Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

PEC Zwolle – SBV Vitesse Arnhem

1:2

konec (1:0)

21.05.2015, 20:45 • IJsseldelta Stadion, Zwolle • O Evropskou ligu - sk. A • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.77 3.53 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní utkání je u konce! PEC Zwolle nezvládlo úvodní zápas semifinále a prohrálo s SBV Vitesse Arnhem 1:2!

První poločas na UJsseldelta Stadionu nabídl velkou převahu hostujícího týmu. Vitesse mělo po valnou část poločasu poziční převahu, nicméně i Zwolle si své šance dokázalo využít. Hned v patnácté minutě vyslal velmi zajímavou střelu Tomáš Necid, Room si však dokázal poradit. Na druhé straně mohl udeřit Ibarra, nicméně nechal pouze vyniknout Hahna. Ve 31. minutě jsme viděli první branku. Domácí využili velké chyby Pröppera a po přihrávce Lukokiho se dokázal prosadit střelou k tyči Maikel van der Werff!

Ve druhém poločase jsme viděli velmi vyrovnanou hru. Byli to však hosté, kteří se dokázali prosadit. V 68. minutě napřáhl ke střele Marko Vejinović a i s přispěním chyby Hahna vyrovnal na 1:1! O šest minut později se opět mohli radovat hosté. Střídající Wallace vymyslel krásnou přihrávku na Valerije Kazajšviliho, který se přesnou střelou k tyči nemýlil! Domácí Zwolle se již marně pokoušelo o vyrovnání.

Arnhem je tak na nejlepším cestě k postupu do finále play-off o Evropskou ligu. Do nedělní odvety si veze nadějný výsledek 2:1!

To je z mé strany vše a u dalších (nejen) fotbalových přenosů se těším brzy nashledanou! (22:43:31)

90+4

Konec zápasu.

90+3

Nyní mají míč na kopačkách hostující hráči a vypadá to, že Zwolle už se vyrovnat nepodaří.

90+2

Na druhé straně mohl definitivně rozhodnout o výhře Arnhemu Renato Ibrarra, kterého výborně našel Vejinovic. Střela z první však ekvádorskému záložníkovi hrubě nevyšla.

Střela Beckera vypadala nadějně, nicméně v brance neskončila

90+1

Před vápnem Vitesse se k míči dostal Sheraldo Becker, který se neodvážil projít přes beka Achenteha, a tak vystřelil. Technická střela mladého Nizozemce však mířila nad branku.

90

Nastavují se tři minuty nad rámec základní hrací doby!

Evidentní faul na Vejinovice, který však hlavní arbitr neodpískal

89

Středem hřiště teď postupoval Marko Vejinovic. Nizozemského záložníka však poslal k zemi Ben Rienstra. Hlavní arbitr však faul neodpískal, ačkoliv stál metr od inkriminované situace.

88

U rohového praporku na polovině Zwolle vyhrál Traoré souboj o míč s van Hintum. Bek domácích se však velmi rychle oklepal z prohry, vrátil se a hostujícího hráče o míč obral.

87

Domácí tým se nyní pokouší nakopávat míče na Tomáše Necida. Tuto myšlenku se pokusil zrealizovat i van Polen, nicméně centr nasměřoval pouze do rukavic Rooma. Gólman Vitesse navíc vůbec nikam nespěchá, čímž radost domácím fandům určitě nedělá.

86

Zwolle vybojovalo další rohový kop. Rozehrávky se tentokrát ujal střídající Saymak, jehož centr se zajímavě kroutil na malé vápno. Zde se však velmi dobře orientoval hostující stoper Kašia, který míč s ledovým klidem odkopl za polovinu.

85

Autové vhazování van Hintuma mělo směřovat na Beckera, nicméně míč se dostal k Wallacovi. Brazilskému hráči ale nevyšlo zpracování a van Hintum si vhazování zopakuje.

84

Zwolle bylo u míče na vlastní polovině. Ben Rienstra se ale pokoušel hru vysunout a poslal dlouhý centr na van Hintuma. Pravý bek PEC si však nepohlídal ofsajdovou linii a pomezní odmával ofsajd.

83

Na druhé straně zahrozili domácí. Dobrou práci odvedl na pravé straně Sheraldo Becker, který vymyslel pěknou přihrávku do středu hřiště na Necida. Český útočník se opřel do míče, ale ani jeho střela mezi tři tyče nemířila.

