Menu

Fotbal

Celostátní liga staršího dorostu

1.FC Slovácko – SK Dynamo Č. Budějovice

4:0

konec (2:0)

15.08.2015, 14:30 • Širůch, Staré Město • 4. kolo • Marek Janoš (@marekjanos)

85

Slovácko právě vstřelilo branku!
Výborně to teď vyřešili dva střídající hráči a jsou odměněni brankou! Mareš našel krásnou přihrávkou přes půl hřiště MICHALA JANÍKA, který si tváří v tvář Lukschovi poradil dobře. Hostující brankář si na míč opět sáhl.

64

Slovácko právě vstřelilo branku!
Domácí přidávají třetí branku. Míč za vápnem si našel reprezentant do 17 let MICHAL SADÍLEK a utěšenou ranou poslal míč do šibenice. Luksch předvedl dobrý zákrok a míč notně ztlumil, brance ale nezabránil.

12

Slovácko právě vstřelilo branku!
Akce po rohu se vydařila. Kapitán Křivánek se prokombinoval ve vápně, našel na malém obdélníku PAVLA TKÁČE, který bez větších problémů uklidil do sítě – 2:0.

6

Slovácko právě vstřelilo branku!
Slovácko ve čtvrtém kole protrhlo střeleckou smůlu! JAKUB REZEK dostal krásnou kolmici za obranu a v nelehké situaci, kdy nebyl v ideálním střeleckém úhlu a čelil dobře vyběhnuvšímu Lukschovi, se nemýlil. Slovácko jde do vedení.

1.FC Slovácko – SK Dynamo Č. Budějovice

4:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 6. Rezek, 12. Tkáč, 64. M. Sadílek, 85. Janík

Karty:   59. Blažek (CEB)

1.FC Slovácko: Trmal – Čajka (81. Fojtášek), Kaňovský (85. Olšanský), Křivánek (K), Pěnička (76. Janík), Pospíšil (76. Demeter), Škubník, Rezek (81. Mareš), Tkáč, M. Sadílek, Kubala.
Náhradníci: Bartoš – Janík, Mareš, Fojtášek, Demeter, Olšanský, Holík

SK Dynamo Č. Budějovice: Luksch – Peroutka, Hric (71. Kořínek), Blažek, Řehoř (71. Jáša) – Vávra, Kadlec (60. Škoda), Mácha (K), Krejčí (74. Štifter) – Markytán, Chylík.
Náhradníci: Rotbauer – Škoda, Tesař, Jáša, Štifter, Kořínek.

Rozhodčí: Bartoň – Dostálek, Toman