Menu

Fotbal

UEFA Super Cup

FC Barcelona – Sevilla FC

5:4

po prodl. (3:1)

11.08.2015, 20:45 • Boris Paichadzis Erovnuli Stadioni, Tbilisi • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

120

Dani Alves i Michael Krohn-Dehli dostávají žlutou kartu za předchozí potyčku.

117

Jevhen Konopljanka hru Sevilly výrazně oživil! Tentokrát se Ukrajinec protáhl středem hřiště a následně ho poslal k zemi Sergio Busquets, který dostává žlutou kartu!

94

Hned po svém příchodu se Pedro zapojil do hry. Taktickým faulem zastavil Španěl protiútok Sevilly, když poslal k zemi Vitola a hned dostává žlutou kartu!

92

Javier Mascherano prošel středem hřiště kolem Cira Immobile. Italský střelec se však do souboje vrátil a poslal hráče Barcelony k zemi. Za svůj počin dostává žlutou kartu!

90+2

Barcelona se dostala do rychlého protiútoku, který táhl Luis Suárez. Banega již nestíhal, a tak poslal Suáreze k zemi. Za tento zákrok dostává žlutou kartu!

87

Na trávníku zůstal ležet Luis Suárez, kterého fauloval španělský obránce Coke. Hráč Sevilly dostává za svůj zákrok žlutou kartu!

71

71. Žlutá karta a pokutový kop

71

Penalta pro Sevillu! Z levé strany poslal parádní centr Benoit Trémoulinas, který našel ve vápně Vitola. Španělského středopolaře zatahal za dres Mathieu a je z toho penalta!

14

Éver Banega se provinil nedovoleným zákrokem v zajímavé vzdálenosti brance brankáře Beta, což je pro Barcelonu ideální příležitost! Žlutou kartu následně dostal polský stoper Grzegorz Krychowiak.

FC Barcelona – Sevilla FC

5:4

po prodl. (3:1)

Zpět na online

Branky: 7. Messi, 16. Messi, 44. Rafinha (Suárez), 52. Suárez (Busquets), 115. Pedro (Messi) – 3. Banega, 57. Reyes (Vitolo), 72. Gameiro (pen.), 81. Konopljanka (Immobile)

Karty:   71. Mathieu (BAR), 94. Pedro (BAR), 117. Busquets (BAR), 120. Alves (BAR) – 14. Krychowiak (SEV), 87. Coke (SEV), 90+2. Banega (SEV), 92. Immobile (SEV), 120. Krohn-Dehli (SEV)

FC Barcelona: ter Stegen – Dani Alves, Piqué, Mascherano (93. Pedro), Mathieu – Rakitić, Busquets, Iniesta (63. Sergi Roberto) – Messi (C), Suárez, Rafinha (78. Bartra)
Náhradníci: Pedro, Bravo, Bartra, Sandro Ramírez, Munir, Sergi Roberto, Adriano Correia

Sevilla FC: Beto – Coke, Rami, Krychowiak, Trémoulinas – Krohn-Dehli, Banega – José Antonio Reyes (C) (68.Konopljanka), Iborra (80. Mariano), Vitolo – Gameiro (80. Immobile)
Náhradníci: Sergio Rico, Immobile, Kakuta, Luismi Sánchez, Denis Suárez, Konopljanka, Mariano

Rozhodčí: Collum – McGraith, Connor