82

Na útočné polovině zkoušel štěstí nejlepší střelec hostů Bertrand Traoré. Jeho přízemní rána však skončila mimo branku a Hahn zasahovat nemusel.

81

Zwolle teď krátce kombinovalo na vlastní polovině. Hostující hráči však výborně napadali a vybojovali míč na své kopačky. Do konce zápasu zbývá něco kolem desíti minut, čas na vyrovnání se hráčům Zwolle krátí.

79

I tohoto rohového kopu se ujal van Hintum, který ovšem ve vápně nikoho ze svých spoluhráčů nenašel. Pro míč si vyskočil Eloy Room a chytil míč do svých rukavic.

78

Zwolle má momentálně v posledních minutách velmi silný tlak. Z levé strany se pokoušel odcentrovat Becker, nicméně vybojoval pouze rohový kop.

77

Rohového kopu se ujal van Hintum, jehož centr ve vápně však žádné pozdvižení nezpůsobil. Míč se ale dostal na levou stranu k Sainsburymu, který poslal do vápna další centr a k hlavičce se tentokrát dostal Tomáš Necid. Room byl ale opět na svém místě!

Velkou šanci na vyrovnání měl Saymak, Room ale jeho střelu vytáhl nad břevno

76

Na druhé straně dostal ve středu pole hodně prostoru střídající Mustafa Saymak, který napřáhl ke střele a protáhl gólmana Eloye Rooma. Zwolle bude zahrávat rohový kop.

Valerij KAZAJŠVILI - 1:2

74

Arnhem právě vstřelil branku!
Arnhem otáčí vývoj dnešního utkání! I druhý střídající hráč výrazně promluvil do tohoto zápasu! Brazilec Wallace si výborně počínal ve středu hřiště, vyhnul se dvojici protihráčů a náseldně našel ve vápně volného VALERIJE KAZAJŠVILIHO, který se přesnou střelou k tyči nemýlil!

73

I Zwolle nyní provádí dvojitou změnu! Ze hřiště putuje Ryan Thomas, který je nahrazen Sheraldem Beckerem. Dnes také končí mladý záložník Jesper Drost, kterého vystřídá Mustafa Saymak!

71

Postupný útok Arnhemu nyní zakončil velmi tvrdou střelou střídající Brazilec Wallace. Jeho skrytá rána z pravé strany nadělala Hahnovi problémyl, nicméně domácí gólman další míč za svá záda nepustil.

69

Van Hintum rozehrál standardní situaci po faulu na Lukokiho. Jeho centr směřoval na malé vápno. Nejvýše však vyskočil gólman Room, který i míč lapil. Následně si však ublížil při dopadu na zem a jsou u něj lékaři.

Marko VEJINOVIĆ - 1:1

68

Arnhem právě vstřelil branku!
Arnhem vyrovnává a střílí velmi důležitou branku vzhledem k odvetě! Ze střední vzdálenosti napřáhl střídající MARKO VEJINOVIC, jehož ránu však Warnen Hahn nedokázal zkrotit a míč zapadl k tyči! Trenér hostů Peter Bosz si tak může gratulovat k výbornému tahu, neboť Vejinovic přišel na hřiště teprve před čtyřmi minutami!

66

Bertrand Traoré se nyní dočkal a dostal do vápna dobrou přihrávku. Akci však "zazdil" a po krátkých "tanečkách" ho protihráči o míč obrali.

65

Dlouhý míč střídajícího Wallace směřoval do vápna k Traorému. Ten se však k míči nedostal a od těla stopera Sainsburyho se míč odrazil k Hahnovi.

64

První změnu provádí Arnhem a hned se jedná o změnu dvojitou! Ze hřiště odchází nevýrazný Josh McEachran, který je nahrazen Nizozemcem Vejinovicem. Pobyt na trávníku také ukončil Zakaria Labyad, kterého nahrazuje ofenzivní Brazilec Wallace.

62

Po další velké chybě hostujícího celku mohlo Zwolle udeřit z rychlého protiútoku. Brama ale zvolil místo střely raději přihrávku na pravou stranu, kde se nacházel Lukoki. Ten byl však proti dvojici protihráčů a míč ztratil.

61

Vitesse se opět postupnou kombinací dostává na útočnou polovinu. Hostující celek však zatím nedokázal najít recept na výbornou obranu Zwolle.

