Menu

Fotbal

Copa América

Bolívie – Peru

1:3

konec (0:2)

26.06.2015, 01:30 • Estadio Municipal Germán Becker, Temuco • Čtvrtfinále • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 4.85 3.2 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Za strkanici ještě kartónek žluté barvy spatřil Yordi Reyna a na karty tak mám vyrovnáno čtyři ku čtyřem.

Peru v závěru spálilo velkou šanci

90+3

Po obrovské šanci Peru přichází možná očekávaná strkanice! Opravdu nevím, proč se hráči chytli, ale přeci jenom jde o temperamentní Jihoameričany, kteří se prostě a jednoduše nezapřou.

89

Po krapet zbytečném faulu dostává žlutou kartu reprezentant Peru, Victor Yotún.

86

Rozhodně se teď dá očekávat zvýšená snaha Bolívie a trocha nervozity. Martins si dělal prostor tak důrazně až loktem zasáhl jednoho ze soupeřů a dostává žlutou kartu.

Marcelo MARTINS - 1:3

84

Bolívie právě vstřelila branku!
Exekuci pokutového kopu vzal na sebe útočník Bolívie, MARCELO MORENO MARTINS, který míč napálil dělovkou doprostřed brány a snížil na 1:3.

Penaltový faul Advínculy

83

Bolívie si přeci jenom kopne pokutový kop! Lizio si rozhýbal Advínculu, který za sebou nechal nohu a hlavní rozhodčí tentokrát neváhal a ukázal na penaltu.

82

Po faulu Pedriela dochází k poslední změně v zápasu. Yordi Reyna střídá Cuevu.

77

Peru podruhé střídá. Jeffetson Farfán si sice gól nedal, ale vypracoval si mnoho šancí a odchází si odpočinout. Na jeho místo přichází Paolo Hurtado.

Paolo GUERRERO - 0:3

74

Peru právě vstřelilo branku!
Naprosto fatální chybu teď vyrobil Danny Bejarano a troufnu si říct, že je definitivně rozhodnuto! Reprezentant Bolívie vyloženě namazal míč PAOLO GUERREROVI, který poté již pouze upaloval sám na Quiňoneze a bez problémů ho překonal. Je tady hattrick!

73

Opět se žlutí. Tentokrát je za faul potrestán Ricardo Pedriel, který svého soka tahal za dres.

69

Hráči Bolívie se kolem hlavního sudího sesypali jako roj včel a žlutou kartu za tyto protesty vyfasoval Pablo Escobar.

69

Toto měla být penalta pro Bolívii! Pedriel se okamžitě ocitl ve velké šanci, píchl si míč vedle Galleseho a ten ho při zákroku podrazil! Hlavní rozhodčí teď jednoznačně poškodil Bolívii, neboť se měl kopat pokutový kop a Gallese by určitě dostal minimálně druhou žlutou kartu a šel by do sprch!

68

Bolívie využívá i poslední šanci na střídání. Peňa je nahrazen Pedrielem.

66

Po faulu jednoho z bolívijských dochází ke střídání v řadách Peru. Hřiště opouští Claudio Pizarro, kterého nahrazuje André Carrillo.

Farfán mířil opět vedle

64

Farfánovi dnes gól není přán! Jedna z největších hvězd Peru obdržela výbornou přihrávku na pravou stranu, ale následná skákající rána skončila vedle Quiňonezovy svatyně.

61

Zřejmě za zdržování dostává žlutou kartu brankář Peru, Pedro Gallese.

46

Bolívie vstupuje do druhé půle se dvěma změnami. Oživit hru bolívijské reprezentace se budou snažit Escobar s Liziem, kteří nahradili Hurtada s Moralesem.

Farfán trefil v závěru poločasu břevno

45+1

V již nastaveném čase si míč postavil Jefferson Farfán a jeho parádní přímák skončil na břevnu! Z pokračující akce se již Peru nepodařilo zamířit mezi tři tyče.

Velká šance Jeffersona Farfána

37

A mohlo to být 0:3! Po velká chybě Bolívie se k míči dostal jejich soupeř, který rozjel bleskovou akci. Jako zakončovatel se tentokrát prezentoval Farfán, avšak jeho střela olízla opačnou stranu tyče než měla.

35

Další faul Bolívie a tentokrát se již bude žlutit. Danny Bejarano atakoval Advínculu a po zásluze dostává napomenutí v podobě žluté karty.

31

Dva slepené fauly Advínculy vynesly peruánskému obránci žlutou kartu.

Nebezpečná hlavička Martinse a skvělý zákrok Gallesa

30

Jednoznačně největší šanci Bolívie nyní zlikvidoval Galleso. Po výborně zahrané standardce se v pokutovém území dostal k hlavičce jeden z bolívijských a gólman Peru musel vytáhnout opravdu parádní zákrok.

Paolo GUERRERO - 0:2

23

Peru právě vstřelilo branku!
Jenže místo toho přichází druhá pohroma Bolívie. Po odvrácené standardce se Peru dostalo k bleskovému protiútoku na jehož konci stál opět PAOLO GUERRERO a ten si již tváří v tvář Quiňonezovi věděl rady.

Paolo GUERRERO - 0:1

20

Peru právě vstřelilo branku!
Favorité jdou zcela zaslouženě do vedení! Peru rozjelo akci na levé straně, Juan Vargas dokázal perfektně nacentrovat a míč do brány hlavou uklidil PAOLO GUERRERO, pro kterého to je první branka na letošním Copa América.

Bolívie – Peru

1:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 84. Martins (pen.) – 20. Guerrero, 23. Guerrero, 74. Guerrero

Karty:   35. D.Bejarano (BLV), 69. Escobar (BLV), 73. Pedriel (BLV), 86. Martins (BLV) – 31. Advíncula (PER), 61. Gallese (PER), 89. Yotún (PER), 90+4. Reyna (PER)

Bolívie: Quiňonez-M.Hurtado (46.Escobar), Raldes, Zenteno, Morales (46.Lizio)-Chumacero, D.Bejarano-Peňa (68.Pedriel), Coimbra, Smedberg-Martins
Náhradníci: Peňarrieta, Suárez-M.Bejarano, Pedriel, Eguino, Rodríguez, Campos, Escobar, Gamarra, Miranda, Veizaga, Lizio

Peru: Gallese-Advíncula, Zambrano, Ascues, Vargas-Farfán (77.Ch.Hurtado), Yotún, Retamozo, Cueva (82.Reyna)-Pizarro (66.Carrillo)-Guerrero
Náhradníci: Libman, Penny-Céspedes, Ramos, Requena, Riojas, Ch.Hurtado, Carrillo, Reyna, Sánchez

Rozhodčí: Wilmar Roldán-Alexander Guzmán, Cristian de la Cruz (vš. KOL)