Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Stoke City – Liverpool FC

6:1

konec (5:0)

24.05.2015, 16:00 • The Britannia Stadium, Stoke on Trent • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 3.36 3.54 2.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Peter CROUCH - 6:1

86

Stoke City právě vstřelilo branku!
Potters zvyšují na 6:1! Mame Diouf poslal z levé strany před bránu přesný centr, který hlavou zatloukl do sítě někdejší útočník Liverpoolu PETER CROUCH.

Steven GERRARD - 5:1

70

Liverpool právě vstřelil branku!
STEVEN GERRARD alespoň trochu vylepšuje náladu sobě i fanouškům Reds! Loučící se kapitán Liverpoolu dostal od Rickieho Lamberta přihrávku za obranu a Begoviće překonal chladnokrevným obstřelem.

Steven N'ZONZI - 5:0

45

Stoke City právě vstřelilo branku!
5:0 pro Stoke!! STEVEN N'ZONZI z 20 metrů vymetl pravou šibenici hostující brány. Hrnčířům dnes spadne do brány snad vše!

Charlie ADAM - 4:0

41

Stoke City právě vstřelilo branku!
Tohle je neskutečná demolice Liverpoolu! Tentokrát hrubě chyboval Lucas Leiva, jenž před vlastní šestnáctkou odevzdal míč CHARLIEMU ADAMOVI. Ten vyslal na bránu střelu, která ještě prošla mezi nohama bránícímu Škrtelovi a zapadla přesně k bližší tyči Mignoletovy svatyně – 4:0.

Jonathan WALTERS - 3:0

30

Stoke City právě vstřelilo branku!
Obrana Liverpoolu si počíná naprosto příšerně! Centr Adama sice skončil na hlavě Emreho Cana, ale ten míč odehrál přímo před bránu, kde byl JONATHAN WALTERS. Jeho první střelu ještě Mignolet vyrazil, ale proti dorážce hlavou už byl hostující gólman bezmocný. Stopeři Škrtel a Sakho celé situaci pouze zaujatě přihlíželi v roli diváků.

Mame DIOUF - 2:0

26

Stoke City právě vstřelilo branku!
Brendan Rodgers nemůže věřit svým očím, jeho tým prohrává už 2:0! Arnautović předložil míč na hranici šestnáctky, kde byl MAME DIOUF a ten nekompromisně napálil míč pod břevno Mignoletovy brány. Hostující brankář skákal marně a Diouf se tak trefil už podruhé v zápase.

Mame DIOUF - 1:0

22

Stoke City právě vstřelilo branku!
Domácí se ujímají vedení! Arnautović hezky pronikl po levém křídle a předložil míč před šestnáctku Adamovi, který okamžitě vypálil. Mignolet jeho přízemní střelu neudržel a MAME DIOUF už měl lehkou práci. Z bezprostřední blízkosti totiž doklepával balón do prázdné brány.

Stoke City – Liverpool FC

6:1

konec (5:0)

Zpět na online

Branky: 22. Diouf, 26. Diouf (Arnautović), 30. Walters, 41. Adam, 45. N'Zonzi (Arnautović), 86. Crouch (Diouf) – 70. Gerrard (Lambert)

Karty:   8. Adam (STK), 15. Whelan (STK), 45+1. Shawcross (STK), 78. Pieters (STK) – 14. Lucas Leiva (LIV), 49. Škrtel (LIV)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 3:5.

Stoke City: Begović – Cameron, Shawcross (C), Muniesa (71. Wilson), Pieters – N'Zonzi, Whelan – Walters (67. Odemwingie), Adam, Arnautović (80. Crouch) – Diouf.
Náhradníci: Butland – Ireland, Odemwingie, Wilson, Sidwell, Crouch, Wollscheid.

Liverpool FC: Mignolet – Can (46. K. Touré), Škrtel, Sakho, A. Moreno (46. Ibe) – Allen (69. Lambert), Lucas Leiva, Henderson – Gerrard (C), Lallana, Coutinho.
Náhradníci: Ward – K. Touré, Lovren, Lambert, Sterling, Ibe, Marković.

Rozhodčí: A. Taylor – G. Beswick, D. Bryan