60

K první střele v zápase se teď dostal hostující Bertrand Traoré. Jeho střele z pravé strany však chyběla razance, ale hlavně přesnost.

Hlavička Tomáše Necida brankou neskončila

58

Na pravé straně dostal opět trochu prostoru Jody Lukoki, který poslal do vápna zajímavý centr. Míč se snesl na hlavu Tomáše Necida, tomu se však hlavička nepovedla dle představ a Room zasáhl!

57

Rozehrávky se ujal van Hintum, který ve vápně nikoho z domácích nenašel, nicméně míč propadl na hranici vápna k Jesperu Drostovi. Mladý záložník Zwolle se opřel do míče z první, ale branku Vitesse netrefil.

56

Velmi zajímavou přihrávku do vápna dostal Thomas, který měl však problémy se zpracováním. Navíc u něj velmi rychle byl Kašia. Stoper z Gruzie si však v souboji s domácím hráčem počínal nedovoleně a domácí budou zahrávat volný přímý kop.

55

Necid se teď vrátil pomoci obráncům s rozehrávkou, nicméně jeho zpáteční přihrávka k van Hintumovi ideální nebyla a k míči se dostal Kazajšvili. Mladý Gruzinec si naběhl do vápna a přenechal míč Traorému, ten však míč ztratil. Výkon nejlepšího střelce hostí je dnes zatím opravdu hodně za očekáváním.

53

Na druhé straně se provinil nedovoleným zákrokem van der Heijden, který poslal k zemi Tomáše Necida. Rozehrávky standardní situace se ujal van der Weerff. Stoper domácích zvolil přímé zakončení, ale nepodařilo se mu nasměřovat míč do branky.

Kazajšvili si před vápnem udělal prostor a nebezpečně vypálil

52

Ve středu pole se dostal k míči Valezi Kazajšvili, který si udělal prostor a vyslal nebezpečnou přízemní ránu. Hahn se natahoval marně, naštěstí pro domácí míč proletěl těsně mimi pravé tyče!

51

Sainsbury si teď výborně narazil míč s Rienstrou a postupoval vpřed po levé straně. Následně hledal stoper domácích ve vápně Tomáše Necida. Jeho přihrávka však nebyla přesná.

50

Rozehrávky se ujal tradiční exekutor Josh McEachran. Jeho přízemní centr se pokoušel tečovat Diks, jeho myšlenka se mu však nepodařila zrealizovat a domácí obrana míč odvrátila.

49

Na pravé straně se provinil nedovoleným zákrokem Trent Sainsbury, který poslal k zemi Zakariu Labyada. Arnhem tak má k dispozici zajímavou standardní situaci.

48

Na druhé straně výborně zapracoval Jesper Drost, který si našel cestu přes pravou stranu a i s trochou štěstí dostal míč na hranici vápna k Benu Rienstrovi. Jeho rána z první však mířila nad branku.

47

Achenteh se pokoušel přízemní centr vybídnout k průniku Kazajšviliho. Proti němu však stála dvojice protihráčů a hráč z Gruzie míč ztratil.

46

Druhý poločas začali rozehrávkou domácí hráči, nicméně dlouho jim míč na kopačkách nevydržel. Momentálně již kombinuje Arnhem na vlastní polovině.

46

Začal druhý poločas.
První poločas na UJsseldelta Stadionu nabídl velkou převahu hostujícího týmu. Vitesse mělo po valnou část poločasu poziční převahu, nicméně i Zwolle si své šance dokázalo využít. Hned v patnácté minutě vyslal velmi zajímavou střelu Tomáš Necid, Room si však dokázal poradit. Na druhé straně mohl udeřit Ibarra, nicméně nechal pouze vyniknout Hahna. Ve 31. minutě jsme viděli první branku. Domácí využili velké chyby Pröppera a po přihrávce Lukokiho se dokázal prosadit střelou k tyči Maikel van der Werff!

Druhý poločas začne na IJsseldelta Stadion přibližně v 21:46.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Arnhem se ještě pokouší něco vymyslet na útočné polovině. Jeho kombinaci však chybí nějaký nápad a Zwolle stačí pouze pozičně bránit!

45

Hlavní arbitr nastavuje jednu minutu nad rámec základní hrací doby!

