Menu

Fotbal

Divize skupina D

FC Slovan Havlíčkův Brod – TJ Slavoj Polná

1:2

konec (0:0)

23.08.2015, 16:30 • Na Losích • 3. kolo • Richard Wagner (@Groundhoppik)

90+1

Polná ještě takticky střídá. Místo Štěpána Bambuly přichází Jakub Urbánek.

90+1

David Kavka rozehrál na velké vápno na Michala Mareše, který ale netrefil míč ideálně a Polenští odkopávají do autu!

90

Michal Mareš byl faulován na hranici velkého vápna dva metry od brankové čáry. Přímák pro Brod, na který jde i Patrik Soukal!

87

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Havlíčkobrodští honci balonu zápas ještě dramatizují. Nejprve trochu kostrbatě přešli přes záložní řady, až se nakonec dostali k brance. Šikovný centr klepl zblízka za záda Jindřicha Skočdopoleho JAKUB HENEK. Uvidíme, zda slovanisté vydolují bod.

83

Domácí mohli jít do rychlého brejku, ale Petr Pražák poslal k zemi ostrým zákrokem jednoho ze slovanistů. Za svůj počin vidí žlutou kartu.

82

Polenští také sahají ke změně v sestavě. Ze hřiště odchází autor druhé branky Jiří Klíma, kterého nahrazuje Tomáš Holub.

81

Fantastický zákrok nyní vytáhl Patrik Soukal, který čelil přímému kopu ze dvaceti metrů. Ten zakroutil elitní střelec Daniel Kavka přesně k zadní tyči, ale domácí brankář předvedl bryskní robinsonádu!

79

Domácí reagují na inkasovanou branku střídáním. Ze hřiště odchází Jiří Prchal, kterého nahrazuje Jan Tuhý.

78

Polná právě vstřelila branku!
Hosté navyšují svůj náskok. Pět metrů za pokutovým územím napřáhl JIŘÍ KLÍMA a na jeho dělovku neměl domácí muž s rukavicemi nárok!

77

Žlutou kartu dostává za protesty Pavel Benda. Ten byl přistrčen Filipem Křivkou, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá.

70

Polná právě vstřelila branku!
Tak to hostujícímu celku přeci jen vyšlo! Faul u levé lajny byl potrestán přímým volným kopem. K němu se postavil DANIEL KAVKA, který obloučkem přes zeď a hradbu těl na velkém vápně zakroutil míč přesně do vzdálenější šibenice Soukalovy branky!

68

Petr Pražák dostal míč na pravý růžek velké bedny. Odmítl si obránce a vystřelil šikovný oblouček. Míč se ale snesl jen na břevno!

61

David Kavka na pravém růžku velkého vápna obhodil dva beky, našel Ondřeje Štědrého, který prošel až skoro k brankové čáře, odkud poslal přízemní centr. Míč měl na noze Štěpán Bambula, který ale promáchl a míč jen tak tak proskákal vedle zadní tyče!

60

Chyba v domácí defenzivě dala šanci Danielu Kavkovi. Ten uháněl sám na bránu, ale zboku jej doběhl Filip Křivka, který ho předskočil a obral o míč!

55

Na druhé straně mohlo udeřit po přímém kopu. Parádní centr Davida Kavky nechal Skočdopole spadnout na malé vápno, kde balon přeskočil Jakuba Henka a naskakující Míchal Veselský jej nedokázal trknout do sítě. Míč pak lehce přeskočil břevno za zády zkoprnělého gólmana.

53

Jaroslav Kubec nabíhal po pravé lajně, elegantně vytřel trávník s Filipem Křivkou, kterému naznačil doprava a obešel ho z druhé strany. Ocitl se pak sám před kasou, ale míč loupnul jen vede tyče!

49

To byla panečku šance! Jiří Klíma na hranici šestnáctky u brankové čáry obešel beka, postoupil k brance, položil si gólmana a poslal centr na zadní tyč. Balon postupně minuli dva hráči, až jej nakonec před Bendou odkopl Adam Polívka!

46

Domácí tým nastupuje do druhého poločasu se dvěma novými muži. Antonína Plichtu nahrazuje Michal Mareš a Tomáše Vařejku střídá Ondřej Štědrý.

43

Nyní už se to Slovanu povedlo! David Kavka nejprve schytal herdu do zad. Po rozehrání nařízeného přímého kopu se po nahrávce od Jakuba Henka uvolnil na šestnáctce a tvrdou ranou poslal míč těsně vedle vzdálenější tyče!

34

Domácí přežili další infarktovku! Jan Urbánek našel na pravém křídle zabíhajícího Jaroslava Kubce, který si obhodil obránce, ťukl balon Jiřímu Klímovi, kterému ale vypíchl míč pohotový Filip Křivka.

30

Chyba polenských při rozehrávce! Brankář Jindřich Skočdopole se nedomluvil s obránci a balon skončil u Davida Kavky, jenž chtěl ze třiceti metrů vrátit míč do brány, ale našel jen vracejícího se gólmana Polné.

25

Pane jo, to byla jasná gólová! Polenský tým prošel po pravém křídle, využil chyby Michala Báči, jenž se nechal snadno obelstít, a nacentroval na Jiřího Klímu, který měl před sebou prázdnou bránu, ale když si konečně srovnal míč na nohu, tak mu pod míč skočil Báča, jenž tak svou předchozí hrubku napravil!

21

Domácí obrana zatím vypadá jako pytel zrní po nájezdu myší. Další hrubici na středu mohl potrestat Jiří Klíma, který byl sám před Soukalem, jenž mu dobře skočil pod nohy a připsal si další skvělý zákrok, když vyrazil už třetí tutovku!

17

Obrana Slovanu teď výrazně propadla! Čtveřice hráčů se nedohodla, kdo že bude hlavičkovat, a míč propadl až k Pavlu Bendovi, jenž utíkal sám proti domácí kase. Patrik soukal vyběhl na penaltu a Bendovo zakončení vykopl!

13

Parádní provedení! Daniel Kavka rozehrál na krátko Jiřímu Fadrnému, jenž si sešteloval balon na nohu a přenádherným krouceným balonem trefil břevno za Soukalem!

10

To byla šance jako hrom! Z pravého křídla přišel skvělý centr mezi dva brodské beky, na který si naběhl Pavel Benda, leč forvard Slavoje trefil přesně prostor, kde stál domácí muž s rukavicemi, jenž míč vyrazil.

FC Slovan Havlíčkův Brod – TJ Slavoj Polná

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 87. Henek – 70. Daniel Kavka, 78. Klíma

Karty:   77. Benda (PLN), 83. Pražák (PLN)

FC Slovan Havlíčkův Brod: Soukal – Polívka, Báča, Křivka, Vařejka – David Kavka "K", Henek, Plichta, Konvalina – Prchal, Veselský.
Náhradníci: Beránek – Štědrý, Hejkal, Tuhý, Mareš.

TJ Slavoj Polná: Skočdopole – Bambula, Caha, Pražák, Fadrný "K", Kučera – Jan Urbánek, Kubec, Daniel Kavka, Klíma – Benda.
Náhradníci: Vavroušek – Jakub Urbánek, J. Holub, T. Holub, Haala.

Rozhodčí: Vítězslav Buček – Jaroslav Kolář, Ivo Nováček

Diváci: 300