetí gól a v Zugu se zdá být pomalu rozhodnuto. Domácím to dnes příliš nejde.

21:32

Švédské Växjö Lakers po dvou třetinách vede v Glasgow 3:1. Jediný gól ve druhé třetině dal bývalý hráč Lva Praha Richard Gynge.

Hokejová Liga mistrů – 7. hrací den

konec

Zpět na online


Statistiky:
Dnešní zápasy
Lulea Hockey – Fribourg-Gotteron | 4:2
Eisbären Berlin – Rapaces de Gap | 6:1
HV71 Jönköping – SonderjyskE Vojens | 7:1
Espoo Blues – Grenoble Bruleurs de Loups | 4:2
Düsseldorfer EG – TPS Turku | 4:5
HK Nitra – Bílí Tygři Liberec | 0:9
UPC Vienna Capitals – Krefeld Pinguine | 2:3 po náj.
EV Zug – Djurgardens IF Stockholm | 2:3
Geneve-Servette HC – Storhamar Hamar | 0:3
Braehead Clan Glasgow – Växjö Lakers | 1:3