Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

CSKA Moskva – AC Sparta Praha

2:2

konec (1:1)

28.07.2015, 18:15 • Arena Chimki, Moskva. Kapacita: 18000 diváků. • 3. předkolo • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 1.57 3.9 7.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Poslední střídání ve sparťanském celku, Bořek Dočkal na závěrečné sekundy přepouští místo na hřišti Jakubu Brabcovi.

89

Martin Frýdek se probil středem útočné poloviny a vybojoval faul i žlutou kartu pro Carlose Strandberga.

86

Holek ve středu pole nedovoleně atakoval Milanova a za následnou nesportovní reakci Wernblooma směrem k rozhodčímu Estradovi vytahuje španělský sudí pro Švéda žlutou kartu.

86

Střídání v dresu domácích, Švéd Strandberg nahrazuje Tošiće.

84

Sparťanský trenér Ščasný stahuje ze hry i druhého dnešního střelce ve žlutém, Krejčího na závěrečné minuty nahradí Paixao.

72

To bylo zároveň také to poslední, co nám dnes Alan Dzagojev předvedl, střelce první branky CSKA nahrazuje Georgi Milanov.

67

Dalším žlutě potrestaným fotbalistou je Marek Matějovský, jenž pouze za cenu žluté karty ve středu pole zastavil hrozící brejk Musy.

66

Tentokrát Sparta přežila tutovku soupeře! Dzagojev před odkrytou brankou balón vůbec netrefil, dostal ale ještě jednu příležitost, ovšem prosadit se nedokázal ani podruhé a byť měl posléze velikou příležitost i Wernbloom, tak ani on nedokázal uspět a branku netrefil.

64

64. Obrovská šance Holka

64

To byla šance! Další výborný přízemní centr Dočkala v pokutovém území našel Holka, ten z deseti metrů míjí branku zcela zkoprnělého Akinfejeva!

57

57. Ladislav KREJČÍ - 2:2

57

Sparta právě vstřelila branku!
Sparta podruhé bleskově maže své manko! A to při akci paradoxů! Pravák Vácha nádherně odcentroval levačkou a netradiční hlavičkář LADISLAV KREJČÍ hlavou poslal míč do horního rohu domácí branky!

57

První střídání Sparty, Kehinde Fatai přepouští místo na hřišti Tiémoku Konatému.

52

52. Zoran TOŠIĆ - 2:1

52

CSKA právě vstřelilo branku!
Další hrubá chyba ve sparťanské rozehrávce odstartovala druhou gólovou radost domácích! Vácha katastrofální přihrávkou vyslal Musu zcela osamoceného vstříc Bičíkovi, Nigerijec Bičíka obešel, ovšem nedokázal už vystřelit. Musa našel zpětnou přihrávkou alespoň Jeremenka, proti němuž Bičík vytáhl skvostný zákrok, ovšem míč se odrazil přímo k ZORANU TOŠIĆOVI, jenž prostřelil vše, co mu stálo v cestě!

52

Prvním žlutě potrestaným Moskvanem je Zoran Tošić, tomu sudí Estrada vyčetl nedovolený zákrok na Váchu.

50

Sparťané chvílemi až přespříliš kombinují v těsné blízkosti pokutového území, tentokrát přišel o míč Matějovský a Dzagojev v nebezpečné pozici míjí sparťanskou branku!

46

Domácí do druhého poločasu střídají, Ščennikov nahrazuje Nababkina, jenž po tvrdém direktu od Fataie ze samého závěru prvního poločasu nebude moci ve hře pokračovat.

45

45. Neúmyslný faul Fataie

45

Fatai při akrobatickém pokusu přes hlavu místo míče trefil pouze čelo obětavého Nababkina a sudí Estrada opět vytahuje ze své kapsy žlutou kartu.

44

Fatai měl dostatek času na přesný pas nabíhajícímu Costovi, před nímž už téměř zívala odkrytá branka, ovšem v poslední chvíli dokázal odehrát míč vedle domácí branky Mario Fernandes.

43

Krejčí si pomohl loktem ve vzdušném souboji s Wernbloomem a je za své počínání "oceněn" žlutou kartou v ruce sudího Estrady.

34

34. Dvojitá šance Sparty

34

Dočkal parádním pasem uvolnil v pokutovém území Fataie, ten ale tváří v tvář nepřekonal Akinfejeva a Bořek Dočkal z dorážky nepropálil bránícího Berezuckého!

32

32. Střela Dočkala

32

A opět bylo horko před Akinfejevem! To když Krejčí připravil výbornou střeleckou pozici pro Dočkala, ten ale pálil do samého středu branky, kde si s jeho ránou ruský brankář poradil.

31

Dramatické situace na obou stranách, Dzagojev ale nedokázal propálit skrumáž těl před sebou, na druhé straně po rychlém brejku Letenských a nepovedené střele Costy byl ofsajd odmáván naprosto osamocenému Frýdkovi, ten však v postavení mimo hru určitě nebyl!

30

30. Chycená penalta Davida Bičíka.

30

David Bičík chytá Bebrasi Natchovi pokutový kop!

29

Mario Holek za svůj zákrok vidí žluté napomenutí v ruce arbitra Estrady.

29

29. Faul Holka

29

Penalta pro CSKA! Hybš hrůzostrašnou chybou ve vlastním pokutovém území, kdy místo odkopu volil přihrávku a hlavně nepřesnou, nabídl příležitost pro Jeremenka, kterého sestřelil Mario Holek a španělský sudí s pokutovým kopem neváhal.

15

15. Kehinde FATAI - 1:1

15

Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané okamžitě kontrují! Krejčí ve vzduchu sklepl míč Costovi, ten po individuálním průniku podél hranice pokutového území předal míč KEHINDE FATAIOVI, jenž prostřelil Akinfejeva!

14

14. Alan DZAGOJEV - 1:0

14

CSKA právě vstřelilo branku!
Domácí se ujímají vedení! ALAN DZAGOJEV se probil do pokutového území narážečkou s Tošićem, mezi několika soupeři se dokázal probít k zakončení a přízemní ránou k tyči překonal Bičíka!

CSKA Moskva – AC Sparta Praha

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 14. Dzagojev (Tošić), 52. Tošić – 15. Fatai (Costa), 57. Krejčí (Vácha)

Karty:   52. Tošić (CSK), 86. Wernbloom (CSK), 89. Strandberg (CSK) – 29. Holek (SPA), 43. Krejčí (SPA), 45. Fatai (SPA), 67. Matějovský (SPA)

Neproměněná penalta: 30. Natcho (CSK), brankář Bičík zneškodnil

CSKA Moskva: Akinfejev (C) – Mário Fernandes, Ignaševič, A. Berezuckij, Nababkin (46. Ščennikov) – Wernbloom, Natcho – Tošić (86. Strandberg), Jeremenko, Dzagojev (72. Milanov) – Musa
Náhradníci: Čepčugov (B) – V. Berezuckij, Ščennikov, Cauna, Milanov, Golovin, Strandberg

AC Sparta Praha: Bičík – Mareček, Holek, Hybš – Frýdek, Dočkal (C) (90+2. Brabec), Vácha, Matějovský, Costa – Fatai (57. Konaté), Krejčí (84. Paixao)
Náhradníci: Štěch (B) – Brabec, Steinhöfer, Breznaník, Konaté, Hušbauer, Paixao

Rozhodčí: Estrada – Martínez, Martín (vš. Španělsko)

Odveta: Sparta - CSKA Moskva 2:3