Menu

Hokej

Hokejová Liga mistrů

Genève-Servette HC – Storhamar Hockey Hamar

0:3

konec (0:1, 0:1, 0:1)

29.08.2015, 19:45 • Patinoire des Vernets • Skupina 13 • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 1.35 5.4 5.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno. Taktéž ve třetí části měli více ze hry domácí hokejisté, branku ovšem dali znovu hosté, jimž zpečetil vítězství Jacob Berglund. Storhamar si tak po skalpu pražské Sparty připsal další bodový zisk, v Ženevě zvítězil zaslouženě 3:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku: 31:20 (22:07:41)

Konec zápasu.

59:31

Ženeva se snaží o čestný zásah, leč zdá se, že ani ten jí není přán. Domácí však nadále pokračují v útočné třetině.

58:20

Hostům se přesilová hra zatím příliš nevede, což je ale vůbec nemusí mrzet, neboť již mají bodový zisk jistý.

57:28

Lehký pokus z pozice levého kruhu Mayer bez problémů likviduje. Domácí se poté osvobodili vyhozením přes všechny čáry.

57:00

Hotham (ST) bránil brankoviště, které se snažil ostře dobývat Rod (GEN). Ten nakonec shodil rukavice, proto mu sudí uděluje dvouminutový + trest do konce utkání. Hostující nakonec taktéž putuje do sprch. Hosté tak budou mít k dispozici početní výhodu.

56:33

Domácí již působí poněkud rezignovaným dojmem. O osudu utkání už je s největší pravděpodobností rozhodnuto.

55:57

55:57. Jacob BERGLUND - 0:3

55:57

Storhamar Hamar právě vstřelil branku! Je rozhodnuto. JACOB BERGLUND dostal výtečnou přihrávku do jízdy, načež pláchl domácím obráncům a milimetrovým švihem vymetl pavučiny v pravém horním růžku Mayerovy svatyně. Asistence: Hampus Gustafsson, Erik De la Rose.

55:29

Čas navíc hraje do karet hokejistům ve žlutém, základní hrací doba se neúprosně chýlí ke svému konci.

54:44

Ženeva se stále snaží napadat, Storhamar však velice srdnatě bojuje o každý centimetr ledové plochy. Svému sokovi skutečně nedává nic zadarmo.

53:35

Domácí hokejisté jsou ve značné křeči, momentálně se jim prakticky nic nedaří. Další atak končí u Hestmanna.

52:23

Na hrací ploše se stále více přiostřuje, což je vzhledem k jeho průběhu pochopitelné. Po ofsajdu ze strany Storhamaru následuje komerční přestávka.

51:08

Antoinetti vypálil ostře od modré čáry, avšak na Hestmanna si ani tentokráte nepřišel. Vhazovat se bude po pravé ruce hostujícího brankáře.

50:12

Do konce utkání již zbývá necelých deset minut, zatím vše směřuje k cennému vítězství hostujícího celku, který nyní proti Franssonově ráně opět podržel jistý Hestmann.

49:18

Po sérii odrazů měl před sebou zcela volnou branku Daniel Vukovic, jemuž však zablokoval hůl jeden z hostujících zadáků. Ze zajímavé příležitosti tak nakonec nic kloudného nebylo.

48:16

Lehké nahození ze středního pásma Hestmann kryje v poklidu. Na řadě je komerční přestávka, po níž se bude vhazovat v útočném pásmu Ženevy.

47:25

Ani další závar před brankou Storhamaru nekončí gólem. Následná protiofenziva skončila naprosto totožně. Nadále se hraje bez přerušení.

46:38

Bekhendový blafák Bullovi nevyšel dle představ, hostující zadák jej nakonec bez větších obtíží obral o kotouč.

45:36

Velký shluk u střídačky hostujícího celku nakonec vyzněl lépe pro hokejisty v černém, kteří se ale přes dobře střeženou modrou čáru nedokázali probojovat.

44:35

Domácí nadále marně dobývají hostující svatyni. Ta je jim stále zapovězena. Čas bude Ženevě utíkat pekelně rychle.

43:40

Až nyní se přerušuje, a to po tvrdé ráně ze středního pásma, kterou Hestmann v poklidu eliminuje. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

43:22

Hraje se stále bez přerušení, sledujeme velice aktivní hokejovou podívanou. Momentálně se Storhamar snaží aktivně napadat.

42:45

Při další snaze se D'Agostini pokoušel obkroužit branku a zasunout puk za Hestmannova záda. Ani tentokráte ale úspěch neslavil.

