Menu

Florbal

Ostrava Cup 2015 - Women

K1 Florbal Židenice – FBC Ossiko Třinec

3:0

konec (1:0, 2:0)

28.08.2015, 16:10 • ČPP Aréna, Ostrava • Josef Cestr (@Hyddaw)

28:20

Židenice právě vstřelily branku!
Z levé strany střílející Obrovská Turoňovou ještě nepřekonala, ale TERÉZIA ZAJACOVÁ z opačné strany byla už mnohem úspěšnější. Asistence: Regina Obrovská.

23:33

Domácí předvedli další akci na jeden dotek, kterou zakončovala Zlámalová. Její střela nebyla ovšem příliš přesná a tak míček končí vedle tyče.

18:47

Židenice právě vstřelily branku!
Zatímco střelu Zajaové dokázala Turaňová vyrazit, na dorážku REGINY OBROVSKÉ už byla hostujcíí brankářka krátká. Asistence: Terézia Zajacová.

13:42

Židenice právě vstřelily branku!
REGINA OBROVSKÁ předvedla individuální akci. Po oběhnutí brány se odhodlala z ostrého úhlu ke střele, která prošla za záda hostující brankářky. Bez asistence.

08:22

Zwierzynová se ocitla na zemi a drží se za nohu. Z tváře se jí spouštějí slzy a nevypadá to s ní vůbec dobře. Ihned se k ní seběhl zdravotník turnaje a za pomoci svých spoluhráček opouští hřiště.

01:37

Turoňová skočila od jedné tyče ke druhé ve chvíli, kdy zakončovala zcela sama Zajacová v brankovišti. Perfektní zákrok hostující brankářky!

K1 Florbal Židenice – FBC Ossiko Třinec

3:0

konec (1:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. Obrovská, 19. Obrovská (Zajacová), 29. Zajacová (Obrovská)

K1 Florbal Židenice: Dufková – Drápalová, Dernerová, Babáčková, Pravcová, Obrovská, Dundelová, Zlámalová, Horáková, Indrová, Zajacová, Némethová, Pospíšilová, Valehrachová

FBC Ossiko Třinec: Turoňová (Meischnerová) – Zwierzynová, N. Kawuloková, J. Kawuloková, Janiková, Mendroková, Kajfoszová, Martynková, Wojnarová, Šibrová, Stará, Havlová, Bieleszová, Kaniová, Rakowská

Rozhodčí: Petr Blakala, Filip Plíhal

Průběh zápasu
1. poločas
13:42
Přestávka po pol.
2. poločas
18:47
28:20
Konec