Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

FK Rudar Pljevlja – FK Karabach

0:1

konec (0:0)

22.07.2015, 20:45 • Pod Malim Brdom, Petrovać • 2. předkolo • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 4.3 3.0 1.96 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

84

Zprvu to vypadalo, že v penaltovém území Rudaru byl k vidění faul Nestoroviće na Reynalda. Sudí byl u zákroku blízko a nedovolený zákrok nepískal. K míči se tak dostal Richard Almeida a zamířil těsně vedle pravého horního rohu branky.

81

Střídání neberou konce, během čtyř minut vidíme třetí změnu v sestavě, tentokrát na domácí straně. V rámci druhého střídání jde dolů Miroje Jovanović, kterého nahradí Alphonse Soppo.

79

Hosté nečekají s posledním střídáním na závěrečné minuty, což je sympatické. Z placu jde dolu Jošgun Dinijev, kterého nahrazuje Elvin Mammadov

78

Avizované první střídání domácího celku je zde. Stevan Reljić nahraní na poslední čtvrthodinu Marko Vukoviće.

75

75. Utěšená rána Jošguna Dinijeva šla těsně vedle pravého horního rohu

75

Je to opět Karabach, který kombinuje na půlce soupeře. Po ose Gurbanov – Hüsejnov – Reynaldo se dostal míč k Dinijevovi, který před vápnem napřáhl a jeho táhlá střela prolétla těsně vedle pravého horního rohu Radanovićovy branky.

65

Hosté podruhé střídají. Z placu odchází výborně hrající Ansi Agolli, kterého nahradí Ilgar Gurbanov.

64

Dalším potrestaným hráčem domácí skvadry je obránce Radule Živković, jenž přímo u střídačky Karabachu fauloval střelce zatím jediné branky Reynalda a vidí po zásluze žlutou kartu.

57

57. REYNALDO - 0:1

57

FK Karabach právě vstřelil branku! Hosté se mílovými kroky přibližují třetímu předkolu. Z levé strany poslal Agolli krásný přízemní centr do vápna, kterým našel REYNALDA, jenž přesprintoval obránce a poté lehce ťuknul do míče. Po jeho střele k pravé tyči se Radanović natahoval marně. Asistence: Ansi Agolli.

56

Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází El Jedejaoui, přichází Taghijev.

54

Ivanović vidí za nemístné protesty žlutou kartu od sudího Kabakova.

44

Hlavní sudí Kabakov viděl, že si kapitán Nedeljko Vlahović výborně pokryl míč před Danim Quintanou, který jej zezadu poslal k zemi. Jasný faul a vypadalo to, že Quintana dostane žlutou kartu, jenže tu vidí Vlahović za následné oplácení.

43

Proč šel nyní Richard Almeida do souboje proti dvěma protihráčům kousek před svým vápnem, to je mi záhadou. Míč ztratil a Vlahović se po jeho uzmutí nikterak nerozpakoval a vypálil na branku, jenže mířil těsně nad.

31

31. Rašad Sadygov hlavičkoval jen těsně vedle

31

Dinijev po rohovém kopu krásně našel hlavu kapitána Rašada Sadygova, jenž ve velké šanci hlavičkoval opravdu jen těsně vedle levé tyče!

11

Velká šance hostí. Po levé straně se prosmýkl El Jadenayoui, který poslal do vápna přízemní centr. Djurić zasáhl míč hodně špatně a vlastně ho jen ztlumil pro Dani Quintanu, který z otočky pálil nad branku.

8

Reynaldo se nakonec pokusil o přímé ohrožení branky Radanoviće. Jeho rána nebyla špatná, ale mířila těsně nad horní tyčku. Domácím příznivcům však řádně zatrnulo.

FK Rudar Pljevlja – FK Karabach

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 57. Reynaldo (Agolli)

Karty:   44. Vlahović (RUD), 54. Knežević (RUD), 64. Živković (RUD)

FK Rudar Pljevlja: Radanović – Zivković, Djurić, Radišić, Nestorović – Vuković, Brnović, Vlahović (C), Jovanović – Knežević, Ivanović. Trenér: Mirko Marić
Náhradníci: Lazarević – Gordić, Tomašević, Golubović, Soppo, Reljić, Damjanović

FK Karabach: Šehić – Medvedev, Hüsejnov, Sadygov (C), Agolli – El Jadejaoui, Dinijev, Garajev, Dani Quintana – Richard, Almeida – Reynaldo. Trenér: Gurban Gurbanov
Náhradníci: Velijev – Junuszadä, Mustafajev, Elvin Mammadov, Gurbanov, Taghijev, Poepon

Rozhodčí: Kabakov – Margaritov, Veněv – Jordanov (vš. Bulharsko)

První zápas: Karabach - Rudar 0:0