Menu

Fotbal

Mistrovství světa - ženy

Anglie – Kanada

2:1

konec (2:1)

28.06.2015, 01:30 • BC Place Stadium, Vancouver • Čtvrtfinále • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 3.2 3.0 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Anglie provádí poslední změnu v tomto zápase. Ze hřiště jde Carneyová a na pár desítek sekund se na trávník podívá Stoneyová.

90+3

Za dlouhým míčem Houghtonové mířila Chapmanová, která se pokoušela dostat k míči před Sesselmannovou. To se ji nepodařilo, nicméně Kanaďanka faulovala a dostává žlutou kartu!

90

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem pět minut nad rámec základní hrací doby!

Promarněná šance Schmidtové

83

Z levé strany přilétl další centr od Leonové, na který si naběhla Schmidtová. Zakončení ji však nesedlo, neboť poslala míč vysoko nad branku!

79

Albion provádí své druhé střídání v tomto zápase! Svou dnešní práci ukončila Williamsová, kterou na trávníku nahrazuje stoperka Whitová!

77

Kanada provádí poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Desiree Scottová, kterou nahrazuje Kaylyn Kyleová

71

Kanadský tým provádí druhou změnu v tomto utkání! Ze hřiště odchází Melissa Tancrediová a na hřiště nastupuje Adriana Leonová, která by měla oživit ofenzivu!

63

První žlutou kartu tohoto zápasu dostává Angličanka Moorová, která velmi tvrdým způsobem poslala k zemi Tancrediovou.

62

Kouč Herdman poprvé v tomto zápase střídá! Ze hřiště odchází Wilkinsonová, která dnes prakticky nebyla vidět. Na její místo nastupuje Mathesonová.

Střelu Taylorové vyrazila McLeodová

55

Na druhé straně mohla jít Anglie znovu do dvoubrankového vedení! Ve vápně vypálila Jodie Taylorová, avšak McLeodová její střelu vyškrábla na roh!

51

Brankář Siobhan Bardleyová skutečně musí střídat a do akce jde Karen Chamberlainová! Uvidíme, jak se Anglie s touto změnou vypořádá!

50

Gólmanka Bardleyová má nějaký zdravotní problém, pravděpodobně s okem! Lékař již signalizuje, že se musí střídat! To by mohl být pro hráčky Albionu velký problém!

Christine SINCLAIROVÁ - 2:1

42

Kanada právě vstřelila branku!
Domácí reprezentace dává před koncem poločasu kontaktní branku! Z hranice vápna vypálila Lawrencová a Bardleyová nepředvedla vůbec jistý zákrok. K míči se dostala CHRISTINE SINCLAIROVÁ, která poslal míč do opuštěné branky!

Hlavička Chapmanové skončila na břevně

28

Rozehrávky se ujala Scottová, která poslal nadýchaný centr do vápna. V tomto prostoru se dostala k hlavičce Chapmanová a míč skončil na břevně!

Lucia BRONZEOVÁ - 2:0

14

Anglie právě vstřelila branku!
Angličanky nemají dost a po třech minutách přidávají druhou branku! Standardní situaci rozehrála Scottová, která našla na zadní tyči LUCIU BRONZEOVOU, ta i s trochou štěstí dostala míč do sítě! To je velký šok pro domácí tým!

Jodie TAYLOROVÁ - 1:0

11

Anglie právě vstřelila branku!
Anglie se dostává hned v jedenácté minutě do vedení a na BC Place Stadium je rázem úplné ticho! Krásnou individuální akci předvedla JODIE TAYLOROVÁ, která obešla dvojici protihráček a vypálila přesně k tyči!

Tancrediová přestřelila

8

Tak to byla první velká příležitost dnešního utkání! Na pravé straně odvedla výbornou práci Sinclairová, která obešla dvojici protihráček a následně našla přesným centrem Tancrediovou! Ta vypálila, nicméně její rána mířila nad branku!

Anglie – Kanada

2:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 11. Taylorová, 14. Bronzeová – 42. Sinclairová

Karty:   63. Moorová (ENG) – 90+3. Sesselmannová (CAN)

Anglie: Bardleyová (51. Chamberlainová) – Raffertyová, Bassettová, Houghtonová, Bronzeová – Williamsová, Moorová – Scottová, Champamanová, Carneyová – Taylorová
Náhradníci: Scottová, Nobbsová, Aluková, Chamberlainová, Greenwoodová, Stoneyová, Potterová, Dugganová, Sandersonová, Telfordová, Kirbyová, Whitová

Kanada: McLeodová – Chapmanová, Sesselmannová, Buchananová, Wilkinsonová – Schmidtová, Scottová, Lawrencová – Tancrediová, Sinclairová, Belangerová
Náhradníci: Zurrerová, Moscatová, Gayleová, Kyleová, Mathesonová, Filignová, Flemingová, Iaccelliová, Leonová, Naultová, Labbeová, LeBlancová