Menu

Fotbal

Přípravný zápas

MFK Zemplín Michalovce – Cracovia Krakov

1:2

konec (0:1)

04.07.2015, 17:00 • NTC Poprad • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

85

Michalovce dali gól!
Zemplín napokon predsa skóruje, a tak na jeho konte neostane guľaté číslo. Po pravej strane šestnástky sa šikovne do vnútra dostal Lukáš Tóth, ktorý mal na výber viacero spoluhráčov, ale rozhodol sa pre ŠIMONA JOZEFA TURÍKA, ktorý prízemnou presnou strelou ku protiľahlej žrdi rozvlnil sieť!

54

Kraków dal gól!
Hostia sa v týchto chvíľach ujímajú dvojgólového vedenia! Šikovnou priamočiarou prihrávkou na hrot vysunul Zjawinski MATEUSZA WDOWIAKA, ktorý prízemnou koncovkou prekonal Kiru ku ľavej žrdi!

26

Kraków dal gól!
Cracovia sa dostáva do vedenia v tomto zápase! Hostia z Poľska vybojovali rohový kop, ktorý odohral Mateusz Cetnarski. Šikovne sa mu podarilo nájsť voľného MIROSLAVA ČOVILA, ktorý krásnou padavou hlavičkou zakončil ku pravej žrdi! Brankár Kira ostal iba nechápajúc stáť na mieste.

MFK Zemplín Michalovce – Cracovia Krakov

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 85. Turík – 26. Čovilo, 54. Wdowiak

Karty:   44. Sretenović (CRA)

MFK Zemplín Michalovce: Kira – Calero, Gallo ("K"), Podhorin, Koscelník, Grič, De Marco, Danko, Regáň, Kunca, Hamuľak
Náhradníci: Macej – Šimčák, Tóth, Turík, Avramovič, Nworah, Tousil, Mensah

Cracovia Krakov: Sandomierski – Sretenović, Polczak, Wawszczyk, Santos, Čovilo, Getnarski, Wojcicki, Kapustka, Jendrišek, Rakels
Náhradníci: Wilk, Dialiba, Zjawinski, Krol, Wolakiewicz, Zejdler, Rymaniak, Ortega, Szewczyk, Jaroszynski, Wdowiak, Argasiński