Menu

Fotbal

Přípravný zápas

MFK Zemplín Michalovce – Cracovia Krakov

1:2

konec (0:1)

04.07.2015, 17:00 • NTC Poprad • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

90

Všetko však mohol zvrátiť strelec prvého gólu Michaloviec Turík, ktorý teraz pálil spoza šestnástky a jeho tvrdý projektil lízol hornú žrď!

85

Michalovce dali gól!
Zemplín napokon predsa skóruje, a tak na jeho konte neostane guľaté číslo. Po pravej strane šestnástky sa šikovne do vnútra dostal Lukáš Tóth, ktorý mal na výber viacero spoluhráčov, ale rozhodol sa pre ŠIMONA JOZEFA TURÍKA, ktorý prízemnou presnou strelou ku protiľahlej žrdi rozvlnil sieť!

76

Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Vernon De Marco, prichádza Šimon Jozef Turík.
Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Jakub Grič, prichádza Zbinek Tousil.
Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Dominik Kunca, prichádza Lukáš Tóth.

68

Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Martin Koscelník, prichádza Milan Šimčák.

66

Striedanie v tíme MKS Cracovia Kraków: z ihriska odchádza Jakub Wojcicki, prichádza Hubert Krol.

65

Šanca pre Cracoviu! Hostia z Poľska sa dostali v prečíslení do akcie, v šestnástke však mierne svoju akciu pozastavili, ale po krátkej chvíli sa ku strele dostal Mateusz Argasiński, ktorého tvrdá delovka skončila v rukách brankára Matúša Kiru.

63

K centru sa dostal Lukasz Zejdler, ktorý peknou loptou našiel v šestnástke Boubacara Dialibu, lenže jeho hlavičkové zakončenie nebolo presné.

60

Tréner Cracovie sa rozhodol pre výmenu brankárov, z ihriska odišiel Griegor Sandomierski a na jeho post sa usadil nevedno menom ktorý brankár, pretože na súpiske ani vôbec nie je zapísaný.

55

Dominik Kunca šikovne prešiel cez jedného protihráča, následne sa snažil zaseknúť aj druhého v poradí, ale to sa mu nepodarilo. V konečnom dôsledku to bolo ale ideálne pre jeho spoluhráča Jakuba Griča, ktorý pálil spoza šestnástky a len tesne minul bránu.

54

Kraków dal gól!
Hostia sa v týchto chvíľach ujímajú dvojgólového vedenia! Šikovnou priamočiarou prihrávkou na hrot vysunul Zjawinski MATEUSZA WDOWIAKA, ktorý prízemnou koncovkou prekonal Kiru ku ľavej žrdi!

51

Boubacar Dialiba šikovne vysunul do samostatného úniku Dariusza Zjawinskeho, ktorý mohol pohodlne zvýšiť na rozdiel dvoch gólov, ale jeho zakončenie bolo absolútne nevydarené! Lopta letela slabo po zemi mimo brány.

44

Za nedovolený zákrok je žltou kartou potrestaný stopér poľského mužstva Sreten Sretenović. Je prvým hráčom, ktorý dostal v priebehu tohto zápasu kartový trest.

26

Kraków dal gól!
Cracovia sa dostáva do vedenia v tomto zápase! Hostia z Poľska vybojovali rohový kop, ktorý odohral Mateusz Cetnarski. Šikovne sa mu podarilo nájsť voľného MIROSLAVA ČOVILA, ktorý krásnou padavou hlavičkou zakončil ku pravej žrdi! Brankár Kira ostal iba nechápajúc stáť na mieste.

17

Z ľavej strany v šestnástke nebezpečne vypálil slovenským divákom dobre známy Erik Jendrišek, ktorého strelu s prehľadom vyrazil brankár Matúš Kira. Aj následný rohový kop dokázal vyboxovať do bezpečia.

11

Mohlo byť 0:1 pre Cracoviu! Deniss Rakels sa znenazdajky ocitol sám s loptou na ľavej strane, smeroval sám ešte aj s Jakubom Wojcickim na bránu, rozhodol sa pre strelu, no loptu poslal pár centimetrov nad brvno!

6

Michalovčania sa na pravej strane šikovne zbavili dvoch protihráčov, následne preniesli hru na Stanislava Danka, ktorý vybehol ku rohovej zástavke a v šestnástke našiel voľného Michala Hamuľaka. Ten okamžite z prvej pálil a tesne minul hornú žrď!

MFK Zemplín Michalovce – Cracovia Krakov

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 85. Turík – 26. Čovilo, 54. Wdowiak

Karty:   44. Sretenović (CRA)

MFK Zemplín Michalovce: Kira – Calero, Gallo ("K"), Podhorin, Koscelník, Grič, De Marco, Danko, Regáň, Kunca, Hamuľak
Náhradníci: Macej – Šimčák, Tóth, Turík, Avramovič, Nworah, Tousil, Mensah

Cracovia Krakov: Sandomierski – Sretenović, Polczak, Wawszczyk, Santos, Čovilo, Getnarski, Wojcicki, Kapustka, Jendrišek, Rakels
Náhradníci: Wilk, Dialiba, Zjawinski, Krol, Wolakiewicz, Zejdler, Rymaniak, Ortega, Szewczyk, Jaroszynski, Wdowiak, Argasiński