42:12

Vukovic si sjel do mezikruží, kde měl dostatek času a prostoru pro zakončení. Hestmann si však povyjel a šanci domácího borce výtečně zlikvidoval.

41:33

Ženeva si snaží proklestit cestu středním pásmem, což se jí ale zatím příliš nedaří. Uvidíme, zda se v této části hry konečně prosadí.

40:38

Storhamar zahajuje třetí část velice rozvážně, je si dobře vědom cenného náskoku a slušně rozehraného utkání.

40:01

Začala třetí třetina.
Taktéž druhá třetina je minulostí, probíhala však v podobném duchu jako ta první. Navzdory převaze domácích přidali druhý přesný zásah v početní výhodě hokejisté Storhamaru, prosadil se Erik De la Rose. Co zajímavého přinese třetí část? Sledujte náš on-line přenos!

Střely na branku: 25:13

40:00

Druhá třetina skončila.

39:27

Druhé dějství se dohrává v poklidu, Storhamar s zatím nemůže probojovat do útočného pásma, natož ohrozit branku ženevského celku.

38:53

Domácí se zatím brání úspěšně, lehké nahození od modré čáry Mayer bez problémů eliminuje a následně přerušuje hru.

38:11

Storhamar si zahraje další přesilovou hru. Jonathan Mercier (GEN) odjíždí podruhé v utkání na trestnou lavici, tentokráte za sekání. Budou hosté opět úspěšní?

37:43

Stále se bojuje hlavně v útočném pásmu domácího celku. Následný útok navíc zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

36:32

Ani další průnik domácího borce nekončí úspěchem, Hestmann posléze raději přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho levici.

35:43

Momentálně se hraje převážně v okolí středního pásma, což pochopitelně vyhovuje hostující skvadře. Ta má stále pohodlný dvoubrankový náskok.

34:25

Pedretti se snažil vymotat zpoza hostující svatyně, což se mu ale příliš nepovedlo. Storhamar se zatím úspěšně brání.

33:12

Ženevští hokejisté jsou zřejmě poněkud frustrování dosavadním průběhem, což přenáší do své agresivity. Bull byl velice ostře přitlačen na mantinel, avšak naštěstí odjíždí po svých.

32:24

Lehké nahození končí v Mayerově moci, hra je opět přerušena. Následně došlo k drobné potyčce, která ale zřejmě nebude potrestána. Následuje komerční přestávka.

31:40

Další marné dobývání v podání domácí družiny, pro kterou se zatím utkání vybíjí velice krutě. Hokej se však hraje na branky, a tak mají hosté stále navrch.

31:04

31:04. Erik Skadsdammen na pohotového Mayera nevyzrál

31:04

Tak to byla obrovská šance Storhamaru. Erik Skadsdammen využil chyby v obraně Ženevy, načež upaloval zcela sám na Mayera. Domácího brankář však jeho bekhendovou kličku přečetl a obalamutit se nenechal.

30:41

A další zmatek před brankou hostujícího celku. Nutno však podotknout, že se Storhamar nebezpečí velice záhy zbavil.

29:25

Průnik podél levého mantinelu v podání domácího borce opět brankou nekončí, Hestmann si s prudkým toušem poradil pomocí své vyrážečky.

28:19

Antionettiho tvrdá rána od modré čáry se od mantinelu odrazila do předbrankového prostoru, který si však znovu v poklidu pohlídal Hestmann.

27:52

Ženevě se nedá upřít snaha, o tom žádná. Hostující defenziva však stále v poklidu eliminuje jeden atak za druhým.

26:41

Po dalším jednoduchém Hestmannově zákroku následuje reklamní pauza. Z tribun se ozývá hlasitý pískot.

26:22

Storhamar je na koni, momentálně v poklidu udržuje kotouč ve středním pásmu, přičemž se nikam nežene. Průběh utkání je pro domácí jistě poněkud šokující.

25:15

25:15. Erik De la Rose - 0:2

25:15

Storhamar Hamar právě vstřelil branku! Hosté hrají velice účelně, hned první přesilová hra znamená dvoubrankový náskok. ERIK DE LA ROSE se procpal podél pravého mantinelu do útočného pásma, kde chtěl vybídnout spoluhráče ke skórování. Přihrávka ale nakonec zabrousila skrze Mayerovy betony do branky. Asistence: Alexander Reichenberg.

