Menu

Fotbal

Niké liga

MŠK Žilina – ŠK Slovan Bratislava

1:2

konec (1:0)

20.05.2015, 20:15 • Pod Dubňom, Žilina • Dávid Švec sk

Tipsport: 1.76 3.53 4.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Seydouba Soumah, prichádza Samuel Štefánik.

83

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Marko Milinkovič, prichádza Lester Peltier.

81

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Lukáš Čmelík, prichádza William Alves de Oliveira.

81

Slovan dal gól!
Slovan mal výhodu priameho kopu, ktorý fantasticky zakrútil kapitán hostí MARKO MILINKOVIĆ. Naozaj výstavný kúsok, Volešák nemal nárok na úspešný zákrok.

79

Len to tak zahučalo na tribúnach, pretože Káčer našiel dobrou prihrávkou Mateja Jelića, ktorý si loptu sklepol na volej a bombou triafa tesne vedľa bránky hostí!

78

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Michal Škvarka, prichádza László Bénes.

72

Slovan dal gól!
Center Milinkovića hlavičkoval jeden z hráčov hostí, lopta sa dostala na kopačku Nicolasa Gorosita, ktorý ju bez problémov usmernil za chrbát Volešáka. A zrejme ju nešťastne tečoval stopér Žiliny MILAN ŠKRINIAR.

69

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Jaroslav Mihálik, prichádza Jakub Paur.

65

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Filip Oršula, prichádza Richard Lásik.

64

Adam Zreľák dáva z dorážky gól, no ten neplatí, pretože Adam bol v postavení mimo hru. Nuž a Dušan Tittel to prežíva veľmi emotívne a pobehuje kade tade. Štvrtý rozhodca si zjavne tiež nevie urobiť poriadok.

62

Žltú kartu dostáva Tomáš Hučko (MŠK Žilina).

60

Loptu napálil na bránku Slovana Michal Škvarka. Jeho projektil bol ešte v múre tečovaný a Dušan Perniš osvedčil svoj skvelý reflex.

59

Žltú kartu dostáva Kornel Saláta (ŠK Slovan Bratislava).

57

Nicolas Gorosito skvelou kolmicou vysunul do šance Zreľáka, Adam sa rútil sám na bránku Žiliny, no Volešák skvele čítal hru, vrhol sa útočníkovi Slovana pod nohy a loptu mu doslova uchmatol.

44

Soumah je dnes veľmi aktívny a keď prihrá spoluhráčom tak i veľmi platný. Teraz našiel na ľavej strane agilného Mészárosa, ktorého nepríjemný center musel Volešák reflexívne vyboxovať.

40

Pekná akcia hostí, ktorú zakončil krásnou strelou z ľavej strany Marko Milinković a Volešák musel vytiahnuť jeden zo svojich top zákrokov. Rohový kop pre Slovan.

35

Saláta v strede poľa bojoval s Jelićom, ktorý i tak vysunul po ľavej strane Čmelíka. Lukáš šliapol na plyn, ušiel Čikošovi a poslal loptu na kopačku Mihalíka, ktorý z voleja pálil vedľa bránky Slovana.

32

Žltú kartu dostáva Nicolas Gorosito (ŠK Slovan Bratislava).

22

Žilina dala gól!
Viktor Pečovský posunul loptu do šestnástky pre MIROSLAVA KÁČERA, ktorý cez troch hráčov prestrelil i Dušana Perniša v bránke Slovana.

18

Škvarka zakrútil roh priamo na hlavu Jozefa Piačeka, ktorého hlavičku skvelým zákrok vyrazil Dušan Perniš!

14

Vzápätí rýchly útok Žiliny potiahol Lukáš Čmelík, ktorý nepríjemným prízemným centrom hľadal pred bránkou Slovana Mateja Jelića. Všetko vyriešil Perniš, ktorý výborne čítal hru.

12

Marko Milinković vymyslel parádnu kolmicu dopredu pre Adama Zreľáka, ktorý však vyštartoval trošku neskôr a Miloš Volešák stihol loptu skryť do rukavíc. Nuž ale myšlienka od Milinkovića bola doslova geniálna.

8

Krásna akcia domácej Žiliny, Viktor Pečovský našiel pred šestnástkou Slovana Jaroslava Mihalíka, ktorý bombou pálil vysoko nad bránku Perniša.

MŠK Žilina – ŠK Slovan Bratislava

1:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 22. Káčer (Pečovský) – 72. Škriniar (vla.), 81. Milinković

Karty:   62. Hučko (ZIL) – 32. Gorosito (SBA), 59. Saláta (SBA)

MŠK Žilina: Volešák – Hučko, Škriniar, Piaček, Mabouka – Čmelík (81. Alves de Oliveira), Škvarka (78. Bénes), Káčer, Pečovský (C), Mihálik (69. Paur) – Jelić.
Náhradníci: Le Giang – Lupčo, Paur, Alves de Oliveira, Špalek, Bénes, Žilák.

ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Čikoš, Gorosito, Niňaj, Saláta – Milinković (C) (83. Peltier), Soumah (90. Štefánik), Simović, Zreľák – Mészáros, Oršula (65. Lásik).
Náhradníci: Krnáč – Záhumenský, Štefánik, Lásik, Gašparovič, Peltier, Ďuriš.

Rozhodčí: Vlk – Lieskovský, Kováč

Diváci: 2157