Menu

Hokej

Tatranský pohár

HK Poprad – HC Slavia Praha

3:7

konec (1:2, 0:1, 2:4)

21.08.2015, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 2.36 4.5 2.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:50

Pavel Kašpařík odchádza na trestnú lavicu za nedovolené bránenie, hra sa teda na záverečné sekundy zápasu presťahuje pred Hyláka.

59:29

Slavia ešte v závere bude hrať presilovku. Hráčska lavica Popradu dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Odchádza si to odsedieť Tomáš Török.

55:45

Poprad dal gól!
Domáci hokejisti priniesli ešte napokon radosť aj pre svojich fanúšikov. MATEJ SÍKELA si našiel miesto pred bránou a Bajaruns mu pekne adresoval puk ku pravej žrdi, no a so zakončením nemal už Síkela problém!
Asistencia: Lauris Bajaruns.

54:55

Tím Slavia práve strelil gól!
Hokejisti Slavie majú radosť z hokeja a už to vyzerá na debakel Popradu. VÁCLAV TOMEK získal puk v medzikruží a okamžite z otočky pálil na bránu, Sedlačko si nejako neustrážil bránu a inkasoval takmer podobný gól.
Asistencia: Jan Veselý.

54:42

Tím Slavia práve strelil gól!
Slavia si opäť vracia svoje troj-gólové vedenie! Na modrej čiare sa k puku dostal PAVEL KOLAŘÍK, Sedlačko mal zakrytý výhľad, a tak inkasoval strelou ku pravej žrdi.
Asistenciu si pripísal Tomáš Micka.

47:57

Poprad dal gól!
Domáci hokejisti strieľajú druhý gól. Štrauch najprv z ľavej strany vystrelil na bránu, ale Hylák vyrážal pred seba, kde bol Laurous, ten posunul ešte napravo PETROVI GÁPOVI, ktorý už na tretiu dorážku skóroval druhý gól pre Poprad!
Asistencie: Martins Laurous a Andreas Štrauch.

46:31

Tím Slavia práve strelil gól!
Dvaja hráči Slavie sa dostali do prečíslenia, NATHAN ROBINSON mal puk na pravej strane a naznačoval prihrávku na opačnú stranu, lenže sám sa rozhodol pre strelu, čím dokonale prekabátil Sedlačka a puk mu napálil medzi betóny!
Asistencie: János Vas, Jaroslav Markovič.

46:01

Tím Slavia práve strelil gól!
Slavisti pohodlne zvyšujú svoje vedenie! Do samostatného zakončenia sa po chybe popradskej obrany dostal JAN VESELÝ a bekhendovým blafákom si vychutnal brankára Sedlačka!
Bez asistencie.

38:15

Slavisti budú v závere tretiny čeliť presilovke Popradu. Michal Petira dostáva menší trest za podrazenie.

34:08

Arne Kroták sa vydal do samostatného zakončenia, korčuľovala za ním štvorica súperovych hráčov, nakoniec ho zastavili a nedovolili, aby skúsený popradský kapitán predviedol niektorý zo svojich skvelých blafákov.

32:24

Jedlička adresoval peknú prihrávku do medzikružia, kde našiel Tomáša Doležala, ale ten z prvej mieril iba do stredu brány, kde bol Sedlačko celým svojím telom.

29:36

Tím Slavia práve strelil gól!
Slavia zvyšuje svoje vedenie! Od pravého kruhu prudko švihom vystrelil útočník JAKUB JEDLIČKA, brankár Sedlačko mal zakrytý výhľad a už nedokázal zareagovať na strelu súpera!
Asistencia: Michal Petira.

23:30

Andreas Štrauch vykonal zbytočný faul v momente, keď Poprad mohol mať útočné pásmo. Dostáva dve minúty za hákovanie.

21:48

Matúš Török bol v rohu klziska faulovaný Nathanom Robinsonom, ktorého už hlavný rozhodca posiela na trestnú lavicu za nedovolenú hru vysokou hokejkou.