24:54

Další akci hokejistů ve žlutém zastavuje postavení mimo hru. Kotouč bude uveden do hry ve středním pásmu.

24:22

Storhamar velice dobře kombinuje, avšak do výraznějších střeleckých pozic se zatím nedostává. Domácí nakonec přece jenom vyhazují přes všechny čáry.

23:56

Hosté v plném počtu.

22:59

Storhamar je nadále spíše v defenzivě, momentálně se provinil zakázaným uvolněním. Hra se tak vrací do útočného pásma švýcarského celku.

22:06

D'Agostini se šikovně protáhl až před Hestmanna, jemuž chtěl zasunout kotouč mezi betony. To se mu však nepovedlo, hostující brankář je neoblomný.

21:02

Další Hestmannův zásah, tentokráte proti pokusu zblízka v podání Pedrettiho. Vhazovat se bude po levé ruce hostujícího muže v masce.

20:42

Stále stejná písnička, hokejisté Ženevy marně dobývají branku Storhamaru, za přesilové hry od svého lodivoda rozhodně pochvalu nedostanou.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi úvodní dějství, které přineslo převahu domácího celku. Ze vstřelené branky se však radovali hosté, které poslal do vedení Hampus Gustafsson. Jak se bude klání nadále vyvíjet? Sledujte náš on-line přenos!

Střely na branku: 16:5

20:00

První třetina skončila.

19:15

Hosté se nadále velmi dobře brání, ženevští hokejisté jsou v přesilových hrách bezzubí.

18:58

Bude znovu vylučovat a opět na straně Storhamaru. Za zdržování hry usedá na trestnou lavici Jimmy Andersson.

18:10

Hotham se nyní šikovně vyhnul domácímu útočníkovi a pokusil se zakončit z pozice pravého kruhu. Mayer však agilně vykopl svůj pravý beton.

17:26

Další postavení mimo hru v podání domácích hokejistů. Po vstřelené brance se hra výrazně vyrovnala.

16:59

Momentálně se hraje ve střední třetině, kde ani jednomu z celků žádné vážnější nebezpečí nehrozí.

16:02

Sympatický pokus z otočky brankou nekončí, následně jsou hosté chyceni do ofsajdové pasti. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

15:21

Domácí jsou vstřelenou brankou poměrně zaskočeni, Storhamar se teď stále více tlačí do ofenzivy.

13:14

13:14. Hampus GUSTAFSSON - 0:1

13:14

Storhamar Hamar právě vstřelil branku! Hosté jdou do vedení. Na modré čáře napřáhl HAMPUS GUSTAFSSON, načež kotouč zapadl přesně do horního růžku domácí svatyně. Asistence: Christian Bull.

12:58

Následný protiútok končí pohodovým Mayerovým zásahem, po němž následuje komerční přestávka. Vhazovat se bude po pravici domácího mága.

12:33

Navzdory ideálnímu stínění ze strany domácího borce si Hestmann poradil i s dalším nahozením od modré čáry.

11:41

Ženevě se znovu nedaří, hosté opět vyhodili přes všechny čáry. Uvidíme, jak se domácí popasují s dalším průběhem duelu.

11:11

Storhamar ale zahájil oslabení velice dobře, a to dokonce útočným výpadem. Berglundova rána však skončila na hrudi nepříliš vytěžovaného Mayera.

10:40

Třetí přesilová hra pro Ženevu. Tentokráte za katr usedá hostující Skadsdammen (ST), a to za hákování.

10:11

Ani Lombardi si z poměrně velkého úhlu na Hestmanna nepřišel. Následuje vhazování po pravé ruce hostujícího muže v masce.

09:28

Kotouč se po nepřesné hostující kombinaci ocitl mimo hrací plochu, což znamená vhazování ve středním pásmu, blíže domácí brance.

08:29

Opět jedna z ojedinělých útočných eskapád v podání norského Storhamaru. Hokejisté ve žlutých dresech však o kotouč hnedle vzápětí přišli.

07:35

Nabídka z levé strany kolbiště nezastihla nikoho z domácích borců. Přesto Ženeva nadále pokračuje v útočném pásmu, kde hosty pevně svírá.

06:58

Hestmann stále drží svůj celek nad vodou. Nutno však podotknout, že nejde o nikterak složité zásahy. Následuje komerční přestávka.

06:28

Storhamar je již v plném počtu, stále marně čekáme na úvodní branku utkání.