44

Tomáš Necid musel odejít za postranní čáru, neboť musel být krátce ošetřen. Nyní je již však na hřišti a zdá se, že bude schopen pokračovat ve hře.

43

Na trávníku teď zůstal ležet Tomáš Necid, který si pravděpodobně ublížil při napadání rozehrávky gólmana Rooma. Arnhem však ještě pár desítek sekund pokračoval ve hře, až poté se k míči dostali domácí a zakopli míč do autu.

41

Jody Lukoki byl ale hlavní postavou nadcházející akce. Na pravé straně se pokoušel "roztančit" Achenteha, to se mu nepodařilo, nicméně vybojoval alespoň rohový kop.

40

Na pravé straně tentokráte udělal velkou chybu Achenteh a k míči se dostal opět Lukoki. Chybu hostujícího hráče však využít nedokázal.

39

Arnhem je po obdržené brance jasně lepším týmem na hřišti. Ve středu hřiště se dostal k míči Davy Pröpper, který udělal dva tři kroky a vypálil. Jeho přízemní střele chyběla razance a Hahn tak v pohodě zasáhl.

38

Na levé straně dobře zapracoval křídelník Kazajšvili, který si udělal trochu prostoru a našel na hranici vápna volného Bertranda Traorého, ten se pokusil ohrozit branku Hahna. Jeho rána ale mířila vysoko nad branku.

37

Rozehrávky volného přímého kopu se ujal střelec zatím jediné branky van der Weerff. Jeho přízemní střelu však zablokoval ve zdi stojící van der Heijden.

36

Labyad se střetl ve vzdušném souboji s Ryanem Thomasem. Hostující hráč si však počínal nedovoleně a Zwolle má k dispozici zajímavou standardní situaci.

35

Z opravdu velké vzdálenosti to zkusil levý obránce Rochdi Achenteh. Jeho táhlá střela však mířila vysoko nad branku a vysloužila si potlesk domácích fanoušků.

34

Arnhem vybojoval již třetí rohový kop v zápase. Rozehrávky se ujal opět McEachran. Jeho centr směřoval na malé vápno. Nejvýše však vyskočil Warnen Hahn a míč lapil do rukavic.

33

Jody Lukoki velmi ostře napadal Rochdiho Achenteha, kterého nakonec podrazil. Hlavní arbitr tak neváhal s odpískáním nedovoleného zákroku.

32

Arnhem se ale pokouší po obdržené brance velmi rychle oklepat a momentálně kombinuje na útočné polovině. Obranná činost Zwolle je ale dnes zatím výborná!

Maikel van der Weerff - 1:0

31

Zwolle právě vstřelilo branku!
Máme tu úvodní branku dnešního semifinále! Ve středu pole "vyrobil" velkou chybu Davy Pröpper, který ztratil míč a vyslal Zwolle do protiútoku. Míč se dostal k Jodymu Lukokimu, ten uviděl na levé straně volného MAIKELA VAN DER WERFFA, který přesnou střelou k tyči nedal Roomovi šanci!

30

Zwolle se ale dokázalo velmi rychle zformovat a vyhnal hostující hráče za polovinu hřiště. Arnhem tak bude muset opět začínat od vlastního gólmana.

29

Achenteh teď krásně přenesl hru z levé strany na pravou k Kevinu Diksovi a Arnhem se může velmi rychle přesunout na útočnou polovinu.

28

Na pravé straně dostal hodně prostoru Lukoki, který měl hodně času na odcentrování míče. Lukoki hledal ve vápně hlavu Tomáše Necida, centr se mu však nepovedl a míč prolétl vápnem bez povšimnutí.

27

Hra je na krátkou dobu přerušena, neboť ve středu hřiště byl faulován Jody Lukoki. Nedovoleným zákrokem se provnil Kevin Diks.

26

Obránci Vitesse opět kombinují na vlastní polovině. Van der Heijden se pokoušel najít za obranou útočníka Traorého, ten se však k míči přes stopery nedostal.

Proti střele Ibarry se vyznamenal Hahn

24

Tak to jsem zakřikl! Diks vymyslel nádhernou přihrávku za obranu pro Renato Ibarru, který pálil z pravé strany. Proti jeho střele však výborně zasáhl Warnen Hahn!

23

Vitesse se opravdu nikam nehrne a je vidět, že jejich hlavní taktika je neinkasovat. Zwolle ovšem nikterak vysoko nenapadá, i proto sledujeme lehce nudnější část hry.

