Menu

Fotbal

Rakouská Bundesliga

SV Grödig – SK Rapid Vídeň

0:0

odloženo (-:-)

20.05.2015, 20:30 • Untersberg-Arena, Grödig • Petr Jiříček (@Petric32)

Tipsport: 5.0 3.9 1.62 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnes budou v programu pouze tři zápasy rakouské Tipico Bundesligy. Zápas SV Grödigu proti SK Rapidu Vídeň se ve stanoveném termínu neodehraje. V Grödigu totiž celý den vytrvale silně prší a počasí se nelepší ani s blížícím se plánovaným výkopem. Utkání tak bylo kvůli silnému a nepřestávajícímu dešti přeloženo na příští týden – středu 27. května 2015 od 18:30. (19:54:32)

Potvrzeno. Zápas se kvůli silnému a vytrvalému dešti odehraje příští středu od 18:30.

Oba dnešní soupeři se v probíhající sezoně samozřejmě už třikrát střetli, vítězně prozatím vychází favorizovaný Rapid, který zvítězil dvakrát (naposledy jasně 4:0), Grödig jednou. Proto ho bude dopředu hnát i určitá touha srovnat sezonní bilanci na 2:2.
Rapid Vídeň už je celkem devět utkání neporažen. Naposledy nestačil začátkem března na městského rivala Austrii, tu ale zároveň v prozatím posledním odehraném kole porazil, čímž povytáhl svou šňůru vítězných utkání na číslici 2. Ve zmíněné sérii devíti utkání bez prohry totiž padlo i několik nerozhodných výsledků. Ačkoliv bude Grödig těžit z domácího prostředí, jakýkoliv jeho bodový zisk či vyrovnaná hra by byl nesmírný úspěch.
Grödig pojímá závěr sezony uvolněně. Po třech porážkách v řadě totiž zabral a připsal si dvě vítězství. Padl jak poslední Wiener Neustadt, tak i lépe postavený Ried. Klání s prestižním Rapidem bude to nejtěžší, které Grödig ve zbylých třech kolech čeká. Uvidíme, zda se forma týmu zlepšila natolik, aby favorita dokázal alespoň potrápit.
Rakouská Bundesliga míří pomalu ale jistě do finiše. V rámci 34. kola se spolu utkají druhý Rapid Vídeň s osmým Grödigem. Ani jednomu týmu o výrazné změny v umístění už nejde, proto uvidíme, s čím se na nás trenéři vytasí a zda bude mít zápas Davida s Goliášem skutečně očekávaný průběh i na hřišti.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

SV Grödig – SK Rapid Vídeň

0:0

odloženo (-:-)

Zpět na online