Menu

Fotbal

Mistrovství světa - ženy

Austrálie – Japonsko

0:1

konec (0:0)

27.06.2015, 22:00 • Commonwealth Stadium, Edmonton (kapacita 28.120 diváků) • Čtvrtfinále • Daniel Kubelka (@DanielKubelka)

Tipsport: 4.15 3.07 2.03 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nejlepší hráčkou utkání byla vybrána fotbalistka Japonska, Rumi Utsugiová.

90

Střídání v týmu Japonsko: ze hřiště odchází Mizuho Sakaguchiová, přichází Homare Sawaová.

89

Střídání v týmu Austrálie: ze hřiště odchází Kyah Simonová, Ashleigh přichází Sykesová.

Mana IWABUCHIOVÁ - 0:1

87

Japonsko právě vstřelilo branku!
A byla to právě MANA IWABUCHIOVÁ, která otevřela gólový účet tohoto zápasu! Po rohovém kopu rozpoutaly Japonky velký tlak ve vápně soupeřek, k odraženému míči se dostala Iwashimizuová, která ještě viděla nalevo volnou Iwabuchiovou, která už poslala míč za záda Williamsové!

86

Další velká příležitost pro Japonky, ale znovu branku nevidíme. Kawasumiová posílala z pravé strany před branku další dobrý centr, na který si naběhla Ogimiová, ale její rána končí těsně vedle levé tyče!

Dnešní utkání sleduje 19.814 diváků.

76

Střídání v týmu Austrálie: ze hřiště odchází Katrina Corryová, přichází Michelle Heymanová.

72

Střídání v týmu Japonsko: ze hřiště odchází Shinobu Ohnová, přichází Mana Iwabuchiová.

67

Střídání v týmu Austrálie: ze hřiště odchází Lise De Vannaová, přichází Larissa Crummerová.

Nádherná kombinace japonských hráček brankou nekončí.

59

Tak to byla nádherná akce v podání japonských hráček. Kawasumiová na pravé stran vápna pěkně uvolnila patičkou nabíhající Ariyoshiovou, která poslala přízemní centr před branku na nabíhající Miyamaovou, která rovněž patičkou zkoušela poslat míč za záda Williamsová, chyběl však kousek!

Kerrová míč do branky neuklidila.

54

Velkou chybu v rozehrávce nyní vyrobila Sakaguchiová, po které se k míči dostaly Australanky a Kerrová měla poměrně dost času na to, aby si před vápnem srovnala míč na nohu a po zemi vypálila. Kaihoriová ale její pokus mířící těsně nad trávníkem k levé tyči chytila.

Williamsová si se střelou Miyamaové poradila.

33

Ohnová nejprve přišla o balon, když si nabíhala z levé strany do vápna, jenže ten se odrazil přímo k Miyamaové, která měla dost času i prostoru na střelu a její pokus mířící pod břevno vyrazila Williamsová na roh!

27

Žlutou kartu dostává Iwashimizuová (Japonsko).

Ohnová v dobré pozici přestřeluje.

22

Velká šance Japonek a byla u toho dnes velice aktivní Ohnová. Ta si naběhla do vápna na přesnou přízemní přihrávku z pravé strany, jenže z první o kousek přestřelila levý horní roh australské branky!

.

8

První vážnější šance dnešního utkání. Ohnová si dobře naběhla na přihrávku z hloubi pole a z hranice šestnáctky se pokusila přelobovat hodně vyběhnutou Williamsovou, ta však měla štěstí a balon o kousek její branku přeletěl!

Austrálie – Japonsko

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 87. Iwabuchiová

Karty:   27. Iwashimizuová (JPN)

Austrálie: Williamsová – Foordová, Allewayová, Kennedyová, Catleyová – Gorryová (76. Heymanová), Kellondová, van Egmondová – De Vannaová "C"67. Crummerová), Simonová (89. Sykesová), Kerrová.
Náhradníci: Barbieriová, Arnoldová – Crummerová, Sykesová, Polkinghorneová, Uzunlarová, Khamisová, Buttová, Poliasová, Rasová, Bolgerová, Heymanová.

Japonsko: Kaihoriová – Aryioshiová, Iwashimizuová, Kumagaiová, Sameshimaová – Kawasumiová, Sakaguchiová (90. Sawaová), Utsugiová, Miyamaová "C" – Ohnová (72. Iwabuchiová), Ogimiová
Náhradníci: Fukumutová, Yamaneová – Kingaová, Sawaová, Kamionobeová, Tanakaová, Sugasawaová, Iwabuchiová, Kawamuraová, Nagasatová, Kitaharaová.

Rozhodčí: Kateryna Monzulová – Natalia Račynská (obě Ukrajina), Sanja Rodaková (Chorvatsko)

Diváci: 19.814