Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

FC Midtjylland – APOEL Nikósia

1:2

konec (0:2)

28.07.2015, 19:00 • MCH Arena (Herning). Kapacita: 11800 diváků. • 3. předkolo • Ondřej Hradecký (@ondra295)

Tipsport: 1.84 3.3 4.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Následně Rømer fauloval na vlastní půlce a je to žlutá karta pro jeho osobu.

88

88. Jakob POULSEN - 1:2

88

Midtjylland právě vstřelil branku!
Tak konečně to tam spadlo a domácí jsou zpět ve hře! Dlouhý aut Hansena po mele ve vápně byl vyražen až na hranu vápna, kde stál JAKOB POULSEN, který utaženou ránou z dálky vymetl šibenici Watermanovy brány!

84

Střídání v týmu APOEL FC: ze hřiště odchází Tomás De Vincenti, přichází Consantinos Charalambides.

78

Střídání v týmu APOEL FC: ze hřiště odchází Luís Leal, přichází George Efrem.

73

Mohlo být hotovo! Po obrovské chybě v komunikaci domácí obrany se řítil úplně sám na Dahlina Leal, jenže díky bohu pro domácí bránu minul!

71

Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Martin Pušić, přichází Morten Duncan Rasmussen.

67

Do další šance se hnal kostarický útočník Marcos Ureña, který už byl sám před Watermanem, jenže zpracování míče bylo špatné a obránci včas míč odkopli!

64

Tak tohle je neuvěřitelná smůla! Do gólovek se dostal Sisto, který nejprve po parádním zpětném pasu Pušiće pálil do na brankové čáře stojícího Astize, aby byl následně vychytán parádním reflexem Watermana!

64

Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Kris Olsson, přichází Marcos Ureña.

63

Střídání v týmu APOEL FC: ze hřiště odchází Vander, přichází Pieros Soritiou.

47

Další velká na sebe nenechal čekat! Rømer poslal míč do vápna, ke Pušić, jeho hlavička ale mířila několik čísel nad horní tyč!

46

Tak to byl nástup! Po centru z pravé strany Pušić míč vybojoval pro Olssona, který ale z blízkosti poslal míč několik metrů nad břevno! Velká škoda pro domácí celek!

44

Sisto byl jednoduše odstaven odstaven od míče, který ale nakonec získal zpátky. Ke střele z vápna se pak dostal Royer, kterého ale vychytal Waterman! Po sérii odrazů se míč dostal k Sistovi, který si ale na padajícího gólmana APOELu také nepřišel!

33

33. De VINCENTI - 0:2

33

APOEL právě vstřelil branku!
Tak jestli to předtím bylo pro domácí zlé, teď je to naprosto zničující! Znovu dostal až moc volného prostoru TOMÁS DE VINCENTI, který k překvapení všech napřáhl z nějakých 25 metrů a jeho střela zaplula přesně k tyči!

30

30. De VINCENTI - 0:1

30

APOEL právě vstřelil branku!
No a je tu zápletka! Hosté se totiž ujímají vedení! Leal naprosto triviálně obehrál Sviatchenka u postranní čáry, poslal střílený přízemní míč do vápna, kde na něj nedosáhl Hansen ani Rømer a TOMÁS DE VINCENTI jen poslal míč do prázdné brány! 0:1!

27

Nakonec je přeci jen nutné střídání, ze hřiště musí kvůli drobnému zranění Petter Andersson, kterého nahradí nová akvizice z Austrie Vídeň Daniel Royer.

17

17. Pušić si šel pro penaltu.

17

Opět sporný zákrok ve vápně APOELu, tentokrát ale vše správně nepískáno. Pušić šel po souboji s Astizem na zem až moc lehce, ale jestli někdo fauloval, tak to byl právě on. Odkop od brány kyperského týmu.

1

Parádně to teď provedl Andersson, který se zidanovkou uvolnil před vlastním vápnem a už se hnal do kontru, ten zastavil zatažením za dres Vander a sudí tahá hned v první minutě žlutou kartu!

FC Midtjylland – APOEL Nikósia

1:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 88. Poulsen – 30. De Vincenti (Leal), 33. De Vincenti

Karty:   90+3. Rømer (MID) – 1. Vander (APO)

FC Midtjylland: Dahlin – Rømer, Hansen, Sviatchenko (C), Lauridsen – Sparv – Sisto, Poulsen, Andersson (27. Royer), Olsson (64. Ureña) – Pušić (71. Rasmussen)
Náhradníci: Andersen – Banggaard, Møller, Larsen, Royer, Ureña, Rasmussen

APOEL Nikósia: Waterman – Mário Sérgio, Iñaki Astiz, Carlão, Alexandrou (C) – Vinicius – De Vincenti (84. Charalambides), Nuno Morais, Makridis, Vander (63. Sotiriou) – Leal (78. Efrem)
Náhradníci: Codina – Ioannou, Efrem, Charalambides, Stilić, Sotiriou, Piątkowski

Rozhodčí: Slavko Vinčić – Bojan Ul, Tomaž Klančnik (všichni Slovinsko).

Odveta: APOEL - Midtjylland 0:1