Menu

Fotbal

UEFA Super Cup

FC Barcelona – Sevilla FC

5:4

po prodl. (3:1)

11.08.2015, 20:45 • Boris Paichadzis Erovnuli Stadioni, Tbilisi • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

115

115. PEDRO - 5:4

115

Barcelona právě vstřelila branku!
Katalánský celek se dostává pět minut před koncem prodloužení do vedení! K exekuci volného přímého kopu se postavil Lionel Messi, který trefil pouze zeď. Messi se však následně dostal k další střele, kterou vyrazil Beto pouze před sebe. K dorážce se dostal PEDRO, který stál na správném místě a poslal míč pod břevno!

81

81. Jevhena KONOPLJANKA - 4:4

81

Sevilla právě vstřelila branku!
Vyrovnáno!! Mariano vhazoval autové vhazování z pravé strany na Cira Immobileho, který se obtočil kolem Marca Bartry. Italský střelec poslal pas před branku na JEVHENA KONOPLJANKU, který poslal míč do opuštěné branky! Vyrovnávací branku Sevilly zařídila hned trojice střídajících hráčů!

72

72. Kevin GAMEIRO - 4:3

72

Sevilla právě vstřelila branku!
Sevilla snižuje na rozdíl jedné branky! K penaltovému puntíku se postavil francouzský útočník KEVIN GAMEIRO, který penaltu zkušeně proměnil!

57

57. José Antonio REYES - 4:2

57

Sevilla právě vstřelila branku!
Tak pozor! Sevilla snižuje na 2:4! Na levé straně se dostal k centru Vitolo, který poslal míč na nohu zcela volného JOSÉHO ANTONIA REYESE, jenž překonal ter Stegena!

52

52. Luis SUÁREZ - 4:1

52

Barcelona právě vstřelila branku!
Barcelona se dostává již do tříbrankového vedení! Obrovskou chybu udělal na levé straně francouzský obránce Benoit Trémoulinas, který namazal Busquetsovi. Španělský středopolař vylepšil pozici pro LUISE SUÁREZE, který se nemýlil!

44

44. RAFINHA - 3:1

44

Barcelona právě vstřelila branku!
Barcelona se v závěru prvního poločasu dostává do dvoubrankového vedení! Nejdříve se ocitl v obrovské šanci Luis Suárez, který v samostatném úniku však Beta nepřekonal! Následně však Suárez výborně načasoval přihrávku pro RAFINHU, který dostal míč do sítě!

16

16. Lionel MESSI - 2:1

16

Barcelona právě vstřelila branku!
Neuvěřitelné! Třetí standardní situace = třetí branka dnešního utkání! Exekuce tohoto volného přímého kopu se zhostil opět LIONEL MESSI, který poslal míč přesně k tyči a Beto se natahoval marně!

7

7. Lionel MESSI - 1:1

7

Barcelona právě vstřelila branku!
Barcelona pohotově srovnává na 1:1! I Katalánský celek se prosadil po nádherně provedeném volném přímém kopu! K tomu se postavil LIONEL MESSI, jenž míč neposlal nikterak rychle, nicméně Beto na míč nedosáhl!

3

3. Éver BANEGA - 0:1

3

Sevilla právě vstřelila branku!
Tak to je pořádný šok pro katalánský celek! K exekuci volného přímého kopu se postavil ÉVER BANEGA, který se opřel do míče parádně a Marc-André ter Stegen byl bez šance! Nádherná technická střela přes zeď do růžku v podání argentinského středopolaře!

FC Barcelona – Sevilla FC

5:4

po prodl. (3:1)

Zpět na online

Branky: 7. Messi, 16. Messi, 44. Rafinha (Suárez), 52. Suárez (Busquets), 115. Pedro (Messi) – 3. Banega, 57. Reyes (Vitolo), 72. Gameiro (pen.), 81. Konopljanka (Immobile)

Karty:   71. Mathieu (BAR), 94. Pedro (BAR), 117. Busquets (BAR), 120. Alves (BAR) – 14. Krychowiak (SEV), 87. Coke (SEV), 90+2. Banega (SEV), 92. Immobile (SEV), 120. Krohn-Dehli (SEV)

FC Barcelona: ter Stegen – Dani Alves, Piqué, Mascherano (93. Pedro), Mathieu – Rakitić, Busquets, Iniesta (63. Sergi Roberto) – Messi (C), Suárez, Rafinha (78. Bartra)
Náhradníci: Pedro, Bravo, Bartra, Sandro Ramírez, Munir, Sergi Roberto, Adriano Correia

Sevilla FC: Beto – Coke, Rami, Krychowiak, Trémoulinas – Krohn-Dehli, Banega – José Antonio Reyes (C) (68.Konopljanka), Iborra (80. Mariano), Vitolo – Gameiro (80. Immobile)
Náhradníci: Sergio Rico, Immobile, Kakuta, Luismi Sánchez, Denis Suárez, Konopljanka, Mariano

Rozhodčí: Collum – McGraith, Connor