05:23

Stále stejný herní projev domácího celku. Převaha je zcela evidentní, avšak do zakončení se Ženeva prakticky vůbec nedostává.

04:31

Prakticky poprvé se Storhamar dostal do útočného pásma. Pobyl zde ale pouze malou chvíli. Následně však hosté znovu faulovali, na lavici hanby usedá Oksens (ST), který nešťastně vyhodil puk do hlediště.

04:04

Další Hestmannův zákrok, tentokráte proti dělovce Wicka. Hostující brankář však měl ideální výhled, proto mu zásah nečinil potíže.

03:16

Je po přesilové hře, domácí nikterak oslnivou převahu nepředvedli, uvidíme, jak se bude klání nadále vyvíjet.

02:41

Až nyní došlo k ohrožení hostující branky, ovšem ani jedná rána od modré čáry za Hestmannova záda neprocestovala. Storhamar se navíc znovu osvobodil.

02:07

Hnedle vzápětí totožná situace, Norové se zatím brání bez sebemenších obtíží.

01:52

Zatím to pro borce v černém příliš valně nevypadá, neboť je zastavuje postavení mimo hru. Buly proběhne ve středním pásmu.

01:16

Domácí si zahrají v početní výhodě. Za sekání si odjíždí odpykat trest Berglund (ST). Jak Ženeva s touto šancí naloží?

01:15

Po levé straně kolbiště se do útočného pásma velice šikovně prodral Pedretti, který nakonec zakončil z pozice levého kruhu. Hestmann byl ale na svém místě a pokus eliminoval.

00:20

Domácí se hned v úvodu duelu ihned aktivně vydali kupředu, leč k žádnému ohrožení svatyně Storhamaru nedošlo. Puk nakonec docestoval do střední třetiny.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba celky jsou již nastoupeny na hrací ploše. Utkání bude za malou chvíli zahájeno.
Úvodní sestavy:

Genève-Servette HC: Mayer (Descloux) – Fransson, Antonietti, Bezina, Loeffel, Chuard, Mercier, Douay, Vukovic – Pedretti, Lombardi, D'Agostini – Jacquemet, Romy, Rubin – Rod, Pyatt, Riat – Gerber, Kast, Wick

Storhamar Hockey Hamar: Hestmann (Östlund) – Hotham, Bäärnhielm, De la Rose, Bull, Lokken Ostli, Oksnes, Eikrem Haugen, Andersson – Skadsdammen, Larrivee, Jensen – Reichenberg, Berglund, Gustafsson – Gran, Huse, Zettergren – Hesbraten, Langdalen, Ronnild

Rozhodčí: Pajula, Massy – Rohrer, Kaderli.
Pohled do statistik

Oba celky jsou zařazeny do skupiny M, kde hrají společně s pražskou Spartou. Ženeva doposud posbírala pouhé dva body, tudíž jí patří poslední příčka. Storhamar má o bod více, neboť si připsal vítězství právě nad Spartou Praha.
Vítejte u našeho on-line přenosu! Hokejová Liga mistrů má na programu své další pokračování. V jeho rámci změří síly celky Genéve-Servette HC a Storhamar Hockey Hamar. Úvodní buly je v Patinoire des Vernets, tedy domovském stánku Ženevy, naplánováno na 19:45. Přeji příjemný sportovní zážitek!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:45.

Genève-Servette HC – Storhamar Hockey Hamar

0:3

konec (0:1, 0:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. Gustafsson (Bull), 26. Rose (Reichenberg), 56. Berglund (Gustafsson, Rose)

Genève-Servette HC: Mayer (Descloux) – Fransson, Antonietti, Bezina, Loeffel, Chuard, Mercier, Douay, Vukovic – Pedretti, Lombardi, D'Agostini – Jacquemet, Romy, Rubin – Rod, Pyatt, Riat – Gerber, Kast, Wick

Storhamar Hockey Hamar: Hestmann (Östlund) – Hotham, Bäärnhielm, De la Rose, Bull, Lokken Ostli, Oksnes, Eikrem Haugen, Andersson – Skadsdammen, Larrivee, Jensen – Reichenberg, Berglund, Gustafsson – Gran, Huse, Zettergren – Hesbraten, Langdalen, Ronnild

Rozhodčí: Pajula, Massy – Rohrer, Kaderli

Průběh zápasu
1. třetina
01:16
04:31
10:40
13:14
18:58
Po 1. třetině
2. třetina
23:56
25:15
38:11
Po 2. třetině
3. třetina
55:57
57:00
Konec