22

Na druhé straně se teď předvedl Jesper Drost, který zatáhl míč na levou stranu a následně naservíroval míč na hranici vápna pro Rienstru. Jeho přízemní rána však nebyla dostatečně razantní a Room zasáhl velmi jistě.

20

Arnhem opět kombinoval na útočné polovině. Josh McEachran se pokoušel vysunout Bertranda Traorého. Tato myšlenka se mu však nepovedla zrealizovat.

19

Útočným faulem se provinil Ibarra, který ve vzdušném souboji udeřil van Hintuma. U míče tak bude Zwolle.

18

Další střelecký pokus na brankuz Hahna má na svědomí Renato Ibarra, který si to namířil z pravé strany do středu a přízemní střelu skryl přes obránce van Hintuma. Hahn však zasahovat nemusel, neboť střela mířila mimo.

17

Arnhem je opět nastěhován na útočné polovině a pokouší se něco vymyslet postupnou kombinací. Na pravé straně je momentálně u míče Renato Ibarra.

Necidova rána brankou neskončila

15

Tak to byla první zajímavější šance domácích! Ve středu pole dostal hodně prostoru Tomáš Necid, který neváhal a z velké dálky se opřel do míče! Střela mířila do středu branky, nicméně Eloy Room nepředvedl zrovna jistý zákrok!

14

Arnhem vybojoval svůj druhý roh v zápase. Rozehrávky se ujal Labyad, tomu se však centr vůbec nepovedl a poslal míč do zámezí. Následuje odkop od branky domácích.

13

Velmi aktivní je zatím levé křídlo Zakaria Labyad. Tento hráč se dostal i k ohrožení branky Hahna. Jeho technická střela ovšem mířila mimo.

12

Tentokrát se k postupné kombinaci dostává Zwolle. Vitesse však zvolilo velmi vysoké napadání, čímž domácím kombinaci velmi ztěžuje.

11

Zakaria Labyad si to namířil do středu hřiště a chystal se ke střele. K zemi ho ale poslal Lukoki. Hlavní arbitr však nedovolený zákrok neodpískal.

10

Stále stejný obrázek hry. Konstruktivnější je momentálně Arnhem, který se pokouší vymyslet nějakou klodnou akci postupnou kombinací. Zatím bez většího úspěchu ...

9

První rohový kop si vzal na starost Angličan Josh McEachran, jehož centr však nebyl povedený. Vitesse však zachytilo míč za vápnem a pokračuje v kombinaci.

8

Zakaria Labyad se na levé straně výborně vyhnul Bramovi a následně krásně přenesl hru na levou stranu k Ibarrovi. Tomu se však přes obránce van Hintuma nepodařilo odcentrovat, vybojoval však rohový kop.

7

Sledujeme zatím vcelku poklidný začátek zápasu. Iniciativu převzali hostující hráči, kteří momentálně kombinují na vlastní polovině.

6

Obránce Achenteh se dostál do tísně na vlastní polovině a celou situaci vyřešil zpáteční přihrávku ke gólmanovi. Eloy Room zvolil razantní odkop za polovinu hřiště.

5

První střelecký pokus na branku Warnena Hahna vyslalo i Vitesse. Z dobrých 25 metrů se odvážil ke střele Valeri Kazajšvili. Jeho přízemní rána ale mířila hodně mimo.

4

Stoper van der Heijden se pokoušel dlouhým pasem za obranu vysunout Ibarru. Záložník z Ekvádoru si však nepohlídal ofsajdovou linii ...

3

První střelu tohoto zápasu má na svědomí právě český útočník, který těžil z dobré práce Jodyho Lukokiho. Necidovi však rána z hranice vápna nesedla a míč poslal vysoko nad branku.

2

Pravý bek van Polen našel nadýchaným centrem přesně hlavu Tomáše Necida, který sklepl míč pro Rienstru a domácí se dostávají do kombinace.

1

Vitesse se dostalo postupnou kombinací na soupeřovu polovinu. Bertrand Traoré se pokoušel najít nějakou "mezírku" pro vysunutí Labyada. Nejlepšímu střelci hostů se to však nepodařilo.