18:59

Robinson nastrelil do chráničov Arneho Krotáka, ktorý následne unikol sám na bránu, vyskúšal strelu, ale betónom Hylák účinne zasiahol!

18:19

Tím Slavia práve strelil gól!
Pražská Slavia sa v závere tretiny dostáva do vedenia! Tomáš Micka sa dostal k puku za bránkou, chvíľu počkal a následne servíroval pred bránku na TOMÁŠA JIRÁNKA, ktorý do poloprázdnej brány dorazil puk!
Asistencia: Tomáš Micka.

18:08

V závere tretiny prichádza obojstranné vylúčenie. Ján Ťavoda dostáva dve minúty za hrubosť a Jiří Doležal rovnaký trest.

17:10

Markovič si spracoval puk na modrej čiare a potom ho ideálne servíroval pred bránu na Jánosa Vasa, ale útočník Slavie sa druhýkrát nezapísal do streleckej listiny, keď svojím blafákom Sedlačka neprekabátil!

14:32

Fabian švihom strieľal od modrej, Hylák vyrazil do strany betónom a keby puk ležal pár centimetrov bližšie, dokázal by ho Paukovček doraziť do prázdnej brány. Takto to mal na dlhú hokejku.

12:53

Rapáč pekne z ľavého kruhu našiel v medzikruží Mateja Síkelu, jeho následnú strelu však Hylák dokázal aj napriek rýchlej prihrávke a strele z prvej vyraziť.

10:15

V početnej výhode si zahrajú Slavisti. Martins Laurous dostáva dve minúty za seknutie.

07:34

Poprad dal gól!
Domáci hokejisti využívajú presilovú hru! Od modrej čiary vypálil tvrdo Jaroslav Kasík a jeho strelu spred brány tečoval RICHARD RAPÁČ a vyrovnal na 1:1!
Asistenciu si pripísal Jaroslav Kasík.

06:19

Ako prvý budú mať možnosť presilovky kamzíci. Jan Veselý dostáva dve minúty za podrazenie.

00:20

Tím Slavia práve strelil gól!
Slavisti hneď po 20 sekundách hry získavajú vedenie! Markovič potiahol útok po ľavej strane ihriska a posunul puk do medzikružia na JÁNOSA VASA, ktorý strelou do pravého horného rohu prekonal Sedlačka!
Asistencia: Jaroslav Markovič.

HK Poprad – HC Slavia Praha

3:7

konec (1:2, 0:1, 2:4)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. R. Rapáč (Kasík), 48. Gápa (Laurous, Štrauch), 56. Síkela (Bajaruns) – 1. Vas (Markovič), 19. Jiránek (Micka), 30. Jedlička (Petira), 47. Veselý, 47. Robinson (Vas, Markovič), 55. Kolařík (Micka), 55. Tomek (Veselý)

HK Poprad: Sedlačko (Svoboda) – Ťavoda, Kolba, Dinda, Fabian (A), Malina, Kasík (A), Pitka, Gáborčík – Kroták (C), Paukovček, Takáč – Török, Laurous, Bajaruns – R. Rapáč, Síkela, B. Rapáč – Gápa, Toma, Štrauch

HC Slavia Praha: Hylák (Frodl) – Hruška, Ružička, Hraško, Punčochář (A), Petira, Kolařík (C), Adam – Robinson, Vas, Markovič – J. Doležal, Kašpařík (A), Čermák – Micka, Andres, Jiránek – T. Doležal, Tomek, Veselý Jedlička

Rozhodčí: Orolin – Bednár, Štofančík

Diváci: 1050

Průběh zápasu
1. třetina
00:20
06:19
07:34
10:15
18:08
18:19
Po 1. třetině
2. třetina
21:48
23:30
29:36
38:15
Po 2. třetině
3. třetina
46:01
46:31
47:57
54:42
54:55
55:45
59:29
59:50
Konec