Menu

Fotbal

Anglická Premier League

West Ham United – AFC Bournemouth

3:4

konec (0:2)

22.08.2015, 16:00 • Upton Park, London • 3. kolo • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 2.63 3.3 2.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+7

Už to vypadalo, že West Ham v závěrečných vteřinách vsítí vyrovnávací gól, ale balon se zastavil na brankové čáře, kde ho zablokoval jeden z hráčů. To je pro domácí tým obrovská smůla.

90+4

Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Matt Ritchie, přichází Adam Smith.

85

Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Max-Alain Gradel, přichází Dan Gosling.

82

82. Modibo MAÏGA - 3:4

82

West Ham právě vstřelil branku!
MODIBO MAÏGA obdržel přihrávku od Cresswella a vzal vše na sebe. Útočník West Hamu obešel své bránící protihráče, dostal se s míčem na hranici velkého vápna a poté přízemní střelou snížil na 3:4.

79

79. Callum WILSON - 2:4

79

Bournemouth právě vstřelilo branku!
Pokutový kop si vzal na starost CALLUM WILSON, kterému sice Randolph vystihl směr střely, ale gólu zabránit nedokázal. WILSON si tak připisuje hattrick.

79

West Ham zahrával rohový kop, před kterým se hosté ubránili a rychle vyrazili do protiútoku. Tento protiútok chtěl zastavit Jenkinson, který si vůbec nepočínal dle pravidel a za svůj faul ve vápně vyfasoval červenou kartu.

78

AFC Bournemouth bude zahrávat pokutový kop!

75

Za nesportovní chování viděl žlutou kartu Boruc.

73

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Diafra Sakho, přichází Modibo Maïga.

66

66. Marc PUGH - 2:3

66

Bournemouth právě vstřelilo branku!
Po ztrátě míče West Hamu se do protiútoku vydal Bournemouth. Už to vypadalo, že se domácí tým ubrání, ale opak byl pravdou. Gradel si všiml, že je na levém křídle nikým neobsazený MARC PUGH, a tak mu rychle adresoval přihrávku. PUGH si dovedl kulatou hračku do pokutového území, kam ještě přispěchal bránící protihráč, ale PUGH udělal kličku a poté nádhernou trefou vrátil Bournemouthu vedení.

62

Hosté podnikli útočnou akci přes střed hřiště a dokázali si připravit parádní šanci. Finální přihrávku obdržel Pugh, který pálil zpoza vápna, ale Randolpha nepřekonal. Gólman West Hamu si připsal výtečný zákrok, díky kterému zabránil téměř stoprocentnímu gólu.

53

53. Cheikhou KOUYATÉ - 2:2

53

West Ham právě vstřelil branku!
Domácí tým měl k dispozici autové vhazování, které si vzal na starost Jenkinson, jenž poslal dlouhý balon do pokutového území. Tam se do zakončení dostal Sakho, ale Boruc jeho tvrdou ránu vyrazil. Odraženého míče se rychle zmocnil CHEIKHOU KOUYATÉ, který jedovatou střelou nedal Borucovi šanci.

51

Hrací plochu opustil King, který má zdravotní potíže. Na trávníku ho nahradil Pugh.

48

48. Mark NOBLE - 1:2

48

West Ham právě vstřelil branku!
Míč na penaltovou značku si položil zkušený MARK NOBLE, který důraznou ránou pokutový kop proměnil. Navíc gólman Boruc nevystihl směr, a tak neměl šanci.

47

West Ham bude zahrávat pokutový kop!

46

Do druhého poločasu už nenastoupil Nolan, kterého vystřídal Jarvis. Uvidíme, jak domácímu celku tato změna pomůže.

45+3

V závěru prvního poločasu podržel brankář Randolph výrazně svůj tým. Dobrou přihrávku obdržel Gradel, který pálil zpoza vápna, ale Randolph zasáhl na jedničku.

41

Sakho mohl snížit na 1:2, ale v souboji s Borucem neuspěl. Boruc nejprve chyboval, a Sakho by tak mohl zakončovat do otevřené brány, ale gólman Bournemouthu svoji chybu napravil, rychle plácl do balonu a celou situaci Sakhovi zkomplikoval. Útočník West Hamu se pak míče ještě dotkl, ale v těžké pozici si ho dal daleko od nohy a následně o něj přišel.

36

Bournemouthu střelecký apetit nechybí. Na listinu střelců se chtěl zapsat i Daniels, ale jeho přízemní pokus branku asi o metr minul.

35

Na nepříznivý vývoj zápasu reaguje Bilić okamžitě. Ze hry odchází Ogbonna, kterého nahrazuje Tomkins.

30

A mohlo být i hůř, Wilson se ocitl opět v šanci, která připomínala situaci z prvního gólu, jen s tím rozdílem, že tentokrát pálil hrdina Bournemouthu vysoko nad bránu.

28

28. Callum WILSON - 0:2

28

Bournemouth právě vstřelilo branku!
West Ham prohrává už o dva góly a oba padly po chybách Cresswella. I tentokrát se mezi tři tyče trefil CALLUM WILSON. Cresswell totiž přihrával nesmyslně na Randolpha, ale místo toho přihrál WILSONOVI, který se v této situaci nemýlil a bezpečně ji proměnil.

14

Sakho našel přihrávkou Payeta, který se pak prezentoval parádní kolmicí do pokutového území, kam si nabíhal Kouyaté, ale tomu se balon zasáhnout nepodařilo, protože brankář Boruc byl rychlejší.

11

11. Callum WILSON - 0:1

11

Bournemouth právě vstřelilo branku!
Neskutečnou hrubku v obraně si teď za rámeček určitě nedá Cresswell, který neuspěl proti Francisovi a nechal ho odcentrovat před branku, kde se ke střele z první dostal CALLUM WILSON a jedovatou ránou nedal Randolphovi šanci.

7

West Hamu se podařilo skórovat, ale sudí branku neuznal. Na centrovaný balon si vyskočil hlavičkující Reid, který přesnou trefou poslal míč za brankářova záda, ale sudí tuto trefu neuznal, protože viděl faul.

3

West Ham se konečně dotkl míče a okamžitě podnikl útočnou akci. Na levém křídle odvedl kus práce Kouyaté, který obehrál bránícího protihráče a poté servíroval přihrávku před branku, kam si nabíhal Nolan. Nicméně gólman Boruc byl pozorný a kapitána West Hamu k míči nepustil.

West Ham United – AFC Bournemouth

3:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 48. Noble (pen.), 53. Kouyaté, 82. Maïga (Cresswell) – 11. Wilson (Francis), 28. Wilson, 66. Pugh, 79. Wilson (pen.)

Karty:   75. Boruc (BTH)   79. Jenkinson (WHU)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 5:8.

West Ham United: Randolph – Jenkinson, Reid, Ogbonna (35. Tomkins), Cresswell – Noble, Obiang, Kouyaté – Payet, Nolan (C) (46. Jarvis) – D. Sakho (73. Maïga).
Náhradníci: Spiegel – Tomkins, Jarvis, Collins, Maïga, Lanzini, Cullen.

AFC Bournemouth: Boruc – Francis, Elphick (C), Cook, Daniels – Ritchie (90+4. Smith), O'Kane, Surman, Gradel (85. Gosling) – King (51. Pugh), Wilson.
Náhradníci: Federici – Gosling, Pugh, Mings, Smith, Kermorgant, Distin.

Rozhodčí: Moss – Long, Halliday