Menu

Fotbal

Niké liga

MŠK Žilina – FC ViOn Zlaté Moravce

4:1

konec (3:0)

09.05.2015, 20:15 • Patrik Ondrovič sk

Tipsport: 1.18 6.4 15.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Žltú kartu dostáva Július Szöke (FC ViOn Zlaté Moravce).

86

Armando Mance bol skôr v pozícii, z ktorej by sme čakali center. Menovaný hráč však prekvapil a vyskúšal pozornosť Volešáka. ten vyráža na roh.

83

Matej Jelič by si rád urobil v streleckej tabuľke náskok o ďalší gól. Bohužiaľ šťastie mu nepraje a z vnútra 16-tky triafa len do rúk Kováča.

82

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Lukáš Čmelík, prichádza Jakub Paur.

81

Tak predsa len tu máme ešte ja v závere stretnutia nejaké to vzrušenie. Center od vlajočky padol na havu Mikiniča, ktorý však neprekonal Volešáka. Ten zastavuje loptu kúsok od čiary.

76

Žltú kartu dostáva László Bénes (MŠK Žilina).

76

Tak predsa len prišla strela z domácich kopačiek. Po centri Lukáša Čmelíka sa do lopty z prvej oprel Matej Jelić. Halfvolej z kopačky najlepšieho strelca briliantným zákrokom likviduje Kováč.

74

Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Kamil Karaš, prichádza Márius Charizopulos.
Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Martin Juhar, prichádza Armando Mance.

73

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Peter Lupčo, prichádza László Bénes.

67

Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Miroslav Káčer, prichádza Michal Škvarka.

66

Žilina dala gól!
Žilina napokon odpovedala na kontaktný gól. Krásnu kolmicu do vápna prijal MIROSLAV KÁČER, ktorý si najprv oklamal obrancu, následne položil brankára a až potom pridal gól na 4:1.

63

Žltú kartu dostáva Marko Kovjenić (FC ViOn Zlaté Moravce).

61

Zlaté Moravce dali gól!
Tak menší tlak v posledných minútach Zlatým Moravciam priniesol gólovú radosť. Loptu si na hranici vápna prijal TOMÁŠ MIKINIČ, ktorého strela sa poodrážala od žilinských kopačiek a našla priestor v sieti za chrbtom Kováča.

45+1

Volešák chytil dobre kopnutú penaltu z kopačky Martina Juhara. Ten poslal loptu k ľavej tyčke. Volešák vystihol smer a loptu vyrazil. Dorážka síce prišla, no sieť nerozvlnila.

45

Penalta pre ViOn Zlaté Moravce!

30

Krásna strela Jaroslava Mihálika narobila Pavelovi Kováčovi problémy. Ten síce chytá, no lopta mu pred nabiehajúcim Káčerom vypadla. Toto zas nečakal Káčer a tak neprichádza ani teraz koncovka do odkrytej bránky.

22

Žilina dala gól!

Tak toto naberá smer na taký pekný hokejový výsledok. Žilina vyhráva už o tri góly. Tentokrát sa presadil vo vápne ViOnu MIROSLAV KÁČER, ktorý bez problémov prekonal Kováča strelou k bližšej tyčke.

20

Žilina dala gól!

Domáci pridávajú svoj druhý gól a tento zápas naberá naozaj grády. Krásny kúsok nám teraz predviedol JAROSLAV MIHÁLIK, ktorý strelou spoza vápna ViOnu triafa šibenicu Kováčovej bránky. 2:0!

4

Žilina dala gól!

Tak toto bol naozaj bleskový úvod v podaní MŠK Žiliny. Krásny pas za obranu našiel zbiehajúceho PETRA LUPČA, ktorý bez problémov hlavičkou prekonal prvýkrát v zápase bezmocnéo Pavela Kováča.

MŠK Žilina – FC ViOn Zlaté Moravce

4:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 4. Lupčo, 20. Mihálik, 22. Káčer, 66. Káčer – 61. Mikinič

Karty:   76. Bénes (ZIL) – 63. Kovjenić (ZMO), 87. Szöke (ZMO)

MŠK Žilina: Volešák – Letić, Vavro, Škriniar, Mabouka – Káčer (67. Škvarka), Lupčo (73. Bénes), Pečovský (C), Čmelík (82. Paur) – Jelić, Mihálik.
Náhradníci: Le Giang – Hučko, Paur, Alves de Oliveira, Škvarka, Piaček, Bénes.

FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč (C) – Chren, Vrablec, Szöke, Cebara – Juhar (74. Mance), Tipurić, Kovjenić, Mikinič – Orávik, Karaš (74. Charizopulos).
Náhradníci: Novota – Kirilins, Pintér, Mance, Mazan, Charizopulos, Ungar.

Rozhodčí: Peter Kráľovič – Dušan Hrčka, Mário Roszbeck – Július Straka