1

Hlavní arbitr van Boekel právě zahájil dnešní utkání! Úvodního výkopu se ujali fotbalisté hostujícího Arnhemu.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

PEC Zwolle: Hahn – van Hintum, Sainsbury, van der Weerff, van Polen – Rienstra, Brama – Thomas, Drost, Lukoki – Necid.
Náhradníci: Begois – Lam, Dekker, Saymak, Broerse, Becker.

SBV Vitesse Arnhem: Room – Achenteh, van der Heijden, Kašia, Diks – Kazajšvili, McEachran, Pröpper – Labyad, Traoré, Ibarra.
Náhradníci: Velthuizen – Nakamba, Kruiswijk, Mori, Wallace, Vejinović, Djurdjević.

Rozhodčí: van Boekel – Janson, Olde Olthof (vš. HOL).

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Hezký čtvrteční večer! Nizozemská Eredivisie má dnes na plánu úvodní zápasy play-off o Evropskou ligu. My se společně zaměříme na utkání PEC Zwolle proti SBV Vitesse Arnhem. Úvodní výkop je naplánován na 20:45 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
PEC ZWOLLE
Zwolle obsadilo v tabulce nizozemské Eredivisie šestou pozici se ziskem 53 bodů a bylo jasné, že narazí na pátý tým tabulky. Tím se po posledním kole stal SBV Vitesse Arnhem.

Fotbalisté Zwolle mají v posledních zápasech výbornou formu. Na půdě Groningenu dokázali zvítězit 1:0. V posledním utkání se "Blawvingers", jak se týmu přezdívá, představili doma v souboji s Feyenoordem. Utkání skončilo jasným vítězstvím domácího celku v poměru 3:0! Dvěma brankami se na výhře podílel i český fotbalista Tomáš Necid.

Zwolle se ve středové řadě opírá především o mladého nizozemského záložníka Jespera Drosta, který je odchovancem tohoto klubu. Drost podává v této sezóně výborné výkony a z pozice záložníka nastřílel již osm branek. Klíčovým hráčem PEC je také Čech Tomáš Necid, který ve Zwolle pookřál. Na svém kontě má již jedenáct přesných zásahů!
SBV VITESSE ARNHEM
Arnhem po loňské výborné sezóně pozice nevyklidil a nadále se pohybuje na předních místech Eredivisie. Letos obsadil pátou pozici se ziskem 58 bodů. Do play-off o Evropskou ligu tedy "vyfasoval" Zwolle. Svěřenci Petera Bosze by rádi do "Evropy" a do tohoto dvojutkání vstupují v roli mírného favorita. Uvidíme, zda-li tuto roli potvrdí i na hřišti.

Forma Vitesse je v posledních zápasech hodně kolísavá. Po dvou výhrách přišla nečekaná ztráta na hřišti Den Haagu. Svěřenci Petera Bosze prohráli 0:1. Následně však Arnhem uspěl na hřišti Feyenoordu v poměru 1:4! V posledním utkání se SBV představilo doma v utkání s Utrechtem. Divoký zápas skončil remízou 3:3, když domácí vyrovnávali v samotném závěru.

O ofenzivu se v letošní sezóně stará především mladý hráč z Burkiny Faso Bertrand Traore, který nasázel již třináct branek! V záloze mu zdatně sekunduje Marko Vejinovic. Rodák z Amsterdamu má na svém kontě již deset přesný zásahů. V útoku je jasnou jedničkou Vitesse Gruzinec Valeri Kazajšvili, ten nastřílel devět branek.

PEC Zwolle – SBV Vitesse Arnhem

1:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 31. van der Weerff – 68. Vejinović, 74. Kazajšvili

PEC Zwolle: Hahn – van Hintum, Sainsbury, van der Weerff, van Polen – Rienstra, Brama – Thomas (73. Becker), Drost (73. Saymak), Lukoki – Necid.
Náhradníci: Begois – Lam, Dekker, Saymak, Broerse, Becker, Rasevic.

SBV Vitesse Arnhem: Room – Achenteh, van der Heijden, Kašia, Diks – Kazajšvili, McEachran (64. Vejinović), Pröpper – Labyad (64. Wallace), Traoré, Ibarra.
Náhradníci: Velthuizen – Nakamba, Kruiswijk, Mori, Wallace, Vejinović, Djurdjević.

Rozhodčí: van Boekel – Janson, Olde Olthof (vš. HOL)

Odveta: Arnhem - Zwolle 1:1